|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
16.9.2008 10:48:42   
nagajiva
Ojla user posted image

Evo mene s pregleda. MV je dobro ohranjen in zaprt user posted image .....sem bla ful vesela. user posted image  ma že skoraj 2 kg (1950 g), torej je že pravi korenjak/korenjakinja. Pa še slikico obrazeka mi je sprintala....user posted image  Se res morem potrudit in kaj gor pripopat..... Pa spet sem dobila napotnice za kri (toxa, hepatitis in splošna krvna slika) in me bodo spet pikali user posted image user posted image .... Sem pa mogla domov grede hitro nekaj kupit ta našo malo žabico user posted image .

Naslednji pregled mam 7.10.

Popoldan pa v MŠ. Moram reč, da mi je kar zanimivo (prvič pač) in se veselim. Mislim, da je danes na vrsti predavanje o dojenčku......
Lep mrzen dan še naprej, pa pazite na bušije in se mejte radi....user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
16.9.2008 10:59:48   
Andromeda
nagajiva - super, da vse štima!
Kar se pa tiče oblek, sem pa tudi jaz bolj na suhem, ker mi večina stvari pride do polovice trebuha, še dobro, da sem bolj doma in lahko nosim stare razvlečene puloverje user posted image . Greva pa danes popoldne z možem malo po nakupih in bom pogledala, če imajo kaj za nosečnice, za H&M pa itak predpostavljam, da je izropan. Upam, da se bo tale mraz, ki bolj paše v november polegel in da bo še kaj indijanskega poletja.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
16.9.2008 11:02:56   
konina
caligula, da nam nisi ušla?! Tole trganje v križu je meni sumljivo. Upam, da se motim. Če pa ne, pa držim pesti, da bo hitro za tabo in z user posted image  vse v redu.user posted image

za seznam sem včeraj pozabila napisat: pregled imam 29.9. Še prej moram pa kri dat za toxo in hemoglobin. Hja, sem se danes zavedla, da me čaka še največ 7t!!! Nič več še dva meseca. To bo prej kot dva!!! Uf, kako čas leti.

Aja. Pa danes me je poštar presenetil. Sem včeraj naročila lupinico na baby centru, pa je danes že prišla. JAz pa seveda brez denarja. Moram popoldne it iskat. Komaj čakam. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
16.9.2008 11:09:05   
Oaza
nagajivauser posted image user posted image za pregled. Pa je res že pravi/a korenjak/inja!!!
carly- ful lepe slikice! user posted image
caligula- čuvaj se, lepo počivaj, pa bo! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem o.k.-noge mi (še) nič ne otekajo, križ me tudi (še) ne boli, edino, kar me muči, so krči v nogah (samo ponoči). Pa, ko se ponoči zbudim, ne morem več nazaj zaspati, potem pa res gledam v luft in čakam kdaj se bo zdanilo...
No, pa tudi to o puloverjih mi je znano- kateregakoli potegnem iz omare mi je do polovice trebuha...

Punce, pridne bodite, pa čimveč počivajte, da bodo user posted image lepo rasli in nabirali na teži! user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
16.9.2008 11:11:39   
Oaza
Aha, pozabila sem se pohvalit, da so mi podaljšali status! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
16.9.2008 11:53:45   
članica
oj, spet jaz - sama doma pač, no ne čist sama - in to do petkauser posted image

pomaranča- upam, da si bolje, bi jaz na tvojem mestu poslušala Andromedo, šla k gin. - ampak me je mal zaskrbel zate, sorči
Petra k. - ma, se mi zdi, da boš imela manj težav, če boš stalno prijavljena tam kot tvoj otrok, pa naj bo to pri fantu ali pri tebi doma

Nagajiva, ful lepo- bravo

Je bila prejle pri meni ena kolegica, mamica dvojčkov- sošolcev od našega Tima, je rodila 2 meseca prej, oba sta krasna, zdrava in pametna otroka- samo ena dobra misel za tiste  user posted image z dvojčki, ki sedaj čakate, kar pogumno in vso srečo
user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
16.9.2008 11:54:41   
klavdiy4
hei!

Članica nekaj mi ni jasno SORRY user posted image ...A če ima fant pri meni doma začasno prebivališče se ne šteje v skupno gospodinjstvo? zaradi štipendije mislim, ker če se šteje ga moram potem vpisati in njegovo plačo tudi....?! hvala za odgovor user posted image user posted image ....

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
16.9.2008 12:04:50   
članica
Ja, v skupno gospodinjstvo se lahko štejejo samo tiste osebe, ki so stalno prijavljene na istem naslovu, za zač. preb. se ne vodi gospodinjstva, jih ni na potrdilih, itd....

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
16.9.2008 12:07:02   
luna8
Ej punce, a tisto nepremočljivo podlogo za posteljico boste ve kupile?

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
16.9.2008 12:20:45   
klavdiy4
Joj tok sm napisala je pa elekrtike zmanjkalo pa se je vse zbrisalo...user posted image user posted image user posted image ..
ČLANICA hvala, sem full vesela, ko se lahk začasno tle prijavi....user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Glede nepremočljive podloge pa : mi jo bomo kupili, ker če kaj po nesreči uvide bo ali premoči bo joj....user posted image ...

Imam pa še eno vprašanje, če je katera namesto paketa za novorojenčka vzela denar, koliko dni po prejemu odločbe je imela nakazilo?

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
16.9.2008 12:23:54   
orka
hallo
Na hitro, saj sem leteča....
CSD- vidim, da imate veliko ? glede..... Papirje za porodniško in nego lahko najhitreje oddate 60 dni pred pdp-jem , se pravi ne 70 dni.... pa do 6o dni po rojstvu otroka, se pravi lahko tudi ko je otrok star 30 dni in jo dobiš od rojstva, tudi za nazaj, tko da ne se obremenjevati s časom naj se vam ne mudi ker se lahko keri kaj zgodi, ....problem je oprema če te res kaj prehiti , tako kot je nas nekatere....user posted image user posted image user posted image
fuuulll bi vam rada pisala a me čas priganjauser posted image , kasneje se še oglasim, ko pa bo malo več časa pa kak daljši post ne uide, tako da boste imele kaj brati
Lp

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
16.9.2008 12:39:42   
saba
hiter hiter pozdrav user posted image

Carly full lepa nevesta...res, vsi lepi.......

drugače po starem, počutje o.k.

sem vidla da veliko razpravljate o papirjih za CSD..........meni se ne da še poglabljat v to, bom počakala, da mi najprej G. da papirje, pol pa narej in to verjetno pol, ko bom na dopustu (2 tedna pred porodniško)

tako nič, za novo članico user posted image nimam pripravljeno še nič...joj da pomislim, kako je bilo za Živo vse že pripravljeno in poštimano - me je kar malo sram. Hvala bogu je pa vse pri hiši, samo na podstrešje moram in malo preprat......en vikend me čaka samo za to, pa lepo vreme, da se bo sušilo, pa volja za peglatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja skoraj pozabla, moram it kupit edino lep kompletek za user posted image ko bova šle iz bolnice domov

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
16.9.2008 13:44:05   
orka
hallo
Najprej petra k*- Ko pride matičar v porodnišnico zapise o rojstvu delati ne vpraša kje bo otrok prijavljen ampak samo po imenu in priimku, za bivališče pa mu avtomatično vpišejo stalno enak tvojemu, ne glede na to kaj ti porečeš, kar se ostalih birokratskih stvari tiče, otroški dodatek lahko uveljavlja tisti starš ki ima enako st. bivališče kot otrok, se pravi če bi tvoj beby imel drugo st. biv. kot ti potem ti nisi upravičena do otr. dodatka ampak tvoj partner....
Kje so novice o Lyri-Polynesia, a ti mal štrajkaš??? Kdaj imate spet mš, se mogoče lahko zmenimo za kavo oz. pivo ker le to dela mleko????
Moram še mal za nazaj prebrat, da vas ujamemuser posted image user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
16.9.2008 14:09:08   
petra *k
hvala vam da ste tak podebatirale ta moj problem. ampak njegovi starši se stem ne strinjajo. češ da mam iste pravice kot on pa da zakaj je nebi pri njih prijavla, kjer mam jaz začasno, da s tem ne zgubim nič... bla bla bla. fora je v tem da jaz verjamem to kar ste ve napisale, ampak jim ne morem dopovedati. in po resnici, JAZ KOT MATI NITI NOČEM BITI PRIKRAJŠANA ZA NITI ENO STVAR, KAR SE TIČE OTROKA. mislim,da mam kot mama vso pravico tako razmišljati???? in sem tak zmešana, da več nevem, kaj naj naredim. tak kot da bi mogla njih poslušat in delati tak ko oni rečejo- v tem primeru, drugače niso taki. kaj pa če se zgodi, da bognedaj pride do kakih problemov in greva narazen, te pa se še bi na koncu mogla jaz boriti za njo, ker nebi ble na istem naslovu? mislim, take komplikacije, ampak res se mi ne sanja kaj je prav in kaj ne. pa še to so mi predlagali, naj uveljavljam pravico matere samohranilke, da bi dnar potegnila. ja na kaki način oni to pričakujejo, če pa bi bla user posted image  prijavljena stalno pri njem, jaz pa začasno. kak te čem še to uveljavljat. saj pa te na csd niso nori!!!

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
16.9.2008 18:40:20   
luna8
Halo punce, kje boste kupovale vložke za čiščo zase? A katera ve kje bi dobila elektronsko varuško s kamero, ker je v nobeni trgovini ne najdem. Glede Angelcara pa nisem čist prepričana, če je to ok, če ni preveč elktronike pod dojenčkom.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
16.9.2008 18:57:13   
_katja_
čao!

Jaz sem imela včeraj pregled. Mi je naredila tudi UZ in dojenček ni več obrnjen lepo navzdol kot nazadnje, ampak je naredil se pol prevala in me z nogicami ravno v medenico brca. Ampak to sploh ni panike, jest sam upam, da se kmal obrne nazaj. Pa tko sem se veselila, ko je bil prejpnjič že obrnjen. Drugač pa ginekologinja ni nič panike delala glede tega,....no sej mene pa včasih mal stisne, pa pol si spet mislim, pa saj bo,.... no skratka upam, da se lepo obrne nazaj navzdol.
Kregala me je malo glede kilogramov, + 12, ampak kaj naj naredim če sem pa lačna?!?! pa sej ne jem tolk več kot prej, sam pač enim hitrej teža narašča enim pa počasnej. No bo ze.
Z dojenckom pa vse vredu. Ima ze 1900 g priblizno, pretok oz. oskrba preko popkovnice je dobra, plodovnice dovolj. Naslednji pregled pa imam čez 1 mesec, se pravi 16.10. Papirje sem dobila tako da bom sla pocasi urejat. Drugace se pa počutim dobro  user posted image  Edino malo se mi pozna, da sm prej utrujena pa da ne morem bit cel dan ful aktivna....

punce, tiste, ki vas kaj boli glavo gor, saj bo kmal fertik,....

Pozdravcek!
K

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
16.9.2008 19:12:01   
orka
hallo
čišča- osebno sem mnenja, da so vložki za to najbolj primerni vir80, saj so najbolj naravni pa nikamor se ti na prilepijo,pa tudi v por. lj. ti dajo dva paketa pol pa sam financiraš to, pa niti niso najdražji
angelcare-meni je zdravnik rekel, da to blazino kupuješ zase in ne za otroka, to pomeni, če bodo meni rekli, da Ema tega ne potrebuje potem je ne, saj ta blazina ni poceni špas ( 160-170 eur ), če pa jo bom kupila ( se še odločam ) bo to povsem za mojo vest in dobro spanje....sem pa že skoraj pri koncu razmišljanja in nisem čisto prepričana da jo bomo kupili....za donošene otroke pa je ne potrebujete, za ta denar lahko kaj bolj uporabnega kupite, seveda je to moje mnenje in nekaterih strokovnjakov....

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
16.9.2008 19:28:34   
TINKA05
Za kamero poglej preko spletnih trgovin. RAvno včeraj sem dobila reklamo od Neckermanna, pa je bilo to zraven. Pa Conrad electronic, Quelle (pri otroški opremi). Malo pobrskaj po netu pa jih boš našla.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
16.9.2008 20:58:57   
bobika1
Čer. Ste me kej pogrešale...user posted image user posted image .

Ste si tolk pisale da ne vem kje naj začnem....
Carly lepa poročna nosečnica si...user posted image

Potem user posted image user posted image  vsem za preglede!!

Sedaj vas je že kar enih par ko morate bolj počivat tako da kar počivajte, da zdržite čim dlje...

Oaza čestitke ob podaljšanju statusa, jaz še čakam da mi odobrijo ponavljanje...

Petra*k jaz imam tud en kup problemov kar se tiče tega ker sa na to nič ne spoznam, nobeden pa nič ne pove.... vsakega ko kaj vpr. ti napol odgovori... Pol pa po netu iščem če je že katera imela takšn podoben primer ampak čist takega nobena...

Luna8 mislim da bodo vir80 najboljši, vsi jih takrat uporabljajo...

_Katja_ no jz sem pa misla da ker sem 30 teden da se premalo redim ker mam + 5-6 kg, in mi vsi govrijo, da bi se mogla bol zredit, in pol grem vedno s strahom ginek. misleč da mi bo kaj zarad tega rekla...user posted image . No sem si izmerila še trebuh 94 cm... no za to mi tud skoz vsi govrijo da nimam vlkega...user posted image

No sedaj pa da še jaz kaj napišem user posted image , danes mi je že cel dan tak čudno v trebuhu, en čas me kar malo stisne tak kot menstrualni kr ampak pol je pa mir in to se mi je danes zgodil enih parkrat, trenutno je vredu, v glavnem upam da ne bo kej narobe, KER JZ ŠE NE GREM RODIT!!!!user posted image user posted image user posted image . Bomo vidli kaj bo ponoči....

No sedaj grem pa gledat Zdravnikova vest.

Pa lepo spančkajte

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
16.9.2008 22:15:22   
Andromeda
Ahoj!

Sveža novička od caligule: je na opazovanju in če se stanje čez noč ne umiri, bosta jutri 2, kot pravi. Tako, da držimo pesti, da se za oba najbolje izteče!

Jaz sem pa utrujena od nakupovanja, kupila sem si še ene nosečniške hlače pa 3 navadne puloverje z daljšim krojem. Ponudba oz. moda je pa obupna, ampak kdor vztraja, ta najde kaj zase. Grem pod tuš. Nočko!

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
16.9.2008 22:56:18   
Anonimen
potem pa zdaj držimo pesti še za caligulo, da bo ja vse kot treba, pa če bo jutri še vedno 2v1 ali že 1+1. srečno!!!! user posted image user posted image

o lyri nič novega?

naj bo mrna noč!

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
17.9.2008 8:33:04   
petra *k
jutro!

caligula,,user posted image user posted image user posted image  da ostaneš še v enem kosu vsaj en čas!! držimo pesti

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
17.9.2008 8:43:30   
luna8
andromeda kje si pa nakupovala?

držimo pestiuser posted image , da se najboljše izzide za caligulo in njeno sončece!user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
17.9.2008 8:55:00   
carly
Jutro,
caligula držim pesti pauser posted image da bo vse v redu.

Čestitam vsem za preglede.

Glede varuške s kamero, jaz sem jo hotela kupiti pa imajo domet največ do 150m, kar je sicer dosti, ampak jaz sem razmišljala da če jo bom imela na eni strani hiše na vrhu, da mi verjetno ne bo nesla skozi dva nastropja do dvorišča tako da se potem nisem odločila zanjo. Sem jih pa gledala v spletni trgovini na conradu pa sončku.

Mi smo pa zadnjič imeli v mš ginekologinjo in je razlagala o porodu in popadkih in da popadki v bistvu služijo temu da se maternični vrat skrajša,... no in me zdej kr mal skrbi ker je meni moja gin. na zadnjem pregledu rekla da imam prekratek mv za te tedne in da se morm pazit pa nič na kakšne daljše sprehode hodit.Pa glede na to kaj se zadnje čase dogaja, da vsi hočejo mal prehitevati, me je kar malo zaskrbelo.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
17.9.2008 10:11:21   
nagajiva
Ojla user posted image

Najprej Caligula upam, da se je dobro izteklo, pa četudi sta že dve..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......
_katja_ -user posted image user posted image  za pregled. Je še dovolj časa, da se user posted image  spet nazaj obrne.....
Sma bla včeraj v MŠ in smo meli predavanje o porodnih fazah in sodelovanju partnerja pri porodu ter dihanje....pa je mela predavanje babica in je blo izredno zanimivo, ker je govorila iz izkušenj in smo se kar nasmejali....Pa je vmes omenila, da ravnokar rojeva mamica z dvojčki in sem pomislila na našo Lyro-ampak je mela ta mamica user posted image  in user posted image , tako da Lyra ni.....Upam, da se čimprej javi, ker smo vse že po malem nervozne kako je....
Babuške moje, grem sedaj jest......vrag naj vzame kg, bomo hujšali ko rodimo user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?