|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
12.6.2008 18:02:16   
Anonimen
Super, Anime, to je pa fajn novica - kombinacija kamnik in lj. jaz že dobro leto živim v najemniškem stanovanju v eni stari hiši čisto nasproti malega gradu - staro jedro. starše imam pa v lj - za bežigradom. evo, pa bova res lahko mal vozičkali user posted image  user posted image  po lj in kamniku in kofetkali, a ni to fajn ... meni je tud še vedno skoz kr neki slabo, če se pa preveč najem (recimo mamina kosila ob sobotah user posted image ), me pa zraven še vse tišči. Ampak dvojčkov bo pa res kar precej letos, zgleda?!

ampak si faca, da kljub težavam z razmetavanjem podatkov urejaš seznam. kje ga urejaš - direkt na forumu al v excellu - po moje excel alpa tabela v wordu mal manj težav povzročata.

lep pozdrav

(odgovor članu ANIME)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
12.6.2008 18:21:59   
Anonimen
čau, pomarANČA, zdajle sem malo prebirala zadnje poste tukaj na forumu, prejle te pa res nisem porajtala, oprosti. ja iz kje tod blizu si pa ti pol? pa a sividla, da imava clo na isti dan določen PDP, ha?

saj počasi bomo pa še vse ugotovile, da je slovenija itak tok majhna in luštna, da bi vsaj kdaj pa kdaj lahko kar vse skupaj mal povozičkale bebice ... user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
12.6.2008 18:36:24   
orka
hallo, čveke.
Ja dons je pa res user posted image user posted image  dan.charley dobrodošla.
Polynesia in ostale ki imate težavo s pdp, bodite vesele da je tako boste vsaj dalj časa s svojimi user posted image  doma. Porodniška se prične 28. dni pred pdp, če pa si pred tem na bolniški pa 45 dni pred pdp. Nikar se pritoževat naj kar tako ostane.
Meni tudi ni nič jasno glede mojega pdp pa se prav nič na sekiram, ker mi tako bolj odgovarja kot pa moja teorija.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
12.6.2008 18:46:09   
lyra*
Daanuser posted image

Sem že vse napisala,pa me je ven vrglo,bomo pa še enkratuser posted image

No danes me je user posted image  moj pelu na kosilo in mi kupil telefonuser posted image  Mojemu staremu več sploh zvočnik ni delaluser posted image  Tako da polynesia,veš kaj to pomeni?user posted image user posted image
Moraš mi povedat kako je Sex in the city,ker jz sem bla ful nora na to...pa mam željo it gledat.

Charley dobrodošlauser posted image user posted image  Jaz imam tudi enojajčna user posted image user posted image ! A so ti že kaj namignili spol?user posted image

Sem danes zjutraj ležala in sem naredila nek čudni gib in me je dvakrat tako krč zgrabil v nogo,da dihat nisem moglauser posted image  Me še zdaj cela noga boliuser posted image

Grem si zdaj sadni solato naredit pa nogomet gledatuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
12.6.2008 19:13:19   
Anonimen
o lyra, a veš kako je blo ...

meni je šele zdravnica na NH povedala, da mam dvojčke, ker je bil prej eden očitno skrit za drugim. in sta monohoriata, po vsej verjetnosti pa tudi monoamniata, ker nihče ne vidi pregrade med njima. tko da v vsakem primeru baje precej rizično za user posted image  user posted image , ampak jaz sem ziher, da bo vse ok, držim pesti v glavnem.

glede spola je blo pa tud tko, da ne bi glih roke v ogenj dala. na NS je rekla dr., da vidi spol, ampak da mi sploh ne bo povedala, ker imam že itak dovolj presenečenj za en dan, jst sm bla pa tud kr tih, ker sem bla še mal pod šokom user posted image  zaradi novice o dvojčkih (ker moja G je rekla, da se vidi, da je 1 user posted image  in da se je dobro vgnezdil). sam se je potem ta dr. na NS mal zmotla in se mi zdi, da je med merjenjem omenla nekaj v smislu - no punce, ne se zdej premikat - ampak je pa možno, da se mi samo zdi ?! - glede na moje takratno stanje res čist možno :-) . zdaj v torek sem bila pa na pregledu pri moji G in je rekla, da za enega vidi, da je fantek, drugega pa ne vidi. pol je pa še ta zmeda v zvezi z eno- oz. dvojajčnimi dvojčki. eni trdijo (npr. dr. Pušenjak), da čim imata user posted image  user posted image  skupno posteljico, pol sta enojajčna in potem imata seveda tudi isti spol, drugi pa trdijo (npr. dr. Cerar), da tudi če imata skupno posteljico, sta v redkih primerih lahko dvojajčna, pol mata pa lahko tud različen spol. v glavnem, če se bo izkazalo, da sta monoamniata, pol je pa 100%, da sta enojajčna in da imata isti spol. je blo pa na NS tko, da imata oba čist iste rezultate glede na tveganje za tiste genetske bolezni, čeprav sta bila za par mm različno velika. tko da, pravzaprav ne vem, mogoče se bo kaj več videlo na MF - zdaj imam napotnice za LJ. saj meni je vseen, ali sta user posted image  ali user posted image , sam glede na to, da sta že itak 2 in bo vse skupaj najbrž malo težje, bi rada vedla, da si vsaj kakšne stvari mal vnaprej pripravim in se pozanimam.

a se mi samo zdi al sem res mal zakomplicirala?

lyra, a ti že veš, katerega spola bosta tvoja 2 bejbija?

aja - hrvaška:nemčija=1:0, zdej se je pa drugi polčas začel, tko da akcija.

pa lep pozdrav vsem skupaj

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
12.6.2008 19:28:22   
lyra*
charley  že 2:0 jeuser posted image  Jaz pa za Ballacka navijamuser posted image Pa očitno je nekje skrituser posted image
Meni je že na prvem pregledu rekla,da sta dva jaz pa samouser posted image  Niti govorit nisem moglauser posted image
Na NS pa mi je rekla,da sta najverjetneje pupiki. Samo sem se tudi pogovarjala z nekaterimi zdravniki in so rekli,da če ti rečejo na NS,da je pupika ji lahko če vedno lulček zraste,če pa je fantek pa mu redko lulček"odpade"user posted image  Tako,da nevem...imamo 18MF,pa upam,da se bo takrat kaj več videlouser posted image
A si že kupovala kaj?user posted image  Jaz bom šla kmalu po voziček...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
12.6.2008 19:49:24   
ANIME
Charley .. ja res bova na isti liniji. Trenutno še živim v Novih Jaršah, ampak naj bi se v kakšnem letu ali dveh selila v BS3 v večje stanovanje.

Lyra ... za kateri voziček si se odločila? Me prav firbec matra ...

Aja ... zdaj je že 2:1

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
12.6.2008 19:54:44   
natasa78
Charley, dobrodošlauser posted image , tudi jaz imam user posted image user posted image , samo sta dvojajčna, za spol je bila pa na NS prepričana, da sta dve punčki, nato pa čez en teden moja G da sta dva fantka.
Ja verjamem, da je bil šok, tudi mene je skor s stola vrglo, pozdravček,Nataša.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
12.6.2008 20:05:42   
pomar*ANČA*
charly, si prav iz kamnika ali okolice? jaz sem drugače original iz gornjega grada, ampak sem si dragega našla v mengšu. sem pa videla, da imava na isti dan rokuser posted image ti boš tudi imela dvojčke? madonca, sem vam mamicam z dvojčkom kar fouš, sem si vedno želela dvojčke, ampak tudi z enim sem zelo zadovoljnauser posted image  

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
12.6.2008 20:14:02   
pomar*ANČA*
ANIME, sem šele zdajle videla, da si tudi ti blizu mene...no, kamnik res ni daleš stran od mengša...vaju bom povabila v arboretum na šetno... sam sonček se mora spet pokazati. drugače sem dobila pa ravnokar idejo... ker se nam ni uspelo dobiti na zbiljah, lahko gremo v arboretum... imam malce vez, pa nas bom notri prišvercala..... malce na sladoled, pa čvek... če je kera za stvar se mi nej oglasi, jaz redno hodim v avp, z veseljem vzamem s samo kdor hoče it zraven...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
12.6.2008 20:30:25   
lyra*
ANIME  jaz sem se na koncu le odločila za TFKuser posted image  Edino za barvo se moram še zmenit...Sem bila zadnjič v našem rutarju...in so imeli rdečega...jaz pa bi imela kakšnega drugegauser posted image  A veš kakšne imajo kaj pri vas? Aja,pa rekla si,da si že previjalno kupila! Kako velika pa je? A je boljša od tiste"na tleh"?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
12.6.2008 20:54:25   
Anonimen
lyra, pa sej ni bil ballack skrit, na vseh počasnih posnetkih glih njega kažejo, kako stresa tisto svojo črno čupo in skoz neki vpije ... babe imamo pa res smisel za fuzbal - se mi dopade, da nekdo v timskem športu navija za ballacka user posted image  ! če bi mi kdo nastavil zvok na MUTE in se ne sliši komentatorja, jst tud nimam pojma, kaj se dogaja ... važn, da je fajn gledat - kot da nimam kaj pametnejšega in bolj nujnega zadelat, ampak ... pustimo podrobnosti.
a veš, kaj sem kupla za user posted image  user posted image ? V torek, ko sem šla s pregleda, sem kupla pliš, da bom kšnga pajacka zašila pol sm pa v kamniku v BC kupla še dvoje iste štumfke. glih tolk mal da sebe mal potolažim ... pa da ne bojo punčke roza, fantje pa svetlo plavi (mislim od kje so našli te barve?!) ...
za vozičke pa vsake toliko mal po malih oglasih pogledam, ne vem če ne bi kar rabljenega kupla, sam jih ni prav dosti, pa še pojma nimam, kakšnega bi. a maš ti že kaj ogledano in kak nasvet? mene tud firbec matra ...

anime, a vidiš, kako se vse poklapa. dokler boš še v n. jaršah, bomo lahko v šoping za tamale skupaj hodile (sej ne da glih obožujem BTC, ampak ... vsaj vse je na kupu), ko se boš pa preselila v BS3, boš pa soseda mojih staršev, jaz sem odrasla v BS3 in tam hodila v OŠ, tko da še vedno dostkrat zaidem tja. tam v bližini pa lahko po PST in okol hipodroma šetamo. 

zdravo nataša, začetni šok smo vse uspešno prestale, zdaj je pa itak najbolj važno samo še to, da bojo tamaučki živi in zdravi - pa če so punčke al pa fantki al pa oboje, kajne ...
uau, pomaranča, ja ja ja, super ideja user posted image  , gremo kdaj v arboretum na šetnjo, ko bo sonček !!! vsak-a, ki želi, itak!
jaz sicer nisem iz kamnika, ampak po dolgoletnih selitvah po ljubljanskih študentskih stanovanjih je pred dobrim letom prišlo tako, da sem po spletu okoliščin pristala v centru kamnika (v starem mestu) - prvič da sem brez cimrov. tako da živim na relaciji kamnik - mostar, ker je fant iz mostarja in grem lažje jaz čez mejo kot on, ker je itak cel problem zrihtat papirje in vizo.
kar se pa tiče dvojčkov: umetna oploditev in nekatera zdravila za večjo plodnost sicer v zadnjem času nekoliko povečujejo število dvojajčnih dvojčkov, drugače je pa to čista igra narave - slučaj, ki se zgodi približno na 1 od 90 nosečnosti. tko da vsak in vsaka bi bili zadovoljni z 1 user posted image  (in verjetno vsakdo tudi pričakuje 1), sem pa tja se pa pač zgodi, da namesto 1 ratata 2 user posted image  user posted image  ali pa še kakšna bebica več. nikol ne veš, mogoče boš pa enkrat imela dvojčke alpa trojčke ... alpa četverčke ... :-)

zdej morm it pa mal uč vržt na fuzbal, prej je bil en nemc čist podoben mojemu bratu, sem mogla mami takoj SMS napisat (z dodatkom, da mora med ta belimi igralci gledat - pa moja mami ni blond!!!). pa itak mi je mal slabo pa tko ...

čao čao

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
12.6.2008 20:59:30   
Anonimen
lyra, zdele sem prebrala tvoj post ... in že zardevam od sramu, ampak bom vseeno vprašala - kaj je to za en voziček TFK in zakaj si se za njega odločla? lp, charley

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
12.6.2008 21:23:06   
nagajiva
Ojla user posted image

Charley-dobrodošla..................vidim, da si kar klepetulja user posted image  Super.
Jaz sem danes parkrat nekaj napisala, pa me je pol ven vrglo in sem skoraj obupala. Pol pa je user posted image  po kosilu mi malo bušija božal, pa sma tako zaspala user posted image . Saj glede na vreme, se sploh ne čudim.....
Moj je vedno govoril, da bo kar "naredil" dvojčke in bo pol mir..............user posted image  Pa je sedaj tud z enim user posted image  popolnoma zadovoljen........Me je kar malo strah, no sem na trnih, kako sem bom znašla z enim. Pri dveh pa.............Sem kar ponosna na vas. In verjamem, da je bil kar šok, ko ti povejo za dva.
Šola za starše-Lyra* ti si z MB, si se že prijavla in kam-ZD ali bolnica? Me malo zanima, ker ene hvalijo zd, spet druge bolnice, pol pa človek ne ve za kaj naj se odloči.....
Glede nogometa-ga sicer ne spremljam ravno, sem pa nekako vesela, da je nem. zgubila, ker se imajo vedno za nepremagljive............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
12.6.2008 22:22:11   
zara13
Čer punce!

Charley - welcome to the club! user posted image

Čeprav sem bila danes na sindikalcu, niti nisem toliko utrujena...kr zanimivo. No ja bilo je super. Če bo katera hodila v Beljak, je res blizu mesta "gora opic". So naselili japonske opice, mislim da jih je nekaj čez 90 in živijo v gozdu, se sprehajajo in se jih da videt, slikat, gledat njihove vragolije pa mame opice z baby-ji, ki so res luštni, še čisto majni, cca. 20 cm veliki in se prav skrivajo pri mamicah ;)  http://www.affenberg.com/

Potem je v bližini, v bistvu takoj na hribu grad Landskron, kjer pa lahko vidite orle in je tudi pravi show, jih spustijo in letijo nad glavami obiskovalcev :)
Vse je bilo super, le vreme je bilo kislo in skoz je kapljalo, ampak dobro, vseeno je bilo zanimivo za videt. http://www.burg-landskron.at/
Tko, da še en predlog več za lep izlet (pa seveda v lepem vremenu ;)

Poleg tega smo šli še v Beljak v center mesta jesti in mimo Holiday Inna, kjer so nastanjeni nemci in je bilo ogromno navijačev in so čakali svoje igralce, da jih vidijo za minutko, ko pač vstopijo v bus in se odpeljejo proti Celovcu. Vsi imajo zastavice na avtomobilih in veliko je navijačev tko, da se kar dogaja.
No ja nemci bodo imeli kar lepo delo, saj so izgubili proti hrvatom in jih čaka tekma z avstrijci in, če mislijo naprej, bo treba dobit nove 3 točke ;)

Sedaj pa še do konca pogledat avstrijo:poljsko in počasi spat..ooo ja jutri pa moj lucky day, petek 13. user posted image Ponavadi se mi kaj lepega zgodi..hehe.

Lahko noč in pridno spančkajte pa obvezno božanje bušijev pred spanjem user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
12.6.2008 22:44:47   
lyra*
charley evo vozičekuser posted image
user posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
13.6.2008 8:22:03   
pomar*ANČA*
dobro jutro!! user posted image

še vse spite, ali se že kateri čveka? počas bom mogla it delat, pa se mi danes spet ne da nič narediti. resno razmišljam, da bi ostala doma- dobro da sem sama svoj šefuser posted image ....

sva imela namen ta vikend it na morje, pa spotoma še pogledat tisti voziček, o katerem sem enkrat pisala, pa zdej ne greva, ker ni nič toplejeuser posted image tako da bo ta vikend spet boooring!! še dobro, da se imem full za učiti....drug teden imam spet izpit iz nemščine, tokrat ga pa moram narediti, sam prej se moram začet učiti....

en predlog rabim: kam v celju se splača it jest? da imajo dobro in konkretne porcije? rabila pa bi kaj podobnega kot je štorman...

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
13.6.2008 8:23:52   
_katja_
čao!

O super....se boste dobile v Arboretumu na sprehodu:) pridem še jaz, sem pa iz Preserij, še najbližje Arboretumu:) No sem upala, da vas bo kaj iz tega konca.

Včeraj sem bila na Rudniku v Supernovi. Malo sem šla firbcat. Glede nosečniške robe: C&A ima za moje pojme ful vrečaste cunje, pa ful črnega. Skratka nič mi ni bilo všeč. V H&Mu so mel pa ful luštne zadeve. Sem si kupila 2 majcki. Ampak tudi hlač, predvsem takih športnih imajo veliko. Pa ugodne cene. Toliko, da boste vedle, če katera kaj rabi.

Aja pa jaz imam 19.6. že morfologijo. Nisem imela zdele vmes kar nekaj časa pregleda, ker me je G vprašala, če hočem, da me naroči, ampak potem bi bilo na 3 tedne. Pa da se grem tja pokazat in me vpraša kako se počutim, je pa brez veze. Če bi bilo pa kaj narobe, je pa rekla naj pokličem in pridem. Že komaj čakam:) Upam, da ne bo mali ful miren, ker imam prej izpit, ampak da bo živahen, da se bo veliko in dobro videlo.
Se pa še nisva odločila z mojim ali vprašava za spol ali ne. Jaz ne bi vedla, moj pa bi. Pomoje bova pa kar vprašala.....bomo videli...

Se grem učit:(
lp
K

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
13.6.2008 8:41:11   
ANIME
Dobro jutro ...

Lyra ... za barve žal ne vem, ker jaz sem že pri modelu obupala nad njim (cena in teža košar sta bili odločilni, da se zanj nisem odločila).
Previjalno imajo zdaj v Avstriji čisto na novo (prej so jo imeli samo v ITA) in takoj ko so jo dobili, sem letela gor - ker mi je res bila nujna. Enostavno nimava prostora niti za en sam predalnik v stanovanju, kamor bi lahko za nekaj časa dala previjalno, zato je ta stenksa bila fenomenalna rešitev. Izgleda pa takole (zraven so tudi dimenzije): http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80141708

Chaley ... dala ti bom ene par povezav, kjer sem jaz brala komentarje in spraševala. Malo preberi, najbolje je da povprašaš tiste, ki so jih dejansko uporabljali:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2268646
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2570873
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2746018

Drugače pa sem jaz na začetku premišljevala med:
- Hartanom http://comfortbaby.com/zx2.htm
- TFK http://www.buggy.de/english/twinnertw.php
- Hoco: http://www.hoco.at/produkte/monterio_twin_dem/

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
13.6.2008 8:50:33   
zara13
Jutro nosečke!

še en zaspan dan, ko se nobeni nič ne da, zato na hitro ena user posted image za vse ;)

pomar*ANČA*
- spraševala si, kje se da v Celju dobro jesti pa da so ok porcije? Ti predlagam picerijo in špageterijo Picikato na Teharjih, poleg pic in testenin tudi druge stvari za pojest pa velike porcije in okusna hrana. Drugače pa zelo dobra gostilna Francl v Zagradu, domača kuhinja in res dobra hrana, mogoče malo dražja zadeva. V centru mesta ni kaj veliko izbire, razen veliko picerij in fast foodov, ok mehiška restavracija je pa še ene par picerij. Vsekakor priporočam Picikato in ni težko najti ;) če te bo zanimalo, ti lahko razložim.

Aja še nekaj, za voziček Baby boom..a veš da je ena na forumu nekaj pisala in si ga je ogledala, so ji ga v bistvu pripeljali, ker so bili iz tega podjetja ravno na terenu in v bližini njenega kraja in se je zmenila, če ga lahko vidi in mi je napisala same pohvale glede vozička tko, da je za razmislit. Je pa seveda najbolje, da ga še sama vidiš ;) In seveda potem še tvoje poročilo, kako se ti je zdel user posted image jaz imam tudi tega nagledanega in od Peg Perega Uno model tko, da nekaj od tega bom izbrala.

Zdej pa šibam še malo delat...juhuhu, ker je petek ;)

lep dan še naprej ;)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
13.6.2008 9:26:57   
bobika1
Zivjo user posted image .
Pomaranča vse kakor ti priporočam gostišče taverna je nasproti merkatorja v celju in majo ful dober........ majo način sarajevske dobrote ampak tak dober jz tm vedn jem: poljeno vešalico po mačvansko pol prebratnac lepinje majo ful dobre in se naješ vrjam. Ne  bo ti žal!
Kak smotan dan ej a ma katera od vas ko mate psičke probleme z tem da more zjutri psa zbudit da ga ven peljeuser posted image . Jz mojga mopsa pred 10 nikol ne  spravim ven včasih še ob 11 spi ko top.....user posted image

Zle sem se pa tak najedla da bom poknala, najbolš pr tem je da lahka jem zdej vse (tud mleko ko ga neki časa nisem mogla...)in da mi ni več slabo  že trkamuser posted image

Pridne bote

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
13.6.2008 9:34:02   
Anonimen
lyra in anime, hvala za slikce in linke za vozičke, si bom pol vzela pavzo in jih bom pregledala, samo ... joj ... to pa je cel projekt, teli vozički ... kako pa naj vem, kaj hočem in kaj tamaučki rabijo ...

sicer pa dobro jutro vsem, že 2 uri tle pred računalnikom sedim kucam po tastaturi in pijem čaj in se zraven še mal silim z veliko šalco kave - na petek 13. in v temle duhamornem oblačnem vremenu zbiram pogum in se psihično pripravljam, da grem med oblekce in začnem delat. Fru Fru - moj mucek - ima pa danes prvi rojstni dan user posted image  user posted image user posted image  user posted image  .

ja nič, akcija reakcija ... in naj bo fajn dan!

pozdrav vsem. 

(odgovor članu zara13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
13.6.2008 9:42:09   
Polynesia
Dobro jutro čvekice moje user posted image .

No najprej sem zdejle rabla kr neki časa, da sem vas vse prebrala, madonca ste se pa načvekale od včeraj popoldne user posted image ...sej je prav, čveke potrebujemo na tem forumu a ne user posted image .

Srečanje - tudi jaz sem za to, da se dobimo v Arboretumu, tiste ki se lahko seveda, itak da se nikol n ebomo mogle vse dobit, tko da, to bi bilo prav luštno.

Kamničanke - tudi jaz sem bila 25.let Kamničanka, potem pa sem se preselila v Ljubljano za Bežigrad (Ruski car) kjer z možem stanujeva že 3 leta. V Kamniku pa imajo moji starši hišo na Perovem, tko da full velikrat grem k njim, pa tudi mož rad hodi k našim, pa še da greva mal ven iz stanovanja, hiša je le hiša.

Film Seks u mestu - včeraj smo si ga ogledale 4 prijateljice, naročile smo dvoje veliiiiiiike kokice in vsaka kokakolo, uf kako pomembna informacija user posted image user posted image user posted image ...glede na to, da sem že od nekdaj privrženka te serije, mi je bil film več kot odličen, tko da sem res max uživala, se nasmejala, žabica se je pa skos neki premetavala v bušiju, hmmmm, mogoče je pa fantek pa mu ni pasalo biti med samimi babncami user posted image . Drugače pa je bila predstava ob 20:10 in to v dveh dvoranah in obe sta bila do zadnjega sedeža zapolnjeni, bile so pa 95% ženske user posted image , tko da film full priporočam, je tut velik nauk k se jih lahko naučiš user posted image .

Fuzbal - ja Hrvati so pa kar zmagali, no jaz sem sicer za Nemce navijale, mož pa sploh v globalu za njih navija, ampak moramo priznati, da so hrvati igrali full dobr. Druge tekme nisem mogla gledat. Danes pa navijam seveda za Hollandddddd user posted image . Pa italija bo šla sigurno domov, no sej kr nej grejo, sej ni nič od njih, noooooo Luca Toni lahko ostane no, madonca je luštkan user posted image user posted image user posted image .

No drugač pa sem fuuuul vesela da je danes petek, tko da upam da mi dan v službi hitro mine.

Tko, najboljš da si grem nardit en kofetek, da mi motor zalaufa.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
13.6.2008 10:16:20   
šema
Punce dejte mi še neki povedat plis.

Po zadnji menstuaciji imam PDP 11.11. 2008, ampak ker sem zanosila prej, se pravi je bila prej ugnezditev, imam že od samega začetka PDP 06.11.2008, tudi na urgenci so mi tako rekli in tudi ko so mi delali NS, ok vse lepo in prav. Do prejšnjega pregleda sploh nisem imela v materinski knjigi napisano nič kar se tiče PDP-ja, prejšnjič mi je pa sestra napisala PDP kar 11.11. in nastop orodniške 14.10.

Jaz bi bila pa kar vesela, če bi upoštevali moje želje glede PDP pa jih nočejo- prvo sem imela pdp 16.11. pol so mi ga prestavil na 13.11., kar pomeni da bom morala tri dni prej na porodniško in to posledično pomeni 3DNI PREJ nazaj v službo. Jaz bi bla kr vesela, da mi rok poroda pišejo čimkasneje se le da, da bi bla lohk pol z najmlajšim čimdlje skupaj doma- do nov je še dolga mogoče mi pa spet kej spremenijouser posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
13.6.2008 10:17:12   
carly
Ojla dobr jutr.
Bobika1 sem se prov nasmejala ko si omenila tvojega kuža. Sem pa mislila, da je moj edini, ki je tako len.Pri nas ga tašča takoj zjutraj pelje na čisto kratek sprehod, glih tolk da naredi ta svoje potlej ga pa še jaz peljem, ko vstanem, pa me zdej že trikrat zaporedoma sploh ni šmirglov.Je lepo ležal tam kjer ima naštimano pred hišo in me debelo gledal kaj hočem od njega.Sem že mojmu jamrala zakaj imam sploh psa, če pa sploh noče z mano na sprehod.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.