|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
5.11.2008 11:21:53   
nina42
Pozdravljene!

Najprej čestitam!user posted image user posted image user posted image

V nosečnosti sem ves čas visela tukaj, zdaj pa več ni časa, sem se pa spomnila na vas zdaj, ko imajo vsi naši otroci rojstne dneve in me zanima kakšne zabave boste pripravile? Sama sem v dilemi, ali naj pripravim vse doma, ali naj gremo raje nekam na tortico? Pri prvi varianti je problem v tem, da imamo zelo majhno stanovanje, hkrati pa nimam časa za kuhanje in pečenje in vse ostalo. Če smo zunaj pa ne vem kje bi lahko bili, problem je  v tem, ker bom povabila kolegice, ki imajo otroke stare 2x1 leto, 1x 3 leta in 1x 5 let, moja hči pa bo seveda 3, skupaj 5 otrok plus starši, torej so za vse organizirane zabave (Živalski vrt, G-rega, Kavarna pod vodo, Hiša eksperimentov, kopanje) premajhni. A pozna katera kakšno dobro slaščičarno z notranjim igriščem v Lj?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
5.11.2008 11:34:16   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

no, mogoče enih extra 10 000 eur na računu

Ah daj no....potem pa nebi vedela kaj bi z njimi v današnjih časih user posted image user posted image user posted image user posted image

pa če ti povem, da točno vem kam bi jih dalauser posted image
ej, samo komunalni prispevek za prizidek je prišel 3x več kot sem računalauser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak me tolaži to, da če bi gradila na novo bi bilo pa še večuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
5.11.2008 11:36:38   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: nina42

Pozdravljene!

Najprej čestitam!user posted image user posted image user posted image

V nosečnosti sem ves čas visela tukaj, zdaj pa več ni časa, sem se pa spomnila na vas zdaj, ko imajo vsi naši otroci rojstne dneve in me zanima kakšne zabave boste pripravile? Sama sem v dilemi, ali naj pripravim vse doma, ali naj gremo raje nekam na tortico? Pri prvi varianti je problem v tem, da imamo zelo majhno stanovanje, hkrati pa nimam časa za kuhanje in pečenje in vse ostalo. Če smo zunaj pa ne vem kje bi lahko bili, problem je  v tem, ker bom povabila kolegice, ki imajo otroke stare 2x1 leto, 1x 3 leta in 1x 5 let, moja hči pa bo seveda 3, skupaj 5 otrok plus starši, torej so za vse organizirane zabave (Živalski vrt, G-rega, Kavarna pod vodo, Hiša eksperimentov, kopanje) premajhni. A pozna katera kakšno dobro slaščičarno z notranjim igriščem v Lj?

pozdravljenauser posted image

žal jaz ti ne morem pomagati, ker se na Lj ne spoznam.
pa vse najboljše tvoji punčkiuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
5.11.2008 18:41:47   
NinaŠ
No pa jih ima user posted image - trenutno še "medicinske", pravi so pa tudi že naročeni za izdelavo - si je izbrala medvedke user posted image .
user posted image
Zajokala je, ko je naredil luknjico, vendar je bilo zelo hitro vse dobro user posted image (menda user posted image ).

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
5.11.2008 19:00:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2
  • priprava na mamino odsotnost med prihodom tretjega dojenčkauser posted image

IN priprava najstarejše na user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo a ti veš, da bi potem bila jaz že babicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, sicer pa, čez 10 let bo pa spet pasalo imeti dojenčka v rokahuser posted image

NE, nisem tako mislila. Priprava, da bo lahko za najmlajšega bratca skrbela, ne lastnega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
5.11.2008 19:02:52   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tina

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
5.11.2008 19:53:45   
ada2
NE, nisem tako mislila. Priprava, da bo lahko za najmlajšega bratca skrbela, ne lastnegauser posted image

a veš, da me je vprašala, če bo lahko potem, ko bo miha že z nami ona imela prek adamauser posted image , čeprav smo se že dogovorili, da bo za adama nekaj časa skrbel bolj ati, ona pa rabi pomoč samo še pri umivanju oz. splahovanju las in striženju nohtov, to pa bi pač opravila ali jaz ali ati, kakor bi pač naneslo.

ja, malo se že z organizacijo ukvarjamouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
5.11.2008 19:56:20   
ada2
Tina ima pa iste medicinske uhane, kot jih je imela Nušauser posted image

Nina zelo luštno in pogumno punco imašuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
5.11.2008 20:54:50   
Paštetka
Dober VEčer user posted image

Najprej Jaka in Anže Vse najboljše, pa Hani tudi čestitke za 3. svečko, čeprav malo z zamudo  user posted image  user posted image   user posted image

Kaj dogaja razen, da so se začeli RD?

MIdva z Maxom sva v soboto prišla iz bolnice: diagoza gastroenterocolitis user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva pa ponovno bila pri zdravniku. Diagnoza: pljučnica, škrlatinka in gnojna angina. user posted image user posted image user posted image Letimo še z Mašo k zdravniku: skoraj že prebolela škrlatinko, gnojna angina... (jaz sme pa mislila, da ji zobki nagajajo, ker se je malo jokcala in da je pač pikasta od kakšnega virusa, ker ji je teklo malo iz noska user posted image user posted image user posted image user posted image  Jezus. In potem grem malo brat o škrlatinki in piše, da če ne dobi otrok močnega antibiotika pri škrlatinki, da ima lahko za posledico vnetje srčne mišice, oslabelost srca in krvnega obtoka, otrdevanje sklepov... user posted image user posted image user posted image user posted image . In zdaj sta v karanteni. Zaenkrat ju čuvata babi in dedi. Upam, da ne bosta še onadva zbolela, ker čakamo da bo vsak čas sestra rodila. Naju z možem, pa tudi že vse boli. Jutri greva k zdr. po antibiotik, bolj preventiva, ker .... je treba delat....  Sem komaj začela delat in po 7 dneh že v bolnico  user posted image
user posted image

tak, zdaj pa lepše stvari... kako ste kaj praznovali tisti, ki ste že? In kako mislite praznovati ostali?

Mi se bomo kmalu preselili in sva se odločila, da bova MAxu potem priredila zabavo v večjem stanovanju, zdaj bom mu pa samo tortico spekla in bomo povabili le dedke in babice.

Uživajte user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
5.11.2008 21:12:25   
*bubi*
Paštetka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še za Maxa in Mašo. Daj kako frišno slikico nalimaj user posted image

Pa ne pozabi sporočit, ko boš postala teta user posted image user posted image user posted image  Kaj sestra je v Slo in bo tukaj rodila?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
5.11.2008 21:14:03   
*bubi*
Pa ko smo že vsako leto skupaj darila izbirale..... kaj bodo pa letos dobili novembrčki za RD in/ali NL?

Danes je končno izšel Toysov božični katalog. Ga bom kar prelistala malo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
5.11.2008 21:15:42   
Paštetka
Ja, sestra je tu, tukaj bo rodila in tukaj ostala. user posted image  

Slikice bom nalimala en dan, ko bom imela čas. Zdaj se mi ne ljubi... Služba...in zdaj mojega ni doma in imam končno malo zase user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
5.11.2008 21:17:27   
Paštetka
Mi smo se že zmenili, da bo Maxu božiček prinesel novo sobico, Za Rd, bo pa dobil kakšno malenkost (spajdermenove gate user posted image  npr. jih obožuje in mu jih bom kar več nabavila) Ni denarja, je šlo že vse v stanovanje user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
5.11.2008 21:29:28   
petarda
Oooooooooooo paštetka....lepo te je brati po dolgem času user posted image user posted image user posted image ...pa  veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoja dva sončka....kakšne diagnoze user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
5.11.2008 21:32:56   
petarda
Nina zelo luštno in pogumno punco imaš

Čisto zares user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
5.11.2008 21:33:41   
petarda
Bubi...a glicerin se lahko kupi v lekarni? Kakšno pa je pakiranje? Pa cena? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
5.11.2008 21:37:17   
petarda
Danes je končno izšel Toysov božični katalog. Ga bom kar prelistala malo

No, pa če ti kaj za uč zapne, pa še nam javi user posted image ....drgač pa bo petardito dobil home made torto in kakšen avtomobilček user posted image .... zaenkrat ni izrazil nobene posebne želje kaj bi on imel.....razen VSE kar je v Baby centru, pa VSE kar je v VSAKI otroški reklami po TV user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
5.11.2008 22:59:00   
NinaŠ
Paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image groza, res vas je vse naenkrat povozilo user posted image .

Darilo za RD user posted image - pojma nimam, verjetno kar si bo v BC izbrala user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
6.11.2008 8:18:51   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Bubi...a glicerin se lahko kupi v lekarni? Kakšno pa je pakiranje? Pa cena? user posted image

ja, glicerol se dobi. V lekarni imajo veliko steklenico in ti nalijejo po želji -  50g, 100g, 200g,... Cena pa pojma nimam.

Zakaj pa bi ti to rabila? Je tak fajn sladko user posted image  Samo pazi, ker deluje odvajalno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
6.11.2008 8:22:52   
*bubi*
zaenkrat ni izrazil nobene posebne želje kaj bi on imel.....razen VSE kar je v Baby centru, pa VSE kar je v VSAKI otroški reklami po TV

No, ja, približno tako user posted image user posted image user posted image

Bubi si je v glavo vtepel risanko Jaka na Luni. Če ne poznate - po vikendih na pop tv. Če pa poznate, pa pomagajte - je katera kje pri nas videla karkoli v zvezi s tem? Ali pa ima morda DVD? Ničesar ne najdem, samo Anglija user posted image . Aja, original naslov je Lunar Jim:

http://www.lunarjim.com/

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
6.11.2008 8:30:18   
ada2
dobro jutro!

paštetka user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za M&M. kriza, saj pravijo, ko ima 1x hudič mlade jih ima veliko...in ponavadi je tako, ko eden zboli, se potem vleče in vleče in....

eh, pozdravite se, no!

glede darilauser posted image adam si je izbral za RD gasilski tovornjak in tovornjak cisterno od lego duplo, seveda bo dobil samo enega, oz. drugega bo babica kupilauser posted image , božiček pa mu bo prinesel lego duplo policijsko postajo (to je on naročil), zraven pa bo dobil še nove copate, ker jih rabi in ker bo pri nas letos božiček na temo muce copatariceuser posted image

ne vem, no, za lego mi ni žal dati kak eur, ker se res rad igra s tem in kar naprej gradi garaže po meri za svoje avtomobilčke, sploh pa za tisto policijo, ko tak pridno pospravlja za sabo zadnje čase in kar naprej zraven govori, da bo božiček videl kako je priden....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
6.11.2008 9:59:06   
petarda

Zakaj pa bi ti to rabila? Je tak fajn sladko Samo pazi, ker deluje odvajalno

Ta trenutek se nebi branila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
6.11.2008 14:38:27   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Pol Mullerja sem zdaj pokupila user posted image ...pa same božične stvari, dišave, svečke, angelčke....

..pa sekret papir user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
6.11.2008 14:51:15   
Nej1

user posted image user posted image user posted image  Pol Mullerja sem zdaj pokupila user posted image ...pa same božične stvari, dišave, svečke, angelčke....

..pa sekret papir user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   To jaz delam celi decemberuser posted image

Dan!
Še sem tu- tu pa tam.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
6.11.2008 17:33:44   
nina42
Moja skoraj triletnica pa že pol leta sanja o Barby skirojuuser posted image , torej bo to tudi dobila za rojstni dan. Za božič pa nimam pojma, lani je bila itak čista polomija, ker ima rd konec novembra in je dobila od vseh ful daril, potem še cel december spet darila, čokoladice... in je ves januar spraševala kdaj spet kaj dobiuser posted image Mogoče bo letos lažje razumela vse te praznikeuser posted image

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Kje z družino živite?
lola85 RR

Kje živite?

Hiša (54%)

Blok (26%)

V podnajemu (6%)

Vikend (1%)

Pri starših/starih starših (14%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!