Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 4:12:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Za novo stran pa eno lepo novičko.... prijateljica je dobila punčko Joj, sem vesela za njo in za možeka, da sta končno dobila ta mali zakladek.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 7:42:54
|
|
|
|
petarda
|
Joj bubi me strašiš s tem postom ob 4-ih zjutraj . za tvojo prijateljico... kdaj boš pa teta? Teni lepo se imejte! ..ah itak, da se boste!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 7:44:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saj še ni čas za kavico, ne? Zdaj je pa že! ala, čakam!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 8:20:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
mmmm, je dobra! ...z Anžetom sva ravnokar vstala ...Tina je pa prenočevala pri mojih starših Ja ada štrikani zokni bi čist prav prišli , danes ni nič topleje Teni lepo se imejte, pa veliko sončka vam želim
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 14.6.2008 8:21:51 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 8:39:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Zakaj pa bi bilo koga strah? A da odhajam v porodnišnico? Ne še, ni še čas, mora še fajn zrast prej. kdaj boš pa teta? čakam.... danes, jutri, pojutrišnjem,.... čez 10 dni Zdaj enkrat v glavnem. Bubi mi je danes tudi privoščil do osmih, kar nisem mogla verjet, ko sem na uro pogledala. Če bo tak priden, bo lahko celo poletje z mano doma Zdaj pa si greva zajtrk naštimat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 11:53:38
|
|
|
|
petarda
|
Joj, kak vaši otroci dooooolgoooo spijo ....evo pri nas ob pol šestih konc veselja...al pa redko...res redko do šestih ....pa ne glede sobota, nedelja...še ne poznamo dni v tednu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 14:37:08
|
|
|
|
jana26
|
Teni uživajte na , tudi mi se bomo nekje čez 14 dni odpravili v toplejše kraje, vsaj upam da bo veliko sonca Drugače pa smo končno vsi doma, vse se je lepo izteklo , nam je pomagala pozitivna energija in vaše . Luka še vedno hrope in kašlja, vendar se sedaj vsaj lahko odkašlja in je potem nekaj časa vredu, je tudi brez vročine in zato spet lepo papca . Ga pa moramo vseeno pazit, ker se mu lahko razvije pljučnica .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 14:40:25
|
|
|
|
jana26
|
Anžetu pa so napravili še kožne teste, ki so bili vsi negativni. Tako da lahko začnemo s postopnim uvajanjem jajca, za mleko pa morava iti na pravokacijo v bolnišnico, potem pa bomo lahko jedli vse po vrsti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 15:07:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jana lepo za tako dobre novice . Pri nas je vreme spet za ... no dopoldne vsaj deževalo ni, če je bil že mraaaaz , zdaj pa itak spet dežuje. Pa zato toliko lepše diši v kuhinji, kjer vzhaja testo za buhteljne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 16:38:42
|
|
|
|
petarda
|
Pa zato toliko lepše diši v kuhinji, kjer vzhaja testo za buhteljne Jana sem vesela, da so se tvoji fantje pobrali in opomogli Upam, da boste imeli lepo vreme na morju, če ne se boste pa vsaj naužili morskega zraka, ki jim bo nedvomno koristil Pri nas tudi dež...zjutraj sva bila s petarditom malo po mestu, zdaj pa se z lubijem odpravljava na bowling , petardito gre pa k babici prespat. Jutri smo pa povabljeni na en rojstni dan...od zore do mraka..na jaso tu blizu nas, en prijatelj praznuje 30. rojstni dan...igrali nam bodo pa Mambo Kingsi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 16:57:25
|
|
|
|
petarda
|
Preden grem pa še veliko in Za vse, ki to potrebujete.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 18:11:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Jana, me zelo veseli za tvoje fante Bodite zdravi do morja, tam pa se naužijte zraka, da bo držalo celo leto
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 18:19:49
|
|
|
|
ada2
|
Mi smo bili pa na enem rojstnem dnevu, zdaj pa si rahlo večerjico delamo, potem pa komaj čakam, da spravim deco spat, ker sta nemogoča. Adam ni nič spal podnevi in je tečka, pa kar napre za Nušo sili in kar bi onabi tudi on, pa če se ona vsede na en stol, bi se on takoj rad na istega in potem tuli no, zdaj je že 5 minut mirno, ker je Nuša nekje iz temnega kota omare privlekla medvedka, ki bere pravljice in presenečeno ugotovila, da še dela in zdaj imata tega medveda v delu. Adam je čisto flapiran, ampak seveda ne pusti, da bi Nuša po vrsti pritiskala številke, in potem je pač vse zmešano , ampak glavno, da je mir
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 18:20:41
|
|
|
|
ada2
|
Jana tvoji fantje so pa itak korenjaki
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 22:44:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Očitno že vse pridno spančkate ...in bowlate ...jaz pa ne morem spat , očitno sem zjutraj predolgo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.6.2008 8:17:42
|
|
|
|
jana26
|
Jutro, vsem vam eno . Vreme se tudi pri nas popravlja, smo brez in se že kažejo žarki. Drugače pa se moram zapomnit pregovor ne hvali dneva pred nočjo, kajti Anže mi je celo noč bruhal in driskal Upam da nismo staknili v bolnici rotavirus, je pa seveda čisto možno . IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jutri smo pa povabljeni na en rojstni dan...od zore do mraka..na jaso tu blizu nas, en prijatelj praznuje 30. rojstni dan...igrali nam bodo pa Mambo Kingsi Petarda daj si duška , meni bi tudi pasala ena fejst sprostitev
< Sporočilo je popravil jana26 -- 15.6.2008 8:18:24 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.6.2008 9:49:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Mi tudi gremo na piknik in upamo na vsaj malo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.6.2008 10:16:55
|
|
|
|
petarda
|
Petarda daj si duška , meni bi tudi pasala ena fejst sprostitev Sem si že dala včeraj, je kar pasalo , pa spat do 10. tudi....danes bomo pa bolj na easy....če bo zneslo!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.6.2008 20:11:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Jupiji, jupija
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.6.2008 20:17:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jupiji, jupija Čestitam, teta!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 15.6.2008 20:31:03
|
|
|
|
ada2
|
no, vidim, a ste se ene prav lepo imele jaz sem pa spet eno nedeljo oddelala od jutra do večera zdaj vidim pa še samo posteljo, ampak kaj ko pa e jutri spet en ušiv delovni dan...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.6.2008 7:45:28
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro. za vse ki jo rabite, pa še par in , za vse ki vam bo prav prišlo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.6.2008 8:21:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Bubi je že v vrtcu, jaz pa se grem malo potepat Danes Ada dobi , naj ti hitro mine delovni dan. Pa na Janine fante skoz mislim No, pa še ostalim po ena , da ne boste prikrajšane
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.6.2008 17:36:21
|
|
|
|
Paštetka
|
Catja2, če kaj bereš, mi prosim javi tvoj naslov, ti moram nekaj poslati, kar sem končno našla zadevo , za katero si me pred časom prosila . Pozdrav vsem novemberkam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 16.6.2008 18:23:04
|
|
|
|
petarda
|
Pozdrav vsem novemberkam Hvala, pa pozdrav nazaj!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?