Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.10.2008 18:33:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ajdi, zdaj pa po doooolgem času....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 29.10.2008 18:47:29
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Oj! Moram povedat, da ima Ada že precej velik trebušček! Še enkrat hvala za oblekice, Nika je vse takoj sprobala, že v avtu jih je vlekla ven. Najbolj aktualna je majčka z muco, čeprav so ji rokavi zaenkrat za pol preveliki, me je prepričala, da jo ima vsaj za pižamico, če že ne za v vrtec. Jaz sem vabilo že naredila, čisto na izi. malenkost, nam ne bodo prišle prav, pa vseeno se mi jih zdi škoda, ker so še lepe. škoda le, da nismo imeli več časa. sicer pa, ko bomo spet v velenju (enkrat drugo leto poleti ) se pa spet lahko zmenimo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 30.10.2008 8:01:36
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro, lepo sončno jutro pa za vse vas.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 30.10.2008 8:12:10
|
|
|
|
kvaka
|
Drugače pa smo pri nas bolni , A&J imata vnete učke, pa smo šli do P pa nismo nič dobili, samo kao naj jima izpiram do 10x na dan. Se pa bojim, da bo se nalezel še L, ki spet na momete nekaj pokašljuje . Sem se zadnje čase večkrat z L obrnila na alternativno zdravljenje, sploh zaradi horpenja v prsih, ki se je vleklo že nekaj mesecev in hvala bogu smo prišli do boljših rezultatov - nič hropenja Smo pa A in J pri P izmerili in kar nisem mogla verjet, da je J težji od A, ker do sedaj je A bil vedno težji in razlika je bila enaka kot pri porodni teži in vedno je bil A za 1 cm višji. No, tole so pa včerajšnje mere: A: 17.000g in 105 cm J: 17.200g in 105 cm
< Sporočilo je popravil kvaka -- 30.10.2008 8:15:05 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 30.10.2008 20:20:04
|
|
|
|
ada2
|
vau kvaka, tvoja dva sta pa prava korenjaka , sicer pa se mi zdi, da sta že takrat na prvem srečanju bila med največjimi. nič, andrej me čaka, da se grema scrable, pa itak nobene ni za čvek, zato lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 30.10.2008 20:45:26
|
|
|
|
amy26
|
Drugače pa smo pri nas bolni , A&J imata vnete učke, pa smo šli do P pa nismo nič dobili, samo kao naj jima izpiram do 10x na dan. Veliko za njiju, pa če te kaj tolaži tudi Ela ima vnete učke, visoko vročino, vneta ušesa, smrkanje, kašljanje a sem še kaj pozabila brez heca tako da je od ponedeljka doma, sumimo pa da je to reakcija na cepljenje, ker takoj po cepljenju se je začelo smrkanje itd. Tako da smo danes na AB Celo pri Aleksu se nekaj kuha, malo vročine, nos skos zabasan Za učke pa smo mi dobili tobrex kapljice in tobrex mazilo Kvaka, ja tvoja dva fanta sta res velika pa precej težka v primerjavi z Aleksom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 7:46:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! za bolančke pa za mamice Moja drobižka se, kar se boleznni tiče, trenutno kar dobro držita - nista niti prehlajena . Danes sta spala pri mojih starših , jaz pa sem se zvečer, ko sem prišla iz službe predajala pleskarskim užitkom - sem prebarvala 2 steni v Tinini sobici. Zdaj me je pa zagrabilo in moram preverit, če je kaka trgovina, kjer bi se dalo barve kupit, danes odprta, da prebarvam še Anžetovo sobo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 7:47:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kvaka, tvoja dva sta pa res prava korenjaka . Še moj Anže ju šiša le za ca 3 cm in 2 kg
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 9:01:59
|
|
|
|
kvaka
|
Jutro evo pri nas so gnojni učki pripeljali do neprestanega kašljanja, povečane vročine, ... Tako da se bojim da ni na pohodu kakšna angina, čeprav mi zaenkrat še lepo jesta in pijeta. Le A na momente pravi, da ga boli trebušček in noge . Ja naša dva sta zelo velika, tako da tisti, ki ju ne poznajo najbolje, jima večkrat pripišejo 5 let, ko pa jim povemo, da bomo šele tri so povsem presenečeni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 9:08:04
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Danes sta spala pri mojih starših , jaz pa sem se zvečer, ko sem prišla iz službe predajala pleskarskim užitkom - sem prebarvala 2 steni v Tinini sobici. Zdaj me je pa zagrabilo in moram preverit, če je kaka trgovina, kjer bi se dalo barve kupit, danes odprta, da prebarvam še Anžetovo sobo Joj Nina jaz bi tut barvala , no saj mojemu težim že kar nekaj časa, da bi prebarvala dnevno sobo v olivno zeleno. Mi je obljubil, da ta teden vzame dopust, ker moramo še ene omare prej prestavit, drugače bi se tudi sama že lotila . Včeraj pa sem bla še v Rutarju in sem tam vidla full dober tepih, drugače nimamo tepihov, ampak ta je tolk dobr, da ga ne morem pozabit in ga bom gotovo šla iskat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 17:17:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dež
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 17:28:16
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dež spet, že nevemkateridan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 17:29:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Vidim pa, da imate na vzhodu lepše
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 18:04:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Vidim pa, da imate na vzhodu lepše Pri nas tudi . Pa trenutno nismo na vzhodu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 18:12:39
|
|
|
|
petarda
|
No...lep pozdrav iz Novigrada Smo šli malo obujat spomine na stare čase ....joj, koliko se je tu vse spremenilo ...ful se je zgradilo in se še gradijo novi bloki, apartmaji, cela naselja...k sreči pa je staro mestno jedro prav tako, kot je bilo pred 10-timi leti-z dušo ....Cel dan smo bili na sprehodu, res da ful piha, samo je fuuul toplo, par kapljic pa je padlo ravno takrat, ko smo šli na kosilo ..., no zdaj malo počivamo, potem večerja pol pa na ples čarovnic ... se sploh ne rabim nič štimat, ker sem itak grozna...sem mal računala, da bom šla tukaj k frizerju, pa je salon zdaj nekaj dni zaprt, ker je šla šefica na "godišnji odmor" ...No, pa saj me nihče ne pozna
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 18:20:16
|
|
|
|
petarda
|
Evo tu uživamo...samo do fitnessa še nismo prišli , pa do bazena tudi ne...bomo šli jutri, ko napovedujejo slabo vreme http://www.laguna-novigrad.hr/hr/maestral/foto.php Drugače pa smo malo prej zunaj srečali mamico, ki nas je spraševala, če smo kje videli njeno malo deklico... Igrala se je zunaj pri bazenu...potem pa v hipu izginila....vam povem, da ko sem videla to mamico in njen strah in solze...so se mi solze kar same ulile ..... no, k sreči se je potem punčka sama vrnila k hotelu...približno 10 minut smo jo iskali....tale mamica pa že kake pol ure prej ....meni se je 10 minut zdelo groooozno dolgih, si ne predstavljam kako je bilo šele njej .....K sreči zgodba s srečnim koncem ....hvala bogu, da je tako, ker drugače dvomim, da bi kdorkoli tukaj mirno spal ...jaz ziher ne.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 18:23:15
|
|
|
|
petarda
|
Jana tvoja dva sta res velika....kako pa je L v primerjavi z vrstniki? Jih tudi vse prešiša?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 31.10.2008 18:30:59
|
|
|
|
petarda
|
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 7:32:05
|
|
|
|
amy26
|
petarda, uživate, super za punčko sem tudi jaz vesela, ker na žalost vedno ni srečen konec pa dobro jutro pri nas nikol konec boleznim, še vedno se vlečejo, zdej še Aleks zaenkrat ni panike malo vneti učki, kašlja, zelen izcedek iz nosa, dokler kokr tok je in pije bo vse ok Ela pa brez apetita, driska, kašelj, vročina,... tako da smo od ponedeljka skos notri ni priporočljivo da gre ven, ker je ful občutljiva
< Sporočilo je popravil amy26 -- 1.11.2008 7:35:50 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 8:06:06
|
|
|
|
petarda
|
Ojoj Amy...ti nič ne zavidam ...me je kar malo strah, ko bo zunaj, da bo tudi pri nas začaran krog ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 8:10:04
|
|
|
|
petarda
|
HANA VSE NAJBOLJŠE ZA TRI SVEČKE!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 12:37:11
|
|
|
|
Urša
|
VSE NAJBOLJŠE, HANA!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 12:50:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Vidim pa, da imate na vzhodu lepše jap Sicer pa pozdravljene, pri nas že 4. dan vlada T-2 mrk, tako da smo brez interneta, telefona in TVja Pa baje T-2 ni kriv, ampak Telekom No, jaz se ne sekiram, pa že skoz skrbi, kak bo bubi živ žav gledal. No, zdaj pa se pri babici šlepamo Vidim, da so spet eni bolančki
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 12:54:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo tu uživamo...samo do fitnessa še nismo prišli , pa do bazena tudi ne...bomo šli jutri, ko napovedujejo slabo vreme Ta hotel (in sosednjega - Laguna) smo si mi šli za poletje ogledat, ko smo bili za 1. maj v Umagu. Ampak nama plaža ni bila všeč, tisto nasipano kamenje je tako ostro . No, saj na koncu pa so nam itak morje vodene koze popapcale
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 12:55:00
|
|
|
|
*bubi*
|
No, tole so pa včerajšnje mere: A: 17.000g in 105 cm J: 17.200g in 105 cm
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
sindarinKolikšna je vsota, ki jo največkrat zapravite za eno igračo?do 10 evrov (
31%)
10- 20 evrov (
46%)
20-30 evrov (
15%)
30-40 evrov (
3%)
40-50 evrov (
3%)
nad 50 evrov (
2%)
Število vseh glasov: 226Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!