|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
2.7.2008 10:52:25   
pomar*ANČA*
jutro...

spet sem fraj, pa sem lahk malce potegnila z spanjem in lenarjenjem. včasih kar paše, spoh pa ker vem, da bo tega kmalu konec, pa si zdaj malce več privoščim.

slikce mojega bauha ni, pa nevem zakaj?! bom še enkrat dodalala, ampak prej moram najti telefonuser posted image

preden sem zanosila, sem bila full aktivna in mi je včasih akr dolgcajt po kakšnem športu. sploh pa ko vidim mojo rit v ogledalu user posted image celuliiiiiit!! no, takrat se najbolj spomnem, da bi bilo fajn, če bi se malce zmigala. nikoli nisem imela celulita, zdaj pa toliko, da se vidi celo čez hlače, če imam kakšno bolj prijete!

kosila meni zaenkrat še ni treba kuhati, kadaj sem pri fantu, naju njegova mami razvaja, kadar sem pa doma, pa moja mami... čeprov bi velikokrat raje videla, da bi imela mir in bi sama si kuhala, ampak to dopovedati... preveč ljudi bi bilo uželjenih. upam, da ko rodim da bova že sama, oz da bova lahk si sama skuhala kar bova hotle jest. meni se juhe upirajo, že tako nisem nikoli marala juh, sploh pa poleti, ampak tašča kuha pa skos juhe.... sem včeraj pobegnila kar domov, ko je rekla, da bo juho naredila user posted image evo, pa sem spet malce pojemrala, se velik bolje počutim.
polynesia, drži se danes pri tašči, imaš ravno kontra problem,  moja tašča pa je preveč vesela in me skrbi da ko bom rodila, da bom imela malce probleme, ker bo skoz pri meni visela.  ah, taščie...

lyra, sem videla že par ni nazaj, da ti je oči umrl, moje sožalje še enkrat. pazi nase!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
2.7.2008 11:35:25   
luna8
Halo punce,

Lyra moje sožalje.

Polynesia mirne živčke, pa poročaj kako je blo na kosilu, po mojem bo zanimivouser posted image

Uživajte v senci!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
2.7.2008 12:24:30   
Polynesia
pomarANČA - men se je tut zdej v nosečnosti celulit naredu, prej ga nikol nisem mela al pa če sem ga že mela ga je blo full mal, hja, bomo še to dali skozi, smo dobile vse v paketu user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 2.7.2008 12:25:43 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
2.7.2008 12:31:50   
saba
celulit: take pa še nismo a? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
2.7.2008 12:39:04   
Polynesia
hahahahahahahahahahhaha user posted image user posted image user posted image .
saba  zdej si me pa prov nasmejala veš.

user posted image mmmmm se mi luštajo, user posted image user posted image .

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
2.7.2008 12:41:18   
pomar*ANČA*
mmmmm, meni se tudi lušta palačink!! sem jih v začetku nosečnosti pojedla ogromno! zdej mam pa celulit!  saba, pa kje si našla to mojo slikco? 

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
2.7.2008 12:53:21   
mojsoncek
cau!

Meni se pa nic ne da, ker je tako vroce. Pa ze dva dni mi je tako slabo (vceraj sem spet bruhala user posted image ), da sem spet samo na belemu kruhu. Se dobro, da obstajajo vitaminski dodatki, da vsaj eno malenkost not prinesem. Saj vem, da to ni to, ampak ne gre drugace.

Pisete pa tudi kot zmesane, da vam kar tezko sledim user posted image .

lyra, tudi z moje strani ISKRENO SOZALJE!

ninaBG, me veseli, da je slo vceraj tako gladko z varstvom in seveda v sluzbi tudi.

Polynesia, tudi jaz drzim pesti, da bom tvoj mozek cimprej spet v najboljsem stanju.

sabi je pa danes dolgcas user posted image

gibanje - trenutno sem na vajah za nosecnice in na jogi user posted image . Sem si bolj na easy vzela vse skupaj. No, pa to kar za tamalim letam tudi nekaj steje. Pa na kaksen sprehod se spravim, ceprav je kar tezko najti cas za kaj takega v hladnejsih delih dneva. Vse ostalo pa bo pocakalo. Se pa zaradi postave prav nic ne sekiram, verjetno zato, ker imam od prve nosecnosti, poroda in poporodnega obdobja zelo dobro izkusnjo. Ampak ni receno, da bo tokrat isto. Je pa tudi res, da se v glavi nekaj premakne ko imas enkrat otroka in ti videz sploh ni vec tako zelo pomemben kot prej.

ah, grem se malo delat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
2.7.2008 12:58:40   
saba
res je, v službi je lih za sproti delat, brez neke panike.....in tako da mi je res malo dolgčas

Pomaranča a boš zahtevala avtorske pravice...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

veste kaj celulit gor dal dol...zdej nas pa imajo naši moži oz. partnerji, pa naj bomo take kot na sliki ali pa še slabšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil saba -- 2.7.2008 12:59:43 >

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
2.7.2008 13:20:22   
Andromeda
celulit - tudi jaz ga prej nisem imela, se mi pa zdaj dela, ampak se ne obremenjujem s tem. Pač, obdobje minik in vročih hlačk se je končalo, vsaj za nekaj časa. Itak sem vso staro poletno garderobo eliminirala zaradi bušija in si kupila cel kup poletnih oblekic, ki segajo do kolen. Pa v soboto sem v H&M kupila nosečniške kratke hlače za 9 eurov in so ravno tako dolge, da pokrijejo celulitno področje. Uf, me je zdaj mali brcnil. Prej sem jedla sendvič s poli salamo ni ga je očitno tole "prebudilo" user posted image

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
2.7.2008 13:39:53   
taly82
Ahhh ta celulit. Večni problem žensk.user posted image

Tudi meni se je pojavil v večjem obsegu. Nekaj sem ga imela že prej, saj sem se kakšne pol leta preden sem zanosila kar fino zapustila, ampak res, ne bomo se zdaj sekirale, za to bomo poskrbele po rojstvu naših user posted image .

user posted image  je ravno zadnjič prišel ven z vicem " zakaj moški nimajo celulita?"
No zakaj?????

"Ker je to grdo" user posted image

Tipična moška.. lep dan še naprej

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
2.7.2008 14:22:30   
GB
Rada bi vas samo pozdravila in VSEM zazelela lepo lepo nosecnost in lahke porode. Jest sem bila lansko leto Novemberka 2007 in sedaj imamo doma princesko Tianno. user posted image user posted image user posted image  . Lepo vas je brati in kar tako naprej.

user posted image

Takole pa vasi angelcki uzivajo .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
2.7.2008 14:26:50   
luna8
mojsoncek a hodiš na jogo za nosečnice, a obstaja?

Ah o celulitu pa ne bom razglabljalauser posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
2.7.2008 14:29:32   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

mojsoncek a hodiš na jogo za nosečnice, a obstaja?

Obstaja ja, samo ne v nasem malem kraju user posted image . Jo prakticiram kar sama doma.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
2.7.2008 16:28:16   
konina
lyra, moje sožalje.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 2614
2.7.2008 18:49:05   
mojsoncek
No takole... ob sestih sta prisla tasca in tast po tamalega, ker grejo jutri na izlet z vlakom. Ja, nas mali moz obozuje vlake, prav tako pa jih obozuje tudi tast. Tamali je kar letel v njun avto, ko sta prisla. Seveda sem vesela, da grejo in sploh ker vidim kako uziva z njima, ampak po drugi strani mi bo pa kar malo cudno, ko ga ne bo cez noc. Ja, se vidi, da ga ze dolgo casa nisva nikamor dala cez noc.

Bom kar televizijo prizgala, da bom porocila gledala, ker jih drugace ne utegnem user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
2.7.2008 20:14:27   
nagajiva
Ojla user posted image

Moji so lepo prispeli na morje, tako da sem pomirjena. Pa na srečo se da spet malo dihat............čez dan je blo kar grozno. Sem vedno uživala v vročini, sedaj me pa čist potolče. Sem kot cota user posted image
Polynesia-sploh ne bom komentirala, ker sem v podobnem položaju in bi ble besede potrebne user posted image user posted image user posted image ............Je pa fajn, ko lahko nekomu potožiš.
Lyra*- MOJE ISKRENO SOŽALJE user posted image ......................
Grem sedaj na balkon uživat. Pa lubenico si bom privoščla.....mnjami. Saj vem da bom pol še pogosteje na wc-ju, pa vrag. Če je pa tako dobra..............

Neposredna povezava do sporočila: 2616
2.7.2008 20:15:03   
zara13
Lyra, sožalje še z moje strani. user posted image

Polynesia - kar huda zgodba s taščo pa svakinjo. Vidva z možem pa samo "no sikiriki"..eni ljudje so res lahko tko kruti pa dost zaostali, da pa tašča že tko nazorno pokaže, da bi ona raje punčko kokr fantka, kot da se da to naročit kot po katalogu....jaoo pa men bi pritisk dvignal..sej je ja malo bitjece, ki pride na svet in je pomembno le to, da je detece zdravo, ne pa potem še neke gromozanske želje tašč, da bi imele vnuka, vnukinjo kokr njim paše.....jaoo..me to kr razkuri, kako so eni ljudje brezsrčni. Katastrofa! O svakinji pa itak no comment. Ampak je pa lepo, da se vidva z možem fajn zastopita in, da je v bistvu na tvoji strani, da nekak ne podpira toliko svoje mame in se strinja tudi s tvojimi (skupnimi) odločitvami user posted image Vse vama bo ratal, samo tko naprej.
Jaz imam pa zlato taščo in večkrat ona mene prosi za kak nasvet kokr, da bi jih ona meni dajala ;) da potrkam 3x, res je super ženska.

celulit - ja tudi jaz ga imam!! He..he nič novega. Bomo bolj pridno potelovadile po porodu pa sprehodi pa tko ;) da se ga vsaj malo znebimo. Saba, si pa tudi mene nasmejala s tisto orng žensko user posted image user posted image

Lep večer še naprej...

Neposredna povezava do sporočila: 2617
2.7.2008 20:31:10   
luna8
mojsoncek kakšne vaje pa so za jogo v nosečnosti, a se da kje dol potegnt?

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
2.7.2008 20:38:35   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

mojsoncek kakšne vaje pa so za jogo v nosečnosti, a se da kje dol potegnt?

poslji mi mail na ZS, pa ti jih posljem, drugace pa se marsikaj najde tudi na netu. Delas pa lahko samo dolocene vaje, ki so za nosecnice priporocljive in dobrodosle.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 2.7.2008 20:39:54 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
2.7.2008 21:15:40   
bobika1
hej babuške.
Kak ste? Jaz sem tak utrujena da kr joj se morem že ob 4 vstat jutri.... groza pa še jutri in v petek mam izpit jao meni, če mi tole rata... držte pesti. 
Pa še zdravje... me nekej v pljučih boli....groza.
Lyra, moje sožalje.
Celulit.... hehehe ka a res ga mate al ka user posted image  jz vam ga lahko mal dam če ma katira kakšno posebno željouser posted image . Sploh nisem močna ampak celulita pa kok čež.... Človek ne bi reku a ne...
Jaz se z to sliko da jo dam na rač mučim že.... da ne rečem in ne morem ker mam prepočasen računalnik.... Dobro da lahka sploh pišemuser posted image . Zato sem misla da bi vam kakšno sliko kar tu gor prilepla ampak ne gre... Obup- ne znam.
V glavnem nič grem počasi spat da se bom lahko vstala zjutri.
Lep večer še naprej pa se čujemo-pišemouser posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2620
2.7.2008 22:32:32   
poli*
lyra- sožalje!oče sigurno gleda tvoja dva sončka iz nebes in se ju veseli user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
2.7.2008 22:54:44   
mali_marsovcek
Oj user posted image !

Danes smo imeli pa pregled. A se vam kaj dozdeva kaj bo! Mislim da bomo sedaj pisali samo še z modro. Bo fante!

Je bilo pa zanimivo ko je G. glih govorila da imajo punce ponavadi dolge nogice (in naš jih ima) smo že mislil da bo punca pa je pol glih med noge pogledala in tam je bil lulček. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa bilo vse OK. Je pogledala srček in vse pregledala.

Naslednji pregled imamo 30.7. ravno pred glavnim dopustom, v soboto pa gremo malo pogledat na morje če je še slano user posted image user posted image user posted image user posted image .

Noge tudi nam zatekajo, sploh če smo dal časa na nogah. Je pa res da se sedaj veliko rajši vozim z dvigalom (je tolk lažje).
Ne vem kako sploh mislite na šport. Meni je že problem jit na sprehod sploh v tej vročino.

Pazite nase in na svoje trebuščke.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
3.7.2008 8:12:35   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ       pregled (MF) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ       MF 08.07 

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       31.07 (MF) user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB      pregled  user posted image ,user posted image

5.  02.11.    poli*                    (?user posted image ,?user posted image )       ?? let       kraj     MF 11.07 user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     pregled (MF)user posted image  

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM       pregled

8.  04.11.   zara13                (1 ,0 )     28 let   Jesenice  pregled (MF)  

9.  05.11.   Mijavček     (1 ,0 )     32 let        LJ        pregled

10. 05.11.    luna8                   (1 ,0 )     27 let         LJ      MF 27.06.

11.
06.11.    Saskha                (1 ,0 )      28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2 ,0 )     28 let        LJ         24.07.    

13. 07.11.  gugu            (2 ,0 )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (? ,? )      26 let  Jesenice   MF 08.07.

15. 08.11.   mihi78                (4 ,0 )     29 let     Ptuj       pregled

16. 08.11.    nixie                   (? ,? )      ?? let     kraj       pregled

17. 08.11   Nina BG              (? ,1 )       ?? let     kraj       pregled (MF)

18. 08.11      vebo                   (4 ,? )     32 let   Koroška     22.07. 

19. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       MF 16.07.user posted image      

20. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled 

21. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled 

22. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled 

23. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      pregled

24. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale  22.7 (MF) user posted image     

25. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        30.07.

26. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled 

27. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

28. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         MF 02.07.

29. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš     25.07. user posted image   

30. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    MF 02.07

31. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled

32. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    MF 15.07user posted image

33. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image   (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR           pregled  user posted image ,user posted image   

34. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

35. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

36. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           MF 01.07 user posted image

37. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          MF 15.07.
user posted image

38. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          MF 11.07 

39. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled user posted image ,user posted image

40. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         MF 21.07. user posted image

41. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          MF 11.07  user posted image

42. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP           MF 09.07  user posted image   

43. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

44. 24.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ            MF 01.07 user posted image

45. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          MF 22.07

46. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

47. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled

48. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

49. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          pregled  user posted image

50. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

51. 26.11.    amani                  (2user posted image ,1user posted image )      26 let       LJ          pregled

52. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        UZ 01.07.user posted image

53. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

54. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2             (?user posted image ,?user posted image )           37 let         kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
3.7.2008 9:03:34   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem spet prva danes? Je pa luštno klepetat sam sabo. Se z enim pametnim pogovarjaš user posted image user posted image ..................
Mali_marsovcek-user posted image user posted image  za pregled in user posted image .....
Ste se o celulitu pogovarjale......Mam ga še od prej, ga nisem nič dodatno pridelala user posted image . Sicer pa nosečnost ma svoje čare in "dodatke" user posted image user posted image ..................
Nič, si grem zdaj zajtrk narest, pol pa na balkon uživat dokler je še prijetno ...........

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
3.7.2008 9:35:10   
saba
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako kaj?

user posted image user posted image za pregled mali_marsovček in za user posted image

prav me zanima koliko bo user posted image in user posted image med novemberkami.

no jaz po starem, spet na delovnem mestu.
ne morem verjet, danes ponoči sem šla lulat samo 1x in sem spala ko ubita.....končno po enem mesecu bedenja. Upam , da mi rata še kdaj

lepo se imejte, se še kaj javim

aja skoraj pozabla najbolj pomembno : končno sem se ustrigla in pobarvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.