|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
22.4.2008 20:33:28   
lyra*
caligula  dobrodošla!user posted image Sem zgoraj videla,da si tukaj pa me je prav zanimalo,če se boš oglasila,ker nekatere so preveč sramežljiveuser posted image

polynesia  jaz grem v četrtek zjutraj iz MB pa se ustavim v LJ pol sm pa do ene 8ih zvečer v LJ,pol pa na lepšemuser posted image user posted image user posted image user posted image Tako,da jaz 100% nebom mogla nič na netuser posted image user posted image

konina  a moža pa hčerkico si imela zraven?

aja polynesia hvala,da si navijala za moje likanjeuser posted image Zlikala sem vse potem pa sem ugotovila,da likam narobne,da ju3,ko pakiram moram še eno tako veliko rundo zlikatuser posted image

Zdaj pa bi spet jedla...ima katera idejo kaj naj jem???user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 976
22.4.2008 20:37:32   
konina
tokrat sem bila kar sama. Mož ni mogel, nujno zadržan. Hčerke si pa nisem še upala vzet s seboj, ker sem hotela najprej jaz svoje živčke pomirit in videti, da je vse o.k. BO pa šla naslednjič.

Kaj jesti? Ti ne morem pomagat. TUdi sama ne vem kaj naj.user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
22.4.2008 21:30:21   
Mijavček
Oj,

konina še tukej... sem vesela, da je vse OK.... za tiste milimetre se ne sekiraj, ker jih itak ne morejo tok natančno zmerit. ISto velja zate caligula, počakaj do naslednjega UZ, boš vidla, da bo ok. KO so tok majhni , je vprašanje kok točne so te meritve.

No, mi smo pa bili na NS in je vse OK. Tveganje je majhno, vse je na svojem mestu, pamža sta velika po 6cm oba in sta nama veselo mahala. mal smo se tud posneli na filmček, sta bila ful lušna, ko sta se z glavicami skup tiščala, rokice pa nogice pa rokenrol user posted image ... mal je blo solzic, pa bodoči oči je bil tud zraven in je bil ko hipnotiziranuser posted image  Šele zdaj nekak sva oba dojela, da je to to... mela bova dva otroka... po 4 letih matranja...

Moram pohvalit dr. Pušenjaka, res uredu dečkouser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 978
22.4.2008 21:35:08   
Mijavček
Aja, še to sem pozabila... hvala vsem za pestke user posted image

Pa , anonimna, sej mislim, da je carly pisala, samo za primer če se dva primeta... saj normalno, da se ne vedno oba, oz. če umetna uspe in če sta vstavljena 2, je samo okol 35% možnosti, da sta se prijela oba.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 979
22.4.2008 21:48:05   
Polynesia
konina res sem spregledala tvoje sporočilo, madonca sem smotka, no samo da je vse v redu user posted image .

Mijavček tudi tebi čestitke za dve mali žabici user posted image .

varci za tebe pa jutri držimo pestke.

V četrtek nas je tudi kar nekaj na vrsti, tako da pripravite se na držanje pesti, hihihi user posted image .

lyra sej upam da bo pri meni vse ok in ko prideš nazaj bereš lepe novičke user posted image .
In spet se boš ustavila pri nas v Lj, a ti je tko všeč a ne, hihihi user posted image user posted image user posted image .

No grem nazaj pred tv, me je zanimalo samo če so vsi današnji pregledi minili bp.

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 22.4.2008 21:50:14 >

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 980
22.4.2008 21:57:07   
nagajiva
Bravo Mijavček, samo da je vse OK. Imava rok na isti dan in če sta pri tebi plesala rock`n`roll bo moj user posted image  drug tedn, ko mam NS tud verjetno. Srčno upam......Malo sem vam nevoščljiva, da ste mele preglede, ker jaz se kar ne morem načakat. Najraje bi šla kar vsaki tedn....user posted image
Sedaj pa grem nekaj pojest....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 981
22.4.2008 22:20:44   
lyra*
evo jaz sem ravno jedlauser posted image Pa gledam nogomet in me prav jezi,da ta liverpool zmagujeuser posted image user posted image

oooo mijavček  super,da je vse ok!user posted image
Šibam jaz dalje gledat nogomet,da ne pade kakšen gol in ga zamudimuser posted image Pol pa kar spat,ju3 je naorn danuser posted image

se vidimo babuške mojeuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 982
22.4.2008 22:34:36   
Polynesia
lyra tudi jaz gledam nogomet, pa mož navija za Chelso )ne vem če se tko napiše user posted image ).
Pol pa pogledava še kak film in spančkaaaat user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 983
22.4.2008 22:49:53   
mali_marsovcek
oj user posted image

Uf kolk čvekate! Nas ni bilo gor nekaj časa pa komaj vse prebereš.
Sedaj smo poročeni. Vreme se je odlično odrezalo ker nas je bilo zelo strah da bo šlo na dopust glih takrat ko ga najbolj rabiš.
Svati so se imel fino in vsi so bili navdušeni.
Če kakšna potrebuje kakšen nasvet kje imeti fešto - vam predlagamo gostilno Strah na Škofljici. Kar se pa glasbe tiče pa za manjši dnar dobiš odličen duo Vedrina. Odlična sta in ona ima odličen glas - ni cvileč kot večina slovenske scene. Poglejte na internet mata svojo stran.
Zdaj še kar malo počivamo ker imamo še nekaj minusa v urah.

Na žalost se je slabost zopet vrnila a mislim da se bomo tudi tega rešili.
Komaj čakamo na petek!

lp

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 984
23.4.2008 8:37:23   
konina
mijavek user posted image user posted image  super za super NS. Sedaj pa le uivaj v nosenikih radostih.

mali marsovek, estitam ob na novo pridobljenem nazivu GOSPA! Naj bo vajina zakonska zveza vesela, sproena, polna ljubezni in radosti.

Uf, jaz sem poroena e 9 let! Pa se e kar ne morem sprijaznit s tem, da me pokliejo gospa. user posted image

Jaz sem pa danes slabo spala. Sem la ob 4.00 na wc in od takrat konec. Vse polno misli se mi je podilo po glavi in ne in ne zaspat nazaj. ez dan bom pa kot cunja.user posted image  
Sedaj grem pa kaj pojest. Pa malo z mamico poklepetat.

LP, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 985
23.4.2008 8:38:42   
konina
kaj pa je stem -ji danes?! Kako hecno je pa tole bjavilo? Jaz sem prav napisala. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 986
23.4.2008 8:58:20   
nagajiva
Dobro jutro user posted image
Kako ste kaj danes. V MB je spet tako turoben dan..............user posted image user posted image  A se e misli pokazan sonek ali ne????
Mali_marsovcek estitke za naziv GOSPA. Sem vesela, da sta izbrala pravi vikend in vama je vreme sluilo kot more........Sama e nisem poroena, pa nartujeva v prihodnje. Rada bi mela poroko na prostem in me je najbolj strah, da me bo vreme razoaralo.....user posted image user posted image
Tako, sedaj pa grem jest. Ne vem e kaj, ampak nekaj dobrega.....mmmmmmmmm.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 987
23.4.2008 9:41:54   
carly
Ojla punce.Sem vas prejle brala, potlej sem pa tolk lačna ratala, da sem mogla it jest, no zdej sem pa nazaj.
Čestitke obema iz NS pregleda, pa malemu marsovčku za poroko.
No midva sva pa včeraj končno sporočila veselo novico staršem. Moji so bili kar veseli, no fotr je bil najprej čist paf, potlej pa itak vesel.Me je pa mami prejle klicala, da potlej ko sva šla je takoj komentiral, da zdej bi se mogla pa poročit.Od mojga starša sta me pa kar mal razočarala,ker sta skos spraševala kdaj bojo vnuki, no včeraj jima pa poveva, je pa tašča mojga takoj, da zdej mora pa motor prodat, tast pa kr tiho, sam mal se je smehljal.No potlej mi pa tašča še gor pride pa sem pričakovala, da je pršla vprašat kdaj mam rok pa kako se kej počutim, ampak ne on izjav ti sej je Lado (tast) glih dons zjutraj ugotavljal kako si se zredila.zdej pa res ne vem al sem jest mal preveč pričakovala al pa tastari res par dni rabjo, da dojamejo, kaj sva jim povedla.
Ah, sem se mogla mal skašljat, se zdej koj bolj počutim.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 988
23.4.2008 10:11:29   
šema
carly- ne sekiraj se prevec, sem bila tud jst zlo razocarana nad odzivom njegovih, ker odziva sploh ni bilo, eprav bo to njihov prvi vnuk. Pa mi je moj ko smo se vozili domov rekel, da sploh ne ve, ce sta dojela in bi jima mogoce mogu se enkrat povedat (pa sem ga prepricevala, da tko pac je)user posted image .
Kokr so me njegovi presenetil v neg. so me pa moji v poz.- pr mojih bo to njihov etrti vnuk pa me je mami klicala po telefonu (ker sva jim poslala skodelico s slikco UZ in napisom pridem novembra) in me vsa vesela sprasevala, ce je to res in da si bo drug dan takoj skuhala kavo in jo spila iz te skodeliceuser posted image .
Drugac sem mela pa v pon kontrolo pr svoji dr. in je dala na komisijo zdej pa cakam kaj bo- je rekla, da bo odgovor konec tedna ali ima katera bolj natanne inf. koliko casa traja da dobis odgovor?
Tudi sama sem se odloila, da bom dala slikce gor od UZ in trebuha, pa mi se ni uspelo
Pozdravljene vse nove user posted image in veliko veselja v zakonskem stanu mali_marsovcek midva sva prejsnji teden pri notarju podpisala izjavo o izvenzakonski skupnosti tko da mislm, da bo to to.
Se beremo!!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 989
23.4.2008 10:55:17   
carly
Oj Šema sej se ne sekiram preveč, sej kolkr taščo poznam bo že kmal kakšno cunco prnesla al pa kej tacga. Pa itak vem, da se vsi veselijo otročka, sam pač to pokažejo na svoj način. Je bl to, ko si sam pri sebi narediš eno slikco kako naj bi  izpadl, pa si potlej razočaran, ker se v resnici zgodi čisto drugače kot si predstavljaš.
Glede komisije ti pa na žalost ne znam nič povedati.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 990
23.4.2008 11:00:21   
spelka12
Oj.
Ponoci sem opazila tak cuden izcedek. Rjavkastorumen, bolj rumen kot rjav pa samo ene 2 kepici sta bili. Nocem takoj panike zganjat, mogoce je vnetje, ker sedaj kar veliko casa prezivim pred skoljko in pri odprtem oknu. Zaenkrat izcedka ni vec opaziti, upam da ga ne bo vec.
Se mi je pa sele zdaj zacela tista prava slabost. Pa sem mislila, da je tega obdobja ze konec. Np kaka zmota. Vceraj sem bila 6 ur pred skoljko vsa zelena, pol sva sla pa z dragijam gledat enega novorojencka in je mamica pred mano dojila. O kako pa mleko smrdi user posted image . Sem se komaj zadrzala da nisem bruhala.
sedaj pa rs komaj cakam NS da vidim, ce sta bebija o.k.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 991
23.4.2008 11:03:13   
carly
Oj Splka pomoje imaš vnetje, se tudi meni večkrat zgodi, sploh sedaj v nosečnosti.Sem si v lekarni kupila eno kremo za vaginalne težave pa se namažem z njo in je naslednji dan že dobro.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 992
23.4.2008 11:11:57   
Bethany
Hojla, nosečke! Pa se tudi jaz oglašam med novembrskimi nosečkami. Kak vas je fajn prebirat, ko vedno najdem temo, s katero se lahko poistovetim in iste probleme, s katerimi se tudi sama srečujem v prvih mesecih nosečnosti. Sem se pa kar dolgo prebijala skozi vse strani objave, user posted image toliko se je že nabralo, preden sem sploh našla to temo, hehe!
Tudi jaz imam predviden datum poroda sredi novembra, plusek sem pa zagledala že na začetku marca, ampak mi je bilo do prvega pregleda vse tako nerealno, da nisem nikjer hotela omenjati najine sreče, pa tudi bala sem se, da bi šlo kaj narobe. Zdaj sem že v enajstem tednu, drugi teden me še čaka NS, komaj čakam, da spet vidim pikico, pa koliko je zrasla v teh štirih tednih od zadnjega pregleda user posted image Upam, da je vse ok.
Povejte, punce. Se vam je že začelo kaj poznati na trebuhu? Meni so sicer vse hlače še prav, imam pa tak občutek napihnjenosti trebuha, kot takrat, ko se ful najem.
Drugače pa veselo nosečnost vsem in zdrave bebike! user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 993
23.4.2008 11:21:07   
spelka12
bethany in ostale novinke dobrodosle med nami bodoce mamice.
bethany meni se busi ze kar pozna, sem v 10 tednu ampak imam user posted image user posted image . Sem ze nosecniske hlace kupila, ker mi ostale niso prav. Drugace so pa trenirke moje najboljse prijateljice, pa se te sem sla nove, vecje kupit.
Uzivaj v nosecnosti.
mali marsovcek - jao cisto sem pozabila. Cestitke ob porokiuser posted image user posted image . Glavno, da sta imela lepo vreme. Kje sta se pa porocila, ce ni skrivnost?
carly hvala za tolazbo. Res me matra tole, ker me trebuh kar fejst boli, se huje kot pri user posted image . Sem bila tako v krizi, da sem celo tiste zgoraj prosila, naj bosta bebija zdrava, pa ne verujem drugace v nikogar.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 994
23.4.2008 11:36:34   
carly
Bethany pozdravljena ( pa ostale tudi, če sem katero zgrešila).Men se že mal pozna,sicer še nosim svoje kavbojke ampak samo tiste dvojne, k sem jih prej mogla s pasom nosit, da mi niso dol lezle, pa večino dneva sem itak v trenerki.Drgač sem si pa tudi že kupila nosečniške hlače, samo jih še nisem gor dala.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 995
23.4.2008 11:40:37   
ANIME
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Aja, še to sem pozabila... hvala vsem za pestke user posted image

Pa , anonimna, sej mislim, da je carly pisala, samo za primer če se dva primeta... saj normalno, da se ne vedno oba, oz. če umetna uspe in če sta vstavljena 2, je samo okol 35% možnosti, da sta se prijela oba.

tole pa ne vem, ce je pravi podatek.
Nama so na ICSI-ju povedali, da je moznost, da si po postopku nosec cca 20%, ce das pa dva not, pa je moznost nosecnosti 35% (in to z enim).
Da pa se oba primeta, pa je moznost veliko veliko manjsa ...

< Sporočilo je popravil ANIME -- 23.4.2008 11:42:00 >

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 996
23.4.2008 11:50:25   
ANIME
ojla!

no sem hotela posodobit seznam, pa so kar na enkrat zaceli sumniki zezat, tako da bom drugic!

Mijavcek ... bravo za uspesen pregled. user posted image user posted image user posted image
Mali_marsovcek je pa zdaj gospa user posted image user posted image user posted image  

sema ... kako pa to izgleda pri notarju ... tudi midva bi morala pocasi to uredit ... Sicer na obcini se je ze prijavil na isti naslov kot jaz in napisal izvenzakonska skupnost. Ampak uradno pa se nisva!

Dobrodosle novinke!!!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 997
23.4.2008 12:56:45   
saba
DOBRO JUTRO
evo je prisla sitnicauser posted image user posted image

malo sem vas prebrala....

mladoporecencema vse naj naj in velikoooo ljubezni in spoštovanja
ostale ki ste srečno opravile  preglede user posted image user posted image user posted image

Špelka,ampak če boš še imela čuden izcedek se kar pejdi pokazat....držimo pesti, da se ti ne pojavi večuser posted image ...a si probala malo pogledat, če je danes dan ko bi mogla pridet redna M. Meni se je to zgodilo, pa še parim tukaj gor kot sem lahko prebrala in zasledila.....čisto malo rjavo na papirju, če papir nebi bil bel sploh nebi opazila..in to točno na dan M, pri meni je bilo to prejšnji teden, samo je bilo res tako malo da nisem zganjala panike. Mojemu sem pokazala, pa je reku da nič ne vidiuser posted image

danes sem se narocila na NS v Dravlje (kam morajo obalke na pregled - sramota, da na obali ni enega G. ki bi imel licenco), no pregled pa imam 12.5. zjutraj ob 9,30 in isti dan imam pregled tudi popoldne pri mojem G., tako da se bomo pikico nagledaliuser posted image user posted image

hm vse o.k. cem i katera prosim pove kako pridet v Dravlje v ZD, sej je to ZD ali ne? Uff vse kar je preko Postojne se zgubimuser posted image
BO morala štartat en dan prej, da bom prišla pravičasno ahahahhhaahaaa

ale se še kaj javim....aja trebuh mam ogromen, pa joške tudi...za to slednje sem zelouser posted image , ker drugače pri meni prevladujejo nižine...tako da ta novi hriboviti svet mi je zelo všeč-pa možu tudiuser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 998
23.4.2008 13:04:51   
nagajiva
Pozdrav,

upam, da so šumniki nekali zafrkavat, ker so sporočila malo "čudna".....
Sicer pa tud jaz še lahko nosim hlače od prej, vendar le tiste, ki so bile prej v pasu malo velike...... Bom še z nakupom nosečniških malo počakala.........koliko se bo dalo. Mam pa predvsem zvečer trebuh tak, kot da bi se zzeeeelllloooo najedla user posted image user posted image  Sem pa bla zadnjič malo po trgovinah za nas user posted image , pa sem se z težavo spravla ven.....uh kake lepe contke majo ponekod....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 999
23.4.2008 13:09:55   
Mijavček
Anime, saj to je 35% od tistih 35%....
Se pravi, .... vstavijo 2; imaš recimo 35% možnosti, da nekaj rata (čeprav te podatki so tud različni od 20-40)... in če rata, imaš potem, ko že veš, da nekaj je, je 35 % možnosti da sta dva, in 65% možnosti, da je eden.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.