Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.6.2008 15:06:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Punce, žal bom mogla naše srečanje za soboto odpovedat. Pa ne bi na forumu o tem. Pridne bodite in imejte se radi!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.6.2008 15:59:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Punce, žal bom mogla naše srečanje za soboto odpovedat. Pa ne bi na forumu o tem. Pridne bodite in imejte se radi! Urša nič sekirat, se pa kdaj drugič dobimo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.6.2008 9:06:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ! ...no glavno sem spila, ostale boste pa očitno raje mrzlo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.6.2008 14:16:43
|
|
|
|
petarda
|
Dan Jaz sem na dopustu...sem ga imela še en dan lanskega za izkoristit... Nina hvala za kavico...sem jo kar toplo, zjutraj pri babici od lubija...me je zmeraj vesela, ko mam dopust, ker grem najprej k njej na kavico...je že kar tradicija Drgač pa...če bi morala s smajliji opisat počutje danes.... ..... Saj bo boljš.... Pa še za vse, ki rabite pikepoke .....pa še za vse, ki rabite objemček ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.6.2008 17:48:51
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, da vas malo pozdravim. Končno sem doma, 3 dni LJ je bilo kar dovolj, tako da bom jutri špricala Upam, da ste fajn, Jana, še posebej tvoji fantje!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 11.6.2008 21:18:48
|
|
|
|
petarda
|
Jana kako ste?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.6.2008 6:18:00
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.6.2008 7:31:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Hvala za kavo, lepo diši, evo zdajle jo šibam spit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.6.2008 8:35:23
|
|
|
|
ada2
|
sem ga imela še en dan lanskega za izkoristit... jaz jih imam pa še 9, pa kakor izgleda ne bo nič iz tega drugače pa: papire imam nabrane skup (denarnica se je stanjšala na minimum ), in zdaj je v izdelavi pravi načrt - počasi bo . mi smo dobro, zdravi (trkam) in koma čakamo počitnice (no, Nuša jih, meni je itak vseeno). priprave na zlato poroko tečejo gladko.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.6.2008 8:43:08
|
|
|
|
ada2
|
aja, Adam ga jje ta teden nekaj sračkal glede spanja. v bistvu glede odhoda spat ni hotel iti spat, kar: ne ajat, miha gledo, ajati ne, še jjedo, še pil, kakat, lulat, Nuši povedat nekaj,..... v glavnem veselica do 10 zvečer in potem sem razmišljala, če se pri Naty dogaja isto, saj se še spomnita, da sta se S in A skoraj na iste minute zbujala ponoči. in včeraj govoriva z Naty po telefonu in mi pove, da je pri njih to minilo, da je bilo, ampak je zdaj mir. no, pa si mislim, potem bo kmalu tudi pri nas mir in pridem zvečer domov, Adam se mi zaadi v naročje in reče: mami dudo flokaja, jaz grem ajat in sem ga samo malo pod tuš postavila, oblekla v pidžamo in je zaspal brez problemov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.6.2008 8:47:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ada, ta tvoj zadnji del je pri nas znanstvena fantastika Je pa bubi danes spet lepo prespal celo noč in prišel zjutraj 10 do sedem. Jaz bom dan izkoristila za počitek, popoldan pa ima bubi nastop v vrtcu. Komaj čakam In to dete je tako skrivnostno, sploh mi noče povedat, kaj bodo nastopali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.6.2008 9:46:25
|
|
|
|
petarda
|
Vidiš, ko te hoče presenetit.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.6.2008 10:36:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Al pa še sam ne ve In jim bodo tam pač sproti povedali, katero pesmico bodo zapeli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.6.2008 11:14:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Vidiš, ko te hoče presenetit. ja, tako kot je mene Anže, ko mi je razlagal kakšno igrico so pripravili, vse razložil kdo iga kako vlogo,... no na koncu so pa imeli čist nekaj drugega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.6.2008 11:17:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Vidiš, ko te hoče presenetit. ja, tako kot je mene Anže, ko mi je razlagal kakšno igrico so pripravili, vse razložil kdo iga kako vlogo,... no na koncu so pa imeli čist nekaj drugega on je še bolj taktičen!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 12.6.2008 20:00:58
|
|
|
|
petarda
|
2:1 Hrvaška: Nemčija Tako dobre tekme pa že doooolgo ne
< Sporočilo je popravil petarda -- 12.6.2008 20:01:29 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.6.2008 7:21:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! za vse ...Petarda zate pa 2, ker si verjetno težko vstala, ko si včeraj proslavljala zmago
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.6.2008 7:40:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro! za vse ...Petarda zate pa 2, ker si verjetno težko vstala, ko si včeraj proslavljala zmago Hvala, Nina ...nič nismo proslavljali v dvoje, ker lubita nekaj prehlad daje.... ...spala pa res nisem dobro....ne vem, očitno je bila taka noč ....petardito pa do jutra v svoji sobici
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.6.2008 8:07:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Včeraj smo bili na bubijevem nastopu, cela enota je imela skupno praznovanje okrogle obletnice. Joj, so bili lušni, od tistih najmlajših pa do največjih. Še preoblačili so jih vmes Pa še danes preživimo, pazite se pazite, petek 13. je!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.6.2008 9:35:56
|
|
|
|
petarda
|
petek 13. je! Ne gane me, ne gane me, srce je kakor kamen!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.6.2008 18:34:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pri nas je 7° ...bližnje vrhove hribov je pobelil sneg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 13.6.2008 20:51:35
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem pa jutri fraj , no, v nedeljo pa delam cel dan joj Nina, a vam štrikane zokne pošljem sicer pa e pri nas tudi ohladilo, pa malo deža smo imeli čez dan, ampak mi je čisto egal, saj sem itak popoldne delala. za jutri pa je že drugo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 1:57:27
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro . Punce lepo se imejte. Mi se počasi odpravljamo proti Šibeniku. Držite pesti, da bo na cesti vse OK, pa da bo lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 4:09:01
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pol pa se lepo imejte!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 14.6.2008 4:10:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj še ni čas za kavico, ne? Jaz pa ne morem spat. Sem šla zvečer ful hitro, ker me je tak buča bolela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?