|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
23.5.2008 22:05:34   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem ravno prišla domov. Sem bla spet pri mojih na češnji. Mmmmmmmmmmmmmuser posted image , so ble dobre. Sem se tako najedla, da sem mela trebuh mislim da dvakrat povečan............user posted image
Orka-čestitke ob poroki...........user posted image  Moj me je že sicer zaprosil, pa poroko malo prelagava. Sedaj user posted image , pa gradnja hiše.............jaz pa si želim orng ohcet. Mam kar veliko družino in nas bo v najslabšem primeru okoli 70. Če pa koga ne povabim pa......user posted image
Joj, brcike......sem v sredo zvečer čutla neke metuljčke. Nikakor pa ne morem spat na trebuhu ali se z njim prislonit ob karkoli. Takoj začutim nek "odpor"-mogoče se user posted image  pritožuje in brca nazaj..........user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa glih prešaltala na BB-ElTybe je šel ven????????????????Total presenečena, sem ga mela za favorita........
Zdaj pa počasi spat..............al pa bom še malo gledala tv.
Lepo noč vam želim in božajte bušije............

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
23.5.2008 22:43:53   
Polynesia
Čerrrr punce.

No spet se pogovarjam sama s sabo, hja no, sej sem že navajena user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa prav vesela da je šel Ejtajb ven iz BB, mi je šel že prav na jetra user posted image .

Punceeee, zdej se vsedem za računalnik in sem tko čudno sklonjena na pol ležim na mizi, hahaha in nekaj sem začutila, kot da se je nekaj spehodilo notri po bušiju po zunanji steni, hmmmm, upam da se mi spet samo zdelo user posted image . Pa kot da je bila potem ena brca, zdej je pa nehalo, hahaha, no ja, sej pravijo da na začetku lahko en dan čutiš potem pa spet ne, ampak recimo da je bilo to to user posted image .

Zdej pa grem posteljo pripravit, pride moj brat k nama prespar, gre ven žurat, možek je na pijački in ga čakam da zdej zdej pride, jaz pa čakam en film na pop tv o Vietnamu al kaj je že, bom mal gledala.
Jutri ob 18h pa poporočna večerja, komaj čakammmmmm, sem si omislila eno oblekico telirano, pa nosečniške najlonke sem si kupila, ampak še nisem probala kako zgleda user posted image ...bom jutri tik pred zdajci nekaj spalamudila.

orkaaaaa tebi pa čestiiiiiitke user posted image user posted image , vidim da si iz LJ, jaz sem vse nabavila, ampak res VSE razen obleke ker je nisem potrebovala ker sva se poročila v tujini, v http://www.porocnikoticek.si/intro .

Vsem želim mirno nočko user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 23.5.2008 22:51:43 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
23.5.2008 23:42:11   
lyra*
Nosečke a že vse spite?

poylensia,kje v tujini pa si se poročila?user posted image

Tako,jaz sem se stuširala...ju3 gremo še k frizerju pa po make-up.........še bo veselo ju3user posted image Držite pesti,da bo sonček sijaluser posted image

Jaz sem bila tudi ful presenečena,ko je šel eltayb vn...sem bla prepričana,da gre mateja...sam tudi meni ni bil preveč všeč...sploh zdaj zadnjih tekaj tednov...

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
24.5.2008 8:27:41   
caligula
jaz imam pa eno neprijetno izkušnjo, moj "dragi" se srečuje z drugo... zato sem se odločila, da ga zapustim, kaj porečete na mojo odločitev? pogovor z njim ni mogoč, ker vse zanika, imam pa pogovore prek maila skopirane med njima in smse sem prebrala. Vem, da ni lepo, da gledaš po tujih stvareh, sam kaj ko sem že dalj časa slutila da nekaj ni v redu in zdaj vem zakaj.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
24.5.2008 9:21:46   
mihi78
caligula, zelo mi je žal, da moraš prav zdaj preživljati take reči! Ampak preden potegneš črto čez vse, se pogovorita in se prepričaj, če res ni druge izbire. user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
24.5.2008 10:27:33   
nagajiva
Ojla user posted image

Kak lep sonček je v Mb........................user posted image user posted image user posted image  Se mi kar smeji. Sem pa sama danes. Moj user posted image  je šel ribit v Izolo. Upam, da kaj nalovi in bo jutri dobro kosilo........user posted image user posted image  Dan bom pa kar izkoristila in oprala perilo, pa verjetno (??) ga bom zlikala, pa še malo kaj pospravila..............Ali pa bom poležavala, šla na kak sprehod.........user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjetno bo bolj to...............
Caligula-žal mi je user posted image , da se moraš sedaj ukvarjati z tako neprijetno stvarjo. Ne poznam vaju in vajine veze, ampak kot je rekla mihi78, mogoče ne bi bilo narobe, da ga soočiš z dejstvom in se skušata pogovoriti. Če se seveda da.............Upam, da se reši tako, kot sama najbolj želiš.user posted image user posted image
Alo čvekice, kje ste...................se sončite????user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
24.5.2008 11:01:13   
Andromeda
Dobro jutro! Končno lep sonček. No, za nekatere niti ne...caligula user posted image tudi meni je žal, da to preživljaš in ti svetujem tako kot druge - malo razmisli in se pogovori z njim. Pravijo, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha...Varanje je seveda skrajno nedopustno, ampak sedaj si v situaciji, ko moraš misliti predvsem na user posted image ki potrebuje tudi očka...Bodi močna!!! Jaz bi na tvojem mestu temeljito razmislila...Ne vem kaj naj ti še svetujem, ker ne poznam vajine zveze in ozadja...

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
24.5.2008 11:17:14   
mojsoncek
En pozdravcek se z gorenjskega konca user posted image , kjer tudi malo sije soncek!

Danes malo pucam po hisi, ker je tamali pri moji mami in imam le tako mir user posted image . Popoldan sibnemo na praznovanje r.d. triletne svakinje, jutri pa pricakujemo malo obiskov. No pa se je vikend ze skoraj obrnil user posted image in je tu ponedeljek...

Skratka, uzivajte punce in imejte kar se da lep vikend!!!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
24.5.2008 11:44:46   
mojsoncek
Sele sedaj sem malo za nazaj prebrala... caligula user posted image ! Ne vem kaj naj ti svetujem in kaj bi bilo najbolje. Srcno pa upam in ti zelim, da se stvari obrnejo tako da bo najbolje zate in tvojega otrocicka!!! Nikar ne forsiraj stvari ne v eno in ne v drugo stran in seveda nikar brezglavo ne stori necesa za kar bi ti bilo kasneje zal.
Novembrcice smo in bomo tukaj s tabo, kadarkoli bos rabila naso pomoc... pa ceprav le virtualno... user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
24.5.2008 14:59:41   
lyra*
Samo,da se vam javim,preden gre zaresuser posted image

caligula  žal mi jeuser posted image  Če mu boš dala dokaze pred oči,nebo mogel več zanikat! Probajta se pogovorit. Upam,da bo vse vredu!Se strinjam z mojsoncek,tukaj smo kadarkoli za tebe!

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
   RE: Novembrčice 2008
24.5.2008 15:18:36   
Anonimen
lepo pozdravljene
jaz pa ne spadam ravno med vas novemberke ampak sm brala od te punce k jo mož vara in to ravno ta čas k je v blaženem stanju,namesto da bi se z njo veselil.no,moje mnenje je,vsaj jaz bi tako naredila in sicer takoj bi ga zjagala!!!taki tipi k te enkrat prevarajo te bodo še 10x!!!!res mi je žđal zaradi otročka ampak takega očeta met za očetauser posted image user posted image user posted image .katasrofa!!!!ne,ne,jst ga nebi mogla gledat,pa čeprav bi se pogovorila!!!!poznam eno podobno situacijo,k mamica že od rojstva sama vzgaja otroka,kasneje pa si je našla moškega k jih razvaja bol kot tisti zlobni "pravi"očka....tudi zate bo posijalo sonce,čeprav na začetku zelo boli in te čist razumem...

(odgovor članu oktoberka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
24.5.2008 17:04:24   
orka
Pozdravljene.
caligula, žal mi je da se to sploh dogaja, bi se skoraj strinjala z anonimno, tudi če se sedaj odločita za pogovor in ostaneta skupaj bo prišel čas pred in po porodu ko bo mogoče on potreboval ali pa želel več pozornosti pa boš ti tako utrujena da pač vsega ne boš zmogla in on bo zopet odtaval drugam, potem se pa znajdeš v začaranem krogu, dobro premisli ali je vredno tvojega truda.Sicer ti me lahko samo avoja mnenja govorimo sama pa boš naredila po svoje in verjamem,  da se boš pravilno odločila.
No mi smo pa danes celi čas taščo okoli vozili, ki je nedavno sama ostala pa da ji ni dolgčas...je bila prav zadovoljna in sploh se ne vidi da je že starejša...

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
24.5.2008 18:07:34   
nagajiva
Ojla user posted image

Se vidi, da je sonček in ste vse pobegnile ven. Kot sem rekla, oprala sicer perilo sem, pol pa je prišla mami (ker ati je tud šel ribit), pa sma malo klepetali, pol šli po trgovinah (po žensko user posted image user posted image ), pa še v kavarno na taaakkkoo dobro sadno kupo user posted image .
Sedaj pa sem spet doma sama. Bom šla še malo na balkon na sončka. No pa verjetno se bom prisilila in zlikala vsaj del perila.......user posted image
Kako se je včasih fajn pogovarjat sam s sabo.............user posted image  Se pogovarjaš z enim "pametnim"...........user posted image user posted image user posted image
Novembrčice moje (predvsem pa tebi caligula!) evo en  velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa lep vikend še naprej........

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
24.5.2008 18:27:31   
jelka123
mene pa danes nekam čudno boli glava-predhodne narave upam,
cigula-naredi tako da bo zate inuser posted image  najboljše

ali pije katera magnezijeve šumeče tablete kjub temu da jemlje pronatal,mene že malo krči po nagah če se pregegnem?

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
24.5.2008 18:37:38   
Andromeda
jelka123 - glede magnezijevih tablet in pronatala je najbolje, da vprašaš G ali pa famacevta, da se slučajno ne boš predozirala. Jaz jemljem elevit, vsak dan pa spijem kozarec donata, v katerem je tudi magnezij.

caligula - že cel dan mislim nate, čeprav te ne poznam. Odločitev je seveda tvoja in prepričana sem, da se boš odločila tako, da bo prav zate in tvojega user posted image Isto stvar je doživela moja mami in je potem sama skrbela in vzgajala punčko. No, ta punčka sem jaz user posted image In kot sta že rekli mojsoncek in lyra, da smo novembrčice tukaj zate...

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
24.5.2008 18:39:59   
luna8
Caligula, vse novemberčice držimo pesti in upamo, da situacija res ni tako huda, kot v tem trenutku misliš ter da se bo vse rešilo na najboljši način. Res pa je, da mu čimprej pokažeš dokaze in se pogovorita, ker tako ti in otroček še bolj trpita, ker se mučiš s temi vprašanji.

Jaz imam pa danes en drug problem; že zjutraj sem imela za kapljico malo take rozkaste sluzi in jo imam še zmeraj, ne da bi mogla imeti vložek, ampak npr. vsakič ko grem na wc in se obrišem je na papirju malo te sluzi. Ni sveža kri, ampak nekako rozkasta. Kaj bi to lahko bilo?

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
24.5.2008 19:39:29   
konina
dober večer. Sem celo uspela prebrati vaše klepetanje.

caligula, pogovorita se, razčistita in bosta skupaj ugotovila kako naprej. Upam, da vama uspe razčistit, če ne pa vsaj za voljo otročička ohranita nekakšen odnos. PA čeprav se bi razšla, sta lahko še vedno dobra straša otroku. JE pa varanje težko preboleti, poleg tega pa še, če se s tabo noče pogovoriti.Se mi zdi, da je komunikacija med partnerjema bistvena za ohranitev veze. brez nje ne gre.

luna, opazuj se in če ne izgine vprašaj G. Brez pomislekov pojdi jutri do dežurnega in naj te pregleda. Mislim, da ni nič hudega, je pa bolje, da se prepričaš. Upam, da bo izginil ta roza dodatek.

No, pa še moj dan. Mi smo bili pa v Kopru na gimnastični tekmi in naša princesa se je zopet izkazala. Skupinsko so bile 2. user posted image , posamično pa je bila 11. user posted image  Smo ponosni in veseli. Smo pa potem preživeli popoldne ob morju, kar je pa tudi pasalo. Sedaj pa sem tako utrujena, da sem že stuširana in v pižami, pripravljena na spanje.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
24.5.2008 19:50:51   
šema
res mi je žđal zaradi otročka ampak takega očeta met za očeta .katasrofa!!!!

Otrok bo imel istega očeta ne glede na to kako se bo caligula odločila. Sama sem bila na podobnem kot ona, ko ga je moj prvi začel srat ob koncu nosečnosti- sicer ne z drugo ampak z "alkojem". Ker sem sama preživljala marsikaj med svojo mladostjo, sem bila takoj prepričana, da z njim ne bom živela, tako da sem se odselila- vendar pa sem si vedno (in si še) želela, da bi imel otrok z očetom stike in bi mu bil oče. Sej ne rečem moj zdajšni je cuker in oh in sploh ampak ni otrokov oče (otrok si vedno želi stika s svojim biološkim očetom, pa čeprav ga ta niti ne povoha- mogoče pa se bo tudi to kdaj spremenilo). Tako da caligula ti želim, da razčistita tvoje dokaze in da poslušaš tudi njegovo stran ter mu osvetliš svoja počutja ob tej najdbi, saj če ga boš začela obtoževati se bo le še bolj zaprl vase in zanikal vso stvar. Sicer pa kot so rekle že predhodnice te ne poznam niti njega niti vajine zveze, tako da lahko le govorim iz svojih izkušenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
24.5.2008 22:18:11   
caligula
Hvala punce za vzpodbudne besede. Danes sem si najdla stanovanje in se selim naslednji teden. gLEDE PREDLOŽITVE DOKAZOV...Mislim da mi je vse povedal s tem, ko sem mu namignila, da zakaj me vara in čez 15min je bilo geslo na mailu zamenjano... ampak hvala bogu sem prej že sprintala njune sladke besede tako da se je dvojno zaj.... Ne mislim ga vpisat pod očeta, ker si tega resnično NE zasluži. Čeprav je zdaj sladek kot sladoled, sem predvidevala, da bo čez dan dva že spet isto. Ni potreboval tako veliko... Lepo se je uredil, kot se zame ni nikoli in odšel mal prej vn. Sploh ne bom komplicirala, odselila se bom, skrbela za otroka in se ne obremenjevala z ostalimi. Šema ... moram povedati, da si me ti najbolj potolažila, to kar se je zgodilo tebi, nekako tako razmišljam jaz za naprej. Pač upam, da se bo tud zame najdu kakšen ki me bo spoštoval in imel resnično rad. Ker si želim še vsaj dva otroka poleg moje pikice, in potem bom še močnejša. :D Lepo spite. pa upam ,da se nas čimveč zbere v Zbiljah v soboto. ampak jaz bom potrebovala prevoz iz Lj. user posted image , ker takrat več ne bom pr temu mojmu in bom brez avta kakšen mesec dokler si ga ne obvladam.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
24.5.2008 22:23:16   
caligula
pa še ime sem najdla za (če bo ) punčko, čisto preprosto, mal staromodno ampak vse bolj spet v uporabi, pa še moj enajstletni kuža je rojen na dan ko je na koledarju. Zdaj samo še počakam če bo user posted image ali user posted image . :D V ponedeljek imam pregled pa upam, da me bo spet dala na UZ čeprav sem imela NS en tedn nazaj. Kdaj se lahko normalno vidi spol pa da je skor 100%?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
24.5.2008 23:07:45   
nagajiva
Ojla user posted image

Caligula-se vidimo v Zbiljah, pa bomo kako rekle.................do takrat pa pazi nase in predvsem user posted image . Zdaj te najbolj potrebuje. Mislim pa, da iz Lj gre Polynesia. Verjetno te lahko vzame sabo......user posted image  Držim pesti, da si čimprej urediš življenje...................user posted image user posted image -za srečo!
Kakšno ime pa si najdla, če ni skrivnost?
Luna8-upam, da je izcedek izginil . Če ne, pa je verjetno najbolje, da se greš pokazat G..............da boš bolj mirna.
Tako souser posted image . Sedaj komaj čakam, da moj user posted image  pride domov. Res imam srečo, da imam fanta, ki mi vsak dan znova da vedeti, da mu pomenim vse. Sedaj pa še bolj....... user posted image
Lepo spite in božajte bušije.....................Lahko noč user posted image  

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
25.5.2008 8:26:38   
emina83
dobro jutro!

evo mi smo kot ponavadi pokonci že ob 6,30.  tamala, kot da bi imela ¨budilko v sebi in se čisto vsak dan tako vstane. atija sma že *nagnale* od doma, kavico, že spile, pozajtrkovale, zdaj malo tipkamo, potem pa samo še po tleh prebrišemo in balkon, pa sma skor vse kar je treba za dans nardile. no, razen kosila, ki pa pride na vrsto kasnejeuser posted image user posted image .

Caligula   joj kako mi je znano, kaj trenutno preživljaš. vem, da je hudo, ampak drži se in misli samo na svojo malo pikico in da bo za vaju najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi meni se je podobno dogajalo, sicer pred prvo user posted image , ampak k srči mam jst ful nos za take zadeve in sem takoj *zavohala* da nekaj ne štima in že v štartu user posted image je***a vse po spi**U, ker sem take zadeve gledala doma (moji starši, oz. oče) in to najbolj soražim od vsega na svetu. prevaro, laž in skrivanje, grrrrr kr ošpice dobim ko sam pomislim na kaj takega. in od tedaj je vse kot mora bit. me prijateljice zafrkavajo, da sm tak kot sherlock holmes, sam klobuk mi manjkauser posted image user posted image user posted image
za sebe vem da kaj takega ne bi mogla oprostit, ni šans, pa da bi s partnerjem imela 15 otrok, ne enega, se mi zdi  da je boljše da grem za sebe in živim svoje življenje in partner svoje, kot pa da otrok živi v tako *napetem* okolju in kregariji.

uf, sem se spet razpisala.

Luna8,  ti se kr lepo idi pokazat, da boš mirna user posted image držim pesti, da ni nč hudega in da je že mimo!

konina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za princeskine uspehe, ter da jih bo vedno več!

evo, zdaj pa šibam še tisto nardit do konca, pa da imam potem MIR!
se še kaj tipkamo...

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
25.5.2008 8:52:47   
luna8
Da se še jaz javim na ta sončen dan.

Danes nisem še imela izcedkauser posted image in upam, da bo tako tudi ostalo! Tolažim oz. mislim si, da je bilo to samo kakšno širjenje maternice oz kaj takega, ker sem imela tudi povečano sluz, ne preveč, ampak malo več.

Caligula tebe pa občudujem, da si zbrala toliko moči, saj si pravilno naredila, kajti takšni tipi se ne spremenijo. In če si se tako suvereno odločila je tudi za dojenčka, kot tudi zate boljše, da se ne sprašuješ vsk dan kam gre in da je spet s tisto drugo. Res ti čestitke za ta korakuser posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
25.5.2008 8:55:43   
caligula
emina 83...  a mi prosim poveš, kdo je Ajša? user posted image sem opazila, da ti na koncu posta piše. Namreč trenutno moja največja ljubezen je Ajša. Ampak je pinčika. user posted image Če ne bi bilo njej ime tako, bi ziher dala hčerki takšno ime.
Moja izbira imena za punčko...Neža. user posted image
Ej res ne vem kaj naj naredim z mojim. Zdaj je TAAKO sladek ratal. Celo noč mi je bušija božal, se stiskal k meni, jaz sem se delala da spim, v bistvu mi je bilo pa zelo hudo. Ni lahko vzgajati otroka na dveh koncih. Pa mu bo on govoril, da sem jaz kriva da nisva skupaj in kr neki. Ne vem ,, res mi je vse skupaj bedno. Nisem navajena takšnih situacij. Moji starši so cukrčki!!!!!! Letos imata avgusta 30 let obletnico poroke. Še niti enkrat se nista skregala! In vse sta in bosta prebrodila skupaj. Imam občutek da jaz kaj takšnega ne bom nikoli doživela.user posted image
Polinesia.... če lahko, bi šla potem s teboj v Zbilje? Sj če se ne motim, sva sosedi, zaenkrat še. user posted image Enkrat sem ti pm poslala pa nisi nič odgovorila. Če se dobiva kaj tle v stožicah na kavi na bs4...

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
25.5.2008 8:58:45   
caligula
oh in ravno, ko sem pisala post sem dobila od lune spet en odgovor. user posted image Hvala luna8, sicer bi rajš videla, da ostaneva skupaj ampak kot vidim ste imele tudi druge podobne izkušnje in ste vse odšle stran. Kar se je izkazalo za najboljš, najbrž. Torej bom res odpeketala. Sam kakšen tedn bom še počakala, da ga mal opazujem. Še vedno se lahko pobotava preden rodim. No ....dajmo času čas...

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.