Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.11.2008 19:18:46
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hana vse najboljše ...mal z zamudo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.11.2008 19:37:59
|
|
|
|
tincci
|
Pa še Vančo je bila 1. 11., se spomnite, samo ne spomnim se, kako je ime Jao, puna kuča cel vikend, prej pa cel teden na morju. Noge mi bodo odpadle. Mi je ful za it jutri v službo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.11.2008 21:07:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Se danes popoldne peljemo proti domu in je bilo nad dolino fulll lepo rdeče nebo, pa jaz rečem: "Poglejta, Dedek mraz že piškote peče za pridne otroke, ravno v peč jih zlaga", pa me je Anže takoj popravil: "Ne mami, tam je zahod in sonce je ravno zašlo, vidijo se samo še njegovi žarki, ki se odbijajo od kapljic v zraku, zato so tako lepo rdeče obarvani. Zjutraj bomo pa pogledali na drugo stran, na vzhod, če bo sonce, preden se bo prikazalo, tudi tako lepo obarvalo nebo" WTF kam je šel naš Dedek mraz
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.11.2008 19:57:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Se danes popoldne peljemo proti domu in je bilo nad dolino fulll lepo rdeče nebo, pa jaz rečem: "Poglejta, Dedek mraz že piškote peče za pridne otroke, ravno v peč jih zlaga", pa me je Anže takoj popravil: "Ne mami, tam je zahod in sonce je ravno zašlo, vidijo se samo še njegovi žarki, ki se odbijajo od kapljic v zraku, zato so tako lepo rdeče obarvani. Zjutraj bomo pa pogledali na drugo stran, na vzhod, če bo sonce, preden se bo prikazalo, tudi tako lepo obarvalo nebo" WTF kam je šel naš Dedek mraz Kolk je star? Mamma mia...še jaz nebi znala tako razložit .... a si ju kdaj ti razlagala ali se je v vrtcu tako lepo naučil? Drgač pa pri nas rečemo, da Miklavž peče piškote
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.11.2008 19:59:50
|
|
|
|
petarda
|
Glede na to, da sem prva danes.... pa dobro jutro, pa , pa dober dan, pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.11.2008 20:01:02
|
|
|
|
petarda
|
Vančo je bila 1. 11., se spomnite, samo ne spomnim se, kako je ime Ivana? ...pa se mi zdi, da je potem ona imela še enega ....
< Sporočilo je popravil petarda -- 3.11.2008 20:02:07 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.11.2008 7:32:36
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Evo danes sveža , da ne boste tiste včerajšnje pile
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.11.2008 8:30:44
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! nevem, a bo dež ali bo sonce posijalo , tak čudno se kaže... in vremenu primerna je moja volja....nevem, ali naj grem hladilnik spucat, ali naj pustim za jutri
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.11.2008 19:16:05
|
|
|
|
tincci
|
Aha, a res, Vančo je imela še enega?? KUL!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.11.2008 19:41:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
"Ne mami, tam je zahod in sonce je ravno zašlo, vidijo se samo še njegovi žarki, ki se odbijajo od kapljic v zraku, zato so tako lepo rdeče obarvani. Kolk je star? Mamma mia...še jaz nebi znala tako razložit .... a si ju kdaj ti razlagala ali se je v vrtcu tako lepo naučil? Drgač pa pri nas rečemo, da Miklavž peče piškote V vrtcu se je naučil , kje bi se pa jaz spomnila take razlage . Star - 4,5 let . Drugače pa me je Tina tudi popravila, da MIklavž peče piškote
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.11.2008 19:43:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Danes sem izvedela, da gre v ponedeljek moj stari ata v dom - v Radlje ob Dravi . Moram zdaj naštudirat cesto čez Avstrijo, ker se mi zdi, da utegnemo tako malo hitreje do tja prit , kot po Slo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.11.2008 20:09:05
|
|
|
|
kvaka
|
Čer evo danes smo preživeli še en dan pri zdravniku . Tam sem bila z L, ker mu je spet padla saturacija, ki se je kasneje popravila. Tako da sva domov odšla z napotnico za v bolnico, v primeru da se mu stanje poslabša in jaz imam tega počasi dovolj, ker moram kar naprej sprejemat odločitve, a je za v bolnico, a ni Ima pa vse možne težave, ki so itak spet povezane z virusi ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.11.2008 20:56:49
|
|
|
|
ada2
|
danes je adama v posteljo spravila nuša ga je oblekla v pižamo, mu dala plenico, umila zobe, mu pogrela mleko, dala vpihe, naštimala pravljico na radiu... kot prava mama in zdaj vprašanje: če to povem različnim ljudem, koliko jih bo mislilo: - lena mama
- učenje nušine samostojnosti
- priprava na mamino odsotnost med prihodom tretjega dojenčka
- kaj drugega ?
in kaj mislite ve?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.11.2008 21:09:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
- kaj drugega ?
prelaganje odgovornosti na hči, da je mami lahko bolj kamot bodo rekli fovšeritni jeziki ...pa nič se sekirat Drugače pa tudi jaz gojim navade, da mora starejši pomagati mlajšemu pri opravilih, ki jih sam še ne zmore - npr. pri umivanju rok Anže poda Tini milo, ki ga ne doseže ipd., čeprav je pri nas pri oblačenju obratno - Tina pomaga Anžetu - mu obrne obleke na prav, včasih celo pomaga kaj obleči,..
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.11.2008 21:10:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
O Kvaka sranje no, želim vam, da se čimprej poberete
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.11.2008 8:27:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaka in Anže vse najboljše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.11.2008 8:27:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa DOBRO JUTRO in da vas bo pokonc spravla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.11.2008 9:04:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 - priprava na mamino odsotnost med prihodom tretjega dojenčka
IN priprava najstarejše na
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.11.2008 9:06:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaka in Anže vse najboljše Se pridružujem In veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiko zdravja vsem trem fantom
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.11.2008 9:31:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 danes je adama v posteljo spravila nuša ga je oblekla v pižamo, mu dala plenico, umila zobe, mu pogrela mleko, dala vpihe, naštimala pravljico na radiu... kot prava mama in zdaj vprašanje: če to povem različnim ljudem, koliko jih bo mislilo: - lena mama
- učenje nušine samostojnosti
- priprava na mamino odsotnost med prihodom tretjega dojenčka
- kaj drugega ?
in kaj mislite ve? Jao kakšna vprašanja! Kako si kaj so ? Jaz sem suuuuupeeeer
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.11.2008 9:36:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaka in Anže vse najboljše Se pridružujem In veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiko zdravja vsem trem fantom Se pridružujem tudi jaz .....pa kvaka OBVEZNO daj slikico torte sem gor..ker tvoja je vedno ful lepa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.11.2008 9:41:45
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 - priprava na mamino odsotnost med prihodom tretjega dojenčka
IN priprava najstarejše na samo a ti veš, da bi potem bila jaz že babica no, sicer pa, čez 10 let bo pa spet pasalo imeti dojenčka v rokah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.11.2008 9:42:15
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaka in Anže vse najboljše Se pridružujem In veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiko zdravja vsem trem fantom Se pridružujem tudi jaz .....pa kvaka OBVEZNO daj slikico torte sem gor..ker tvoja je vedno ful lepa se podpišem pod vse
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.11.2008 9:45:13
|
|
|
|
ada2
|
Kako si kaj so ? Jaz sem suuuuupeeeer ne morem se ravno pritoževati, no, počutim se ok, miha me vsake tolko obrca in opozori nase , onadva sta pridna in zdrava..... kaj hočem še več no, mogoče enih extra 10 000 eur na računu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.11.2008 9:59:10
|
|
|
|
petarda
|
no, mogoče enih extra 10 000 eur na računu Ah daj no....potem pa nebi vedela kaj bi z njimi v današnjih časih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?cupacupsda (
26%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!