emina83
|
oj ! evo, vidim, da nas kr počasi vse začenja matrat , no, sam da zdržimo do novembra, čeprav, se jaz nekako bolj naslanjam na rok NS-29.10, po , se mi zdi da je ta malo bolj natančen, pa tudi v prvo je bilo tako. jap, treba bo bolj počivat, tudi mene že vse boli in žile na nogah in križ in medenično dno , pa še tile moji migrenski napadi , da se ti zmeša od vsega... ampak se ne dam... sem pozitivc po drugi strani sem pa smotka, ker sem si vse pustila za na konc, še kr nimam nč prpravljen, tak da nč ne bo s počivanjem bobika, jap js bom vse opravljala v CE, tak kot v 1. . sem bla fuuuul zadovoljna z vsem, pa tud moja G je v CE, skratka vse mam v CE morm se še pozanimat kdaj se MŠ začne, čeprav se mi zdi da mi je v 1. G kr pozno povedala za njo, pa sej je pa zato hitro opravljena, vse v enem tednu zrihtaš... no, če boš pa ti tudi v CE hodila, bi se pa lahko kaj dobile in šle na kak čvek in v živo, ne sam prek žice caligula in petra- držita se, pa se še kaj oglasita, tolk da nas ne bo preveč skrbel. ena pika poka za našo Emo in Tiana aja, dudiko mi imamo za zaspat, čez dan pa duda "počiva" in "aja" , pa še to je nismo imeli čist na začetku, ampak šele tam pr enih 6mes, ko ni več ponoči hotla jest, dudiko pa ja, pa še to smo meli take kolobocije, da smo našli pravo obliko , ker gospodični ni nobena odgovarjala, mislim... tak, da jo bom zdej tudi kupila, pa bom pol vidla če bo dete za, al pa tudi ne... če se pa še kaj spomnem, se oglasim..
|