|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
29.5.2008 10:37:58   
carly
Aja sem videla, da jaz pa nimam spodaj te ikonce, je pri meni treba klikniti kar na moje upor.ime pa se ta ikonca pokaže v okenčku, ki se pojavi.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
29.5.2008 10:48:32   
luna8
Hvala carly  za pomočuser posted image , da se vas malo ogledam!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
29.5.2008 11:15:00   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 14.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        UZ 03.06 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB     MF 18.06. (NS) user posted image ,user posted image

5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

7.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      UZ 16.06. (NS)

8.  06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

9.  06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        UZ 30.05.(NS)

10. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

11. 07.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice   MF 24.06. (NS) 

12. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

13. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj       pregled

14. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  UZ 18.06. (NS)

15. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

16. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

17. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

18. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

19. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

20. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

21. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

22. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled 

23. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 18.06.(NS)

24. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     pregled (NS)

25. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

26. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

27. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    UZ 19.06.

28. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.   MF 10.06. user posted image

29. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image   

30. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

31. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

32. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

33. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

34. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 (NS)

35. 21.11.    natasa78user posted image user posted image      (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj       pregled user posted image ,user posted image

36. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

37. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM         pregled (NS) user posted image

38. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           pregled (NS) user posted image  

39. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

40. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            pregled (NS)

41. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          pregled

42. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

43. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled (NS)

44. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

45. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          UZ 26.05 (NS) user posted image

46. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

47. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregled (NS)

48. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

49. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
29.5.2008 11:21:41   
ANIME
Ojla punce!

jaz se zadnje čase boj redko javljam, saj imamo kar precejšnjo gužvo v službi. Doma pa imava tudi vsakič neko letanje in zvečer nimam volje za nobeno drugo stvar.
Seznam sem imela že popravljen in me je SPET ven vrglo, ko sem pritisnila pošlji, zato bi prosila, da spet malo preverite in sporočite novosti.

Danes sem vstopila v 19.teden (18t1d) in se tolažim, da sem že skoraj na sredini user posted image user posted image user posted image .
Sredi junija bi morala imeti MF pri svoji G, ampak zadnje čase sem nekaj slišala, da je menda kar precej površna in da zna kakšno stvar spregledat. Zato sva se pogovarjala, da bi šla še na samoplačniškega k nekomu drugemu. Glede na to, da je to zadnji UZ in tak natančen pregled, bi bila raje bolj sigurna kot premalo.

_katja_ dokler ti telo dopušča, komot lahko spiš na trebuhu. Jaz sem spala do pred cca 14 dni, zdaj je pa res malo moteče - ko bom dopolnila slikce v albumu, boš videla zakaj user posted image .

Vse, ki ste dodale slikce ... user posted image user posted image user posted image  lepe bušije imate. Danes zvečer bom še jaz probala nalimat. Me je ravno včeraj popoldne (po kosilu) slikal.
Gor sem pridobila že +5 od začetka, ampak vedno mi je bolj jasno, kje so vsi kg.

No lepo se imejte!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
29.5.2008 11:30:49   
Polynesia
Jaz sem se pa glih kar z mobitelom v službi slikala in sem dve sllikici bušija prilimala v album user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
29.5.2008 11:45:45   
caligula
glede hlač... v nm sem kupila dvoje,lanene za 6€ kos. Ne vem kako se imenuje trgovina, nasprot adesse v tisti isti stavbi oz bolj nasprot turbo schuha. Niso nosečniške sam jaz sem si vzela xl pa so mi zeeeeeeeeelo prwvelike še. še kakšen mesec... al pa dva tedna...
imajo pa elastiko široko v pasu in so zelo prijetne.
glede piknika pa predlagam da odpade ,ker ni zanimanja?

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
29.5.2008 12:09:38   
carly
Evo ste me tolk s slikcami premamile, da sem se še jaz na hitrco slikala.No pa v primerjavi z nekaterimi se moj buši skoraj ne pozna ampak nekaj ga pa vseen jeuser posted image .

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
29.5.2008 12:38:46   
konina
Evo mene nazaj. Sem se posladkala z ledeno kavo, poklepetala, potem sem se šla pa še v službo pokazat. So me bili učenci full veseli. Je lepo videti, da me pogrešajo.
Vaši trebuščki so pa lepi. Pa saj se vsem že lepo pozna.user posted image Ampak z Lyro vas pa res prekašava. user posted image

Pa pasje zverinice so tudi lušne. caligula, je precej dela z mladički, kajne? Le treniraj, bo šlo potem pri dojenčku lažje. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
29.5.2008 13:21:32   
_katja_
čao!

Jaz sem ene 14 dni nazaj po celem BTCju iskala ene lanene hlače na elastiko. Ampak takih hlač skorajda ni. Ponujali so mi vse od trenirk naprej. No koncno sem dobila v S.Oliverju dolge lanene. Imajo rjave, pa črne, zelene, pa verjetno se kaksne. So na gumb, pa se vecino pasa je v elastiki. V H&M takrat niso imeli nic pametnega z dolgimi hlačnicami. 3/4 hlač z elastiko v pasu pa je bilo ogromno. No saj se počasi sprašujem, zakaj raj nisem kupila 3/4 ko je tako vroče.
Drugače imam pa sposojene ene H&M, bele, z nosečnisko elastiko za čez trebuh. So mi tako fajn udobne. Kdaj zavijam elastiko dol, vcasih pa tudi gor...se mi zdi da je enkrat trebuscek ze kar viden, potem pa spet ne.
Skratka malo je treba it pogledat pa se kaj najde.

Aja pa se to: sem bila tudi v Zari nasproti Emporiuma, kak teden nazaj. Imajo samo eno stojalo nosečniških cunj, od tega jeans kavbojke in kiklce, pa ene cunde jaknce, pa majcke. Nič posebnega pa nič poletnega. Imajo pa tudi v Emporiumu kar nekaj za nosečnice, po otroskih oddelkih.

Se grem naprej ucit...

lp
K

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
29.5.2008 13:37:10   
nagajiva
Ojla user posted image

Tako, končno sem zlikala tisti grozni kup perila...........user posted image  Sem prav vesela. Pa kosilo je skoraj pripravljeno............Zdaj si bom pa privoščla eno pauzo...........user posted image  Še za tiste, ki ste v službi.................user posted image user posted image
Caligula-ja, zaenkrat smo samo jaz, ti in Lyra* za srečanje...........user posted image  Ne vem kolk je smotrno, da se z lyro voziva tako daleč? Ne vem. Lyra*-kaj praviš???
Jaz sem včeraj obletala trg. v Mb, da bi našla lanene hlače...............gggggrrrrrrrrrrruser posted image  Našla nič. Samo kratke, pa kiklce. To mi je še prav, ker imam večina 3/4 hlač na vrvico............pa oblekce mam večina take raztegljive, elastične in so mi še tud prav. Me ma prav jeza. Za naše user posted image  nepregledna izbira, za nas pa...........Kot da user posted image  štorklje nosijo.............user posted image user posted image
Uh, sem se malo raz.........user posted image
Bom danes slikala še jaz svojga bušija, pa prilimam jutri sliko.............user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
29.5.2008 13:48:54   
pomar*ANČA*
jaz imam lanene hleče in h&m, so pa nosečniške.

glede piknika... neme lahko računate, jaz pridem če bo

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
29.5.2008 14:10:23   
Polynesia
Tudi jaz sem si vse kupila v Supernovi v H&M...črne in bele lanene hlače dolge, potem črne 3/4, črno trenirko, dve kiklce, majčke, modrček, skratka vse, samo ko sem bila na bolniški sem šla večkrat tja ker so vsak dan dobivali robo p avsak dan nove številke. Skratka jaz sem full zadovoljna.
Mam pa še doma par takih tunik kot jo imam danes na sliki in lahko še to full ponosim.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 29.5.2008 14:12:26 >

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
29.5.2008 14:10:38   
saba
waw buščki so vsi lepo okrogli

Carly veš našega Starja ni več, skoraj dve leti bo od kar je poginil...še danes mi je hudo, ne smem niti pomislituser posted image
Glede lanenih hlač ste se razpisale - ja ne vem, bo treba še kaj pobrskat, ampak iz službe grem ob 16ih, po tamalo v vrtec, pa šibat domov kuhat kosilo, pojemo, malo pospravim....pa je že ura za tamalo spravit spat in je dneva konec.....časa mi zmankuje, da bi po trgovinah brskala lanene hlače
a je kera mogoče kaj pogledala na nekerman na netu, če je kej takega, ali pa quelle......

blagor tisti, ki je pisala da je vse speglala...mene čaka kup do stropa in še na štriku se suši robauser posted image user posted image

no dovolj, grem delat naprej

čaaawwwwwww

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
29.5.2008 14:14:06   
Polynesia
saba jaz sem si na neckermanu naročila dvoje nosečniške lanene hlače 3/4, sam sem jih vrnila za manjšo številko, tko da zdej jih še čaka, kok sem jih pa vidla v živo so pa dobre. Pa eno kiklco sem si pri njih naročila, tudi dobra, jo že imam.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
29.5.2008 14:22:14   
nagajiva
Ja, saj bom mogla it večkrat pogledat. Sicer pa sem se odločila, da bom skočla kar v Avstrijo. Tam vem, da je veliko večja izbira..........Včeraj v H&M niso meli enih lanenih hlač.........lažem, ene same, št. 36. Kam naj jih dam? Sicer pa sem vesela, da je lepo vreme, ker mam nekaj 3/4 hlač in oblekc, ki so mi še kar lepo prav. Te frdacane lanene hlače bom pa že še dobla...........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1990
29.5.2008 14:27:19   
Polynesia
nagajiva če se boste dobile v soboto pejte še do rudnika v H&M, sem slišala da je v LJ in v MB drugačna izbira, to sem samo slišala, je za preveriti kaj, pa še izgovor imaš za šoooping user posted image .

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
29.5.2008 15:47:26   
lyra*
heloo babuške

Ja moj trebušček pa je res največji! Z konino sva glavni,ane?user posted image user posted image
Vse ostale pa boste tudi imele še takšne buškoteuser posted image Meni je že zdaj v napoto včasih kaj šele bouser posted image  Res pa je,da se mi kg nabirajo samo v trebuh..drugam se ne redimuser posted image

nagajiva  se strinjam z tabo! Ko nas bo več pridem z veseljem...Drugače pa kakorkoli se bomo zmenili ti voziš,zarad mene tud z mojim avtom! Ker jaz prav tečna postanem,če moram 1uro vozit in bit v enem položajuuser posted image  V mariboru pa res ni izbire glede oblačiluser posted image  Jaz sem bila v Avstriji in sem tam dobila vse kar še to nikoli videli niso. Upam,da je to samo začasno,da so trgovine tako izropane!

Ful lepe kužije imateuser posted image  Vas prav občudujem,da lahko skrbite za mladičke!user posted image
Jaz,ko sem pred 1letom dobila Berto se mi je skoraj zmešalo! Vse je pogrizla ipd. tako,da si ne predstavljam 5takšnih kaj šele večuser posted image

Evo moj je prišel iz trgovine zdaj pa navaliiiiiiiiiiiiiim na sladobeeeeeduser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1992
29.5.2008 15:53:34   
Polynesia
lyra a si dobila včeraj sms.

No jaz sem za danes zaključila s službo, jutri pa imam dopuuuuuuust in zjutraj pregled, vam sporočim ko bom lahko kaj sem uredila.
Aja še tole, jaz tudi brcike čutim, ne nekej fuuul močno, ampak ena žabica v bušiju prav opozarja nase user posted image . Zdej vem da je to to, en dan več, drug dan skoraj nič.

A še katero trebuh srbi, mene je zdej neki full začel user posted image ...moram it po eno kremo, je še nimam user posted image . Sestra mi je rekla naj kupim uno kritejevo maslo v Loccitane za mame in dojenčke sam je fuuuul draga, kolegica mi je pa rekla naj kupim v lekarni mandljevo olje, da je kao najboljš. Zdej pa ne vem, jutri po pregledu bom šla nekaj kupit, in se bom vsak večer mazala, ker do zdej sem se pač z navadno kremo po telesu.
A kaj priporočate, vem da je bilo že govora o tem, pa se mi ne da iskat za nazaj k smo že tko načvekale.

Papa čveke user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 29.5.2008 15:58:30 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
29.5.2008 16:06:23   
nagajiva
Ojla user posted image

Lyra*-ja, se strinjam (samo katera bo vozila se še morma domenit. Jaz namreč ne vozim rada............) Najbolje, da se dobimo drugič, ko nas bo več. Se morma malo predaleč peljat................Žal. Če vam je vsem prevroče, pa predlagam, da se dobimo drugič na Pohorju, ker je vsaj nekaj stopinj hladneje. Pa še sprehajamo se lahko po mili volji. Pa z Lyro imava najbližje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Brcike-nikoli si nisem predstavljala, da je to lahko tako prijeten občutek. Vsaj sedaj na začetku, ko so tako nežne. Predvsem pa jih čutim zvečer, ko se umirim.............
Polynesia-mene trebuh sicer občasno zasrbi, pa ni sile. Me pa vsak večer neznosno srbijo prsi. Pol pa še bolijo, pa se počohaj če se lahko user posted image user posted image  Se pa vsak večer namažem, tako da suha koža ni problem. Verjetno so žleze............
Tako, grema sedaj do mojih pojest še zadnje češnje, preden jih zmanjka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1994
29.5.2008 18:11:08   
ANIME
Ojla!

no danes sem si pa končno vzela nekaj časa in snela fotke, ter jih shranila in oblikovala.

Za primerjavo pošiljam kako napredujen user posted image

user posted image
kakšna sem bila pred nosečnostjo in pa na začetku 5t7d

user posted image
(16t2d)

user posted image
včeraj, torej 17t7d

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
29.5.2008 19:31:32   
šema
Ste me dvojne nosečke kar potolažile s svojimi fotkami.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
29.5.2008 19:38:31   
lyra*
Jaz se vam samo na hitro javljam.
Se namreč ful slabo počutimuser posted image  Grlo imam čist suho pa pijem in pijem,vrti se mi in neznansko mi je slabouser posted image user posted image  Tako,da grem kar počivat!

Če nebo kaj vredu,bom polynesiji poslala sms! Ok polynesia?

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
29.5.2008 19:38:32   
šema
Sem mela že dvakrat napisano doolgoo sporočilo pa me je skenslal, da je neki poteklo, zato sem poskusila, nekaj čisto na kratko.
Zdaj pa še razlaga mojega komentarja:
- v službi so me babe spraševale, če sem sigurna, da mam sam enga noter
- in v 1.user posted image  sem šla jaz s takim trebuhom, kot ga ima ANIME že sedaj, rodit
dokler nisem vidla trebuščkov dvojnihuser posted image  sem resno mislila, da je G kaj spregledalauser posted image
Sem dodala trebuh iz 1.user posted image  v album za tiste ki vas zanima, ne vem pa, zakaj se vam vsem izpišejo sličice z albumi že pod linkom, men pa neuser posted image user posted image

Ps: a še keri zatekajo noge? Men je zdej v drugo, kot da še nikol ne bi bla noseča- mam take znake, da jih komi lovimuser posted image

< Sporočilo je popravil šema -- 29.5.2008 19:42:21 >

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
29.5.2008 20:43:34   
mojsoncek
Oj punce! Jaz sem pa danes dobre volje user posted image ...

Najprej pa naj se opravicim caliguli in andromedi, ker mi danes ni zneslo priti na kavo. Upam pa, da je dogodek ponovljiv in da se vama kdaj drugic pridruzim.

No, sedaj pa podelim se veselo novicko z vami. Sem povedala sefu in sodelavcem, da konec novembra pricakujemo se eno malo zvirco in so bili vsi ful iskreno veseli. In ko sem sefu povedala kaksen je namen najinega danasnjega srecanja - to je delo od doma ali bolniska - je bil takoj za to, da delam od doma user posted image . Sva se zmenila, da pridem v LJ samo po potrebi, kar pa niti ni nujno, da bo 1x ali 2x na teden. Vse je odvisno od sestankov in dela pri strankah. Ja, kaj naj recem... imam sreco, da sem edina v firmi, ki opravlja to delo in nimam nobene zamenjave. Sedaj ko pogledam je bila to ze v startu win-win kombinacija zame user posted image .

voznja z letalom - najbolje se je pozanimati kar pri posamezni letalski druzbi, do kdaj sploh spustijo nosecnice na letalo. Nekateri do 7. meseca, nekateri pa do 8.

polynesia, kar privosci si karitejevo maslo, od L'occitana. Jaz sem si ga tudi... no, v bistvu kar dosti uporabljam njihovo kozmetiko.

Pa za nasega malega moza sem danes malo zapravljala v H&M-u... no v bistvu sem sla po pizamce... in sem vzela dve dolge brez stopal, in dve kratki... potem pa se nisem mogla upreti se enemu kompletku majcka/kratke hlace. No, zame je pa spet zmanjkalo casa, pa se minilo me je, ker je bilo vse tako zasareno in razmetano, da se mi ni lustalo na veliko brskati.

Zdej pa grem se za kadrovsko sluzbo spisat "predlog" za delo od doma, da bo zadeva stopila v veljavo ze junija. Jutri pa kaj vec...

Lep vecer vam zelim!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
29.5.2008 21:13:33   
orka
Hallo, čveke
mojsoncek user posted image user posted image user posted image  za delo na domu, si sama že zelo močno želim na bolniško, pa še nimajo zamenjave zame user posted image user posted image user posted image , sem pa zagrozila , da jo naj v čimkrajšem času najdejo, vsaj ke do srede julija bom še zdržala saj zaenkrat nimam problemov razen trbuha, ki je taaaakooooo velik, kot bi jaz nosila 2 ali celo 3 v  primerjavi z vami ostalimi, je pa res da sem že v konstrukciji za ene 20 kg v +.
Če želite lahko primerjate in komentirate (ha), geslo 2008 . Se mi pa vseeno zdi da v prvih dveh user posted image  nisem bila takoooooo obilna user posted image .
user posted image  jaz sem pa za piknik, vsaka neki prnese, pa žar seveda..... pa vse kar paše zraven... bi bilo pa dobrodošlo v času šolskih počitnic, saj imam tudi jaz takrat počitnice, ker so moji user posted image ,user posted image  pri babi v prekmurju.....oči pa ni zanesljiva varuška k nikol na ve kdaj ga v službi poslejo na pot.
joj, bi kar nakladala , naj bo za zdaj to to .
Kako pa jaz lahko en link prpopam, sem nekje našla lan za oblečt???

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.