|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
2.11.2008 19:18:46   
NinaŠ
Hana vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...mal z zamudo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
2.11.2008 19:37:59   
tincci
Pa še Vančo je bila 1. 11., se spomnite, samo ne spomnim se, kako je user posted image ime user posted image

Jao, puna kuča cel vikend, prej pa cel teden na morju. Noge mi bodo odpadle. Mi je ful za it jutri v službo user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
2.11.2008 21:07:30   
NinaŠ
Se danes popoldne peljemo proti domu in je bilo nad dolino fulll lepo user posted image rdeče nebo, pa jaz rečem: "Poglejta, Dedek mraz že piškote peče za pridne otroke, ravno v peč jih zlaga", pa me je Anže takoj popravil: "Ne mami, tam je zahod in sonce je ravno zašlo, vidijo se samo še njegovi žarki, ki se odbijajo od kapljic v zraku, zato so tako lepo rdeče obarvani. Zjutraj bomo pa pogledali na drugo stran, na vzhod, če bo sonce, preden se bo prikazalo, tudi tako lepo obarvalo nebo" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image WTF kam je šel naš Dedek mraz user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
3.11.2008 19:57:59   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Se danes popoldne peljemo proti domu in je bilo nad dolino fulll lepo user posted image rdeče nebo, pa jaz rečem: "Poglejta, Dedek mraz že piškote peče za pridne otroke, ravno v peč jih zlaga", pa me je Anže takoj popravil: "Ne mami, tam je zahod in sonce je ravno zašlo, vidijo se samo še njegovi žarki, ki se odbijajo od kapljic v zraku, zato so tako lepo rdeče obarvani. Zjutraj bomo pa pogledali na drugo stran, na vzhod, če bo sonce, preden se bo prikazalo, tudi tako lepo obarvalo nebo" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image WTF kam je šel naš Dedek mraz user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Kolk je star? Mamma mia...še jaz nebi znala tako razložit user posted image .... a si ju kdaj ti razlagala ali se je v vrtcu tako lepo naučil?

Drgač pa pri nas rečemo, da Miklavž peče piškote user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
3.11.2008 19:59:50   
petarda
Glede na to, da sem prva danes.... pa dobro jutro, pa user posted image , pa dober dan, pa lahko noč user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
3.11.2008 20:01:02   
petarda
Vančo je bila 1. 11., se spomnite, samo ne spomnim se, kako je ime

Ivana? user posted image ...pa se mi zdi, da je potem ona imela še enega user posted image user posted image ....

< Sporočilo je popravil petarda -- 3.11.2008 20:02:07 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
4.11.2008 7:32:36   
petarda
Dobro jutro user posted image

Evo danes sveža user posted image , da ne boste tiste včerajšnje pile user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
4.11.2008 8:30:44   
ada2
dobro jutro!

nevem, a bo dež ali bo sonce posijalouser posted image , tak čudno se kaže...

in vremenu primerna je moja volja....nevem, ali naj grem hladilnik spucat, ali naj pustim za jutriuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
4.11.2008 19:16:05   
tincci
Aha, a res, Vančo je imela še enega?? KUL!

www.alergije.net

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
4.11.2008 19:41:42   
NinaŠ

"Ne mami, tam je zahod in sonce je ravno zašlo, vidijo se samo še njegovi žarki, ki se odbijajo od kapljic v zraku, zato so tako lepo rdeče obarvani.  

user posted image user posted image user posted image  Kolk je star? Mamma mia...še jaz nebi znala tako razložit user posted image .... a si ju kdaj ti razlagala ali se je v vrtcu tako lepo naučil?

Drgač pa pri nas rečemo, da Miklavž peče piškote user posted image user posted image user posted image user posted image

V vrtcu se je naučil user posted image , kje bi se pa jaz spomnila take razlage user posted image user posted image . Star - 4,5 let user posted image . Drugače pa me je Tina tudi popravila, da MIklavž peče piškote user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
4.11.2008 19:43:59   
NinaŠ
Danes sem izvedela, da gre v ponedeljek moj stari ata v dom user posted image - v Radlje ob Dravi user posted image . Moram zdaj naštudirat cesto čez Avstrijo, ker se mi zdi, da utegnemo tako malo hitreje do tja prit user posted image , kot po Slo user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
4.11.2008 20:09:05   
kvaka
Čer

evo danes smo preživeli še en dan pri zdravniku user posted image . Tam sem bila z L, ker mu je spet padla saturacija, ki se je kasneje popravila. Tako da sva domov odšla z napotnico za v bolnico, v primeru da se mu stanje poslabša user posted image  user posted image  user posted image  in jaz imam tega počasi dovolj, ker moram kar naprej sprejemat odločitve, a je za v bolnico, a ni user posted image

Ima pa vse možne težave, ki so itak spet povezane z virusi ... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
4.11.2008 20:56:49   
ada2
danes je adama v posteljo spravila nušauser posted image ga je oblekla v pižamo, mu dala plenico, umila zobe, mu pogrela mleko, dala vpihe, naštimala pravljico na radiu...

kot prava mamauser posted image user posted image user posted image

in zdaj vprašanje:
če to povem različnim ljudem, koliko jih bo mislilo:
  • lena mamauser posted image
  • učenje nušine samostojnostiuser posted image
  • priprava na mamino odsotnost med prihodom tretjega dojenčkauser posted image
  • kaj drugegauser posted image ?
in kaj mislite ve?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
4.11.2008 21:09:38   
NinaŠ

prelaganje odgovornosti na hči, da je mami lahko bolj kamot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bodo rekli fovšeritni jeziki user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa nič se sekirat user posted image
Drugače pa tudi jaz gojim navade, da mora starejši pomagati mlajšemu pri opravilih, ki jih sam še ne zmore - npr. pri umivanju rok Anže poda Tini milo, ki ga ne doseže ipd., čeprav je pri nas pri oblačenju obratno - Tina pomaga Anžetu user posted image - mu obrne obleke na prav, včasih celo pomaga kaj obleči,.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
4.11.2008 21:10:24   
NinaŠ
O Kvaka sranje no, želim vam, da se čimprej poberete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
5.11.2008 8:27:13   
NinaŠ
Jaka in Anže vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
5.11.2008 8:27:55   
NinaŠ
Drugače pa DOBRO JUTRO in user posted image user posted image user posted image user posted image  da vas bo pokonc spravla user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
5.11.2008 9:04:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IN priprava najstarejše na user posted image

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
5.11.2008 9:06:58   
*bubi*

Jaka in Anže vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem user posted image

In veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiko zdravja vsem trem fantom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
5.11.2008 9:31:13   
petarda

danes je adama v posteljo spravila nušauser posted image ga je oblekla v pižamo, mu dala plenico, umila zobe, mu pogrela mleko, dala vpihe, naštimala pravljico na radiu...

kot prava mamauser posted image user posted image user posted image

in zdaj vprašanje:
če to povem različnim ljudem, koliko jih bo mislilo:
  • lena mamauser posted image
  • učenje nušine samostojnostiuser posted image

in kaj mislite ve?

Jao kakšna vprašanja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si kaj souser posted image ?  Jaz sem suuuuupeeeer user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
5.11.2008 9:36:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

In veeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiko zdravja vsem trem fantom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pa kvaka OBVEZNO daj slikico torte sem gor..ker tvoja je vedno ful lepa user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
5.11.2008 9:41:45   
ada2

IN priprava najstarejše na user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo a ti veš, da bi potem bila jaz že babicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, sicer pa, čez 10 let bo pa spet pasalo imeti dojenčka v rokahuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
5.11.2008 9:42:15   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Se pridružujem tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pa kvaka OBVEZNO daj slikico torte sem gor..ker tvoja je vedno ful lepa user posted image

se podpišem pod vseuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
5.11.2008 9:45:13   
ada2
Kako si kaj souser posted image ? Jaz sem suuuuupeeeer

ne morem se ravno pritoževati, no, počutim se ok, miha me vsake tolko obrca in opozori naseuser posted image , onadva sta pridna in zdrava..... kaj hočem še večuser posted image user posted image user posted image

no, mogoče enih extra 10 000 eur na računuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
5.11.2008 9:59:10   
petarda
no, mogoče enih extra 10 000 eur na računu

Ah daj no....potem pa nebi vedela kaj bi z njimi v današnjih časih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

je vas mož ljubosumen brez pravega razloga?
cupacups

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!