|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
15.9.2008 13:40:54   
carly
Ojla punce,
sem mal prišla pogledat če je kaj novega o Lyri?
Drgač sem pa končno dala nekaj slikc v album od poroke, geslo je mateja.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
15.9.2008 13:44:51   
petra *k
pozdravljene

eno vprašanje: jaz mam stalno prebivališče še doma pri mojih, začasno pa mam pri fantu. in zaj se midva odločava kje prijaviti user posted image . ma katera informacije, če jo lahko prijavim pri fantu, kjer mam jaz začasno prebivališče, pa če s tem jaz izgubim kako ugodnost,oz nasploh kaj, kar se tičeuser posted image ??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
15.9.2008 14:10:42   
pomar*ANČA*
petra*k, sem jaz tudi to spraševala na občini, pa so mi rekli, da če bi bila jaz začasno prijavljena pri fantu in otrok stalno pri fantu ne zgubiš nič. jaz sem se potem raje stalno prijavila, saj bi morala vso dokumentacijo hodit urejat 100km stran, to se mi pa ne da.

carly: kok si luštna!!

mene pa zdaj zanima nekaj drugega.... ali bo katera oddala papirje v oktobru? v porodniško grem 17.10, in ker nisem bila zaposlena 12 mesecev, bi se mi še full splačalo, če bi šla septemberska plača not- izplačilo imam 1. v mesecu- na centru je rekla, da pogojno bi se dalo urediti, ampak me zanima, če ima še katera takšen primer oz če ima katera informacijo do kdaj je potrebno te papirje urediti? aja, pozabila sem tam vprašati, kako je s tem, če je dragi bil zaposlen pol leta pri eni agencij, drugih 6 mesecev pa pri drugi... pa ravno zaradi tega sem šla tja! kak nasvet, namig?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
15.9.2008 14:26:24   
petra *k
pomar*ANČA* najlepša ti hvala. jaz se nebi rada k njim stalno prijavla, ker boma itak slej ko prej poiskala stanovanje, kjer se bom lahko stalno prijavla ( zdaj sma v podnajemniškem in se sem sploh ne mislim prijavlati). bi pa rada da je user posted image  prijavljena v tem kraju kjer trenutno živiva, sicer pa mam do doma 10 km, tak da nimam takega problema ko si ga mela ti. polek tega pa bi rada, da smo vseeno na istem naslovu, te pa če glih sem jaz začasno- jaz se pač ne strinjam stem,da bi oče bil prikrajšan in nem koristila teh ugodnosti kot bi jih recimo lahko kot mati samohranilka.
hvala ti. kje pa si se pozanimala, kdaj greš v porodniško? to ti povejo na csd, ko prineseš papirje?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
15.9.2008 14:38:04   
pomar*ANČA*
na porodniško greš 28 dni pred rokom, drugače pa dobiš na tistem papirju pri ginekologinji tudi napisano kdaj nastopiš porodniško. drugače se pa še pozanimaj kako je z vajinim primerom, saj jaz imam slabe izkušnje, saj vedno na eni upravni enoti dobim take, na drugi pa drugačne podatke. 

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
15.9.2008 14:46:43   
petra *k
joj, pa še eno vprašanje mam. sem zaj glih gledala ta obrazec za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka. jaz nesem v sredo papirje na csd. zaj pa treba na ta obrazec vpisati tudi plače. kaj ti na csd vzame polo, če še nimaš teh podatkov, ker jaz morem za podatke o plači poslati to v ljubljano?

Neposredna povezava do sporočila: 4131
15.9.2008 14:53:05   
petra *k
se pravi te po mojih izračunih grem jaz 16.10 v porodniško. madona kak cajt leti.hvala ti pomar*ANČA?* za vse informacije, upam da še boš mi znala na tega zadnjega odgovoriti, kar sem prej napisala, te pa upam da ti kdaj vrnemuser posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
15.9.2008 15:02:24   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

joj, pa še eno vprašanje mam. sem zaj glih gledala ta obrazec za uveljavitev pravic ob rojstvu otroka. jaz nesem v sredo papirje na csd. zaj pa treba na ta obrazec vpisati tudi plače. kaj ti na csd vzame polo, če še nimaš teh podatkov, ker jaz morem za podatke o plači poslati to v ljubljano?

na to ti pa ne znam odgovorit. tudi meni kar precej stvari ni jasnih glede tega porodniškega nadomestila user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
15.9.2008 15:34:52   
saba
dobr dan 

en hiter pozdrav! V službi se uvaja nova, pa ne pridem do rač.

Kako ste? Jaz tako tako, trebuh mi non stop otrdeva. Celo noč nisem spala, ker me je brcala non stop. Malo sem že postajala panična, moj me je hotel peljat v bolnico. Vse me je bolelo, brcalo je na vse strani, nisem mogla ne ležat ne sedet ne nič. Se je kateri že tako zgodilo?
Danes je o.k., ampak čutim jo pa 100% več kot dneve nazaj.
Da ne čutiš je lahko preplah, kaj pa da ga neprestano, oz. da sploh ne spi????
Bah mogoče pa si delam skrbi brez veze.

Grem po tamalo in domov, lepo klepetajte

čaw, saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 4134
15.9.2008 15:47:56   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

se pravi te po mojih izračunih grem jaz 16.10 v porodniško. user posted image

malce si se zmotla. se mi je zdelo da nekaj ne štima, pa sem šla preverit in greš v porodniško 12.10. preveriš lahk tukaj

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
15.9.2008 15:57:35   
luna8
carly luštna sta bla, še posebej ti s trebuščkomuser posted image

Mene tud zanima, če ima katere izkušnje glede csd. Men bi se tud poznalo, če bi papirje lahko nesla 3.10. (v katero je vključena še septemberska plača), porodniško pa nastopim 8.10. A mislite, da znajo kaj komplicirat? Saj očitno ne rabijo toliko časa, če je ena, ne vem točno katera napisala, da je dobila odločbo v tednu dni.

Neposredna povezava do sporočila: 4136
15.9.2008 15:58:04   
petra *k
pa res pomar*ANČA*, 12.10 grem na porodniško, nevem kaj sem jaz računala. oh joj to pa se res hitro bliža. najlepša ti hvala. bom tak šla v sredo na csd, pa bom vidla če bom kaj rešla, ker nimam še plač vpisanih.

Neposredna povezava do sporočila: 4137
15.9.2008 16:37:03   
taly82
živjo
no pa je le za nami delovni ponedeljek, hvala bogu, sem mislila, da ga ne bo konec..
danes me je klicala iz Pikapolonice, da imajo še en voziček komplet Jane Pro Sistem Matrix v barvi oranžno sivi, je bil rezerviran a ga niso prišli iskat, tako, da, ker sem bila prva na listi so me takoj poklicali user posted image user posted image
pomar*ANČA* tebi dolgujem za kavico, ker če ne bi ti odprla te debate tukaj.. ga ne bi imela.. no saj ga še nimam, sem prosila, če mi ga lahko do jutri rezervirajo, ker imam danes materinsko šolo in, ga grem jutri takoj po službi iskat. Sem pa vprašala zate tudi, da ne boš mislila, da nisem, samo vozičkov samih sploh več ni, res je pa da sem klicala samo v Kranj.. kar pa si ti tudi, če se ne motim..

carly ful lepe slikice, bila si zelo lepa nosečka nevesta user posted image

Orka absolutno, da spadaš med nas novembrčice user posted image

Za vaju Lyra in Mijavček  bomo držali pesti, da vajini user posted image  čimdlje ostanejo v trebuščkih.

Konina user posted image  za dobre novičke, pa počivaj kot ti je naročila ginekologinja.

Jaz se tudi še nisem spravila k oddaji papirjev za porodniško, se bom drugi teden, ko imam pregled pri svoji ginekologinji v sredo in jo bom prosila, da mi da vse potrebne papirje potem pa na CSD, papirje za CSD pa imam že doma in na pol izpolnjene.. bomo že drug teden.. kako gre hitro čas, jaz samo še dobra 2 tedna delam potem pa že dopust in porodniška user posted image user posted image  komaj čakam, da lahko v miru vse pripravim, ker imam še kar veliko reči za postoriti..

lep dan še naprej

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
15.9.2008 20:43:28   
šema
No pa sem v službi dobila kar sem hotela že prejšnji teden. Sem se kadrovnici kar zlagala, da sem klicala na csd in da so mi rekli, da so ti papirji OK.

Zdej me pa zanima, ker so enaki papirji tudi za očeta: ali jih on tudi nese v službo izpolnit???

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
15.9.2008 20:59:52   
Andromeda
Dober večer!

Nisem imela prej časa, da se vam malo javim, pa tudi zdaj bom bolj kratka... S taščo sva bili v Tosami, pa v Pikapolonici in Baby centru in bodoča babi je častila previjalno mizo z banco, brezkasetni koš za plenice, plenice in ostali sanitetni material, pa nekaj žabic in kapic, odejico me je prijetno presenetila, da je sama vse plačala in ko sem se ji zahvalila, mi je rekla:Ja, tebi hvala za vnučka! Tako, da imam skoraj vse za našega lumpija, jutri greva z možem še po stekleničke, dudke in še nekaj malenkosti.
konina - user posted image za tvoja junaka, glede lege pa se ne sekiraj preveč, ker se znajo obrnit en dan pred porodom, če pa bosta pri tem vztrajala, bo pač CR potreben, ampak a ni najbolj važno, da prideta ven?
mojsonček - super, da ti gre na bolje!
saba - sem se že spraševala, kje si, pa si se končno javila.
No, zdaj grem še slike od naše neveste carly pogledat, potem si grem pa otroški čaj pripravit, odkar sem na sladkorni dieti imam tako bolj frrrr prebavo user posted image Bye!

p.s. no, pa nisem bila tako kratka user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
15.9.2008 22:06:52   
emina83
čerr!

Carly slikice so čudovite!!!user posted image user posted image user posted image si imela fuuuul lepo oblekicouser posted image

orka ti ga pa nehaj biksat in nič nam ne bežiuser posted image user posted image user posted image ti si  naša in te ne damouser posted image user posted image user posted image

lyra in Mijavčekuser posted image user posted image da bodo user posted image čimdlje ostali pri vama. kr naj še malo počakajo...

no, tako jaz sem bla zdej dva dni brez interneta in mi je bilo prav hecno, sploh pa mojemu user posted image , je on veliko več na PC-ju kot jaz...

pri meni nič kaj novega, vse po starem, le v nakupe se moram spravit, da me slučajno kaj ne prehiti, nikoli se ne ve...

zdaj še pa malo pred tv, pol pa kr v mižule...

nočko!

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
16.9.2008 6:44:25   
caligula
mene v križu tok trga!!!!!!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
16.9.2008 7:50:00   
pomar*ANČA*
za mano spet tok slaba noč! sem imela močne krče čelo noč, tako da spet nisem skoraj nič spala. caligul, si kaj bolje?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
16.9.2008 7:54:48   
nagajiva
Ojla user posted image

Jem čokolino in se počasi odpravljam od doma, ker mam pregled......groza, sploh nisem vedla kaj naj oblečem,ker je tako vreme. Pa vsi puloverji mi sežejo ravno do srede trebuha user posted image user posted image ......Drugače pa komaj čakam, da vidim user posted image .....
Caligula-da nam ne bi še ti prehitevala......user posted image  ostani še malo pri mamici v bušiju......
Carly-lepa si bla.....vsi ste bli......
Nič, dokončam čokolino pa h G....user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
16.9.2008 7:59:41   
luna8
Dobro jutro,

jaz bom šla tud danes na csd in vprašala, če lahko oddam le par dni pred nastopom porodniške, ker se mi pri plači pač pozna.

Vam povem kakšen bo odziv.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
16.9.2008 8:47:02   
članica
Jutro,

mrrraazzz- tud jaz si moram še kupit kaj za oblečt! Sicer razen, da sem ponoči kakšni dve uri buljila v zrak, nič posebnega.
Pomarančka, porkaduš - kakšni krči, počivaj, madona. Itak pa držim pesti, da bo vse ok.

Torej bila na CSD, vse brez problema. Obrazci z neta so čist ok, tista kadrovska kar nekaj bluzi. Petra K - ker mam službo na sorodnem področju - stalno/začasno prebiv., ti moram nekaj stvari povedat. Čist tvoja odločitev je kako se boš prijavila. Zakonsko je oboje ok. Je pa dejstvo, da je zač. preb. čist v eni drugi evidenci ( zač. ni enakovredno stalnemu - stalno biv. je edino pomembno), kar zna biti neprijetno, če boš otroka prijavila pri fantu, ti pa boš stalno drugje. V tem primeru ne morete biti vodeni, da ste v istem gospodinjstvu, ti se ti v tem primeru ne šteješ za družinskega člana; kar se pozna pri otroškem dodatku in ne vem še kje. Zna biti tudi zoprno pri npr. urejanju dokumentov za otroka - boš morala dokazovati, da si zakonita zastopnica za otroka - če bo različen stalen naslov in npr. priimek. Ali pa pri prehodu čez mejo.  Ma vem, bolane birokratske fore, ampak tko žal je.

Ma, joj spet cel roman - držte se.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
16.9.2008 8:57:29   
carly
Jutr punce, hvala za pohvale. Na žalost nisem mogla dat gor tistih prov ta lepih slikc od fotografinje, ker mi jih je zapakirala  kot film na dvd in jih ne morem posamezno gledat, ampak so tudi te od kolega dobre.

Drgač pa mene tud ful v križu boli, sploh zvečer ko se umirim pa spravim pred televizijo, si sploh ne morem taprav položaj najdt, pa še moj me more potem dvign ker me tolk v križu zaboli.Pa baje to ni nč tacga, ene pač boli bolj druge pa manj, jaz sem si že hotla kupit nosečniški pas, ker baje ful razbremeni križ pa ga kar ne upam, me skrbi da ga bom potem skos nosila, to pa ni dobr ker trebušne mišice oslabijo. Ga mogoče katera ima?

Uf ne morem verjet da vam tako komplicirajo glede papirjev, jest sem bila prov presenečena ker je bila pri nas tako prijazna pa še takoj naslednji dan sem že dobila odgovor.

Lyra, mijavček in ostale s težavam vztrajajte še malo.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
16.9.2008 9:30:37   
Andromeda
Dobro jutro!

Najprej, da pohvalim slike s poroke oz. lepo nosečko nevesto carly, res si bila lepa nevesta in tudi obleka je krasna.
caligula - upam, da tole trganje v križu še ne pomeni prihoda user posted image , naj še malo počaka v bušiju
pomaranča - če imaš krče v trebuhu, pojdi h G, če ne, boš dobila vsaj buscopan, kot sem ga jaz in sedaj nimam več krčev, jemala sem ga pa 3 dni. Tudi trebuh mi zdaj manj otrdeva.
A olyri še vedno nobenih novičk? No, očitno sta princeski še "na čakanju".
Jaz moram ša ptrkat na les, ker zadnjih par dni niamm nekih jakih težav, tudi noge mi manj zatekajo, zato ste mi prav boge, vse, ki imate kakršnekoli težave. Spim pa že 3 dni kot ubita. user posted image za vse nas, da bomo čim lažje te nevšečnosti prestajale!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
16.9.2008 10:00:59   
petra *k
jutro!

se pravi, članica, mi svetuješ, naj bo raje user posted image na prijavljena  na stalnem bivališču, kjer sem jaz??

carly, tudi jaz sem si ogledala slike, lepi ste vsi. full maš lepo obleko!!user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
16.9.2008 10:47:30   
onur
Dobro jutro. Ejla, punce, umirite se in počivajte, saj morajo biti bambinoti še v trebuščkih. Jaz čakam četrtek, ko imam pregled. Danes imamo MŠ, bo od zobk in novorojenčka. Včeraj sem dobila previjalno mizo tako, da čakam še, da mi jo možek sestavi. Drugače pa tudi pri nas ziiiiiiima. Včeraj sem si šla kupit eno trenerko, ker za doma nimam nič dolgega za obleč, katastrofa.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?