|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
12.8.2008 11:46:01   
zara13
Ojla!

Joj napišem cel roman pa mi vse skensla, zdej prvič vem o čem ste pisale, ko vam je isto naredilo s textom, meni sedaj prvič user posted image no pa še vse jovo na novo.

emina83 - tudi jaz držim pesti, da bo vse uredu pa lepe slikice si dala v album, Ajša prava lepotička!
orka - tudi jaz bi rada videla fotkice user posted image user posted image

spanje - zaenkrat še dobro spim, moti me le zabasan nos. Moj je rekel, da diham kot kit user posted image to se mi prej ni dogajal, sedaj se pa vsako jutro zbujam s totalno zamašenim nosom.

- še ne vem kdaj se sploh začne na Jesenicah, se bom pozanimala ta teden, mislim, da bom začela kar septembra. Sicer pri nas ni nujno, da so partnerji zraven v MŠ (tudi če niso na predavanjih, so lahko pri porodu) mislim pa da bo moj šel vsaj 1x pogledat.

Danes sem si merila obseg trebuha - 92 cm!!! Joj se veča! Koliko merijo vaši bušiji? Kakšen bo šele novembra!?! Se mi zdi da sem se kar fajn razširila v bokih in v nogah, ko hodim se mi stegna kar vmes dotikajo, spet ena stvar, ki je prej nikoli nisem doživela. Ja nosečnost je full zanimiva user posted image

Danes bom malo pospravljala, glede na to, da sem do četrtka še doma, da bom imela potem res podaljšan vikend in čas za počitek. Morda bom izpraznila tudi komodo, kjer bo previjalna. Hmmm..ne vem če ni še prezgodaj!?!
Kdaj boste postavljale posteljice in vso opremo?

Najbolje, da se odpravim pospravljat, se še tko tipkamo malo kasneje..aja pa še ena sončna kavica za vse
user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
12.8.2008 12:09:20   
mojsoncek
oj miske piske... jaz sem pa danes cisto zalimana. Sploh ne vem kaj mi je... mogoce me pa samo vreme daje, ker se je nekaj pooblacilo in piha sto/uro... ah, saj bo mimo...

saba, porodniska se izracuna glede na povprecje zadnjih 12 plac.

emina, jaz verjamem da bo vse OK. Vseeno pa zraven drzim tudi pesti!!! user posted image

- midva sva pri prvem hodila oba in ne vem ce je bila 1/10 zensk na predevanjih prez partnerja. No, sedaj v drugo pa verjetno ne bo hodil ne eden ne drugi user posted image

Drugace pa sem danes tudi naredila ze kar nekaj stvari, med drugim tudi eno oddremala user posted image , trenutno pa kuham kosilo in delam za sluzbo (no v bistvu trenutno pisem tale post).

Punce lep dan vam zelim...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
12.8.2008 12:30:47   
orka
hallo
jaz že nazaj , bila na pregledu za cuker, meja normale,terapija: dieta user posted image , saj je to v bistvu zdrava prehrana a vseeno so stvari, ki jih ne privoščin miti sovražniku.
MŠ- jaz sem prvič hodila, drugič ne in sem do zadnjega trenutka mislila, da bo šlo pol sem pa odpovedalauser posted image user posted image user posted image , tokrat pa spet grem saj je od prvič minilo že 9 let.
Gnezdece bomo urejali konec sept-zač. oktobra, saj se bova po vsej verjetnosti odpovedati zdajšnji spalnici in zamenjati z otroško sobo, ki je večja.
tiste ki ste želele, ste dobile na zs geslo
Lp

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
12.8.2008 12:33:12   
mojsoncek
joj, orka jaz bi tudi... PROSIM!!!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
12.8.2008 12:37:13   
zara13
orka...hvala za geslo. Slikice prečudovite, vsi ste full lepi, obleko si pa imela krasno, prav lepo res!! user posted image Lepa barva pa tudi model.

Neposredna povezava do sporočila: 3330
12.8.2008 12:50:48   
saba
Orka

waawwww full lepi ste....obleka super , pa tudi šopek mi je full všeč

imaš pa že velike otroke.....še malo pa te bodo prerasli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil saba -- 12.8.2008 12:51:16 >

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
12.8.2008 12:52:40   
Andromeda
orka, hvala za geslo; krasne fotke, lepa obleka, luštna družinica...

glede pripravljanja gnezdeca pa bomo v glavno akcijo tudi pri nas stopili konec septembra, bo treba kar nekaj stvari prestavit iz najine spalnice, da bo prostor za posteljico in previjalno, pa še eno manjšo omaro za otroške oblekice bo treba prej nabavit. Moj user posted image bo pa na začetku spal v košku, posteljico pa mu bomo kasneje postavili. Saj če mi ne bi bil košek podarjen, ne bi tako komplicirala, ampak če lahko izkoristim priložnost, zakaj pa ne user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 12.8.2008 12:53:30 >

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
12.8.2008 14:01:21   
varci
Ojla nosečke!

No danes smo imeli zopet pregled. Vse je Ok, tudi kri. Mal me je bilo strah za sladkorno ali pa toxo, ampak je vse super. Sem dobila že potrdilo o predvidenem roku poroda za center za socialno delo za porodniško.
Naslednji pregled imam 9.9.2008 in bova naredile tudi UZ, da vidiva kako rastemo.

Koliko ste se pa že kaj zredile? Jaz sem v 29. tednu pa sem se za 7kguser posted image

Bodite pridne in božajte svoje otročke! user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
12.8.2008 14:12:10   
pomar*ANČA*
saba: si me pa ujela... blond z korarcem martinija.... ja, zadela si user posted image
drugače si pa lahkovišino porodniške izračunaš tukaj: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp
na prvi strani imaš pa tudi za izračun dokladov... pa kakšne uporabne informacije. sej verjetno si zaposlena vsaj 12 mesecev? ker drugače se pa vzame za tistih nekaj mesecev minimalna plača.

orka: kok lepe slikce!!!!!!!! imaš pa res že velike otroke, pa noro lepo obleko!

varci: jaz raje ne spremljam svoje kilaže... saj ni tako hudo, ampak nikoli nisemv imela več kot 50 kg, zdej pa kar čutim da se bližam 60, pa raje ne stopim na tehtnico, da se nebi po nepotrebnem obremenjevala. bo čas hujšanja hitro prišel, oz bodo kile hitro šle ko bo čas za to.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
12.8.2008 14:17:20   
saba
Pomaranča....ja sem zaposlena več kot 12mesecev.......joj že 8 leto teče.....vglavnem sem tela sfehtat višjo plačo, pa vidim da se na porodniški ne bo nič poznalouser posted image ......

hvala grem pogledat zdaj tisti tvoj link

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
12.8.2008 15:49:09   
konina
orka - hvala za geslo. Bili ste lepi, pa tako veseli in srečni. Obleka je bila pa tudi meni full všeč. Čestitam.

Jaz sem eno odspala, sem prinesla notri od ponoči, ker nisem skoraj nič spala. Sedaj se pa malo očedim in polepšam, pa greva na MŠ. Danes je na vrsti 1. porodna doba.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
12.8.2008 17:36:47   
mojsoncek
orka, hvala za geslo! Vsi, od prvega do zadnjega, ste bili lepi! Me je pa kar malo stisnilo pri srcku... sem sla hitro gledati slike najine poroke (jih ze nekaj casa nisem gledala) in moram rect, da je prav pasalo... ah, spomini... 

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
12.8.2008 18:00:27   
orka
HVALA
pomar*anča* ali si mogoče že šla na test za sladkor? Pogosto pitje je lahko tudi posledica ns, no jaz jo sicer imam pa niti nisem tok žejna, se trudim ker moram popiti 3l na dan , ponoči pa nič ne pijem
saba- ja res sva se zadnjič tudi z user posted image  pogovarjala, da me bo Aljaž kmalu prerasel.

Neposredna povezava do sporočila: 3338
12.8.2008 18:11:31   
pomar*ANČA*
orka: sem šla prav nazaj na seznam pogledati, koliko si stara, ker zgledaš na fotah tako mlada in imaš že tako velika otroka.... če ni preveč osebno vprašanje, kako pa to, da sta se poročila zdaj, ne prej?
drugače pa mene tudi skrbi ta sladkor... bom se verjetno šla malce pokazati h ginekologinji, samo ugotovit moram h kateri, ker je moja še cel mesec na dopustuuser posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
12.8.2008 18:24:31   
orka
žal, sem ena tistih ki je imela v prejšnjem lifu smolo in so se me držali sami čudaki, če se spomnite caligula je imela enak problem ( saj res kje pa je caligula, že nekaj časa se ni javila ), no in to sta otroka iz prejšnje zveze, moj sedanji mož pa je njun OČI, saj se imajo zelo radi in mislim da lahko plačam mašo...user posted image user posted image , moram rečt, ko sem prestopila magic  30 se je pa tudi meni nasmehnila sreča in sedaj imam moža s katerim čakava user posted image  in vsi se bomo imeli radi do ........Upanje se mi je izplačalo
Bolj ko sem iskala slabše je bilo, ko sem nehala iskati, je prišel Edi.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3340
12.8.2008 18:32:12   
taly82
Orka ali lahko še meni pošlješ geslo user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
12.8.2008 18:40:21   
pomar*ANČA*
čestitam še enkrat, se pa vidi, da se imete radi!

drugače pa jaz tudi pogrešam caligulo... pa še par drugih punc... se že dolgo niso oglasile....

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
12.8.2008 19:11:03   
orka
polynesia je govorila kako ji bo dolgcajt, ker ne gre na dopust, kje pa si zdaj, ko si rekla da boš čvekala.
Punce, bliža se september, ko bomo spet vse na kupu in še vedno dokaj pokretne, kako in kdaj bi se lahko zmenile za kako snidenje???
Meni bo najbolje odgovarjal dopoldanski čas ko bosta user posted image ,user posted image  v šoli/vrtcu. Mogoče sem prezgodaj vprašala, ker vas še ni vseh pa vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 3343
12.8.2008 19:12:39   
lyra*
čauuu

orka se meni plissuser posted image

Včeraj sm hotla it po voziček z kolegico in lupinici in pridem jaz v Rutarja in pride ta prodajalka do mene cela vesela,se mi nekaj smeje in pol ugotovim,da mi vozička ne morejo dat?????!?!?!?!? In sm bla ful jezna..ker pač ne morem bit tiho sm se skoraj skregala tam z onimiuser posted image In pol spet nisem šla po lupinici in nič. Sem šla direktno domov in sm rekla,da pridem z mojim,ko pride domov.

Danes pa sm si vzela čas za vse,sm šla prvo počasi v mesto z kolegico in sm kupila tiste majčke za zvezat pa pajacke in odejici in sm zapravla enih 300€user posted image user posted image Kam je vse to šlo nevem,res pa je,da moram kupit vse dvojn
Ju3 pridejo eni in bomo skupaj otroško sobico vred spravliuser posted image No jaz bom samo šefico igrala in jih gledalauser posted image

Brala vas nisem čist natančno tak,da bom pol pokomentirala!

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3344
12.8.2008 19:28:16   
orka
hallo, lyra
jaz sem pa dobila vse te majčke in body-je od kolegice ki že ima user posted image user posted image  in mamo sedaj mi vse dvojne oblekce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
12.8.2008 19:40:34   
caligula
konina... a mi poveš kako poteka Mš v nm? Jaz planiram v sept it.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
12.8.2008 19:55:01   
luna8
Halo nosečkeuser posted image

midva sva bila malo na morju in je blo res tolk fajnuser posted image . Zdej grem pa še dva dni v službo potem pa kampirat čez vikend.

Glede gnezdenja pa jaz čakam, da ostanem doma to je čez dobre tri tedneuser posted image . Upam, da se mi bo takrat dalo hodit okol in shopingirat.

Čestitke za preglede in poroke - par dni me ni pa sploh ne sledim večuser posted image .

Kje pa je najboljše in najceneje kupovat bodije, predvsem tiste s stranskim zapenjanjem, zavezovanjem?

Uživajte

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
12.8.2008 20:47:30   
petra *k
punce pozdravljeneuser posted image user posted image
kaj že vse obiskujete materinsko šolo? jaz se nameravam zaj počasi vpisati. kaj je kera hodla na ptuj v MŠ in mi ve povedati, kolko dni traja, ker mam opcijo iti v ormožu, ampak tukaj se zaključi 1 dan 3 ure in to je to.se mi zdi da je to malo premalo. pa še nekaj: če gre fant zraven, se plača oz se nasploh kaj plačauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
12.8.2008 21:25:03   
mojsoncek
luna8, jaz najraje kupuje v H&M iz vecih razlogov. Imajo veliko izbire, cunje so kvalitetne (vsaj otroske) in cenovno zelo ugodne, peres jih lahko na 60 (ostale "firme" se vecinoma perejo samo na 40) in jih susis v susilcu. No, zadnja dva razloga sta meni najbolj pomembna, sploh pranje na 60...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
12.8.2008 22:05:47   
konina
caligula - MŠ v Novem mestu ni nič posebnega. Imaš možnost v ZD ali pa v porodnišnici. V porodnišnici jo vodi babica Metka, ki je res fajn. Ta predstavi porod, vse faze, prihod v porodnišnico pa odhod. Ni pa kaj veliko o negi dojenčka. V ZD pa nisem bila, tudi prvič ne. TAko da ne vem. Se pa obe začnejo v začetku meseca. V porodnišnici se ponavadi začne 1. četrtek v mesecu, v ZD pa mislim da 1. torek v mesecu. Ne ena ne druga ni kaj posebnega, je pa fajn, da vsaj nekaj slišiš. Vsaj za tiste, ki rodijo prvič. Traja pa 4x po uro in pol.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.