|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
29.10.2008 18:33:11   
NinaŠ
Ajdi, zdaj pa po doooolgem času.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
29.10.2008 18:47:29   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Oj!
Moram povedat, da ima Ada že precej velik trebušček! user posted image user posted image user posted image  Še enkrat hvala za oblekice, Nika je vse takoj sprobala, že v avtu jih je vlekla ven. user posted image  Najbolj aktualna je majčka z muco, čeprav so ji rokavi zaenkrat za pol preveliki, me je prepričala, da jo ima vsaj za pižamico, če že ne za v vrtec.
Jaz sem vabilo že naredila, čisto na izi.

malenkost, nam ne bodo prišle prav, pa vseeno se mi jih zdi škoda, ker so še lepe. škoda le, da nismo imeli več časa. sicer pa, ko bomo spet v velenju (enkrat drugo leto poletiuser posted image ) se pa spet lahko zmenimouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
30.10.2008 8:01:36   
kvaka
Dobro jutro, lepo sončno jutro user posted image  user posted image

pa user posted image  za vse vas.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
30.10.2008 8:12:10   
kvaka
Drugače pa smo pri nas bolniuser posted image , A&J imata vnete učke, pa smo šli do P pa nismo nič dobili, samo kao naj jima izpiram do 10x na dan.

Se pa bojim, da bo se nalezel še L, ki spet na momete nekaj pokašljuje user posted image . Sem se zadnje čase večkrat z L obrnila na alternativno zdravljenje, sploh zaradi horpenja v prsih, ki se je vleklo že nekaj mesecev in hvala bogu smo prišli do boljših rezultatov - nič hropenjauser posted image user posted image  user posted image  user posted image

Smo pa A in J pri P izmerili in kar nisem mogla verjet, da je J težji od A, ker do sedaj je A bil vedno težji in razlika je bila enaka kot pri porodni teži in vedno je bil A za 1 cm višji.

No, tole so pa včerajšnje mere:
A: 17.000g in  105 cm
J: 17.200g in 105 cm

< Sporočilo je popravil kvaka -- 30.10.2008 8:15:05 >

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
30.10.2008 20:20:04   
ada2
vau kvaka, tvoja dva sta pa prava korenjakauser posted image , sicer pa se mi zdi, da sta že takrat na prvem srečanju bila med največjimi.

nič, andrej me čaka, da se grema scrable, pa itak nobene ni za čvek, zato lahko noč!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
30.10.2008 20:45:26   
amy26
Drugače pa smo pri nas bolni , A&J imata vnete učke, pa smo šli do P pa nismo nič dobili, samo kao naj jima izpiram do 10x na dan.

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  za njiju, pa če te kaj tolaži tudi Ela ima vnete učke, visoko vročino, vneta ušesa, smrkanje, kašljanje a sem še kaj pozabilauser posted image  brez hecauser posted image  tako da je od ponedeljka doma, sumimo pa da je to reakcija na cepljenje, ker takoj po cepljenju se je začelo smrkanje itd. Tako da smo danes na AB

Celo pri Aleksu se nekaj kuha, malo vročine, nos skos zabasan

Za učke pa smo mi dobili tobrex kapljice in tobrex mazilo

Kvaka, ja tvoja dva fanta sta res velika pa precej težka v primerjavi z Aleksom

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
31.10.2008 7:46:36   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image za bolančke

pa user posted image user posted image user posted image user posted image za mamice user posted image

Moja drobižka se, kar se boleznni tiče, trenutno kar dobro držita user posted image - nista niti prehlajena user posted image

Danes sta spala pri mojih starših user posted image , jaz pa sem se zvečer, ko sem prišla iz službe predajala pleskarskim užitkom user posted image - sem prebarvala 2 steni v Tinini sobici. Zdaj me je pa zagrabilo user posted image in moram preverit, če je kaka trgovina, kjer bi se dalo barve kupit, danes odprta, da prebarvam še Anžetovo sobo user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
31.10.2008 7:47:55   
NinaŠ
Kvaka, tvoja dva sta pa res prava korenjaka user posted image . Še moj Anže ju šiša le za ca 3 cm in 2 kg user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
31.10.2008 9:01:59   
kvaka
Jutro

evo pri nas so gnojni učki pripeljali do neprestanega kašljanja, povečane vročine, ... user posted image  Tako da se bojim da ni na pohodu kakšna angina, čeprav mi zaenkrat še lepo jesta in pijeta. Le A na momente pravi, da ga boli trebušček in noge user posted image .

Ja naša dva sta zelo velika, tako da tisti, ki ju ne poznajo najbolje, jima večkrat pripišejo 5 let, ko pa jim povemo, da bomo šele tri so povsem presenečeni user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
31.10.2008 9:08:04   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Danes sta spala pri mojih starših user posted image , jaz pa sem se zvečer, ko sem prišla iz službe predajala pleskarskim užitkom user posted image - sem prebarvala 2 steni v Tinini sobici. Zdaj me je pa zagrabilo user posted image in moram preverit, če je kaka trgovina, kjer bi se dalo barve kupit, danes odprta, da prebarvam še Anžetovo sobo user posted image

Joj Nina jaz bi tut barvala user posted image , no saj mojemu težim že kar nekaj časa, da bi prebarvala dnevno sobo v olivno zeleno. Mi je obljubil, da ta teden vzame dopust, ker moramo še ene omare prej prestavit, drugače bi se tudi sama že lotila user posted image .  Včeraj pa sem bla še v Rutarju in sem tam vidla full dober tepih, drugače nimamo tepihov, ampak ta je tolk dobr, da ga ne morem pozabit in ga bom gotovo šla iskat user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
31.10.2008 17:17:41   
NinaŠ
Dež user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
31.10.2008 17:28:16   
NinaŠ
Dež user posted image user posted image user posted image spet, že nevemkateridan user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
31.10.2008 17:29:02   
NinaŠ
Vidim pa, da imate na vzhodu lepše user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
31.10.2008 18:04:31   
petarda

Pri nas tudi user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa trenutno nismo na vzhodu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
31.10.2008 18:12:39   
petarda
No...lep pozdrav iz Novigrada user posted image  Smo šli malo obujat spomine na stare čase user posted image ....joj, koliko se je tu vse spremenilo user posted image user posted image user posted image ...ful se je zgradilo in se še gradijo novi bloki, apartmaji, cela naselja...k sreči pa je staro mestno jedro prav tako, kot je bilo pred 10-timi leti-z dušo user posted image ....Cel dan smo bili na sprehodu, res da ful piha, samo je fuuul toplo, par kapljic pa je padlo ravno takrat, ko smo šli na kosilo user posted image ..., no zdaj malo počivamo, potem večerja pol pa na ples čarovnic user posted image ... se sploh ne rabim nič štimat, ker sem itak grozna...sem mal računala, da bom šla tukaj k frizerju, pa je salon zdaj nekaj dni zaprt, ker je šla šefica na "godišnji odmor" user posted image ...No, pa saj me nihče ne pozna user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
31.10.2008 18:20:16   
petarda
Evo tu uživamo...samo do fitnessa še nismo prišli user posted image user posted image user posted image , pa do bazena tudi ne...bomo šli jutri, ko napovedujejo slabo vremeuser posted image

http://www.laguna-novigrad.hr/hr/maestral/foto.php

Drugače pa smo malo prej zunaj srečali mamico, ki nas je spraševala, če smo kje videli njeno malo deklico... Igrala se je zunaj pri bazenu...potem pa v hipu izginila....vam povem, da ko sem videla to mamico in njen strah in solze...so se mi solze kar same ulile user posted image ..... no, k sreči se je potem punčka sama vrnila k hotelu...približno 10 minut smo jo iskali....tale mamica pa že kake pol ure prej user posted image ....meni se je 10 minut zdelo groooozno dolgih, si ne predstavljam kako je bilo šele njejuser posted image .....K sreči zgodba s srečnim koncem user posted image ....hvala bogu, da je tako, ker drugače dvomim, da bi kdorkoli tukaj mirno spal user posted image ...jaz ziher ne.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
31.10.2008 18:23:15   
petarda
Jana tvoja dva sta res velika....kako pa je L v primerjavi z vrstniki? Jih tudi vse prešiša? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
31.10.2008 18:30:59   
petarda
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
1.11.2008 7:32:05   
amy26
petarda, uživate, super

za punčko sem tudi jaz vesela, ker na žalost vedno ni srečen konecuser posted image

pa dobro jutro

pri nas nikol konec boleznim, še vedno se vlečejo, zdej še Aleks zaenkrat ni panike malo vneti učki, kašlja, zelen izcedek iz nosa, dokler kokr tok je in pije bo vse ok
Ela pa brez apetita, driska, kašelj, vročina,... tako da smo od ponedeljka skos notriuser posted image  ni priporočljivo da gre ven, ker je ful občutljiva

< Sporočilo je popravil amy26 -- 1.11.2008 7:35:50 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
1.11.2008 8:06:06   
petarda
Ojoj Amy...ti nič ne zavidam user posted image ...me je kar malo strah, ko bo user posted image  zunaj, da bo tudi pri nas začaran kroguser posted image ...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
1.11.2008 8:10:04   
petarda
HANA VSE NAJBOLJŠE ZA TRI SVEČKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
1.11.2008 12:37:11   
Urša
VSE NAJBOLJŠE, HANA! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
1.11.2008 12:50:18   
*bubi*

jap user posted image user posted image user posted image

Sicer pa pozdravljene, pri nas že 4. dan vlada T-2 mrk, tako da smo brez interneta, telefona in TVja user posted image  Pa baje T-2 ni kriv, ampak Telekom user posted image  No, jaz se ne sekiram, user posted image  pa že skoz skrbi, kak bo bubi živ žav gledal.user posted image  No, zdaj pa se pri babici šlepamo user posted image

Vidim, da so spet eni bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
1.11.2008 12:54:16   
*bubi*
Evo tu uživamo...samo do fitnessa še nismo prišli , pa do bazena tudi ne...bomo šli jutri, ko napovedujejo slabo vreme

Ta hotel (in sosednjega - Laguna) smo si mi šli za poletje ogledat, ko smo bili za 1. maj v Umagu. Ampak nama plaža ni bila všeč, tisto nasipano kamenje je tako ostro user posted image .

No, saj na koncu pa so nam itak morje vodene koze popapcale user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
1.11.2008 12:55:00   
*bubi*
No, tole so pa včerajšnje mere:
A: 17.000g in 105 cm
J: 17.200g in 105 cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

sindarin

Kolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?

do 10 evrov (31%)

10- 20 evrov (46%)

20-30 evrov (15%)

30-40 evrov (3%)

40-50 evrov (3%)

nad 50 evrov (2%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!