Polynesia
|
Ojla punčice moje . No najprej da poročam kako je z našo lyro...obdržali so jo v bolnici, zgleda da je šlo za nekakšno zastrupitev, tako da je sedaj notri in čaka, da bodo rekli kaj novega. Ko bo kaj novičk vam sporočim, do takrat pa držimo pesti za našo lyro . Zdaj po poročilo s pregleda ...mi je naredil UZ in sem videla našo malo žabico, je veselo skakala, prav lepo jo je bilo videti...sem v 18.tednu, žabica ima vse mere super, težek je okoli 250g in velik cca 20cm, je zmeril glavico, trebuščka, stegnenico in vse mere so super, sem pa dobila tudi eno slikico, se vidi bolj tako tako, ampak se vidi. Z mano je vse ok, železo oz.hemoglobin imam 133 kar je fuuuul dobr, no jaz nikdar nisem imela teh težav, toxo nisem prebolela, okužila se hvala bogu nisem, tako da moram še vedno paziti za naprej, me pa testirajo še enkrat čez en mesec in potem še enkrat. Pritisk si merim doma in potem mi še sestra, doma sem imela 119/70 pri njej pa 145/69...pri ginekologu mi vedno naraste, sindrom bele halje, tako da si moram vedno doma zmeriti predno pridem, sem pa zdej toooolk zaspana da sem si ga zmerila in ga imam 109/60 najboljš da grem oddremat ko imam ravno dopust . Aja imam +2,9kg, pa sem jedla normalno, lahko da je tudi kaj vode v telesu zdej ko je vroče. Tko, grem si še malček spočit, potem pa letim v Supernovo, sem zmenjena s kolegico.
|