|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
10.6.2008 15:06:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Punce, žal bom mogla naše srečanje za soboto odpovedat. Pa ne bi na forumu o tem. Pridne bodite in imejte se radi!

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
10.6.2008 15:59:15   
NinaŠ
Punce, žal bom mogla naše srečanje za soboto odpovedat. Pa ne bi na forumu o tem. Pridne bodite in imejte se radi!

user posted image  Urša nič sekirat, se pa kdaj drugič dobimo

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
11.6.2008 9:06:51   
NinaŠ
Dobro jutro !

user posted image user posted image user posted image user posted image

...no glavno user posted image sem spila, ostale boste pa očitno raje mrzlo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
11.6.2008 14:16:43   
petarda
Dan user posted image

Jaz sem na dopustu...sem ga imela še en dan lanskega za izkoristit...

Nina hvala za kavico...sem jo kar toplo, zjutraj pri babici od lubija...me je zmeraj vesela, ko mam dopust, ker grem najprej k njej na kavico...je že kar tradicija user posted image

Drgač pa...če bi morala s smajliji opisat počutje danes.... user posted image user posted image user posted image .....

Saj bo boljš....user posted image

Pa še za vse, ki rabite pikepoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pa še za vse, ki rabite objemček user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
11.6.2008 17:48:51   
*bubi*
Evo, da vas malo pozdravim. Končno sem doma, 3 dni LJ je bilo kar dovolj, tako da bom jutri špricala user posted image

Upam, da ste fajn, Jana, še posebej tvoji fantje!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
11.6.2008 21:18:48   
petarda
Jana kako ste? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
12.6.2008 6:18:00   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
12.6.2008 7:31:36   
NinaŠ
Dobro jutro!

Hvala za kavo, lepo diši, evo zdajle jo šibam user posted image  spit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
12.6.2008 8:35:23   
ada2
sem ga imela še en dan lanskega za izkoristit...

jaz jih imam pa še 9, pa kakor izgleda ne bo nič iz tega user posted image user posted image user posted image

drugače pa: papire imam nabrane skup (denarnica se je stanjšala na minimumuser posted image ), in zdaj je v izdelavi pravi načrtuser posted image  - počasi bouser posted image .

mi smo dobro, zdravi (trkam) in koma čakamo počitnice (no, Nuša jih, meni je itak vseeno). priprave na zlato poroko tečejo gladko.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
12.6.2008 8:43:08   
ada2
aja, Adam ga jje ta teden nekaj sračkal glede spanja. v bistvu glede odhoda spatuser posted image  ni hotel iti spat, kar: ne ajat, miha gledo, ajati ne, še jjedo, še pil, kakat, lulat, Nuši povedat nekaj,..... v glavnem veselica do 10 zvečeruser posted image

in potem sem razmišljala, če se pri Naty dogaja isto, saj se še spomnita, da sta se S in A skoraj na iste minute zbujala ponoči. in včeraj govoriva z Naty po telefonu in mi pove, da je pri njih to minilo, da je bilo, ampak je zdaj mir. no, pa si mislim, potem bo  kmalu tudi pri nas mir in user posted image user posted image user posted image   pridem zvečer domov, Adam se mi zaadi v naročje in reče: mami dudo flokaja, jaz grem ajatuser posted image  in sem ga samo malo pod tuš postavila, oblekla v pidžamo in je zaspal brez problemovuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.6.2008 8:47:17   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Ada, ta tvoj zadnji del je pri nas znanstvena fantastika user posted image user posted image user posted image

Je pa bubi danes spet lepo prespal celo noč in prišel zjutraj 10 do sedem. Jaz bom dan izkoristila za počitek, popoldan pa ima bubi nastop v vrtcu. Komaj čakam user posted image  In to dete je tako skrivnostno, sploh mi noče povedat, kaj bodo nastopali user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.6.2008 9:46:25   
petarda
Vidiš, ko te hoče presenetit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.6.2008 10:36:13   
*bubi*
Al pa še sam ne ve user posted image user posted image user posted image  In jim bodo tam pač sproti povedali, katero pesmico bodo zapeli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.6.2008 11:14:44   
NinaŠ
Vidiš, ko te hoče presenetit. user posted image user posted image user posted image

user posted image  ja, tako kot je mene Anže, ko mi je razlagal kakšno igrico so pripravili, vse razložil kdo iga kako vlogo,... no na koncu so pa imeli čist nekaj drugega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.6.2008 11:17:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image  ja, tako kot je mene Anže, ko mi je razlagal kakšno igrico so pripravili, vse razložil kdo iga kako vlogo,... no na koncu so pa imeli čist nekaj drugega user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

on je še bolj taktičen! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.6.2008 20:00:58   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2:1  Hrvaška: Nemčija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako dobre tekme pa že doooolgo ne user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 12.6.2008 20:01:29 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
13.6.2008 7:21:30   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image  za vse ...Petarda zate pa 2, ker si verjetno težko vstala, ko si včeraj proslavljala user posted image  zmago user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
13.6.2008 7:40:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Dobro jutro!

user posted image  za vse ...Petarda zate pa 2, ker si verjetno težko vstala, ko si včeraj proslavljala user posted image  zmago user posted image

Hvala, Nina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nič nismo proslavljali user posted image  v dvoje, ker lubita nekaj prehlad daje....user posted image ...spala pa res nisem dobro....ne vem, očitno je bila taka nočuser posted image ....petardito pa do jutra v svoji sobiciuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
13.6.2008 8:07:48   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Včeraj smo bili na bubijevem nastopu, cela enota je imela skupno praznovanje okrogle obletnice. Joj, so bili lušni, od tistih najmlajših pa do največjih. Še preoblačili so jih vmes user posted image

Pa še danes preživimo, pazite se pazite, petek 13. je! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
13.6.2008 9:35:56   
petarda
petek 13. je!

Ne gane me, ne gane me, srce je kakor kamen! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
13.6.2008 18:34:47   
NinaŠ
Pri nas je 7° user posted image user posted image user posted image user posted image ...bližnje vrhove hribov je pobelil sneg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
13.6.2008 20:51:35   
ada2
jaz sem pa jutri frajuser posted image ,

no, v nedeljo pa delam cel danuser posted image

joj Nina, a vam štrikane zokne pošljemuser posted image user posted image user posted image  
sicer pa e pri nas tudi ohladilo, pa malo deža smo imeli čez dan, ampak mi je čisto egal, saj sem itak popoldne delala. za jutri pa je že drugouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
14.6.2008 1:57:27   
Teni_
Jutrouser posted image .

Punce lepo se imejte. Mi se počasi odpravljamo proti Šibeniku. Držite pesti, da bo na cesti vse OK, pa da bo lepo vreme.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
14.6.2008 4:09:01   
*bubi*
No, pol pa se lepo imejte! user posted image  user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
14.6.2008 4:10:19   
*bubi*
Saj še ni čas za kavico, ne? user posted image

Jaz pa ne morem spat. Sem šla zvečer ful hitro, ker me je tak buča bolela user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?