|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
22.4.2008 9:15:36   
Polynesia
Jutro srečke user posted image .

No pa je spet eno turobno jutro user posted image . Ampak mi se ne damo kajne, zdej sem pogledala post od pomaranče in sem se prov nasmejala, sam ta Zrnec je res ubrisan, hihihi .user posted image

carly vidi se tvoja pikica in to zelo dobro, jaz imam podobno slikico iz istega tedna.

Vse ki imate danes preglede držimo pesti user posted image user posted image user posted image .

ANIME mene full zašpika ne vem al v jajčniku al kje, če recimo hitro vstanem, na hitro zakašljam ali kihnem. Pa zdej mam že ene 2 dni občutek ko da mi morala priti user posted image , pa pravijo da je to zato, ker se maternica širi.

Ma kooooooooomaj čakam četrtek ko imam NS, že zdej ko pomislim laufam na wc user posted image .

Tukaj pa za vsako še ena kavica ali čajček user posted image .

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 951
22.4.2008 9:55:43   
nagajiva
Zdravo user posted image
Ma BB je letos vsaj zanimiv. Lani se tako ni nič dogajalo.......Malo bedarij pa more bit user posted image
Drugače, pa tud mene občasno špika in sicer, če se prehitro vstanem ali kaj podobnega. Ali pa če zelo močno kihnem.....user posted image  Pa vidim, da mate podobne težave, torej ni kaj nenavadnega....
Drugače pa me to vreme tako utruja...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 952
22.4.2008 10:14:20   
carly
Ja špika občasno tudi mene, če recimo kihnem al pa kej podobnega.
Pa kako mi gre že na živce tale dež, upam da bo res samo do četrtka.Sem tako zaspana pa tako lena, pa v službi se mi nič ne da delat, še dobro da imam trenutno mal zatišje.
Drgač sem pa zadnje čase ful žejna pa ne vem kaj nej pijem, od sokov se nič ne odžejam samo slabo mi ratuje, vode pa ne morem pit, jo popijem en deci pa mi že nazaj leze.Morm mal limon kupit, se mi zdi da mi bo nesladkana limonada še najbolj pasala.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 953
22.4.2008 10:17:34   
saba
punce ne se sekirat, špikalo, vezalo, bolelo, nategovalo bo celo nosečnost...dokler ne gremo rodit
to se jaz spomnem, ko sem bila noseča za mojo Živo....ni bilo dneva da mi ni kaj falilo...tako jeuser posted image

vam povem, da sem prvič zdaj iz albuma...zsdej se ne spomnem pri kateri sem gledalauser posted image videla kako zgleda UZ pri dvojčkih....full zanimivo........vsak ima svojo posteljico.....a ni tudi varjanta, da sta oba v isti posteljici ali sem jaz kaj zamešala v moji glaviuser posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 954
22.4.2008 10:31:05   
mojsoncek
oj! Jaz imam tudi ze vrh glave tega grdega vremena, ker sem totalni odvisnik od sonca.

Vceraj je pa tudi mene nekaj "namesalo", ko smo prisli domov. Sem tako bruhala, da je joj. Pa mi do sedaj sploh ni bilo nic kaj dosti slabo. Bolj ko ne, me daje zgaga. Vceraj pa tole user posted image . In tako sem od pol sedmih do pol desetih lezala na kavcu, potem sem se pa samo v posteljo pobrala (s praznim zelodcem). Se dobro, da je bil tamali pripravljen risanke gledat in sedeti zraen mene na kavcu user posted image .

Moram pa rect, da gre tale druga nosecnost tako hitro mimo mene. Po moje bo en dva tri konec novembra in mi ne bo nic jasno, kdaj je slo mimo 9 mesecev. Kaksen dan si zazelim, da ne bi sla v sluzbo , ampak bi ostala SAMA doma in se malo razvajala in uzivala. Morda pa bom le kdaj izvedla kaj podobnega...

bodite lepo...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 955
22.4.2008 11:16:39   
carly
Oj Saba sem tudi jaz prvič videla uz slikco dvojčkov.Prov luštno zgleda. Drgač imaš pa prov, je tudi taka varjanta da sta oba v isti posteljici to je enojajčna nosečnost in pri taki sta si tudi dvojčka podobna kot jajce jajcu in sta istega spola. Pri dvojajčni imata pa vsak svojo posteljico in sta si podobna pač kot vsi bratje in sestre.Vsaj tako jaz vse skupaj razumem. Pa se mi zdi da pri umetni oplaoditvi je nosečnost vedno dvojajčna ker vstavijo dva oplojena jajčka notri.Ali se kej motim? Upam, da ne boste jezne, tiste iz postopkov, če sem kaj narobe napisala, sej v resnici glih ne vem kako to poteka, sem si eno tako mnenje ustvarla pač iz vseh podatkov iz šole pa iz medijev.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 956
22.4.2008 11:27:57   
konina
carly, si kar prav napisala. Samo lahko se tisto vstavljeno jajčece še razdeli na dvojčke. Jaz sem imela tako velik hormon, da smo se ustrašili, da jih je še več kot dva. user posted image  No, pa sta k sreči samo dva. SEm pa rekla možu, da sem kar vesela, da sta dvojajčna, pa še najboljš bi bilo, da sta parček. Zato da jih bom ločila ob rojstvu. user posted image

sedaj se grem pa polepšat za G, stuširat, glavo oprat, da bom lepa gledala pikici. user posted image  Sem pa že vsa živčna. Danes gre čas pa res počasi! Moje roke se pa tako tresejo, kot da grem na prvi zmenek. user posted image

lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 957
22.4.2008 12:39:13   
Polynesia
konina te še kako zastopim kar se tiče pregleda in strahu, ampakkkk sej bo vse tako kot mora biti in le glej, da nam takoj poročaš kako je bilo!!!
user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 958
22.4.2008 14:20:32   
lyra*
helouser posted image

jaz sem prišla domov,da se pohvalim imam NOVO frizurouser posted image user posted image user posted image user posted image
o zjutraj sem prvič uporabila angelsounduser posted image Ful sm navdušenauser posted image na začetku sem slišala samo
blub,blub,blub 
kao premikanje...srčka pa nikjer.Na koncu sem pa tudi našla srčka,tam nekje čisto odspodaj...user posted image in res ful lepo je poslušatuser posted image

Glede dvojčkov jaz imam enojajčnauser posted image Tko,da sta enakega spolauser posted image

Zdaj grem z kolegico na kosilo,ker je moj v novi gorici,ju3 pa še zadnjič v službouser posted image user posted image user posted image potem pa bomo plavali in se sončliuser posted image bo vsaj malo lepše vreme kot tukajuser posted image

konina  zdaj že ziher občuduješ pikiciuser posted image Držim pestiuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 959
22.4.2008 14:38:23   
saba
Iyra a boš prpopala kakšno slikico od UZ tvojih dveh sončkov...me prav firbec mantra..a če sta enojajčna sta skupi v posteljici ali vsak v svoji????user posted image
danes sem pa res bloooond.............(v resnici pa roša)

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 960
22.4.2008 14:57:00   
Mijavček
Ojla,

konina, upam, da je šlo ok, če nisi lih ta moment na mizi user posted image  Pa hitro sporoči, kako je bilo.

Jaz pa imam NS danes bolj pozno popoldne in me tud živčki dajejo 100/h. Držte pesti, zvečer pa sporočim kako je šlo.

Papa, Mijavček 12t0d

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 961
22.4.2008 15:13:36   
lyra*
saba  saj vam obljubljam slikice od mojega bušija sam mi vedno nekaj prepreči,da bi jih dala gor. Za enkrat nimam kabla,slikice UZ pa dobite ju3 v službiuser posted image

moja dva imata vsak svojo amnjisko ovojnici in imata skupno posteljico.user posted image

mijavček  ti si tudi danes na vrstiuser posted image Držim pestiuser posted image

Šibam jaz na kosilo pa se pol še kaj oglasim!

user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 962
22.4.2008 16:23:04   
konina
evo mene. Vse je super, srčka bijeta, zrasli smo full. Sedaj sta 2,5cm in 2,1cm  velika. Eden se je prav veselo nastavljal, drugi je pa bolj sramežljiv in smo ga morali nahecat, da smo ga lahko slikali. Pa še to je samo trebušček pokazal za slikat. user posted image

Sedaj sem si oddahnila in se lahko končno malo sprostim in odkrito veselim.

Mijavček, srečno na NS. Vse bo v redu, boš videla.user posted image

LP, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 963
22.4.2008 16:26:53   
Polynesia
konina kako je šlo??? Smo držale pesti k nore, tko da mora biti vse ok.

Mijavček zate pa bomo seveda pesti držale še naprej in le glej da nam sporočiš kako je bilo.

lyra a ti pa imaš kar enojajčna, to pa nisem vedela....no zdej pa sem 100% da vem kaj nosiš pod srčkom, hahahaha, sam ti ne povem, ampak vem pa user posted image user posted image user posted image user posted image ...

No do zdejle sem imela pri sebi mamico, pa je pol še brat prišel, tko da sva klepetali, pa nekaj malega mi je zlikala, kosilčka prinesla, ja moja najdražja mamica...upam da bo po NS vse ok in da se vrnem na stara pota kar se opravil in vsega ostalega tiče...ta teden je peti teden odkar sem doma, naslednjega ostanem še doma, potem pa če bo v četrtek na NS vse ok pa bom verjetno šla že v službo...čeprav priznam, da si ne predstavljam kako bom naenkrat tam sedela 8ur za računalnikom, ampak kaj čmo, kar se mora ni težko user posted image , al kuko že gre, hihihi.

Tko zdej grem pa cunce zložit v omaro in malček poležat, me danes nekaj hrbet na levi strani boli.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 22.4.2008 16:27:06 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
22.4.2008 16:43:17   
pomar*ANČA*
žalostna... ravnokar sem se pogovarjala z zdravnico in imam vrednost THS-a 17?!? že nekaj časa sem imela težave z ščitnico, nikol me niso zdravili, zdaj je pa hormon full poskočiluser posted image jutri grem po izvide, potem pa naprej na zdravljenje- če bodo sploh zdavili nosečnico... kasneje še moram poklicati ginekologinjo. upam, da bo imela ona kaj boljše novice... ok, sem vam pojamrala, zdej se pa počutim boljše

Neposredna povezava do sporočila: 965
22.4.2008 16:52:08   
Anonimen
Pomaranča mislim, da se ne rabiš sekirat. Tudi sama jemljam eltroxin, ker imam probleme s ščitnico (sem v 10 tednu) in sem se pogovarjala z ostalimi nosečkami in nekatere pravijo, da so celo nosčenost jemale eltroxin in je vse ok z njimi in otročki. Imaš pa več testiranj. Nosečnost lahko celo pri zdravih ženskah izzove probleme s ščitnico, pa jih zdravijo in je na koncu vse ok. 

(odgovor članu pomar*ANČA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
22.4.2008 17:00:23   
pomar*ANČA*
aha, je zdavljenje možno v nosečnosti? ker preden sem dala kri za test, so me precej prestrašili da to ni možno, ker naj bi bile teblete preagresivne- sploh pa ker jih nikoli nisem jemala. že veliko let vemo da z mojo ščitnico ni vse ok, ampak tablet nisem dobila nikoli. smo pa bili z zdravniki dogovorjeni da preden bom zanosila, bom dobila tablete- če bo potrebno. ampak nisem načrtovano zanosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
22.4.2008 18:10:27   
lyra*
konina  super,da je vse ok!Sem ful veselauser posted image

polynesia daj povejuser posted image Ti bom povedala,če je prav. Pa mislim,da veš pravilni odgovoruser posted image Imaš pa pridno mamicouser posted image Moja pa počiva 100 na uro,ker je bila operirana in okreva...user posted image je pa velik bolš kot je bilouser posted image
Jaz pa nevem,če bom lahko pogledala za tvoje rezultate iz NSuser posted image Sam itak vem,da bo vse kuluser posted image

pomar*ANČA* ne sekiraj se! Moja sodelavka je imela isti problem kot ti,je tudi v nosečnosti jemala tablete in ima zdaj doma prelepo pupiko!user posted image

šibam jaz dat stvari prat pa nekaj še moram zlikatuser posted image Pride katera na mesto mene?user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
22.4.2008 18:13:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: carly

Pa se mi zdi da pri umetni oplaoditvi je nosečnost vedno dvojajčna ker vstavijo dva oplojena jajčka notri.Ali se kej motim?

No jaz se ravno ne strinjam, sem bila na um. ppa sem dobila 2, nosim pa samo enega. Ko sem vprašala,ali nista user posted image user posted image , pa mi je odgovoril, da oni ne vstavijo dva da bosta dvojčka pač pa zato, da se skoraj sigurno eden prime.

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
22.4.2008 18:25:09   
Polynesia
lyra veš kuga ti lisica, nič ti ne povem, hahaha user posted image user posted image user posted image ...ampak tudi jaz mislim da veš kaj jaz vem user posted image user posted image user posted image , ma sigurno, prov čutim to in sem ma miljon procentno prepričana kaj imaš user posted image user posted image .
A ti že jutri greš? No jaz imam NS v četrtek ob 9:30 in bo potrebno malce počakat ker me je tko mal "urinla", tko da bog ve kdaj bom na vrsti, pol pa sploh kdaj se dokopljem do računalnika, ima mož dopust in bova šla nekam nekaj popapcat in upam da tudi nazdravit.

Ampak zdej ko razmišljam, vas je pa kar nekaj dvojnih srečk user posted image ...to bodo naši najlepši otroci novemrčki/oktobrčki user posted image .

pomar*ANČA* nič se sekirat že vnaprej, vse bo v redu in kar pozitivno!

koninaaaa čakamo poročilo in seveda Mijavček, držimo pesti in navijamooooo user posted image .

Aja lyra zate pa navijam da čimprej zlikaš user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 970
22.4.2008 18:54:02   
nagajiva
Konina suuuuppppeerrrr.........samo, da je vse OK. Jaz sem že tako živčna pa mam NS komaj jutri tedn. Upam, da bo hitro minlo in da bo vse vredu. Občasno se mi namreč sploh ne zdi, da sem user posted image . Pa me potem zabolijo prsi ali pa dobim čuden napad lakote user posted image in se potolažim, da je verjetno vse vredu. user posted image user posted image  Grozno je sedaj, ko še ne veš, ali se user posted image  lepo razvija. Potem bo verjetno malo lažje........komaj čakamuser posted image user posted image user posted image
Mijavček upam, da je bilo na NS lepo.....
Tako, sedaj pa se porihtam in grem na pev. vaje.....bom malo pela za mojega user posted image .
Pridne bodite, se mogoče še kaj oglasim, če ne bom prepozna. Drugače pa lepo spite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 971
22.4.2008 20:12:34   
konina
polynesia, ti si pa moje poročilo spregledala. Vse je  v redu, samo jaz sem takoooo utrujena danes, kot da sem bila na kakšnem hudem pohodu.

Za seznam pa NS imam 16.5. , naslednji pregled pa 26.5.

Lepo spite in kaj lepega sanjajte.

LP, Nina

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 972
22.4.2008 20:27:57   
caligula
tudi jaz imam 16.5. NS, pregled pa 26.5. user posted image . Danes sem bila na drugem pregledu, prvi je bil slučajno, redni G pregled, pa sva ugotovili s G, da sem noseča user posted image . Pikec je velik 2,35cm, naj bi bil premajhen za 9.teden nosečnosti? A mi lahko katera svetuje, kje je najboljš opraviti NS? Jaz sem se naročila v Nm, ampak lahko še zamenjam.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 973
22.4.2008 20:29:58   
konina
oooooo! caligula, pa je ena iz mojega konca! Jaz sem tudi naročena v NM. Pride ena iz Lj, tako da mislim da bo v redu. Pa 16.5. on 14.10 sem naročena na NS. Kaj pa ti?

Lp, Nina

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 974
22.4.2008 20:31:24   
konina
aja, pa moja dva sta velika 2,1 in 2,5. Pa je rekla, da je vse o.k. Res pa je, da je eden točno po tednih velik, drugi pa malo manj, ampak je rekla da je v redu.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.