|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
9.6.2008 18:41:48   
šema
ali vam vedno kontrolirajo kri ali samo urin?

Men na drugem pregledu ni kontrolirala nič drugega kot pritisk in težo, pa poslušala je otrokov utrip z neko napravo, ki sem jo prvič vidla pr njej. Tud vaginalno me ni pregledala, ker je rekla, da to počne, le če bi imela kake težave ali izcedke.
Me pa zanima a so vaši gin. delal morfologijo al ste se najavle v privat amb.?
Ker jaz ne vem al nej počakam do 18. k mam pregled al nej se že zdej naročim na morfologijo v privat amb.?

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
9.6.2008 20:54:52   
SSheila
Živjo Punce!

se nisem že dolgo oglasila, kar pa ne pomeni, da vas ne pogledam ;)
z mano je trenutno vse ok - trbušček raste... zaenkrat še ne čutim user posted image , oz. mislim, da ga ne čutim. Bo že, ko bo čas za to. Pregledi so bili vsi ok, v pon. me spet.. Kg pa so v zadnjih treh dneh kar poskočili za 2 kg gor (v celi nosečnosti) - ko sem lačna me prav skrbi, da ne bom mogla bit sita...

No, to je to. Vidim, da ste tudi ve v redu, da pridno božate trebuščke, gledate nogomet, jeste.. se razvajate v glavnem.

Ok, vas  lepo pozdravljam in razvajajte se še naprej user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
9.6.2008 20:56:46   
lyra*
helo user posted image

Niste napisale toliko kot običajno! No saj,da bo sonček,pa bo naša tema tudi na prvem mestuuser posted image

saba mogoče je bila samo žilicauser posted image

Tako,jaz sem sama doma. Moj je šel z kolegi fuzbal gledat...jaz ga tudi tu z enim očesom gledam,pa malo po RR brskam.
Ju3 pa grem z kolegico zjutraj malo sadja nakupit....pa v europark ker nimamo nič več domauser posted image Se vidi,da ko mene celi dan ni user posted image  nič ne pogreša. Poje nekaj malega. Ko sem pa jaz doma pa bi vedno jedla tisto česar ravno niuser posted image

Zdaj si grem pa topli kakav naredituser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
9.6.2008 20:58:20   
lyra*
SSheila  lepo,da si se javila! Smo se že spraševali kje siuser posted image  Glede brcik...bodo že prišleuser posted image  Na koncu te bo že vse bolelo od brcanjauser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
9.6.2008 21:27:49   
nagajiva
Ojla user posted image

Šema-jaz tud pri mojih vedno zropam vse kar se da. Jagode pa so (domače!) tako občutljive, da če jih tisti dan ne poješ, je drug dan pol gnilih. Sem pa se danes tako najedla češenj, da sem komaj dihala...............Pritisk pa upam, da se ti čimprej uravna. Drugače pa se posvetuj z G ali so kake aleternative, da si ga malo zvišaš. Sploh v vročini ne bo ravno prijetno........
Jelka123-počakaj kam te bo G napotila. Saj še maš čas.............
Sem pa zjutraj hrepenela po sončku in me je potem razveseljeval cel popoldan user posted image . Sem bla prav naspidirana...............user posted image
Moj gleda tv, jaz bom pa malo na rač-bom malo igrce ugrala, pa brskala po internetu..............
Božajte bušije in pazite nase................user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
9.6.2008 23:04:56   
Polynesia
Hej hej miškice moje user posted image .

Se samo na hitrco javim, od petka pa do vključno jutri imam dopust in MAAAAAAAXXXXXX uživam, no če odštejem moževo bolniško...tko da najprej njega peljem na eno inekcijo v rito user posted image user posted image , potem ga peljem na fizioterapijo, potem greva na kavico in zajtrčka potem pa mal okoli in domov, mislim prov fletno je res...aja no naj povem, da ima mož še eno hernijo in sicer leta 2004 so mu operirali med vretencom 4 in 5, sedaj pa ima zožanje med 6 in 7 in zgleda mu to pritiska na živc...no uuuuupam da bodo te inekcije in terapije kaj pomagale, da greva lahko začetek julija na dopust, v nasprotnem primeru pa v bolnico na operacijo, no bomo že videli.

Sem pa danes kar Mercator naročila preko spleta in so mi prinesli domov, ker mi je res vseeeega zmanjkalo, tko da jaz sama ne morem vlečt iz trgovine zdej k še mož nič ne more in se prov hecava da sva oba za en klinc user posted image user posted image user posted image .

Fuzbal je bil pa danes fenomenalen, tko da upam da bo v prohodnjih dneh tudi tako.

Brcike, ja tale naš lump/lumpa bo sigurno fuzbaler/ka, ker je pa že praaaaavi razgrajaček in občutek je super, jaz dejansko metuljčkev sploh nisem imela, ta je kr takoj začel konkretno od cca 17.tedna, hahaha user posted image . Prvič pa sem začutila malo po 16.tednu.
Še 14 dni in morfologijo, jupiiiiiiiiiii user posted image .

Tko, zdej grem pa še mal pred tv, jutri pa spet pestro, v sredo pa zopet služba.

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 9.6.2008 23:09:13 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
9.6.2008 23:07:45   
Polynesia
Shheila samo da je vse ok, ti se pa kar še javi.

Saba mislim da si ti pisala o izcedku, zdej pa le glej da se boš čuvala in pejdi na bolniško, da ne bo še kaj hujšega, boljše preventivno.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
10.6.2008 8:51:50   
carly
Jutr punce,
ena je spraševala če nam vedno preverjajo kri in urin, meni so na drugem pregledu samo urin, zdej v tretjo ko imam tudi morfologijo mi bodo pa oboje, da mi izločijo ali je bila toxa pozitivna zaradi stare okužbe ali ne.
Sicer je pa mene na morf kar moja gin.naročila, pa ni nič rekla da bo kdo drug delal, tako da verjetno bo kar ona, no bomo vidli moram počakat do 24.
Sicer pa blagor tistim, ki greste lahko domov izropat sadje. Moji imajo pa vse še kakšna dva tedna pozneje kot imamo mi, pa mi nič kej ne pomaga.Jegode pa že pri nas vse sproti na vrtu zgnijejo ker je tako mokro, da še preden zrele ratajo začnejo gniti.Sem pa zadnjič odkrila celo planjavo gozdnih jagod v bližini, tako da se hodim kar tistih najest.

Neposredna povezava do sporočila: 2183
10.6.2008 9:00:09   
saba
Dobro jutro

kako smo?
Hvala vsem za skrb, za enkrat je spodaj zatišje, nobenega izcedka čudne barve, razen belega toka. Mojegauser posted image čutim konstantno in sem user posted image

Ne bom mislila negativno, sva se z mojim doma pogovarjala in se potolažla, kar bo bo, zaenkrat kaže vse o.k., če bo pa kaj narobe bomo pa sproti reševali. Hvala bogu ,da imam doma še mojo Živico, ki me nasmeje in boža in ljubčka trebušček. Tako da.....kar bo prineslo bo prineslo, zaenkrat bom mislila pozitivni. Zdravnica mi je po pregledu rekla da je vse o.k. in da naj živim normalno naprej. To tudi upoštevam, s tem da so pač odpadli dolgi sprehodi, nošenje vrečk iz trgovine, 2 urno peglanje itd.

Včeraj sem Živi razlagala ko se je ona rodila, da so jo tete skopale in namazale s kremico in da je dišala vsa po bombončkih...pol je pa ona meni razlagala:
Živa: mama, ko si bla ti še dojenček v trebuščku od Žive in pol si prišla ven , so te tete skopale in lepo namazale in tudi tati je bil majhen in živa je bla velika in je rekla da morate dosti papat.................

smo se smejali pol še pol ure, ona je to tako resno govorilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri imam pregled pri G., bomo vidli kaj bo reku in kaj bo vidu oz. kaj bo pripomnu na izvide.

No lepo se mejte, tukaj v službi je gužva, moram narediti čim več, ker ne vem, mogoče me pa da za kak dan na bolniško.

lp
saba

< Sporočilo je popravil saba -- 10.6.2008 9:02:15 >

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 2184
10.6.2008 9:00:35   
emina83
dobro jutro zaspanke!

kako ste kaj? jst sm kr malo boljše volje, ko takole lepo posije sonček! user posted image user posted image user posted image evo za delat nimam doma nič kaj , sva z možekom bla včeri pridna in sma vseeee zrihtala, tak da user posted image user posted image user posted image za mojega user posted image , ker je drugače bolj lene sorte. mogoče bom malo kasneje po tleh edino še enkrat prebrisala, ker mamo zadaj hiše eno tovarno in zmeraj kej prši od njih, tak da se mi že poštenouser posted image , najraj bi se kr preselila, pa še tirnice mamo čist blizu, ampak se na njih človek kr navadi, samo tašča, tašča, ki je v spodnjem štuku, to pa user posted image človek kr težko preboli...

no, mal se bom še razvajala s tole kavico, ki sem si jo naredila, je fuuul dobra, pa evo, da se še vas usmilimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

pa sej če je katera iz mojih koncev z mojega kraja ali bližine, naj se kr oglasi,  bom feeeejst veselauser posted image

se še kaj slišimo...

Neposredna povezava do sporočila: 2185
10.6.2008 9:26:37   
_katja_
Da se še jaz malo oglasim. Počutje super, energije kar dosti, edino križ me malo boli. Ampak ni panike.

Sem včeraj dobila paket od svakinje, ki je rodila decembra, same nosečniške cunjice user posted image user posted image user posted image  Zame pravi raj, ko si zdaj že nekaj časa nisem nič kupovala. Sem imela doma pravo modno revijo. Samo luštne, modne stvari. Ene lepe dolge hlače, kavbojke, dvoje 3/4 hlače, tunike, ....skratka super user posted image  pa še po trgovinah mi ni bilo treba hodit:)

Mene je moja ginekologinja kar naročila na morfologijo in mislim, da mi jo bo ona delala.  Mi pa na vsakem pregledu vzamejo vodo, pa pritisk mi izmerijo, pa vaginalno mi tudi pogleda (zaradi izcedka). Kri pa sem imela do sedaj samo enkrat na pregledu. Verjetno bo zdej spet.

Včeraj sem si po enem letu privoščila frizerja. Je šlo pol las stran. Nisem se še cisto navadla, ampak je ql frizurca za vročino.

Poleg tega sem bila včeraj 4 ure za računalnikom in izbirala slike s poroke, komu pošljemo kakšno itd. Že vse stare mame in ostali sorodniki sprašujejo kdaj bodo slike. hehe poročila sva se septembra, pa je res ze kar nekaj časa. Ampak boljše pozno kot nikoli:)))

Ve mogoče kjera za kakšne lepe in ne predrage poročne albume? To me tudi še čaka za narest.

No zdej pa dosti cvekanja, ucenje klice user posted image

lp
K

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
10.6.2008 10:24:28   
jelka123
jaz pa se počasi pripravljam za G pregled,vedno imam take predpriprave kot da grem ne vem kam pa še stresno vedno deluje name,saj veselim se da vidim user posted image (vedno mi dela uz) tako samo da opravim porihtam BS pol pa sem spet mirna
joj pa tehnica mi že kaže 3+,mislim da bom kregana?

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
10.6.2008 10:44:00   
mojsoncek
Oj! Se danes javljam iz sluzbe... sem sla za nekaj uric v pisarno, da pomaham sodelavcem in sefu, preden gremo na dopust. Joj ne morem verjet, da v cetrtek ze sibamo...

Joj punce, jaz sem vceraj spet visela na wc-ju. In kaj sem danes zjutraj opazila... popokane zilice na vekah od vsga napora user posted image . Prav grozno no, kaj takega se mi pa se v zivljenju ni zgodilo.

Včeraj sem si po enem letu privoščila frizerja. Je šlo pol las stran. Nisem se še cisto navadla, ampak je ql frizurca za vročino.

Jaz sem bila tudi vceraj pri frizerju in sem si dala narediti poletno frizurco. Dolge kodre sem skrajsala v kratko frizurco user posted image , pa se zravnat sem jih dala. Tako da je bila dvojna sprememba. No potem sem se pa se pri kozmeticarki ustavila, da mi je odstranila kocine pod pazduho, da bo en mesec mir user posted image

Drugace pa mi kri in vodo pregledajo na vsakem pregledu. Krvi naceloma ne gledajo vsakic, ampak ker imam nizek hemoglobin, mi jo vzamejo vsakic.

No, grem se nekaj koncat, potem pa na kosilo in domov user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
10.6.2008 10:47:01   
nagajiva
Ojla user posted image

Kako lepo jutro...........user posted image  Sem res že pogrešala sonce. Samo kaj, ko od četr. naprej že spet napovedujejo dež....user posted image
Sicer pa sem si danes malo privoščla in bolj dolgo poležavala-uf je pasalo...user posted image  Zaj si bom pa "privoščla" depilacijo, pa pranje glave, pa nohte si uredim..................Malo se bom razvajala user posted image
Jelka123-uživaj z bebiko. G pa te ne bo kregala za 3kg. Vsaj mislim...........user posted image  
Men tud vedno zmeri pritosk, pa stehta me, urin vzame pa še uz mi naredi.............Zato komaj čakam na naslednji pregled, da spet vidim user posted image ............Ravno nogometa še ne zganja, me pa občasno (predvsem zvečer) nežno "požgečka" user posted image user posted image user posted image
Polynesia-upam, da se stanje tvojega user posted image  čimprej popravi...........Mora bit res grozno, si kar nočem predstavljat......
Emina83-hvala za user posted image -je bla dobra user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
10.6.2008 12:13:54   
zara13
Ojla nosečke!

kr sonček je, vidim, da ste se fajn razpisale, kar je edino pravilno user posted image

Mene je pa navsezgodaj razveselil sms od sošolke iz OŠ, je včeraj zvečer rodila fantka in sem prav ob 7h zjutraj zavriskala ;) dobro, da je moj spal kot medo, da ni slišal..hehe.

Včeraj je bila pa norrraaaaa tekma :P ma italijani niso imeli za burek, sedaj se je prav videlo kakšno srečo imajo vedno, no ja dobro, da Inzaghi pa Totti ne igrata, ker drugače bi znal bit rezultat kontra. Prav privoščim Nizozemcem user posted image no ja, vse je šele začetek in še veliko tekem do konca.
Moj baby pa vedno najbolj brca ravno med tekmami tko, da bo zgleda nek fuzbaler :) sej ni čudn, če navijam kot nora, se moram prav brzdat, da ne bi na hitro skočila v zrak :))

V četrtek pa šibam na sindikalni izlet. Gremo v Avstrijo do Villacha pa tam okol do enga jezera pa na grad in vožnjo z ladjico. Mislim, da bo kar fino, no ja upam tudi, da bo vreme ok ;) takšno kot je danes!!!

jelka123 - tudi jaz sem dobila +3kg gor, bom videla, kaj bodo rekli na pregledu 18.6., če bom kej kregana. Hehe..čeprav se nočem obremenjevat še s kilami, vsaj vem, da jem vse in, da mi pač vse tudi paše. Se pa ne nažiram full, imam 5-6 obrokov na dan, skratka jem takrat, ko mi kaj zapaše in se res ne mislim odrekat hrani (edino, če bo kaj zdravnica drugače rekla ;) zdej lahko vsaj uživamo in se razvajamo pri hrani. Jagode mi že iz ušes ven gledajo, sem se jih prenajedla, zdej sem bolj nekatrina fan :)

Ahh..še 4 ure je treba delat potem pa lepo na teraso na drink s kolegicam. Upam, da mi kakšen turist uleti v pisarno, da mi ne bo toliko dolgčas.

Fajn bodite, božajte svoje bušije user posted image
lp

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
10.6.2008 12:40:23   
vebo
Pozdravljene!

Jaz bi vprašala, če si je katera naročila majice z napisi preko spleta, ker ne vem kako velike so številke. To so tiste majice, na katerih piše Pridem novembra, samo da jaz bi si dala nekaj drugega pa ne vem kaj.
UŽIVAJTE ŠE V SONČKU
LP

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
10.6.2008 12:42:09   
pat13
evo mene .. danes imela kontrolo...

pregledali so mi samo urin,pa pritisk je merila, kri ne, pa seveda tehtanje smo šli 3 kg gor, pa mi ni jasen sploh kje, ker jem enako kot prej... in rekla je da ta smo pa kr velik poskočil, me pa ni nič okregala ...  zdravnica mi je vzela tudi bris...

sem ponovno videla našo pikico, ki je sedaj je že kar velika... je dejala da je ravzoj normalen..

sem pa čisto pozabila vprašati kar se tiče morfologije... tako, da sem sedaj tudi sama zmedena, bom po vsej verjetnosti kar poklicala pa vprašla sestro, da bom videla ali mi jo bo delala moja zdravnica ali naj se naročim... saj imam naslednji pregled 14.7 takrat pa bom že v 23 tednu...

< Sporočilo je popravil pat13 -- 10.6.2008 12:45:12 >

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
10.6.2008 12:54:15   
mojsoncek
Eno vprasanje... zakaj vas vse skrbi glede morfologije? Saj jo delajo vsi G, ker jo morajo (je eden od dveh UZ pregledov, ki ga krije zdravstvena zavarovalnica). Ne vem zakaj bi se drugam narocala in placevala se dodatno? In imela se eno skrb vec... Pa ne bit hude, nocem nic slabega user posted image , ampak zanima me pa vseeno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vebo

Pozdravljene!

Jaz bi vprašala, če si je katera naročila majice z napisi preko spleta, ker ne vem kako velike so številke. To so tiste majice, na katerih piše Pridem novembra, samo da jaz bi si dala nekaj drugega pa ne vem kaj.
UŽIVAJTE ŠE V SONČKU
LP

Jaz sem zadnjic sla mimo ene trgovinice/butik, kjer sivajo po meri, in sem videla te majcke. In po moje tam tudi naredijo razlicne napise po zelji. No in ce katero zanima je "butik" zraven (sedaj zaprtega) kina Bezigrad.

Pa se to vam nisem povedala v prejsnjem postu. Vceraj, ko sem se nekaj sklanja naprej in pobirala s tal, sem zacutila za kar konkretno miganje nase/ga piske/piseka. No, ampak to je bilo tudi vse. Verjetno mi je samo hotel/a povedati, da mu/ji tak polozaj ne ustreza user posted image .

Ja nic, pocasi zakljucujem s sihtom za danes...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
10.6.2008 13:45:05   
Andromeda
Čau, user posted image

Sem že zjutraj cel roman napisala in ko sem kliknila za objavo me je skenslalo... Sonček je super, meni je ravno prav vroče, navijam da se bo čim dlje obdržalo takšno vreme. Vidim, da ste se oglasile tudi tiste novembrčice, ki se bolj poredko javite. Glede majic z napisi, pa tudi jaz vem za tisti butik zraven kina bežigrad, ki ga je že mojsonček omenila in vem, da tiskajo napise po naročilu, pa baje da so kar ugodni.
Sem tudi jaz hotela napisat glede morfolgije, pa me je mojsonček prehitela,da je to rutinska preiskava, ki jo dela vsak G, stroške pa krije zavarovalnica. Lahko jo pa greste delat še kam drugam, če imate preveč denarja user posted image Mislim, da je bolje, da si za ta denar privoščite 1 ekstra 3D UZ, kot pa da plačujete privatnikom za morfologijo. No, moje mnenje.
Vidim, da nas večina spremlja nogomet, meni so bile do zdaj vse tekme bolj dolgočasne, razen včeraj Nizozemska -Italija. Danes pa ne smem zamudit Švedov, ker sva z mojim stavila, da bodo prvaki, tako da še ve držite pesti za njih user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
10.6.2008 13:47:00   
vebo
zanimivo, kako ginekologi različno obravnavajo in preglejujejo nosečnice, mene sploh ne gleda vaginalno, ampak samo ultrazvok na 3-4 tedna. je rekel, da bom vsakič imela ultrazvok. Enega bom sama plačala v 33 tednu. Mohoče zato, ker me obravnava kot rizično nosečnost. Zadnjič mi je rekel, da je 60 proti 40, da bo še ena pupa. Jaz se zelo veselim, mož malo manj, pravio samo da bo zdravo, čeprav mene te besede ubijajo, ker mora biti vse vredo in ne smem misliti da ne bo.

Lp

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
10.6.2008 14:59:00   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: vebo

Pozdravljene!

UŽIVAJTE ŠE V SONČKU
LP

jaz sem se ravno včeraj začela dogovarjati z mojco glede majčke, pa je rekla da so itak nosečniški modeli in da naj naročim številko kot sem imela prej- če se le nisem fullll zredila. glede napisa pa še sama nevem, bi rada imela tudi kaj drugega kot pridem novembra... ampak če se ne spomnem nič izvirnega bo tudi to ok.

zadnje dneve pišete bolj o nogometu... o tem nimam kaj povedati, razen da ga ne prenesem. sem dost športni tip, sam fizbal....user posted image

aja, moram pa pojemrati, da sem spet full utrujena. včrej sem prespala cel pop, zdejle pa že komi gledamuser posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
10.6.2008 15:00:13   
Oaza
Halo user posted image !

Jaz sem bila danes pri G, ker zadnjič ni bil vredu izvid vode, pa sem mogla še enkrat it in danes so izvidi super. user posted image
Meni vedno pregledajo kri in vodo, izmeri pritisk pa tudi UZ mi vedno naredi. Vaginalno me je pregledal samo prvič in drugič, zdaj pa ne več. Kontrole imam pa tudi na tri tedne. Mogoče meni tudi kri zato pregleda, ker imam nizki hemoglobin (122, 123...).
Aha, jaz pa sem s kg tako: najprej sem shujšala za 1,5 kg, zdaj pa sem pridobila 200 gramov user posted image . Saj se je sestra začudila, da se nisem nič zredila, ampak sem ji rekla, da bom vse nadoknadila, ker mi vedno bolj paše hrana.
Za morfologijo pa sem tudi jaz tako slišala kot sta napisale mojsoncek in Andromeda.

Za seznam: naslednji pregled 1.7.

Majčko pa bi jaz tudi imela in si jo bom verjetno naročila, ker sem brala neko debato tu na RR, da tiste, ki jih kupiš v trgovini lezejo gor (ampak nevem več v kateri trgovini so kupovale user posted image ). Malo pobrskajte po RR.

Uživajte na sončku, dokler še ga je kaj!
Lp

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
10.6.2008 15:08:52   
jelka123
uf, pregled je za mano pa so mi našli ketone v urinu tako da moram jutri ponovno dati vodone vem zakaj ali je že katera imela ketone +
drugače pa user posted image  lepo raste in sem vesela ko sem ga videla

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
10.6.2008 16:14:30   
lyra*
heila user posted image

Sem že čisto pozabila na vasuser posted image  Imam pravo norišnicouser posted image  Mogla bi napisat neke razlike med Portugalsko pa Slovenijo za nečakinjo pa ne najdem ničuser posted image  No sploh pa se mi neda najboljuser posted image  Bom že zvečer...
Tudi moji pupiki,če jima kateri položaj ne paše znata že konkretno brcnituser posted image Sploh ta,ki je na desni strani,se mi zdi,da je bolj živa...druga je bolj lene sorteuser posted image

nogomet  jaz sem bila prav razočarana nad igro Italjanovuser posted image  Sem hotela,da bi bilo vsaj 2:2 potem pa kr 3:0 za Nizozemceuser posted image user posted image

glede kg pa se jutri zvagam in vidim koliko sem se zredila! Pomoje bo +5user posted image

Sonček smo dočakaliiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image
nagajiva zdaj pa coffeeuser posted image user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
10.6.2008 18:09:34   
vejicica
Ojla bejbe!
vam sporočam, da smo imeli včeraj morfologijo (20. teden) in je vse ok. Ginekolog se je ful potrudil in res podrobno vse pogledal. Sicer je vse ok. Me je blo strah, ker mam tok mičkn trebuh, da je tud otrok premičkan, pa je ginekolog sam reku, da se tok dobr skriva, čist na mehurju (ja, to sem pa že sama opazila-20 obiskov wc-ja na dan.). Posteljica pa je menda zadaj-je sam reku, da to je ok. Aja, pa tok sm bla facinirana nad otročkom (glavica je že ful lepa!, pa stopala, ročice,...user posted image ), da sem pozabila vprašat, kok je velik. Ampak sej vem-tm okol 20 cm nej bi bil. Zredila sem se 3 kg in baje je ok. Rekel je vsak mesec okol 1 kg je optimalno.
Vprašala sem še, če je normalno, da mi maternica otrdi med orgazmom in je. Ok, mož bo vesel, da ne bomo več delali panike.
Pa potožila sem, da se mi zdi, da mal velik pijem (več kot 4l tekočine na dan). Mi je takoj dal napotnico za laboratorij-za sladkorno. BEJBE TO PA JE TURTURA! Zjutraj tešče, potem pa te špiknejo, čakaš eno uro, ti dajo glukozo za spit, čakaš eno uro, pa spet špikanje in potem čakaš še eno uro-ves čas tešče, seveda. Tešče pomeni brez požirka vode zjutraj! Mi je blo kr slabo. Aja pa ves ta čas morš sedet v čakalnici, ker moraš bit baje pri miru. No in na koncu izvidi pokažejo, da imam min še sprejemljivo raven sladkorja v krvi-skor nič! Ok, bolš to, kot da bi blo kej narobe.
No, dan je bil kr pester, tko da grem zdej mal počivkat.
Lepo se imejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.