taly82
|
živjo no pa je le za nami delovni ponedeljek, hvala bogu, sem mislila, da ga ne bo konec.. danes me je klicala iz Pikapolonice, da imajo še en voziček komplet Jane Pro Sistem Matrix v barvi oranžno sivi, je bil rezerviran a ga niso prišli iskat, tako, da, ker sem bila prva na listi so me takoj poklicali pomar*ANČA* tebi dolgujem za kavico, ker če ne bi ti odprla te debate tukaj.. ga ne bi imela.. no saj ga še nimam, sem prosila, če mi ga lahko do jutri rezervirajo, ker imam danes materinsko šolo in, ga grem jutri takoj po službi iskat. Sem pa vprašala zate tudi, da ne boš mislila, da nisem, samo vozičkov samih sploh več ni, res je pa da sem klicala samo v Kranj.. kar pa si ti tudi, če se ne motim.. carly ful lepe slikice, bila si zelo lepa nosečka nevesta Orka absolutno, da spadaš med nas novembrčice Za vaju Lyra in Mijavček bomo držali pesti, da vajini čimdlje ostanejo v trebuščkih. Konina za dobre novičke, pa počivaj kot ti je naročila ginekologinja. Jaz se tudi še nisem spravila k oddaji papirjev za porodniško, se bom drugi teden, ko imam pregled pri svoji ginekologinji v sredo in jo bom prosila, da mi da vse potrebne papirje potem pa na CSD, papirje za CSD pa imam že doma in na pol izpolnjene.. bomo že drug teden.. kako gre hitro čas, jaz samo še dobra 2 tedna delam potem pa že dopust in porodniška komaj čakam, da lahko v miru vse pripravim, ker imam še kar veliko reči za postoriti.. lep dan še naprej