|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
9.8.2008 12:25:32   
konina
Tudi jaz sem opazila, da je danes nekam nenavadno zatišje tukaj pri nas. Vas je res tole nevihtno vreme razpihalo povsod. No, upam, da se imate lepo. MIdva pospravljava in pripravljava sobo, ki je namenjena malčkoma, da jo bo potem en dan moj user posted image  prebelil. To je bila prej Nevina soba, pa je čisto roza. user posted image  Za fante pa res ne more taka ostat. user posted image  No, pa malo jo je treba tako in tako osvežiti. Neva pa pospravlja svojo sobo, pa se bojim, da se bolj igra notri kot pospravlja. Bo treba potem še enkrat za njo malo zložiti.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
9.8.2008 12:49:54   
Andromeda
Hello!
Vidim, da tukaj spet vlada tipično vikendaško zatišje. Jaz trenutno sedim na terasi in se bašem z mini kajzarcami. Pa seveda tole pišem zraven. Vreme je kar luštno, edino kar moti mirno idilo na terasi, so stroji z bližnjega gradbišča.
Gledeposteljice za user posted image sva se odločila, da vzameva uno iz e-paketa, se mi zdi cenovno ugodna in kvalitetna. Pa zraven bova vzela jogi, posteljnino, prenosno posteljico itd...Bo treba počasi oz. niti ne tako počasi kar v akcijo stopit in pripravit kotiček za bodočega člana.
Nič, grem možu malo družbo delat, potem bo treba pa malo pospravit po hiši. Uživajte!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
9.8.2008 15:30:44   
klavdiy4
Joj....

Danes se pa tle gor bolj mal dogaja....tle je itak full vroče zunaj (kot bi bil na  user posted image ..... )user posted image ... Midva sva pa posteljico že kupila user posted image ...Pa tudi stene sva že prepleskala, ko bom lahko bom tudi jaz dodala slikce....

Grem mal jest....

Pridne bodite user posted image ....

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
9.8.2008 15:45:49   
Polynesia
Ojla srečkice moje user posted image .

Ja pa je res zatišje tukaj gor, hja ni kaj, še malo pa bo konec dopustov in bodo vse dopustnice nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image .

No jaz pa sem včeraj dobila moža z bolnice in sedaj oba več ali manj počivava. Je kar revček, ampakkkk ne bomo jamrali, važno da so ga sedaj poštimali.
Jaz pa sem tudi včeraj kao zadnjič delala, ampak bom šla naslednji teden en dan še vse pospraviti in tko, da ne pustim za sabo ravno nereda user posted image .

Danes je pa en tak dan za poležavanje in dremuckanje user posted image ...pa še olimpijada se je začela, tako da danes je pravi dan za lenarjenje.
Popoldno oz. proti večeru pa dobiva dve moje kolegici, prideta pogledat bolnika user posted image in prineseta s saboi buuuuuuuurek user posted image user posted image user posted image .

klavdy, konina
no ene ste pa pridne še za nas, hehehe user posted image .

Andromeda ti pa si nesramna, a nas ne boš povabila na teraso, da se bomo skup basale
 user posted image   user posted image user posted image .

konina bravo za dva potrjena lulija user posted image .

orka...jaz bom začela z materinsko šolo 01.09. in bi hodila dopolne, se javiš in seveda še kakšna kandidatka?!? user posted image

Aja zgaga...to pri meni ni nič novega, ker sem že pred nosečnostjo imela te težave, tako da sem prej jelama Ranital in Rupurut, sedaj pa samo Rupurut...nimamo kaj, tko je.

Zdej sem pa tko lena ratala, da grem malo se uležt user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 9.8.2008 15:47:34 >

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
9.8.2008 18:31:52   
pomar*ANČA*
se vidi da je vikend, ker je takšno zatišje. sem upala, da se boste kaj razpisale, da bom imela kaj za delati, oz kaj za brati... tako pa sem se mogla učituser posted image   pa na rač sem imela hordo konjev, da sem ga kar sama formatirala, da lahko zdaj normalno po rr bluzim.

nič se mi ne lubi, pojedla bi neomejeno količino bifteka... ali pa pokadila en cigaret...spila pivo...stare navade mi delajo probleme. čeprav sem pridna, dobim kak dan še krizo. zato pa kar nekaj tipkam, da se zamotimuser posted image

drugače ste pa že full pridne, že imate ali izbrano opremo, kupljeno ali pa pobarvane sobice. midva nimava popolnoma nič! niti spalnice nimava urejene, niti imena izbranga. ko sem danes rečunala da sem v 27 tednu me je kar panika zagrabila, saj bom hmal že rodila!! še tri mesece!!! čas leti....

težave: zgaga po pekoči hrani je obvezna, noge zatekajo- še dobro da je poletje, ker mi nobeni čevlji niso več prav- ali pa sem se mogoče zredila tudi v noge?, slabo spim, slabo jem... ampak mi je pa fajn , ker me vsi razvajajo, še posebej moj user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
9.8.2008 18:45:35   
pomar*ANČA*
pri avgustovkah sem našla zelo zanimiv seznam, one so si ga pa sposodile pri februarkam...  seznam mi je full všeč, ker ima komatarje, sicer se mi zdi kakšna stvar pretirana, ampak to itak določi vsaka posebej. verjetno ta seznam že vse pznate, zanimivo pa je prebrati komentarje.

--------------------------------------------------------------------------
1.OPREMA:
- VOZIČEK
- AVTOSEDEŽ
- TORBA ZA POTREBŠČINE
- ZIBELKA ali KOŠEK ali POSTELJICA + POSTELJNINA 
- MIZICA ZA PREVIJANJE + previjalna blazina
- BANJICA

Komentarji: Pri vozičku se prepričajte, da gre v prtljažnik od avta (z vso pripadajočo opremo)! Nekatere mamice odsvetujejo uporabo košare za voziček, ker je uporabna le kratek čas in le, če zunaj ni prevroče. Zibelka in košek se tudi uporabljata manj časa, zato nekatere priporočajo, da otrok spi od začetka v posteljici.

2.PRIPOMOČKI ZA HRANJENJE:

- STEKLENIČKA ZA HRANJENJE
- ŠČETKA ZA ČIŠČENJE STEKLENIČK
- DUDA ZA NOVOROJENČKA - 2 kom
- CUCLJI z različnimi velikostmi luknjic

Komentarji: Nekatere priporočajo Aventove, druge NUK stekleničke - v bistvu je vseeno, le da imajo cucelj za novorojenčka. Kupiš jih po potrebi, če dojenje ne steče. Dude izdelujejo iz silikona in kavčuka. Silikonske prodaja Avent, kavčukove pa Chicco. Slednji ima dudo, ki sicer ni lepa na pogled, je pa popolnoma mehka in se dojenček lahko tudi uleže nanjo.

3.OBLAČILA:
- TETRA MAJČKE , body – 10 kom (za na kožo) – št. 56/58/62
- MAKO MAJČKE – 5 kom (za čez)
- ŽABICE bombažne – 4 kom
- NOGAVIČKE – 4 kom
- KAPICI tetra ali mako – 2 kom + 2 volneni kapici za čez
- COPATKI – 2 kom
- PAJACEK PLIŠ – 5 kom
- BRISAČA ZA PO KOPANJU,(S KAPUCO)
- PAJAC oz. KOMBINEZON ZA VEN
- PLENICE, TETRA – 20-30 kom (za široko povijanje, nego)
- PLENICE, npr. Pampers Newborn 1 ali BOMBAŽNE PLENICE
- POVIJALNE PLENICE - 10
- ODEJICA – 2 kom
- SLINČEK – 2 kom
- ROKAVIČKE ZA DOJENČKA - če se bo praskal z nohtki 

Komentarji: Nekatere pravijo, da spalna vreča ni potrebna, druge pa da je bolje, da navadiš dojenčka na njo zgodaj, preden začne s sebe odrivati odejico. Namesto mako in tetra majčk mamice raje uporabljajo kar bodije. Bodije je priporočljivo kupovati s stranskim zapenjanjem, da se ne mučiš z oblačenjem čez glavico. Plenice za enkratno uporabo kupi le en zavoj, če bo dojenček slučajno imel alergijo ravno na to vrsto plenic. Pajacke je priporočljivo imeti tudi bombažne, ne samo plišaste, ker je v njih lahko prevroče.

4. KOZMETIKA:
- OTROŠKO MILO za kopanje dojenčka (trdo), ALI OLJNA KOPEL
- MLEKO za po kopanju
- MANDLJEVO ali OLIVNO OLJE ali BEPANTHEN LOSION
- HLADILNO MAZILO za ritko
- 70% ALKOHOL (za razkuževanje toplomera, mizice, popka)
- FIZIOLOŠKA RAZTOPINA (čiščenje popka in nosu)
- TETRA KRPICE – 12 kom
- ŠKARJICE ZA NOHTKE, ALI ŠČIPAČ
- GLAVNIK in KRTAČKO
- ROBČKI za nego ritke
- VATA (za »nacufati«)
- PALČKE – bibe (debele)
- MAZILO BEPANTHEN – roza (za celjenje bradavic in za dojenčka)
- LANOLIN MAZILO ZA BRADAVICE
- ZA ČIŠČENJE NOSU; npr. Sterimar iz lekarne
- KAPLJICE PROTI KRČEM; npr. Sap simplex iz lekarne

Komentarji: Nekatere so za, druge proti robčkom za ritko - če je ritka občutljiva, se robčki odsvetujejo, drugače pa naj bi se uporabljali v glavnem na kakšnem potovanju. Palčke za čiščenje noska in ušes se odsvetujejo - namesto tega se priporoča uporaba svaljka vate. Kapljice proti krčem kupiti po potrebi.

5. OSTALO:

- TERMOMETER ZA VODO
- TERMOMETER ZA MERJENJE VROČINE – klasični
- Babyphone ali Angelcare
- ROKAVIČKA ZA KOPANJE DOJENČKA
- TEHTNICA ZA DOJENČKA - ni nujen pripomoček 

Komentarji: Babyphone in podobne zadevice kupi po potrebi - odvisno od tega, ali je novorojenček v drugem prostoru, ko spi... Termometer je najbolj priročen/drag tisti, ki meri temperaturo v ušesu, ni pa nujno potreben pripomoček. Povsem dovolj je navaden digitalni termometer, ki meri temperaturo pod pazduho. Tehtnica tudi ni nujen pripomoček, saj na začetku lahko svojo prinese tudi patronažna, nato pa dojenčka tehta pediater.

6. ZAME:
- NEDRČEK ZA DOJENJE – 2kom
- BLAZINICE ZA V NEDERČEK
- PRSNA ČRPALKA – 1kom - kupi po potrebi
- NASTAVEK ZA BRADAVICE - kupi po potrebi
- VLOŽKI ZA V PORODNIŠNICO - bombažni Vir 80
- KREMA ZA BRADAVICE - lahko uporabljaš Bepanthen
- NAPIHLJIV OBROČ ZA PLAVANJE - po potrebi, če boš šivana 

Komentar: Prsno črpalko kupi po potrebi, če bo treba črpati in shranjevati mleko. Krema za bradavice je lahko Bepanthen ali pa krema z lanolinom - za slednjo pravijo, da se bolje obdrži na bradavicah in da je pred dojenjem ni potrebo spirati. Nedrček kupi le 1 kom s čim manj šivi, drugi kos pa, ko bo znana številka :))

7. ODHOD V PORODNIŠNICO
POTREBŠČINE
- OSEBNA NEGA (milo, zobna krtačka, pasta, glavnik, krema, vazelin za ustnice, brisača, krema za bradavice)
- NEDRČEK ZA DOJENJE in BLAZINICE
- NOGAVICE
- COPATI (z debelim podplatom, da se lahko zmočijo)
- MOBITEL + POLNILEC
- BOMBAŽNI VLOŽKI Vir 80
- KOPALNI PLAŠČ, po ptrebi
- hlačke za enkratno uporabo
DOKUMENTI
- NAPOTNICA ZA PORODNIŠNICO
- NAPOTNICA ZA REŠILCA
- IZVIDI: KG-Rh, WaRe (originali!)
- MATERINSKA KNJIŽICA
- ZDRAVSTVENA KARTICA
- OSEBNI DOKUMENT
- POROČNI LIST
- POTRDILO ZA SPREMLJEVALCA, ČE BO ZRAVEN

Komentarji: V porodnišnici dobiš spodnje hlačke, vložke, spalno srajco... Če pa mamica biva tam dalj časa in bi si rada npr. umila lase, se priporoča, da s seboj prinese sušilec za lase, ker ga tam baje ni.

8. ODHOD IZ PORODNIŠNICE (prinese nekdo pred odhodom):
ZA DOJENČKA
- 3 TETRA PLENIC
- 1 POVIJALNO PLENICO
- 2 PLENICO ZA ENKRATNO UPORABO
- ODEJICA
- BODI Z DOLGIMI ROKAVI
- KOMPLETEK (hlačke + jopica ali majčka)
- COPATKI ali NOGAVIČKE
- TANKE ŽABICE
- KAPICA
- AVTOSEDEŽ / LUPINICA
ZA MAMICO
- OBLAČILA (majica, hlače, nogavice...)
- ČEVLJI
- SPODNJE PERILO

Komentarji: Posebej bodite pozorne pri pripravi oblačil zase, ker se je v praksi izkazalo, da če nič drugega, moški pozabijo prinesti čevlje ali spodnje perilo :))

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
9.8.2008 18:54:10   
pomar*ANČA*
meni je pa res dokcajt user posted image ne nabijem postov, ampak sem našla nekaj uporabnega... pa moram deliti z vami, mogoče kateri pride prav. od 14.8. je v hoferju akcija plenic iz blaga, pa še full luštne so, z potiskom: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_7832.htm

Neposredna povezava do sporočila: 3282
9.8.2008 19:10:51   
lyra*
hei nosečkeuser posted image

No,da vam povem sem včeraj šla v bolnico zaradi krčevuser posted image  ko sm prišla tja seveda nobenga krča več. Dali so me na CTG,tam je bilo nekaj zaznano vendar nič visokega. MV zaprt,dolg 3,5. Dobila sem pa buscopan in magnesol.
Bil je en čudn zdravnik,ki sploh nevem kak se pišeuser posted image  Bil je ful nesramen in je kr reku,da je en otroček mrtev!! In sploh ni bil...
Pol pa je še tam nekaj spraševal in rekel,da lahko en,ko se rodi umre ker nebi mogel sam zadihat.
Naslednji tedn pa grem po inekciji za pljučka.
26.8 imam samoplačniški UZ pri Japlu in mi bo on vse razložil!user posted image Pregled pri svoji zdravnici pa imam 5.9!

pomar*anča* hvala za seznamuser posted image user posted image user posted image  Pa,da veš nisi edina,ki je je dolgcajtuser posted image Se ti pridružujemuser posted image

Zdaj pijem lepo oazo z malo ledu....pol pa grem z sestro na večerjouser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3283
9.8.2008 19:48:12   
orka
hallo.
polynesia, da javim se za MŠ septembra dop, saj so takrat otroci v šoli/vrtcu in imam jaz čas
Lyra, ali nebi ti raje malo izpregla in malo več počivala , saj vem da je težko a toliko pa le lahko narediš za user posted image ,user posted image
Lahko pa vam izdam da sem že vidla slike od poroke in je samo še vprašanje mojega časa kdaj jih boste vidle...user posted image
Ma prav veseli, da se vaši otročki tako lepo razvijajo, kako pa je z brcami? Moja je tako nežna, da je skoraj nič ne čutim, če se spomnim Aljaža je to živo nasprotje, mi pa najraje ponagaja takrat ko ni vc u bližini in se mi lepo namontira na mehuruser posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
9.8.2008 19:57:03   
klavdiy4
Lyra si pa res mela nesramnega dohtarja user posted image .... Nekateri si vse dovolijo....

Tale seznam bo pa res prav prišel, sam najbrž, da me komentarjev o vročini ne bomo pretirano imele....razen, če bo vroč november user posted image user posted image .....

Zanima me kako se to prijaviš v materinsko šolo, ker ene nekaj o enih vabilih govorijo.. Da dobiš vabilo za materinsko šolo?????????'.....

Pa lep večer.....user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
9.8.2008 20:20:07   
lyra*
Saj zdaj ful počivam! Tut za večerjo odpade....user posted image  Si bomo pa sami večerjo skuhali!user posted image

orka slikiceeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prosim hitro,saj veš,da smo firbčneuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
9.8.2008 20:48:30   
orka
očitni je za mš povsod spet drugače, kakor jaz vem oz se spomnim samo prideš tja in se v sprejemni prijavi pol pa pridno pošlušaš, ne vem zakaj bi se moral prej prijaviti ali vabilo????
No vsaj v Lj je tko pa itak imajo 3x na dan tko da tudi prostora ne more zmanjkatuser posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
9.8.2008 21:04:42   
bobika1
Čer.
da se vam še jaz malo na hitro oglasim.
kako ste. Tistale planičke bom ziher kupla ko so v hoferju, so jušne.
Midva kej druga ko pobeljene sobe tud nimava, imava že malo nacilano kateri voziček, jajčko poslco sam kuplen pa še nič.
Danes je mama malo praznovala roj. dan in sem komej čakala da grejo, sem tako utrujena da sem jih komej gledalauser posted image , hm sem nesramna a  ne. 
Lyra  ka si mela pa  to za enega presranega dohtorja, jz bi ga kr uslonla, ka si pa misli da je da se bo takole pogovarju.... no coment.
Sem danes klicala za cene poslce in v vsako trgovino ko pokličeš za isto poslco drgačna cena. v pikapolonci jo majo celo tako da bela in krem je ena cena, oranžna zelena pa druge pa so pol draži, ampak ista postlca....  Sam nabijajo te cene

Ja nič zej grem pa spat ker že komej gledam pa še jutri delam....

Pridne bote
by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
9.8.2008 21:56:27   
konina
lyra, sem brez besed. Take izkušnje pa res ne potrebujemo! No, upam, da je bil samo Dr. čuden in je z bebicama vse o.k. Pa nekaj tednov le še zdrži.

Jaz sem pa skoraj cel popoldne prespala. Pa bi šla sedaj kar nazaj v posteljo. Saj bom šla, samo še malo pomalicam. user posted image  

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
10.8.2008 16:14:53   
klavdiy4
Pozdravljene...user posted image

Danes mi pa full šteka računalnik.... sem že dvakrat hotela nekj pisati, pa mi ni uspelo. Upam, da v tretje gre rado.user posted image

Bobika1 imaš prav, kjerkoli je kaj drugačne barve, že moraš več plačati...user posted image ...
Orka za vabilo sem slišala v čakalnici pri g., ko je ena rekla, da je dobila vabilo za MŠ..

Glede na to, da ni skoraj ničesar za bratiuser posted image , bo najbrž oktobra toliko, da sproti ne boš mogel odpisovatiuser posted image user posted image user posted image ....

Tukaj pa sta :user posted image  in user posted image  za vse!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
10.8.2008 18:39:39   
Andromeda
Hello!

Najprej lyra - tistle dohtar je pa ena svinja, da ti kar takole nekaj govori, mislim, jaz bi ga user posted image da ne rečem kaj. Po drugi strani te bom pa še jaz malo kregala, ker se mi zdi, da si malo preveč aktivna glede na to, da nosiš 2 user posted image ...Take it easy...Pa ne mi zamerit, ampak mi vest nalaga, da te malo "pokregam" glede tega.
pomaranča - hvala za info o otroški opremi, bo zelo prav prišel tale seznam, sploh tistim, ki bomo prvič zibale.

Jaz pa tale vikend čisto zabušavam, ležim na ležalniku, rešujem križanke, pa še kosila mi ni blo treba danes kuhat, ker naju je tašča povabila. Imam pa slabo vest, ker nisem nič za faks delala...Eh, saj jutri pride nov teden in bom bolj akitvna. Kar nekaj brezveze nakladam, najbolje, da grem nazaj na ležalnik še kakšno križanko rešit. Potem bom pa možeka nahecala, da greva v center na sladoled. Bye!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
10.8.2008 22:35:58   
zara13
Helou bejbike!

Evo mene, sem že nazaj z dopusta. Je tko hitro minilo, da ne morem verjet. Je blo res fajn pa lepo vreme smo imeli tko, da smo res izkoristili. Jst itak skoz v senci, le popoldan malo na sončku, ker je blo res močno.

Sem že včeraj zvečer prebrala vse, ampak sem bla tok zmatrana, da ni blo več moči za pisanje. In prov fajn ste se razpisale. Zdej pa kr lepo po vrsti:

Pozdravljene vse nove novembrčice user posted image user posted image
Orka - user posted image za poroko! Carly, ti pa še malo ;)

Polynesia - me veseli, da je moževa operacija uspela pa lepe slikice bušija user posted image super tudi, da sta naročila vso pohištvo. Ma jst komaj čakam, da se mi sestavi posteljica pa da vse opremim tko kot mi je všeč.

pomar*ANČA* in konina - pravtako lepe fotkice pa sobica full lušna, tudi jaz bom nekoč mojmu baby-ju tkole narisala na zid, samo da dobi svojo sobico ;)
Seznam za stvari pa je vedno dobrodošel pa hvala za Hofer pleničke.

lyra - ti pa kr lepo počivaj pa un dohtar...ahhh bi ga kr človek nekam poslal user posted image

čokolino - še ena oboževalka user posted image tudi na morju ni manjkal, mi je pa všeč tudi grisolino in keksolino ;) mislim, da sem na morju dobila še kakšno kilo gor, me je kr strah it na tehtnico user posted image vsak teden sem širša. Sej mi ni panike zarad kil pa izgleda, samo problem je, da mi počas zmanjkuje garderobe, so mi hlače že čist na knap, a kje je šele november. Da ne govorim o zatekanju nog, jao zdej je še kul, ker je poletje, kaj bom potem jeseni obula, nimam pojma user posted image
zgaga - tudi mene peče in je to nekaj novega, kar sem doživela med nosečnostjo, prej zgage nisem poznala oz. me ni mučila nikoli, sedaj pa kr dost pogosto user posted image

Morm se it pozanimat za materinsko šolo, kdaj se mi začne. Carly, boš ti tudi mogoče hodila v ZD Jesenice?

Na morju me je en dan prov bolel trebuh, sem se že malo ustrašila, da ni kaj narobe, drugače pa čutim brcike 100 na uro, non stop! Še malo pa UZ, 25.8. ga imam in komaj čakam user posted image

Evo ura je 22:33 user posted image in šibam počasi spančkat. Se tipkamo jutri...fajn spančkajte!

lp

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
11.8.2008 10:14:35   
mojsoncek
Dan zaspanke user posted image !

Jaz sem se ta vikend cisto odklopila. V soboto smo imeli piknik (spet), vceraj pa sem bila tako zaspana (smo imeli res tezko noc), da sem sla po kosilu s tamalim spat in sva spala kar dve uri in pol user posted image .

No, danes je spet vse po starem... razen to, da ze dve uri tuhtam kaj naj jem za zajtrk (nic mi ne pase, pa se jesti se mi ne da) user posted image . Pa bo en, dva, tri ura za kosilo user posted image ...

lyra, lepo lepo te prosim, da pocivas. Ti nisi samo noseca, ampak si 2x noseca, zato se le cuvaj! Te pa razumem in vem kako je, ce imas veliko energije in ne mores biti pri miru. Ampak zavoljo vseh treh se pa le potrudi user posted image

Kaj vec pa kasneje...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
11.8.2008 13:16:50   
mojsoncek
Sem jaz morda edina prezivela ta vikend user posted image user posted image user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
11.8.2008 13:27:22   
klavdiy4
Hei , nisi edina user posted image ... Sem jaz tudi...user posted image user posted image
Upam pa sam , da nisma edine user posted image ..
Zara13 dobrodošla nazaj iz dopusta. Si se imela lepo?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
11.8.2008 13:38:49   
pomar*ANČA*
hej...tudi jaz sem tukaj... pridno pišem seminarsko in odkrivam toplo vodo... pa seveda spet čisto preveč časa peživim na rruser posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
11.8.2008 13:48:51   
saba
tudi jaz sem tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image
brez nobene volje.......ufffa, še pisat se mi ne da.

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

Neposredna povezava do sporočila: 3297
11.8.2008 13:52:15   
zara13
Hej bejbe!

Nekam zatišje je danes na RR-ju na naši strani ;) ste vse full zaposlene. No jst ravno kuham kosilo, sem še doma do četrtka, potem pa spet delat.

klavdiy4 - na morju je blo super. Moram kakšno fotko dat v album user posted image

Danes sem bila že zjutraj čist žalostna in potem kmalu spet vesela. Izbrala sem voziček od PP, model Uno in ga hotla naročit na spletni strani in mi je pisalo, da ni več dobavljiv user posted image ker imava tko mali prtljažnik, da nama večje variante ne pridejo v poštev, pa tudi cenovno je bil voziček ok, sem bla čist preč, ker sem si res želela ta model. In potem sem vseeno poslala mail SLO dobavitelju in povprašala kako je s tem modelom, če imajo slučajno še kaj na zalogi in dobim odgovor, da bodo v septembru dobili že novo kolekcijo 2009 in da se je celotna kolekcija 2008 prodala tko, da sem bla pol full vesela. Zdej me pa že firbec matra, kakšne barve bodo imeli user posted image

pomar*ANČA* - fajn piši seminarsko, dobra si, da se ti da user posted image jst sem danes bolj lena user posted image

Zdej grem pa dat kakšno fotko v album z morja, da vidite še moj big big buši user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3298
11.8.2008 14:02:22   
emina83
oj!

pa še jaz, še jaz!!!

no, mi smo tudi imeli piknik včeraj, pa sem še danes neka cela zlamana, da je kr kajuser posted image .
pridne vse tiste, ki imate že toliko pripravljeno. no, zdej je pa že zadnji čas, da si jaz tudi začnem urajat stvari.

polynesia  user posted image user posted image user posted image za možeka! samo da je že doma, pa da je vse o.k. zdaj pa še samo počivat, pa bo vse super!

lyra, kar se tiče tistega zdravnika pa no comment, jst sem malo bolj občutljive sorte za take stvari in vem, da bi mu svoje odbrusila nazaj, da mu nikoli več ne bi niti na misel padlo, da bi tako strašil še kako user posted image . mislim, nekateri ljudje so pa res user posted image

moj razgrajač pa včasih tako brca, da se morm prav za trebuh prijet, da ga malo umirim, ker mi drugače trebuh prestavlja, da je kr veselje..user posted image user posted image user posted image
za materinsko šolo bom pa še videla če bom letos hodila, se bom še malo pozanimala,kako je edino glede prisotnosti partnerja, ampak mislim da ne bodo komplicirali, ker v CE je itak treba plačat prisotnost.

zgaga - sma že stare znanke, samo kaj ko meni nič ne pomaga, ne donat, ne rupurut, ne coca cola, mleka pa itak ne pijem ker mi je user posted image , edino v kavici, to pa ja..

no, če se še kaj spomnem pa malo kasnej pokomentiram, sem itak celi popoldan sama, je moj že zdavnaj šel v službo...

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
11.8.2008 14:06:16   
Andromeda
Hello...Tud jst sm tuki...Spet zabušavam danes. Sem tako zanič spala, ob petih sem šla na WC, potem pa še 3 ure nisem mogla nazaj zaspat. In ko sem se zbudila, je bila ura 10. Najprej sem šla v knjižnice po novo zalogo literature, zdaj se pa 2 uri spravljam k učenju, pa je bolj prijetno viset na internetu. Ampak bom kar mogla it med knjige, potem bo pa knalu čas, da grem kuhat kosilo. Bodite v user posted image !

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.