Anonimen
|
lyra, pa sej ni bil ballack skrit, na vseh počasnih posnetkih glih njega kažejo, kako stresa tisto svojo črno čupo in skoz neki vpije ... babe imamo pa res smisel za fuzbal - se mi dopade, da nekdo v timskem športu navija za ballacka ! če bi mi kdo nastavil zvok na MUTE in se ne sliši komentatorja, jst tud nimam pojma, kaj se dogaja ... važn, da je fajn gledat - kot da nimam kaj pametnejšega in bolj nujnega zadelat, ampak ... pustimo podrobnosti. a veš, kaj sem kupla za ? V torek, ko sem šla s pregleda, sem kupla pliš, da bom kšnga pajacka zašila pol sm pa v kamniku v BC kupla še dvoje iste štumfke. glih tolk mal da sebe mal potolažim ... pa da ne bojo punčke roza, fantje pa svetlo plavi (mislim od kje so našli te barve?!) ... za vozičke pa vsake toliko mal po malih oglasih pogledam, ne vem če ne bi kar rabljenega kupla, sam jih ni prav dosti, pa še pojma nimam, kakšnega bi. a maš ti že kaj ogledano in kak nasvet? mene tud firbec matra ... anime, a vidiš, kako se vse poklapa. dokler boš še v n. jaršah, bomo lahko v šoping za tamale skupaj hodile (sej ne da glih obožujem BTC, ampak ... vsaj vse je na kupu), ko se boš pa preselila v BS3, boš pa soseda mojih staršev, jaz sem odrasla v BS3 in tam hodila v OŠ, tko da še vedno dostkrat zaidem tja. tam v bližini pa lahko po PST in okol hipodroma šetamo. zdravo nataša, začetni šok smo vse uspešno prestale, zdaj je pa itak najbolj važno samo še to, da bojo tamaučki živi in zdravi - pa če so punčke al pa fantki al pa oboje, kajne ... uau, pomaranča, ja ja ja, super ideja , gremo kdaj v arboretum na šetnjo, ko bo sonček !!! vsak-a, ki želi, itak! jaz sicer nisem iz kamnika, ampak po dolgoletnih selitvah po ljubljanskih študentskih stanovanjih je pred dobrim letom prišlo tako, da sem po spletu okoliščin pristala v centru kamnika (v starem mestu) - prvič da sem brez cimrov. tako da živim na relaciji kamnik - mostar, ker je fant iz mostarja in grem lažje jaz čez mejo kot on, ker je itak cel problem zrihtat papirje in vizo. kar se pa tiče dvojčkov: umetna oploditev in nekatera zdravila za večjo plodnost sicer v zadnjem času nekoliko povečujejo število dvojajčnih dvojčkov, drugače je pa to čista igra narave - slučaj, ki se zgodi približno na 1 od 90 nosečnosti. tko da vsak in vsaka bi bili zadovoljni z 1 (in verjetno vsakdo tudi pričakuje 1), sem pa tja se pa pač zgodi, da namesto 1 ratata 2 ali pa še kakšna bebica več. nikol ne veš, mogoče boš pa enkrat imela dvojčke alpa trojčke ... alpa četverčke ... :-) zdej morm it pa mal uč vržt na fuzbal, prej je bil en nemc čist podoben mojemu bratu, sem mogla mami takoj SMS napisat (z dodatkom, da mora med ta belimi igralci gledat - pa moja mami ni blond!!!). pa itak mi je mal slabo pa tko ... čao čao
|