|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
13.9.2008 19:28:49   
nagajiva
Ojla user posted image

Bbbbbbrrrrrrrrrrrrrr........ a vas kaj zebe punce? Nisem si mislila, da se bo poletje tako hitro poslovilo. Men bi še kar malo pasalo....
Sma se z mojim malo po kosilo vlegla na kauč, pa sma zaspala user posted image ...uf, je pasalo.
Mijavček-vse bo še dobro. Ema in Tian lepo rasteta, tud tvoja user posted image user posted image  bosta. Pa priznam, da tud mene že postaja po malem strah....Sem mojmu že rekla, da morma v roku 14 dni kupit vse, ker drugače bo joj....user posted image
Orka-kar lepo klepetaj z nami, smo vesele. Samo, da je z vami vse lepo in se lepo redite ter rastete....
Hemeroidi-je ena pisala o teh težavah.....upam, da me ne doletijo. Mam moj oče težave in vem, da ni prijetno. Je pa kar pogost spremljevalec nosečnosti. Če imaš možnost it v Avstrijo, se tam dobijo odlična krema in svečke (Hadensa), ki resnično pomagajo-moj jih namreč enim par ljudem "redno" dostavlja.....Pri nas ni tako kvalitetnih.
Nič, lep hladen dan še naprej, pa se tipkamo.....user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
13.9.2008 20:09:05   
Andromeda
Živjo!

Samo, da vas na hitro pozdravim, sem namreč pri mojih v Novem mestu...in brrr kako je mrzlo, pa ta dež, jaz bi kar še malo poletja imela.
Torej user posted image user posted image user posted image za Emo in Tiana, da se lepo razvijata!
Lyra - tvoji princeski pa naj še malo počakata, če pa se jima mudi, pa tudi prav, user posted image user posted image user posted image za vas 3
Mijavček - če dr. Cerar meni, da je za tvoja user posted image user posted image bolje, da "gresta ven", pa tudi prav, on je res strokovnjak in najbolje ve tako, da verjemi, da se bo vse dobro izteklo, pa user posted image user posted image user posted image še za vas 3.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
13.9.2008 20:22:12   
orka
hallo
Saj sploh nisem razmišljala, ali bi jaz sedaj morala na kako drugo temo????
Jaz se tu tako domače počutim , da nebi šla user posted image , bom raje počakala da rodite in bomo potem lahko klepetale  vzgoji in materinstvu, pa o otročkih, ......., čeprav bo naša Ema starejša od vašihuser posted image  , v razvoju ne bo, bo mogoče celo še zaostajala, saj pravijo da taki otroci, prehitro rojeni, svoje vrstnike ujamejo šele v 4. letu starosti....velja za zelo prezgodaj rojene, kamor spada Ema.Tisti z 32 tedni rojeni malo prej ......

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
13.9.2008 22:08:27   
klavdiy4
čer!

Orka bomo novembra vse skupaj klepetale o naših user posted image ..
Pa še veliko nam boš lahko pomagala, če boš hotela-z odgovori mislim...se mi zdi, da imamo nekatere od nas še kar nekaj vprašanj o porodu itd....

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
14.9.2008 13:45:46   
konina
vidim, da je danes pri nas zatišje. Se vse crkljate in grejete pri user posted image ? saj je prav tako. Jaz sem prišla pogledat, če je kaj novega o lyri, pa ni nič. še vedno držim pesti. Navijam. Upam, da sta deklici še malo ostali na varnem in da počakata vsaj še kakšen dan.

Jaz sem danes spala celo noč, še na WC nisem šla. user posted image  JUPI!!!

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
14.9.2008 14:16:11   
onur
Živjo. Jaz pa vsako noč na WC vsaj 3. Se mi zdi, da non stop dežuram. Drugače pa zvečer ne morem zaspat, ker sem se kasno navadla hodit spat. Pri nas na Krasu se je kar malo ogrelo, čeprav je kazalo, da ne bo nič in imamo sonček. Drugače pa se še cartam pri možeku, ker gre zvečer v nočno.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
14.9.2008 18:48:07   
Andromeda
Živjo!

Neverjetno - tudi jaz to noč nisem nič WC-ja obiskala. Sem šla spat ob pol enih zjutraj in sem spala do pol devetih, ne da bi se zbudila vmes.
No, midva sva prej prišla iz NM, sem si lepo spočila pri mojih, pa pripeljala sva košek za user posted image , ki že stoji poleg najine postelje, zdaj moram nabavit še jogi zanj pa tisto prevleko z volančki polikat in bo pripravljen za našega lumpija.
A Lyra ni še nič javila kako je kaj z njo?
Nič, grem po gospodinjskih opravilih, da bom imela potem med tednom več časa za druge stvari. Uživajte, pa pa!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
14.9.2008 18:52:23   
Andromeda
Eh, pa še to sem pozabila: Orka, seveda si lahko še vedno z nami, čeprav je usoda naredila po svoje, da si dobila avgustovsko dete, si ti še vedno novembrčica in te ne damo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4108
14.9.2008 20:27:30   
šema
Hemeroidi- večkrat sem imela tudi prej probleme z odvajanjem, zdej v nosečnosti je še huje (po dva,tri dni ne grem, ko pa grem začutim, da mi neki poči in potem je na papirju kri). Sem se pa zadnjič ustrašila, ko sem šla po odvajanju (težkem) čez nekaj časa lulat in sem imela v stranišču svežo kri - ker sem ugotovila, da iz zadnje luknje nisem delala panike samo na listek sem si napisala, kaj moram vprašat g., ker na svečkah (eva/qu) piše, da jih ne smeš uporabljat v primeru hemeroidov. In zdej čakam na pregled- sej vem da sem smotana, ker ne uporabim telefona in vprašam prejuser posted image

Pri listih za csd mi ne delajo sivih las tisti na centru ampak naša kadrovnica, ki trdi, da ji moram prinest tiste liste, ki jih dobiš na cenrtu in da tile, ki sem jih sprintala niso v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 4109
14.9.2008 21:49:45   
Anonimen
Ema in Tian, bravo bravo, da tako lepo napredujeta, seveda še naprej držim-o pesti user posted image user posted image !
Orka in Zara, vama pa čestitke in svaka čast, da se tako dobro dobro držita in ostajata taki pozitivki, to sigurno največ pomaga user posted image user posted image !
Lyra, zate pa držim pesti, da bi se počutila čim bolje, in da bi mali2 še malo počakali. Ti pa sledimo, veš ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mijavček, ti pa tudi malo še počakaj - mogoče nas pa dr. Cerar samo malo straši, da bi dojele, da gre zares ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šema)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
14.9.2008 22:08:34   
mali_marsovcek
Oj user posted image !

Samo toliko da se javimo. V sredo smo imeli pregled. Malo bolj podrobnega, kot je bilo planirano. G. ni mislila delati ultrazvoka, pa je pri pregledu ugotovila, da se je mali obrnil z ritko navzdol, čeprav je bil prejšnjič obrnjen z glavo dol. Potem pa smo ga pogledali na UZ in poslušali na CTG. Pa je z našim user posted image  vse vredu.

Samo za seznam, naslednji pregled je 1.10.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
15.9.2008 7:32:27   
TINKA05
JUtro punce. Vas redno berem, pišem pa bolj malo. Najboljš da grem ponoč za računalnik, ko ne morem spat. Že cel teden sem ob 4 budna in ne morem več zaspat, da ne govoriim, da moram prej vsaj 1-2 vstat za WC. Zgledam pa k zombi.
A ima katera kakšen dobr nasvet, kako spat?

Grem se počas upedenat, pa po opravkih. Grem na CSD probat papirje uredit za porodniško.

lep dan vsem skupaj. 

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
15.9.2008 9:11:44   
ANIME
lyra ... drži se!!!! Pa upam, da nam kdo čim prej sporoči novičke!!!!!

šema ... jaz sem jih sama natisnila in vse obletala, šele potem sem šla prvič na CSD. Pa mi ni nihče nič rekel!

orka in zara ... super, se vidimo v četrek .... prepoznale me boste po nosečniškem trebuščku user posted image user posted image user posted image
Saj se zezam ... pokličem, ko pridem tja. Pa super za Emo in Tiana!!!! Samo tako naprej

Konina ... srečno danes na pregledu!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
15.9.2008 9:12:06   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         18.09       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         30.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        pregled     user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      pregled       user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       24.09     user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   ??.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    16.09.  user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          01.10   user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          22.09   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    22.09   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    pregled user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

34. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik    18.09 user posted image

35.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

36. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled  user posted image  

37. 17.11.    TINKA05            (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled   

38. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

39. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

40. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

41. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

42.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       18.09.  user posted image

43. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.09   user posted image

44. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        25.09   user posted image user posted image

45. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         25.09    user posted image  

46. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

47. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           01.10.      user posted image

48. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

49. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           29.09    user posted image

50. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

51. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

52. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

53. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

54. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

55. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

56. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

57. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           24.09 user posted image

58. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

59. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

60. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

61. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         17.09       user posted image

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040/231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
15.9.2008 9:16:55   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem se danes zbudila komaj ob 8.30........uf, je pasalo. Samo sem malo mojega ob sebi pogrešala. Je šel po 14. dneh delat, pa mi kar manjka skupno jutranje zbujanje...user posted image  Vreme pa.....user posted image user posted image  raje ne komentiram. Dežuje, kot da še letos ni.....
Jutri mamo pregled in komaj čakam, da vidim svojo pikico/pikeca.....
Orka-ti si naša....sedaj boš pač še malo brala o user posted image  tegobah, potem bomo pa skupaj debatirale o user posted image .....
Grem raje nekaj jest, ker nisem ravno najbolj za razmišljanje in pisanje.....

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
15.9.2008 9:58:34   
carly
Jutr punce.
Glede papirologije, jaz sem si sprintala tele obrazce, ki so pod seznamom jih izpolnila, tisto prilogo o plačah mi je pa računovodja izpolnil in prejšnjo sredo vse nesla na csd, pa ni blo nobenih problemov, je samo preletela niti ni spraševala ker sem imela na potrdilu o predvidenem rojstvu in na obrazcu o plačah še moj stari priimek in naslov na glavnem obrazcu pa že novega in v četrtek sem že dobila odločbo.Sem bila prov presenečena ker sem bila sigurna da bo kar nekaj časa trajalo da dobim odgovor.

Drgač sva bila pa v soboto v Avstriji, sem nabavla kar nekaj cotk, nekaj bom pa še pri nas.Ena je spraševala če se splača, meni je bližje it gor kot pa v Kranj ali pa Ljubljano, kupovala sem pa v c&a in h&m, sej stvari pa cene imajo iste, samo po mojih izkušnjah v Avstriji mal več dobim kot pa v Kranju.Drugače je v istem centru tudi baby trgovina ( mislim da Baby Walz)samo je ful draga.

Orka ti kar klepetaj z nami, smo zelo vesele, da si se odločila da ostaneš z nami.

Mijavčekuser posted image user posted image za pogum pa naj te ne skrbi preveč, zdravniki že vejo kaj delajo.

Lyra se ni še nič javila, a ne?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
15.9.2008 10:11:36   
konina
Lep pozdrav. Jaz sem ravnokar naročila lupinico na baby center strani, je danes v akciji. Res da je nekam hecne barve, se bojim da malo preveč roza, ampak se mi zdi, da je za tale denar kar v redu. Glede na to, da rabimo dve... Eno si bomo pa k sreči lahko sposodili.

Sedaj pa sem že malo na trnih, ker me čaka pregled pa UZ. Imam šele ob 12.00 Komaj čakam, da vidim tale dva naša fantiča. Sem pa sanjala, da so rekli, da je ena punčka. user posted image  Hja, zgleda, da so se mi Nevine želje prikradle v sanje. user posted image  Še kar ni obupala. Je pa rekla danes, da ona bo pa imela oba bratca zelo rada. Da jih ima že sedaj. In da komaj čaka da prideta k nam. Sem imela kar solze v očeh. user posted image  Pa okrog iemn smo se dogovorili dokončno in je sprejela tudi najin predlog. Še posebej potem, ko sem ji razložila pomen vseh, ki so v izboru.

Tako, sedaj se grem pa malo očedit in po Nevo, ker gre z mano na UZ.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
15.9.2008 10:12:49   
konina
Lyra, a moramo pomagat dihat? Upam, da še ne. NAj le še ostaneta na toplem! Upam, da bo kaj novičk kmalu.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
15.9.2008 10:32:29   
članica
Ojla, user posted image

Vas mal pozdravim, držim pesti za vse, ki imate težave, moramo kar pozitivno misliti in zaupati zdravnikom, ni kaj.

Se pridružujem tistim s težavami pri spanju, čeprav danes je bilo kar ok- sem šla samo enkrat na WC in sem potem kar kmal nazaj zaspala. Moj user posted image kar močno miga te dni, zvečer trebuh kar valovi. Sicer je pa pred mano čudn teden, moj user posted image je do petka službeno odsoten, si sploh ne predstavljam, kako to bo. Sicer sem že zmenjena s prijateljicami, vsak dan z eno, pa mami bo prišla, ampak vseeno... Res moram pazit, da ne bo kakšnih večjih težav ta teden. V četrtek še pregled z UZ, joj, res upam, da je user posted image ok.

Sicer smo bili v petek v Tosami - za pleničke, gazice, zložence, vatke....smo 100EUR tam pustili. Je pa fajn it tja, ker imajo vse te stvari na enem mestu. Tud previjalno imam zdaj izbrano, jo bom ta teden naročila.

Zdej pa po opravkih - CSD, mam že izpolnjene obrazce s službe, bomo videli, če bodo kaj komplicirali - sicer pa pravte, da je treba trebuh pokazat, a neuser posted image Pa iz knjižnice so me klicali, da me čaka tista knjiga Umetnost rojevanja, grem iskat.

Lep dan,

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
15.9.2008 10:33:24   
petra *k
dobro jutro!

da se vam malo javim po dolgem času. ja vreme je katastrofa, pa glih razmišljam, da samo en pulover dobim prek trebuha, bo treba po novo garderobo.user posted image   moj user posted image  pa moj brat sta včeraj sestavljala previjalno, jima je po dobrih 2 urah uspelo, tak da danes začnem prati cotike za Tio, in jih počasi zlagati v omaro. drugače pa cele dneve ležim in počivam, me že vse boli od ležanjauser posted image , ampak stanje se hb izboljšuje.

lep dan vam želim, naredite si toplega, ker vreme ga nebo!!user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
15.9.2008 10:37:14   
mojsoncek
Pozdravljene sosrecke! Da vas malo pozdravim user posted image

Antibiotiki so ze dodobra prijeli in mii je ze kar odleglo, tako da ponoci nimam vec napadov kaslja (vsaj en razlog manj za zbujanje). Sem pa vseeno bila vceraj spet nekaj cudna in sem skoraj cel dan prelezala (ce se temu sploh lahko rece tako, glede na dveletnega mulcka, ki non stop nekaj skace okrog user posted image ). No, ampak je danes spet bolje...

No, drugace pa je kar OK vse skupaj... edino kar je, tako zelo mocno pogresam spanje na trebuhu, da je kar groza. In bo tako vse do takrat, ko bodo "joske polne" in se bo mali/mala dojil/a. In ce gre kaj sklepati po prvorojencu, se dobro leto ne bom spala na trebuhu... grrrrrrr... ah, za nase user posted image vse, a ne!

Drage moje punce, drz'te se!!! Vsem skupaj en lep topel user posted image , v teh mrzlih dneh!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
15.9.2008 11:00:08   
pomar*ANČA*
tako, pa sem tudi jaz spremenila stalno bivališče... mi je bilo kar težko in sem se na občino odpravljala kar dober mesec to urediti.

orka, ti si novemberka, zato ne vidim razloga da bi odhajala. te bomo pa nekatere še precej rabile, sploh ko bom-o začele paničariti glede poroda. boš ti kak nasvet dala, da nas boš pomirila, a prov?

najina bebika se vsako noč ob 4h zbudi in se odloči, da bo pa on zdaj žural. potem pa čakam do pol 6h, da se stanje umiri, da lahko jaz nazaj zaspim. je pa ena prednost, dragi ne zamuja več v službo, saj ga jaz točno ob pol6h lahko zbudim.

jaz tudi čakam na knjigo umetnost rojavanja, sam bom verejtno prej rodila, kot pa to knjigo dobila user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
15.9.2008 11:40:50   
luna8
Halo, da se še jaz malo javim. Vpetek sem imela pregled (naslednji 29.9.), do zdej je na zadnjih dveh ultrazvokih naša punca imela malo manjši obseg trebuščka- bila je bolj suhcana, zdaj pa je že v povprečju. Je rekla ginekologinja se vidi da ste malo več počivali, sem rekla seveda saj sem že na dopustu pred porodniško. Rekla je še naj si vsak dopoldan in popoldan vzamem eno uro časa in počivam na levem boku.

Lepo da Ema in Tian tako lepo napredujetauser posted image

Za Lyro in Mijavčka pa držimo pestiuser posted image

Uživajte

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
15.9.2008 13:18:02   
Bethany
Glede obrazcev za CSD: ne razumem zakaj folk komplicira, da bi mogu posebej na center hodit, da ti tam sprintajo enake obrazce kot so dostopni na netu!???user posted image Men gre to tak na živce, ko je že itak preveč birokracije pr vseh stvarehuser posted image mislim ej, pa da ti to reče še kaka kadrovnica... eh, škoda besed... Jaz si jih bom sprintala, izpolnila in upam da samo enkrat šla na CSD. Saj smo menda ja pismene, da bomo vedle, kateri so pravi, ane?! user posted image Aja, pa še to: tudi preko telefona bi lahko gospe na CSD dale informacije kateri obrazci so pravi, ane....

Pa srečno vsem pri urejanju papirnih zadev, mene to čaka drugi teden, ko dobim potrdilo od ginekologinje...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
15.9.2008 13:28:16   
konina
evo nas s pregleda. Vse je super. Sta prava korenjaka. Danes je 30t2d pa sta težka 1440g in 1340g. Kar je res lepa teža za dvojčke, baje. Plodovnice je še dovolj, samo počivat moram in mirovat, da pridemo čim dlje. user posted image  Sta se pa obrnila, kar sem čutila in sem se malo bala kako sta. In seveda sta tako kot ni najbolj prav. Vodilni je medenično, drugi pa glavično. In če tako ostaneta, bo verjetno carski, ker je vodilni tudi težji in večji. user posted image  Hja, ampak ni še nič rečeno, saj je še kar nekaj tednov pred mano, pa lahko še kakšno akrobacijo naredita.

Neva je bila navdušena, čisto zaljubljena in je full sodelovala z ginekologinjo. Ni pa še 100% da sta oba fanta. Eden je sigurno, drugi se pa kar še skriva. Tako, da nas lahko še kaj preseneti. JA, ne bomo vedeli dokler ne bosta v mojem naročju. user posted image  

LP, Nina

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?