Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.6.2008 7:20:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa vam novo stran odprem, da boste lahko kaj načvekale. Pa upam na same dobre novice tukaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.6.2008 18:22:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojla! Uh, spet je deževati začelo ....no upam, da se to ne bo nadaljevalo v jutrišnji dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.6.2008 18:24:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jana upam, da se vam čimprej obrne na bolje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.6.2008 18:49:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Malo poletnega vzdušja za boljšo voljo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.6.2008 21:02:01
|
|
|
|
*bubi*
|
slike, Nina Joj, me kar malo mika morje. Pa saj ne vem.... upam, da se vsaj za nekaj dni odpravimo v začetku julija
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.6.2008 21:05:52
|
|
|
|
petarda
|
Lepe slikice Nina . Pa kak odriv ima Tina Kako so ji pa crocsice všeč?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.6.2008 21:59:34
|
|
|
|
petarda
|
Mi smo pa danes obiskali hišo eksperimentov v Ljubljani. Predvsem smo peljali na izlet naša dva strica, ampak moram reči, da je bilo tudi petarditu fuuuul zanimivih veliko stvari (mehurčki, postelja iz žebljev, voda s katero je šprical, avto, svetloba...)....mamici in očiju pa tudi ...tak, da priporočam, ko bo tako deževno popoldne...sploh tistim, ki imajo še starejše bratce in sestrice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.6.2008 22:03:29
|
|
|
|
Paštetka
|
večer Nina, čudovite slikice. Kar vidim moja dva kak se bosta tako kot tvoja igrala lepo skupaj. Upam . Petarda, hvala za idejo glede izleta. Mi smo pa bili danes v MB malo v šopingu . Pa lahko noč.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.6.2008 22:16:29
|
|
|
|
petarda
|
VSE NAJBOLJŠE, STARA Hvala, ljubavi ....zdaj pejt pa res v posteljo, ker je ura že krepko čez "tvojo" ....jaz grem pa tudi Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 7:05:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! DAnes pa imam res občutek, da sploh nisem spala. Zdaj pa se je začel živ žav in ne vem, za kaj ga naj izkoristim - za spanje ali za pisanje seminarja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 9:35:01
|
|
|
|
petarda
|
...glede na to, da nisi kavice skuhala, si verjetno krenila spat ....kar privošči si! .... Petardita pa živ žav nič ne gane , pa zadje čase je taaaakooooo siten, da groza . Takoj, ko ni kaj po njegovem začne jokat...ampak ne pravi jok....tak narejen jok....tak, ki para živce ....in noče nehat....in nimamo pojma kaj naredit .....enega dne se nam bo samo odpeljalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 12:23:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dan! Danes, je bilo napovedano lepše vreme, pa ni nič kaj prijetno ... no saj zunaj smo bili, samo vsak čas smo pričakovali, da bo deževati začelo ..zdaj se je končno začel malo sonček kazati, tako da upam, da bo popoldne lepše Takoj, ko ni kaj po njegovem začne jokat...ampak ne pravi jok....tak narejen jok....tak, ki para živce ....in noče nehat....in nimamo pojma kaj naredit .....enega dne se nam bo samo odpeljalo mislim, no pravzaprav upam, da je to tako obdobje ...ker pri nas je isto Pa kak odriv ima Tina saj v živo ni tako profesionalno videti ...sem ravno pravi trenutek sprožilec pritisnila Kako so ji pa crocsice všeč? ful Dokler je bilo zunaj premraz zanje jih je (no oba sta jih) imela v vrtcu za copate . Zdaj jim sicer konkurirajo Tevice ... ...oboje enako rada nosi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 12:25:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
živ žav Tine tudi ne , raje pomaga meni pospravljat po stanovanju, kot da bi pred televizijo sedela. Dočim Anže pa lahko sedi 2 uri in pol kolikor traja priliman pred TV
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 12:27:49
|
|
|
|
petarda
|
No, pri nas je pa sonček že od 9.ure ...smo že bili na igrišču in v trgovini , zdaj gre pa petardito spat, mami pa kosilo kuhat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 12:32:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Takoj, ko ni kaj po njegovem začne jokat...ampak ne pravi jok....tak narejen jok....tak, ki para živce ....in noče nehat....in nimamo pojma kaj naredit .....enega dne se nam bo samo odpeljalo mislim, no pravzaprav upam, da je to tako obdobje ...ker pri nas je isto Prav pomirila si me zdajle, ker ko pogledam okrog vsi sami neki pridni in z vsem zadovoljni otroci....naš pa.... ....nič mu ni prav, nič nebi ubogal, pa čisto čisto res tečnari od zjutraj do zvečer na vsake 15 minut...si že kaj najde, da mu ni prav ...in se trudimo, da bi ga pustili pri miru, pa naj se trma, ker če mu hočeš kaj dopovedat je še slabše, popuščat mu pa ne mislim .....sam zna bit napoooorno...saj doma je še ok, če pa kam gremo je pa nerodno...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 12:35:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kako so ji pa crocsice všeč? ful Dokler je bilo zunaj premraz zanje jih je (no oba sta jih) imela v vrtcu za copate . Zdaj jim sicer konkurirajo Tevice ... ...oboje enako rada nosi kakšne pa so te Tevice? Jaz sem pa petarditu kupila neoriginal crocsice ....pa so ga na boso nogo ožulile ob strani...jih je pa rad nosil, zdaj se pa sprašujem, če so bile prepoceni in se pri orginalnih to nebi zgodilo ....je pa res, da so mu čist na nogo...23 št. katero št. pa ima Tina?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 13:39:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina ima Crocse št. 6,7 ... pojma nimam katera št. je to . So ji pa tudi ravno prav, št. večje pa preveč prevelike. Tevice ima pa takšne (kupljene v Hervisu): http://www.superge.si/html/svn/4248733-AA.shtml
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 14:26:41
|
|
|
|
petarda
|
aja...se zdaj spomnim, da sem gledala v Hervisu št.7 za petardita...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 14:27:55
|
|
|
|
jana26
|
Dan da vam na hitro poročam kakšno je stanje pri nas. So nam vaše pikepoke pomagale, vendar jih bo potrebno še nekaj Jaka vredu . Anžetu so dali pravi AB in je takoj prijel oziroma se je stanje močno popravilo in so mu kisik včeraj zmanjšali na 3l, danes pa je že brez infuzije in samo na litru in pol Najbolj pa me skrbi za Luko , stanje se od torka do danes ni nič spremenilo, res da potrebuje samo 1/2 l kisika, vendar nas predvsem skrbi njegov kašelj, ki ga močno izčrpava . Po obrazu in vratu ima popokane kapilare, samo stoka in sploh ne more več jokat. Očitno ga je virus močno prizadel, danes so omenili, da bi počakali še kakšen dan, potem pa ga priklopili na aparat s pomočjo katerega bi dihal. Jaz pa močno upam, da se bo tako kot pri Anžetu stanje čez noč obrnilo in kakšnih večjih ukrepov ne bo potrebnih. LP
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 14:31:06
|
|
|
|
petarda
|
Tevice so mi všeč ....ampak so tudi drage .... mislim, da jih bom šla vseeno iskat, ker res boljše to, kot kakšno poceni sranje .......kakšno poletno obutev pa imate ostale za svoje novembrčke? Sem se zdajle spomnila na Tincci....jao, ji kar malo zavidam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 14:34:53
|
|
|
|
petarda
|
Držim pesti, da se tudi Luka izvleče...revček mali
< Sporočilo je popravil petarda -- 8.6.2008 14:35:14 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 18:26:10
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jana 1000 za tvoje sončke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 18:28:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tevice so mi všeč ....ampak so tudi drage .... mislim, da jih bom šla vseeno iskat, ker res boljše to, kot kakšno poceni sranje evo, ko enkrat tako začneš razmišljat... ...daš za 2 otroka 120€ za poletne čevlje + 10€ za japanke za preseravanje ...saj mami in ati bosta pa še lanske ponosila Aja pa da ne pozabim še čevlje za v vodo - mislim da so bile dvojne 12€
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 8.6.2008 18:30:49 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 18:55:11
|
|
|
|
petarda
|
Čist sem padla v tekmo Avstrija-Hrvaška Vodimo 1:0 Smo vsi trije pred TV, pa smoki, čips, pivo, sok ....pa petardito čist navdušen, ko je dal Luka Modrič gol No še 45 min če zdržimo, pol pa fraj do četrtka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?