|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
30.5.2008 16:21:52   
konina
Pozdravljene. Tiste, ki vas matrajo prehladi in grlo, pojdite k zdravniku. Jaz sem v 1.user posted image  odlašala in staknila hudo angino, pa še od zdravnice sem bila zelooo kregana. Je rekla, da z odlašanjem naredimo več škode otročku. Moje grlo je boljše sedaj, kašlam pa tudi jaz kot stari čiko. Bom probala črno redkev in med narediti, dela čudeže pri kašlju.

Britje... Jaz hodim na depilacijo z voskom, ravno sedaj se odpravljam tja. Na bolj intimnih predelih, tam kjer preveč boli, pa uparabljam veet kremo. pa največkrat moj user posted image  pomaga. Sedaj pa sploh, ker se že težko prepognem, da vidim tam dol. user posted image

Lyra, drži se. Upam, da si oz. ste že bolje. Pozdravi se hitro in pridi kleptat z nami. Te pogrešamo.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
30.5.2008 16:36:00   
Andromeda
nagajiva - sorry, nikakor te nisem hotela prestrašit, samo povedala sem kaj sem prebrala. Vrejetno bi si mogla vsak dan eno kile te kreme namazat, da bi bil učinek škodljiv. Ma sej nas znajo včasih prav pošteno za brezveze prestrašit s takimi informacijami.

polynesia - user posted image za pregled. Tvoja žabica je pa že prav velika!

caligula - se še slišiva glede ponedeljka, upam,da mi bo časovno zneslo. Pa seveda v Fontani. Si bom za vse čase zapomnila. No, si pa na ta račun danes 2 bonbončka dobila, se včasih splača it h konkurenci user posted image

lyra - držim pesti in upam, da se kmalu pozdraviš. Upam, eda se čimprej javiš "v živo" in sporočiš, da je z vami vse OK.

Zdaj pa moram kosilo dokončat, sicer bomo jedli sendviče, če se mi zažge.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
30.5.2008 17:10:49   
Polynesia
Hojla.

No zdej čakam možeka da pride domov in prinese za kosilo pizze, toooolk sem utrujena od celega dneva, da je kaj, pa šok za šokom so sledili. Pa še tukaj v Lj. je čist črno in malo dežuje, grmi, skratka bljek.

Najprej lyra...no sporočila je, da je s preiskav, da je očitno res šlo za zastrupitev, ampak da je to ne more škoditi njenima pikicama. Zdej so ji že verjetno naredili UZ, pa mi bo sporočila kako je.

Potem pa sem še pred kako urco od sestre zvedela da je imel mlajši brat prometno nesrečo, naredil je totalko, zdej je na urgenci in je mami z njim, mislim tale dan je pa res obupen. Menda se je čelno zaletel v 13dni star nov Mercedes user posted image , tamau je prletu direkt u sprožen airbag tako da sploh ne vem če je bil privezan, seveda je naš mulc kriv kaj pa drugega, ker res nori po cesti, ne vem kdaj ga bo pamet srečala, po mojem nikol. Boga naša mami res, pa midve s sestro obe noseči, mislim noro.
Menda ni nič hujšega z njim, pa vseeno, sej veste kakšen šok je to ko ti po telefonu nekdo nekaj takega pove. Pa še danes je 4-letnica od smrti bratranca, ki nam je bil kot brat, pa nas potem še to spomnja na ta dan, skratka noro vam povem. Uf.

Še dobro da imamo jutri piknik, danes ima tašča rojstni dan pa bomo jutri malček praznovali, ampak že vidim kako bo mami potrta.

No mogla sem se spovedat user posted image .

Zdej pa grem malo počiti, me prav glava boli.

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 30.5.2008 17:14:22 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
30.5.2008 19:43:28   
sonček85
polynesia:hvala in se vam seveda še kaj javim.

lyra:pozdravi se pa čuvaj na pikici.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
31.5.2008 8:23:05   
luna8
Dobro jutro punce!

tako lep dan mene pa tako neznosno boli glava, kaj ve vzamete v tem primeru?

hvala

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
31.5.2008 8:48:30   
pomar*ANČA*
jutrooooo

luna8 lekadol lahko vzameš, pa v posteljo počivat.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
31.5.2008 9:19:30   
bobika1
Živijo user posted image . Kako ste kaj. Joj jaz sem imela tako naporen teden da kar joj...Sicer sem vas brala redno pa že včeri sem vam mislila pisat, pol sem pa celi dan pospravljala, likala danes me pa tak vse boli. Prav lepe bušije mate. Pri vas ki boste imele dvojčke sem bila prvo kar malo šokirana ker mate že ogromneuser posted image , vseeno pa lepe. No jaz bom prilepila svojo gor- upam da mi bo rataluser posted image . Hm ko se brala za neoangine... ne vem jaz sem jih v času nosečnosti vzela že ziher 5 pa ni bilo da sedaj še nič narobe, upam da tudi ne bo ampak za neo angin res nisem vedela. Drugače pa lekadolčki če je nuja. Ravnokar se brala razpored za letošnje pivo in cvetje in ugotovila da ni nič kaj... Se mi zdi da je vsako leto slabše. Je že katera bila na pivo in cvetju?
Joj jutri zjutraj pa delat. Imam dobro kombinacijo a ne hodim na visoko zdravstveno, pomagam delat pa v eni otroški trgoviniuser posted image .
Ja pridne bote.by

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
31.5.2008 9:24:04   
luna8
A Lekadol lahko potem brez panike vzamem? Ker je že res nevzdržnouser posted image

Glede neo-angina pa sem tudi Pušenjaka na med.over.net vprašala in je napisal, da ni panike, da se lahko po 12t tudi neoangin jemlje.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
31.5.2008 18:16:44   
mojsoncek
ziv punce!

Jaz sem se ze veselila, da so se slabosti pocasi umaknile. Pa sem se zmotila user posted image . Danes je slo iz mene vse, ampak cisto vse kar sem pojedla. Merda svetovna user posted image . In sedaj sem spet cisto gnila. No, vsaj moja dva moza sta pridna in delata okrog hise, da imam malo "miru" (se dobro, da je lepo vreme).

lekadol - vzames jih lahko do 4 na dan. Mislim, da je to polovicna doza od normalne dovoljene kolicine. Za neo angin pa je verjetno tudi bolj problematicno to, da jih vzames vecjo kolicino ali da jih jemljes dalj casa. Mislim pa, da se sedaj v nosecnosti nimamo kaj sparati z zdravniki. No, vsaj po telefonu, ce ze ne osebno.

Lubenice nimam doma in se mi zdi, da jo bom danes zvecer ful pogresala user posted image . Jutri takoj zjutraj v trgovino po lubenico!!!

Grem se malo pocivat! Drz'te se punce!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
31.5.2008 20:12:06   
konina
dober večer. Mi smo imeli danes spet tekmo, pa ni bila najboljša forma. No, pa saj ni nič za to. Se je pa Neva potrudila, tako da smo zadovoljni. Sem pa jaz sedaj čisto fuč. Samo še posteljo vidim. Sem šla pa še malo v baby center pofirbcat, pa sem kupila dva bodija in žabice. Tako, da sem naredila otvoritev za stvari. Do sedaj sem bila res pridna, nisem še nič kupila.

Jutri pa z Nevo in babi potujemo na morje. Gremo za nekaj dni na KRk, tako da bom nekaj časa odtrgana od foruma. Le kako bom zdržala? user posted image  Lepo se imejte in ko bom spet povezana s svetom, se javim.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
31.5.2008 23:08:41   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem danes bol pozna. Sma bla na parceli, pa je moj kosil. Je bla že taka trava, da je joj.............user posted image  Jaz pa sem lepo pridno sedela v senčki in ga kontrolirala user posted image user posted image . Sem pa se mi zdi od vsega skupaj bolj utrujena kot user posted image . Pol pa sma še šla k mojim na vikend, pa smo (spet) malo papcali user posted image ...........................
Andromeda-sem vesela, da si sploh omenila. Bi to zvedla proti koncu nosečnosti, pa bi se pol sekirala, da sem kaj nardila user posted image . Zdaj sem se pa bolj podrobno informirala in sem pomirjena......................
Vidim pa, da je ta tedn vročina naredila svoje. Skoraj vse poročate o glavobolih, slabostih in podobnem.............user posted image  Upam, da nas ne bo mučilo celo poletje, ker bo potem res mučno................user posted image  Za Lyro* upam, da je že dobro in da je doma.....................
Tako, sedaj pa spat. Lepo sanjajte in božajte bušije.................................user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
1.6.2008 20:01:30   
pomar*ANČA*
hej punce, kje se skrivate? danes pa še niste nič čvekale... verjetno ste se nastavljale sončku in uživale z dragimi in družinami....

moj vikend je bil naporen, sem čisto utrujena od preveč hrane, saj sem cel viknd samo jedla in lenarila. jutri bo potrbno na daljši sprehod, da malce razmigam svoje kostiuser posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
1.6.2008 20:06:54   
jelka123
pa res celi dan se ni nobena oglasila,saj je prav da uživamo vsaka po svojeuser posted image
ja nedelje so čas za razvajanja in obilico hrane,meni se zdi za mi kg že begajo iz vajeti,imam tako grozen apetit

pa še novo pošiljo mozoljev sem dobila ne vem ali je to od hrane ali hormonske spremembe ,sedaj par tednov je bilo mir,napad na začetku in sedaj spet

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
1.6.2008 20:39:22   
nagajiva
Ojla user posted image

Vidim, da ste danes vsaka po svoje uživale na prelepem sončku. Je bila res lepa nedelja.............Sma bla spet na vikendu in kaj smo delali? Ja jeeedddlllllliiii...................user posted image  Na srečo sem hitro sita, tako da se mi (zaenkrat) kg še ne nabirajo. Se še nisem nič zredila. Mam pa zalogo od prej..........................user posted image  In če se bodo pikniki tako nadaljevali......................Bo na tehnici user posted image ...........Eh, zdaj imamo vsaj izgovor. Bomo hujšale potem.................user posted image
Sicer pa upam, da ste tiste, ki vas je mučilo zdravje že bolje..............Evo za vas user posted image user posted image user posted image
Jelka123-jaz mam pravo "gojilnico" mozoljev. Sem se z user posted image  že zafrkavala, da grema na kramarski sejem in jih skušam prodat. Tam ljudje vse kupijo.......................user posted image user posted image  
Lepo preživite večer, božajte bušije in lepo spite.................user posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
2.6.2008 7:46:30   
Andromeda
Dobro jutro!

Cel vikend me ni bilo nič za računalnikom in sem mislila koliko se boste razpisale, pa vidim, da ste vse bile po svojih koncih in opravkih. Jaz sem bila na Dolenjskem, imeli smo piknik fešto s cvičkom (jaz sem bila seveda na vodi), včeraj smo se pa malo zapeljali do Šmarjeških toplic in mi je bilo kar malo žal, da nisem imela s sabo kopalnih rekvizitov, ker je bilo ravno prav vroče, gužve pa nobene. No in vikend je minil kot bi trenil. Zdaj se moram pa učit s polno paro, v sredo imam en zoprn izpit. Kot kaže, bo ta teden bolj muhasto vreme, nam vsaj ne bo vroče.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
2.6.2008 8:26:45   
mojsoncek
Jutro punce! Ja vikend je bil ful lep in je posledicno minil cisto prevec hitro.

Danes se javljam iz sluzbe, potem pa bom do konca tedna doma (je najbolje, da cimprej v tednu naredim kljukico za obisk v firmi user posted image ).
Drugace pa kar ne morem verjeti, da gremo naslednji cetrtek ze na morje user posted image . Joj, kako se je obrnilo leto...

Ja nic, grem delat in se javim se kaj kasneje.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
2.6.2008 9:03:14   
luna8
Ja, jst sm pa čez vikend počivala-prehlad in tak glavobol, kot še nikoli v življenjuuser posted image

Danes sem še doma in sem že veliko boljše, jutri grem pa v službo, potem pa imam dopust in greva zuser posted image  na morje Kos - jeee, tko da se moram do dopusta pozdravit, drugače sm pa prepričana, da se bom na dopustu.

Neposredna povezava do sporočila: 2042
2.6.2008 9:17:01   
carly
Jutr punce,
jest sem pa preživela vikend na morju, je blo prov fino mal se naplavat pa poležavat na sončku.Pa še enga dojenčka smo imeli sabo, da smo se malo navajali ( no sej je že malo čez leto star ampak še vseen)user posted image , pa smo bl malo spali. No pa pridem domov pa sem ravno spat šla, pa začne grmet čez dve minuti pa taka toča, smo letali naokoli pa avomobile pokrivali pa psa not dajali, no zjutraj pa šok, ko sem vidla da na vrtu ni niti ena rastlinica cela ostala.Sem še sedaj prov slabe volje, pa že cel jutr razmišljam al naj grem okol po trgovinah pa pogledam če imajo še kaj sadik al naj pa kr vse pustim, groza.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
2.6.2008 9:25:40   
nagajiva
Ojla user posted image

V Mb je malo deževalo, pa še vedno so neki oblaki.............je pa prav prijetna temperatura. Sem bla prej malo na balkonu, sem perilo obešala, pa mi sploh ni blo za not it...........
Kako sem vam fouš za morje user posted image . Jaz ga bom mela letos kar na parceli, v malti in med cigli..................Je pa tud to posebno doživetje-gradit domek za družino. Eh, pa saj se boma verjetno kak vikent odpeljala na morje, da se malo nakopama.......user posted image
Nič, grem sedaj nekaj pojest, pa se tipkamo kasneje. Upam, da bo danes bolj pestro, kot čez vikend. Se moram učit za eno licenco-ggrrrr, ene stvari so res dolgočasne. Pa mi bo pasalo vas malo brat..............

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
2.6.2008 9:29:58   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 14.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        UZ 03.06 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB     MF 18.06. (NS) user posted image ,user posted image

5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

7.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      UZ 16.06. (NS)

8.  06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

9.  06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        MF 24.06.

10. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

11. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 24.06. (NS) 

12. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

13. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

14. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  UZ 18.06. (NS)

15. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

16. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

17. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

18. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

19. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

20. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

21. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

22. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled 

23. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 18.06.(NS)

24. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     pregled (NS)

25. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

26. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

27. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    UZ 19.06.

28. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.   MF 10.06. user posted image

29. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image   

30. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

31. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

32. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

33. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

34. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 (NS)

35. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj       pregled user posted image ,user posted image

36. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

37. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM         pregled (NS) user posted image

38. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           pregled (NS) user posted image  

39. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

40. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            pregled (NS)

41. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          pregled

42. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

43. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled (NS)

44. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

45. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          UZ 26.05 (NS) user posted image

46. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

47. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ           pregled

48. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregled (NS)

49. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

50. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
2.6.2008 9:40:56   
ANIME
amani - dobrodošla

lyra - bogica ... držim pesti za čim prejšnje okrevanje

polynesia ... user posted image user posted image  za pregled, hkrati pa držim pesti, da ti črni dnevi čim prej minejo!!!! Bratu pa želim čimprejšnje okrevanje in malo več pametiuser posted image

jaz imam drugače tudi kar naporno - non stop. Že en mesec skupaj imam eno samo letanje - in med tednom in med vikendom. Saj včasih so tudi luštne stvari (kot npr. večraj piknik), ampak vseeno nimam tistega časa "sama zase".

Drugače moje počutje je še vedno zelo dobro. Nobenih problemov.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
2.6.2008 9:42:36   
mojsoncek
Jaz ga bom mela letos kar na parceli, v malti in med cigli

nagajiva, ce te kdo vprasa kje si bila letos na dopustu, lahko reces da si bila na malti user posted image . No, tako smo mi govorili dve leti nazaj user posted image , ko smo postavljali hisko. Drugace pa si kar privosci kaksen vikend morja, da vsaj malo noge namocis.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
2.6.2008 11:00:00   
saba
dobro jutrouser posted image
spet jaz, se oglasim samo na hitro
Mi smo o.k., kašelj še traja, včeraj pa sem imela tak napad glavobola, da sem ob 21 bila že v postelji...no in je počasi počasi smo od sebe minilo.
Pri meni kaže tehnica +3
Danes sem dala kri in vodo v laboratorij, upajmo da je vse o.k.Joj en fantek je tako kričal in jokal in posil mamico, da naj mu ne vzamejo krvi...se mi je prav smilil

Anime: naslednji pregled imam 11.6
Ene ste pa korajžno že v morje zaplavale....meni je še premraz.....mora bit morje najmanj 23-24.

lp
saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 2048
2.6.2008 11:19:02   
Polynesia
Jutro miške piške user posted image .

No pa je vikend mimo, danes pa smo spet v službi, ampak ni panike, imam eno tako delo da bo danes in jutri hitro minilo, potem pa imam za vlagat ene papirje za nazaj, računovodstvo pač user posted image , v petek ponedeljek in torek pa imam dopust, potem pa spet tri dni v službi  in spet ponedeljek in torek dopust, hahahaha, sem si dobr zrihtala a ne user posted image ...pa še Euro fuzbal se začne, bom mal gledala, namreč rada pogledam nogomet, če nosim lulčka, bo sigurno moj mali nogometaš user posted image user posted image user posted image . V petek na pregledu G ni bil čisto siguren v spol, tko da počakajmo do morfologije, sicer pa jaz že sama po sebi vem kaj nosim user posted image .

Tudi jaz sem preživela vikend super, v soboto piknik, smo praznovali taščin rojstni dan, včeraj pa sva šla do mojih da sem videla brata in avto, moji so šli nekaj v Pulo, pa sem za nas tri naredila kosilčka, pa sladico, skratka smo se najedli user posted image .

Joj punce, men zgleda žabica pritiska na mehur, ker me non stop tišču lulat, in ko se polulam in grem iz wc-ja me daje spet občutek da me lulat, hehehe.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 2.6.2008 11:22:51 >

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
2.6.2008 12:05:04   
caligula
lep sonček, vsem
Jaz sem se vrnila nazaj v Lj, čez eno uro grem na izpit pa sem čist živčna. Vikend sem priživela ob hrani in počitku user posted image , mamica lepo skrbela zame. Grem počas na kosilo pa odpisat ta izpit, jutri se pa najbrž spet vračam k mamici. Ker tle je nevzdržno vroče. Brez klime enostavno več ne gre. Imam občutek kot da me bo razneslo, pa vsak dan imam večjega bušija,vidno večjega.
Se slišmo kasnej, papa

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.