|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
3.6.2008 9:53:39   
carly
Ojla punce, dobr jut.
Sem se ravno najedla, zdej mi pa tko oči skup lezejo da bi mogla nujno eno kavico spit, pa moram še eno urco počakat, jo imamo potlej skupaj.
Ja glede premikov, jest sem en teden nazaj tudi misla da že čutm, sem imela tak občutek ko da bi imela ene mehurčke, ki me žgečkajo, ponavadi je blo ko sem se umirila.Samo sedaj pa že več kot en teden nisem nič čutila, tko da pomoje to ni blo to, al pa se res sam včasih čuti, sedaj ko je še majhen.
Pa mozolji so me spet napadli, imam tako brado da me je kar groza, se še eden ne pozdravi pa že drugi zreste.
No pa lulat tud velikokrat hodim, pa sem mislila da se bo sedaj malo umirilo, ker naj bi baje bolj pogosto lulati tiščalo samo v prvem pa tretjem trimesečju, vmes pa naj bi bilo bolj normalo.Eh bo že, sej tudi več pijem sedaj, sploh ko je tako vroče.
Popoldan greva pa z mojmu v Lj en avto gledat pa upam da bova imela čas pa voljo še v kakšno trgovino it malo po firbcat.

Kako je pa kej s Spelko, se nič ne javi od kar je imela krvavitve in šla na pregled?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
3.6.2008 10:22:03   
carly
Evo jest sem spet tuki, pa nič ne čvekate.
Sem pozabla še pozdravt ta nove pa upam da boste kaj čvekale z nami.

V službi imam pa toliko dela, meni se pa nič ne dauser posted image .

A ima še katera, ki ima bolj sedečo službo tako težke noge?Jest prov težko sedim, imam občutek kot da me noge proti tlem vlečejo.Sicer mi na srečo še nič ne zatekajo, ampak tudi tole ni nič fajn po parih urah sedenja.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
3.6.2008 10:35:40   
jelka123
več tednov ko bo za nami bolj bomo za seboj oz pred seboj potiskale trebuščke za seboj pa vlekle nogepa tudi to je en čar nosečnosti,drugače pa kolk se le da dvigni noge vsaj na kakšen stol in si jih res malo spočij

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
3.6.2008 10:59:19   
saba
jutro

vsem novim  eno lepo dobrodošlico
Lyra dobrodošla nazaj in lepo počivaj
Carly te razumem popolmona, tudi jaz sedim 8 ur za pisalno mizo...meni pa poleg težkih nog, ki ne vem kako jih postavit na vsake 3 min imam tudi zatečene in to levo bolj kot desno....komi obujem natikače
Brcike jaz čutim že full, ponoči smo se zbudili ker je naša Živa sanjala in zdraven jokala....in moj user posted image v trebuhu pa take prevale za na olimpijske igre. Tako mi je bilo lepo, da nisem potem mogla zaspati do 5,30....sem samo čakala na naslednji prevaluser posted image

joj punce ne moreste verjet.......dobila in kupila lanene hlače ki sem jih toliko iskala in to v eni mali štacuni v Izoli, nikoli si nisem mislila da jih bom tam dobila.
včeraj me je dajala neka neznana energija, tako da sem pohajala s tamalo in kolegico po izoli, pa na sladoled, pa na gugalnice, potem doma zvečer pa še cel kup perila speglala in pospravila.....ob 23,30 pa me ni še nič dajala utrujenost.....samuser posted image je naredu 2 velika prevala, pa sem kapirala, da je čas da počivamo.

no punce, lepo se imejte
vas še kaj preberem če bo čas tukaj v službi.....
pa pa

< Sporočilo je popravil saba -- 3.6.2008 11:00:56 >

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
3.6.2008 13:00:04   
jasna.turkovic
Ja ojla vsem skupaj še z moje strani po dolgem času... Meni v tej nosečnosti res ni z rožicami postlano... user posted image  V soboto sem staknila boleče grlo, sem takoj posumila da gre za angino, pa sem šla v nedeljo zjutraj k dežurnemu. In tam mi reče da meni pa ja nič ni, da se nič ne vidi in mi da...KALCIJEVE TABLETE!!! Ker sem sama zdravstveni tehnik po poklicu sem jo malo čudno pogledala, rekla pa nisem nič, saj je ona tam zato, da me pozdravi, ne. No, v nedeljo zvečer je bilo še huje, tako da sem potem komaj čakala da sem šla včeraj k svojemu zdravniku z upanjem, da me odreši bolečin z anibiotikom (hiconcil ali pa ospen, ne?). In pol...RAZOČARANJE. 

Da vam posredujem informacije, ki sem jih dobila: boleče žrelo povzročajo v 90% virusi (viroze) in LE v 10% bakterije (angina). In pri virusih ni zdravila, ne. Jaz seveda mam virozo in ker ni zdravila mi ne preostane drugo kot da potrpim...čajček, med in limona, pa žajbelj za grgranje je vse kar lahko naredim. No pa še "prenano" mleko, če ve katera kaj to je, lahko pijem (v bistvu sladkor raztopiš na ognju do karamelne barve in zaliješ z mlekom). Jupiiiiiiiiiiii.

Drugače pa je sedaj vse ok, brcike že pošteno čutim, je mali/a pravi divjakec. Trudim se z matematično diplomo, ki mi ne gre in ne gre...GRRRRRRRRRRRRRRRR.

Nagajiva - vidim da sva obe z mb in da sva celo enako stari/mladi user posted image user posted image user posted image . Pa še roke imava skupaj.

Vsem, ki ste imele kakšne težave sedaj čez vikend, želim vse naj naj in da bi naše pikice še naprej tako pridno rasle...Da nas bo novembra še več v Sloveniji user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
3.6.2008 13:01:03   
carly
Uf vam morm mal pojamrat, sem prejle pojedla eno naktarino, pa me je spodaj tko bolet začel da sem mogla takoj letet na wc, bolel me je pa tko, da nisem vedla al naj se napenjam al bom pa kr skupaj padla.No zdej mi je na srečo vsaj malo odleglo, čeprav še vedno rahlo boli. Kej takega pa še ne, sej se je že zgodilo da me je kaj bolelo zaradi prebave, ampak takole...user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
3.6.2008 14:09:17   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem prav dobre volje. Mi je user posted image , da je prispela pošta, ki sva jo nestrpno čakala (v zvezi z gradnjo hiše) in sem  user posted image ....................
Jasna.turkovič-glej pa res. Mogoče se bova nov. v porodnišnici držali za roke user posted image user posted image user posted image ..............Sicer pa sem že lyri* predlagala za kak klepet, pa ga še tebi.............ko bota obe bolj zdravi, da še mene kaj ne okužita user posted image  Se mi zdi, da nas je malo iz Mb, ali pa se ostale ne javijo.
Carly-upam, da si sedaj bolje. Pa ni bla kriva naktarina...........ali pač? No, zdi se mi tako "nedolžno" sadje.  
Ekola, moj je doma. Samo krompirček (mladi) se speče, pa greva h kosilu. Pol pa v trgovino. Je najih hladilnik v bolj klavrnem stanju. Vsaj kar se mojega apetita tiče, ker bi jedla samo ene in iste stvari..........user posted image
Se tipkamo in beremo kasneje.............

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
3.6.2008 14:26:20   
saba
evo me še malo

Carly jaz sem tudi zjutraj eno naktarinko, pa tudi meni ni nič dobro naredila. Kar nekaj me je šraufalo po črevih, samo pol je blo kmalu dobro. Prebava je pa itak spremenjena v nosečnosti, tako da stvari ki so ti prej pasale, lahko ti zdaj ne. probaj čez nekaj časa spet naktarinko, če pa ti naredi isto reakcijo pa se je potem izogibaj pa bo o.k.

Jasna
pozdravi se čim prej. Jasna v karamelno mleko daj kuhat še sveži žajbelj...pomaga
Jaz tudi še vedno kašljam katar, 1x na dan me prime tak močen kašelj, da pol vse pobruhamuser posted image . Pijem slezov sirup, ma pomaga bolj tako tako. Bo že.

komaj čakam konec tega delovnega dne. Noge mam čisto ouf....sem kar bosa pod pisalno mizo, pečejo me stopala. Uff kaj še bo a punce..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No lepo klepetajte popoldne

lp
saba

< Sporočilo je popravil saba -- 3.6.2008 14:27:31 >

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
3.6.2008 15:13:32   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 14.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        UZ 03.06 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB     MF 18.06. (NS) user posted image ,user posted image

5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM      pregled

7.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

8.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      UZ 16.06. (NS)

9.  06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

10. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        MF 24.06.

11. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

12. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 24.06. (NS) 

13. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

14. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

15. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  UZ 18.06. (NS)

16. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

17. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

18. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

19. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

20. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

21. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

22. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

23. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled 

24. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 18.06.(NS)

25. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     pregled (NS)

26. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

27. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

28. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    UZ 19.06.

29. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.   MF 10.06. user posted image

30. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image   

31. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

32. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

33. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

34. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

35. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 (NS)

36. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj       pregled user posted image ,user posted image

37. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

38. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM         pregled (NS) user posted image

39. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           11.06 (NS) user posted image   

40. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

41. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            pregled (NS)

42. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          pregled

43. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

44. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled (NS)

45. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

46. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          UZ 26.05 (NS) user posted image

47. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

48. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ           pregled

49. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregled (NS)

50. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

51. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
3.6.2008 15:39:27   
natasa78
Živjo punce, po dolgem času se tudi jaz malo javljam, evo glede teže sem še vedno v - 3, saj mi je bilo kar dolgo zeloooo slabo in sem bruhala..no, bila sem čist fertik in tako na bolniški, pa so se slabosti ravno malo umirile, jaz koza namesto, da bi počivala in čuvala moja dva user posted image user posted image grem pospravljat zimsko garderobo, pa sem čutila, da mi ni dobro, da bi mogla počivat, ampak sem hotla dokončat..in sem imela naslednji dan čisto malo rjavkastega izcedka, sem klicala gin, pa mi je sestra rekla, naj počivam in če ne bo bolje pridem tja ali na urgenco, na srečo je izcedek izginil,sem se pa kar zelo prestrašila. Sem videla, da ste nekatere imele tudi neke izcedke rjave/redeče, koliko časa so trajali? A sedaj ste v redu? Jaz sem se tako prestrašila, da sem se odločila, da bom res maksimalno počivala (beri sedela in ležala),saj mi to tudi najbolj paše, drugače me kar nekako tišči trebuščekuser posted image Se kar ne morm sprijaznit, v prvi nosečnosti nobenih težav, sem letala gor in dol ko navita, sedaj pa tole,no, imejte se zelo lepo in uživajte,pozdravček Nataša.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
3.6.2008 18:15:10   
caligula
jaz grem jutri spet k mamici pa me zanima, koliko je novembrk v novem mestu? V petekbom imela neke opravke dopoldne po mestu pa bi se lahk na kakšen kklepet vsedle. Konina mogoče?

Drugače sem pa čist zmučena, te kužki mi ne dajo spati, še en teden...potem pa grejo drugim živce pit:D, sj so ful cukri sam tooooooooooolk dela je. pa ko se eden polula dokler ga hvalim, ker se je na travico, mi druga dva naredita luže v stanovanju...polom!
Se tolažim, da je samo še en teden in ta teden bom preživela pr starših pa mi bodo itak max pomagali, da se bi jaz čimmanj naprezala, ker tle mi tale moj niti s prastom ne migne okol ničesar.
Prej sem s pečice vlekla piščanca in se naslonila na pekač pomotoma, ker nisem navajena trebuha, in zdaj me peče, ni mehur nabreknil, je pa koža postala sivo-bela in okol je rdeče, a naj grem k zdravniku? vsega skupaj je 2cm v dolžino pa 0,4cm v širino, nahaja se pa na levi strani od popka naprej. Res me včasih ta trebuh kr preseneti, ko sem prej skoz imela radiatorje.

No, čwe bo katera za čvek v peet dop v nm ali okolici, naj piše pm. Lahko gremo tud mal po trgovinah pofirbcat.

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
3.6.2008 19:10:41   
Andromeda
caligula, poslala sem ti ZS!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 3.6.2008 19:11:24 >

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
3.6.2008 20:42:11   
lyra*
heila user posted image

nagajiva  itak,da se dobiva na kavi pa še katera se nama lahko pridruži. Jaz samo nevem kako bom še ta teden,bi mogla počivat pa mi ne uspeva najboljuser posted image

Brcike jaz že kar redno čutim. Sploh,ko se stuširam in me user posted image  masira po bušijuuser posted image

polynesia  imaš ZS!

Ju3 pa sva se povabila k tašči na kosilo...jim bova povedala,da se bova naslednje leto poročila,brez kakšnega prestavljanjauser posted image

emina83  ne sprašuj kako je bilo v bolniciuser posted image  eni zdravniki so se mi čist zasrali...en reče eno pa mi da eno zdravilo,potem pa pride drug pa reče nekaj čisto tretjegauser posted image  Mislim tisto ful so se mi zamerili!!

Danes mi je kolegica prinesla majco z napisom jem za tri  je ful dobra pa ena svetovna slikica zravenuser posted image

Zdaj pa gledam BB in mi je čisto mimo kaj morajo delatuser posted image user posted image Samo iz sebe delajo bedaka!

Aja glede eura2008 polynesia bova navijali,ane???user posted image user posted image user posted image  Katera je še rekla,da se nama pridruži?user posted image

Zaj počakam,da je konec BB,se grem stuširat,pol me še pa Mitja zmasiraaauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
4.6.2008 3:38:56   
caligula
jaz sem pa zdej prišla s pijačke. Smo šle punce mal okol. Moram povedati, da je blo prav fajn sam dež nas je dobil. No novomeščanke, kje ste zdaj?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
4.6.2008 8:46:55   
caligula
joj bejbe pa vi samo spite! user posted image jaz sem že s kavice. zdaj grem k frizerju se mal razvajat, pravijo, ko spremeniš frizuro, spremeniš življenje. Bom delala na temu. Drugače je pa danes odličen dan, vsi so zamorjeni jaz  pa polna energije, ker mi ni vročeuser posted image .

Andromeda...srečno na izpitu, pa na kavico ne pozabit.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
4.6.2008 8:48:13   
varci
Dobro jutro nosečke,

se že dolgo nisem javila, ker enostavno nimam časa. V službi delamo s polno paro, ko pa pridem domov se mi pa ne da zopet sedet za računalnikom.

Dobrodošle vse nove nosečke user posted image user posted image .
Malo sem zasledila, da ste bile nekatere malo bolane oz. ste imele težave. Upam, da se kmalu pozdravite in začnete uživati.
No jaz sem imela včeraj zopet pregled. Vse je super. Trebušček pa vidno raste. Zdaj sem v 19. tednu in sem pridelala 2,5 kg. Imam pa datum za morfologijo šele 8.7., ker gre G zdaj za 3 tedne na dopust. Takrat bom že v 24. tednu, pa saj pomoje ni pozno.

Nič, zdaj moram pa na delo, pa se mi niti slučajno ne da.

Lepo bodite.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
4.6.2008 9:11:17   
saba
Dobro jutro user posted image

Kako smo kaj....tukaj na obali pada dež in je prav lep piš zapihal, se da dihat....te dneve je pa bla groza ker v pisarni ne dela klima in sem se topilauser posted image

No samo pozdravček
Androimeda srečno za izpit.user posted image
Caligula ob kateri uri pa ti pišešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No pupe uživajte

lp Saba

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
4.6.2008 9:30:53   
nagajiva
Ojla user posted image

Ta tedn nas pa vreme res razvaja..............sem prej sedela na balkonu in se kar nisem mogla prestavit. Kar bulila sem v prazno in uživala. Vedno sem imela rada toploto-bolj je blo vroče, bolj sem uživala. Sedaj pa.............sonce že, vročina me pa uniči. Upam, da zmoremo čez poletje.user posted image
Caligula-spat je treba, ne pa pisat ob taki uri.......user posted image user posted image  Joj, jaz sem takrat že ttaaaaaaaakkkkkkoooooo spala.user posted image
Varci-MF se tako dela med 20-24 t. Prepozno že ni, je pa tik pred zdajci. G že ve, če pa nisi sigurna, pa še vedno lahko greš malo prej samoplačniško.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
4.6.2008 9:36:58   
carly
Dobro jutro punce,
kako ste, ste dobro spale?jest sem super, če odštejem da sem mogla dvakrat lulat it.
Pa ravno sedaj ko sem tole pisala me je mali/a po trebuhu požgečkal, a ni to fajn občutek?user posted image
Nč pridne bodte pa se kasneje še kej javim.
papa

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
4.6.2008 9:57:05   
jelka123
varci-glede pridobivanje teže si super kako ti to uspeva? za morfolgijo pa je tud super večji je plod lepše se že vidi-kam greš na UZ

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
4.6.2008 10:00:33   
mojsoncek
Oj punce!

Jaz pa nisem dobro spala user posted image . Najprej sem se eno uro matrala, ker me je neki bolel zelodec. Ko cem koncno malo zadremala, nam je pa vreme zagodlo. Je tako treskalo in padalo, kot bi ibl sodni dan... Se dobro, da sem lahko spala do osmih in mi ni bilo treba vstat ob petih in it v LJ.

Drugace pa "uzivam" sto na uro. Tole delo od doma mi res odgovarja, ker ni nobenih motilnih faktorjev in lahko naredim v stirih urah toliko, kot v pisarni v osmih. Se dobro, da je narava mojega dela taksna, da si to lahko privoscim in seveda, da imam tako razumevajocega sefa user posted image .

Uzivajte!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
4.6.2008 10:11:12   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 14.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       MF 08.07 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB     MF 18.06. (NS) user posted image ,user posted image
5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM      pregled

7.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

8.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      UZ 16.06. (NS)

9.  06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

10. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        MF 24.06.

11. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

12. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 24.06. (NS) 

13. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

14. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

15. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  UZ 18.06. (NS)

16. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

17. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

18. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

19. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

20. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

21. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

22. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

23. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled 

24. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 18.06.(NS)

25. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     pregled (NS)

26. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

27. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

28. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    UZ 19.06.

29. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.   MF 10.06. user posted image

30. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image   

31. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

32. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

33. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

34. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

35. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 (NS)

36. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj       pregled user posted image ,user posted image

37. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

38. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM         pregled (NS) user posted image

39. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           11.06 (NS) user posted image   

40. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

41. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            pregled (NS)

42. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          pregled

43. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

44. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled (NS)

45. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

46. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          UZ 26.05 (NS) user posted image

47. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

48. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ           pregled

49. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregled (NS)

50. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

51. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
4.6.2008 10:47:56   
ANIME
Ojla punce ... meni se zadeve počasi malo umirjajo - v službi - za izpit se pa še vedno nisem začela učit.
Danes se grem k profesorju menit za diplomo (upam, da bo sestanek produktiven).

Drugače počutje še vedno OK. Opažam edino, da izgleda zaradi same teže trebuha me včasih med hitrejo hojo začne vse dol pritiskat. Pa seveda standardne - malo težje vstajanje iz postelje, stola.... pač pomanjkanje mišic na trebuhu naredi svoje.

Komaj čakam ko imam čez cca 14 dni morfologijo!!!

No lepo se imejte in lp

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
4.6.2008 12:00:11   
Polynesia
Hej hej srečke user posted image .

No spet v službi, sem tudi jaz nekaj slabo spala, zdaj me pa danes tole sedenje naravnost ubija, kaj šele bo ko bo zunaj prava vročina, danes je prav luštno ko so zunaj prave temperature za nas. Ampak kaj čmo, tko je.
Še mmož je na bolniški, ga je spet hrbet zagrabil, leta 2004 je bil operiran-hernija, zdej pa zgleda da je isto, in sem spet sama za vse, pa že tko sama ne smem kej težkega delat zarad rizične nosečnosti na začetku, pa morm rečt da sem zdej prov utrujena res, po službi ga pa peljem k zdravniku. Zdej en dan prej skuham za dan ali dva naprej, tkoda imava zdej za dva dni rižotko pa solatko, klinc tko je. Jaz samo upam da mu ne bo treba spet pod nož, ker pol smo dobri za najmanj pol leta. No ampak se je mami že ponudila da mi pomaga, tko da vsaj to, da pa o tašči ne zgubljam besed user posted image .
No maj sem mogla pojamrat user posted image .

Joj komaj čakam da do konec dneva, sam sej doma me pa čaka likanje, sesanje, skratka never ending story user posted image user posted image .

lyra dobila sem ZS, sam sploh nisem mela časa odgovort.

caligula ne vem če si zadnjič prebrala moj post, me zanima kako si se sedaj odločila, greš za skos k mamici ali samo začasno. Ja mama je ena sama.

No zdej sem ugotovila, da moram vsako jutro spit 2,5dcl Donata in potem grem vsak dan na wc, zgleda da bom to morala do konca prakticirat, sam men je ta Donat full zanič user posted image .
Tko, zdej grem pa jabolko pojest, sem že lačna.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
4.6.2008 12:24:21   
mojsoncek
No zdej sem ugotovila, da moram vsako jutro spit 2,5dcl Donata in potem grem vsak dan na wc, zgleda da bom to morala do konca prakticirat, sam men je ta Donat full zanič

Clovek se vsega hudega navadi user posted image ... meni se je pa stanje izboljsalo v zadnjih dneh... tole novo, sprosceno delovno okolje zelo dobro vpliva na mojo prebavo... samo v LJ ne smem it, pa je vse OK user posted image .
In polynesia, upam da se mozeku popravi zdravstveno stanje in da mu ne bo treba pod noz.

Sem spila kavo in grem nazaj delat...

A veste kaj mi je se zanimivo?! Sem mislila, da bom (sedaj ko sem doma) non stop hodila v hladilnik in nekaj grickala. Pa sploh nisem lacna. Enostavno tako padem not v delo, da je kar naenkrat ura 2 ali 3, jaz sem pa samo zajtrk pojedla zjutraj user posted image . Pa toliko sadja sem si nabavila, da bi potesila vmesne napade lakote user posted image .

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.