zara13
|
Ojla nosečke! kr sonček je, vidim, da ste se fajn razpisale, kar je edino pravilno Mene je pa navsezgodaj razveselil sms od sošolke iz OŠ, je včeraj zvečer rodila fantka in sem prav ob 7h zjutraj zavriskala ;) dobro, da je moj spal kot medo, da ni slišal..hehe. Včeraj je bila pa norrraaaaa tekma :P ma italijani niso imeli za burek, sedaj se je prav videlo kakšno srečo imajo vedno, no ja dobro, da Inzaghi pa Totti ne igrata, ker drugače bi znal bit rezultat kontra. Prav privoščim Nizozemcem no ja, vse je šele začetek in še veliko tekem do konca. Moj baby pa vedno najbolj brca ravno med tekmami tko, da bo zgleda nek fuzbaler :) sej ni čudn, če navijam kot nora, se moram prav brzdat, da ne bi na hitro skočila v zrak :)) V četrtek pa šibam na sindikalni izlet. Gremo v Avstrijo do Villacha pa tam okol do enga jezera pa na grad in vožnjo z ladjico. Mislim, da bo kar fino, no ja upam tudi, da bo vreme ok ;) takšno kot je danes!!! jelka123 - tudi jaz sem dobila +3kg gor, bom videla, kaj bodo rekli na pregledu 18.6., če bom kej kregana. Hehe..čeprav se nočem obremenjevat še s kilami, vsaj vem, da jem vse in, da mi pač vse tudi paše. Se pa ne nažiram full, imam 5-6 obrokov na dan, skratka jem takrat, ko mi kaj zapaše in se res ne mislim odrekat hrani (edino, če bo kaj zdravnica drugače rekla ;) zdej lahko vsaj uživamo in se razvajamo pri hrani. Jagode mi že iz ušes ven gledajo, sem se jih prenajedla, zdej sem bolj nekatrina fan :) Ahh..še 4 ure je treba delat potem pa lepo na teraso na drink s kolegicam. Upam, da mi kakšen turist uleti v pisarno, da mi ne bo toliko dolgčas. Fajn bodite, božajte svoje bušije lp
|