Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 12:55:58
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 13:03:54
|
|
|
|
petarda
|
Sem hotela zdaj vabila naredit, pa mi Ulead ne dela več ...nimam pa s sabo CD-ja .... no, sem pa vsaj zbrala slikico ....zdaj grem pa kar k petarditu zalečt
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 13:08:38
|
|
|
|
*bubi*
|
pa mi Ulead ne dela več Kakšen programček je to? Daj na hitrco naštej možnosti, prosim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 13:26:04
|
|
|
|
petarda
|
Meni najboljši, ker mi je najbolj domač .... lahko pa vse delaš...okvirčke, ozadja, izreze, napise... Sem ga zdaj znova snela z neta, samo očitno moram računalnik še enkrat zagnat... bi pa rada danes naredila vabilo, ker med tednom spet ne bo časa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 14:48:14
|
|
|
|
petarda
|
Meni najboljši, ker mi je najbolj domač Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....vse sem naredila, napačno shranila in je čist neuporabno ....boljš, da bi šla spat ...zdaj se bo pa petardito že kmal zbudil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 14:56:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni najboljši, ker mi je najbolj domač .... lahko pa vse delaš...okvirčke, ozadja, izreze, napise... hvala, bom malo sprobala. Ko bomo spet internet imeli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 15:21:32
|
|
|
|
petarda
|
Mi je zdaj uspelo na hitro še enkrat narediti ....sicer ni tako kot prvič...ampak vseeno čist ok.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 15:34:53
|
|
|
|
petarda
|
Saj...če bi znala slikice naložit tu gor, bi vam vabilo pokazala...al pa če bi mi recimo gmail delal za pošiljanje slikic ....ko hočem poslati kako slikico mi napiše...še vedno se ukvajamo s tem ...a vam tudi? No, na shrani.si pa tudi ne morem dat, ker ne dovoli nalagat iz tega IP...piše, da je samo za slovenske uporabnike ....no, pa itak se je petardito zdaj zbudil in gremo ven...na SOOOOONČEEEEK
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 18:35:34
|
|
|
|
*bubi*
|
...al pa če bi mi recimo gmail delal za pošiljanje slikic ....ko hočem poslati kako slikico mi napiše...še vedno se ukvajamo s tem Protivirusno zaščito imaš in ti tako dolgo priponke čekira, da jih gmail ne uspe pripet. Jaz recimo original fotk ne morem pripet, samo pomanjšane na max 300 kB. Pa še takrat eno po eno pripenjam in vmes shranjujem. Če imam več tega, še Avast izklopim.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 19:39:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
H A N A V S E N A J B O L J Š E
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 19:40:46
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljene Saj kar ne morem verjeti, da je leto spet okoli. Kriza. Jah kaj čemo, staramo se...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 19:41:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Pozdravljene Saj kar ne morem verjeti, da je leto spet okoli. Kriza. Jah kaj čemo, staramo se... Me ne....samo naši otroci
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 19:42:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ...al pa če bi mi recimo gmail delal za pošiljanje slikic ....ko hočem poslati kako slikico mi napiše...še vedno se ukvajamo s tem Protivirusno zaščito imaš in ti tako dolgo priponke čekira, da jih gmail ne uspe pripet. Jaz recimo original fotk ne morem pripet, samo pomanjšane na max 300 kB. Pa še takrat eno po eno pripenjam in vmes shranjujem. Če imam več tega, še Avast izklopim. Manj kot 200 kb... ...bom probala zdaj protivirusno ukinit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 19:48:04
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Pozdravljene Saj kar ne morem verjeti, da je leto spet okoli. Kriza. Jah kaj čemo, staramo se... Me ne....samo naši otroci
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 20:02:26
|
|
|
|
tincci
|
Hvala vsem za čestitke Jeeeeeeeeeee, 3 smo stari Zdaj bo baje vse lažje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 20:15:22
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci Hvala vsem za čestitke Zdaj bo baje vse lažje Tisti, ki se po tleh valja! .....petardito se vsak dan bolj trma, uveljavlja svojo voljo in izsiljuje z jokom ....aja, je pa res, da ŠE nismo tri leta stari...morda bo pa čez 14 dni vse drugače
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 21:11:06
|
|
|
|
nincy
|
Vse najboljše H A N A !
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.11.2008 22:16:47
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda .....petardito se vsak dan bolj trma, uveljavlja svojo voljo in izsiljuje z jokom Saj vem, da je bolj slaba tolažba, a pri nas je isto. Včeraj smo imeli v Avstriji tak izpad, da se je tričetrt ure drl in kričal v avtu, ker ni dobil kar je hotel. Moram rečt, da se je skoraj vedno do sedaj dalo nekak zmenit in sva sklenila kompromis. Včeraj pa nič. Moj ga je nesel iz trgovine pod pazduho kot žakelj, ker drugače se sploh več ni dalo obvladati. Itak, da je bila okrog ful gužva in samo čakala sem, kdaj bo kakšna mamca povedala kakšno pametno, pa se na srečo nihče ni vtikal. Sicer pa, kako že gre...? ...saj bo minilo.... ....enkrat..... .....mogoče....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.11.2008 11:37:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Sicer pa, kako že gre...? ...saj bo minilo.... ....enkrat..... .....mogoče.... Ja, valjda da bo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.11.2008 11:38:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Se katera na brzino spomni, kje je kak seznam naših novembrčkov? Da kateremu ne pozabimo čestitat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.11.2008 11:46:51
|
|
|
|
*bubi*
|
01.11. - Hana (tincci) 04.11. – Sara (smeško) 06.11. - Lara in Sara (kada) 06.11. – Tea (chips) 09.11 – Jaka (Urša) 10.11. - Max Luka (paštetka) 11.11. – Nika (mojcaRR) 12.11. - Ema (Še ena T) 13.11. – Tina (NinaŠ) 14.11. - Andraž (ŽELJA) 14.11. - Blaž (mojamura) 14.11. - petardito (petarda) 14.11. - Mark (sharpy) 15.11. – Lara (nincy) 18.11. - bubi (*bubi*) 18.11.- Vid (podgurka) 20.11. - Andraž (wawa) 21.11. - Adam (ada2) 22.11. - Mark Patrik (Minka Pobalinka) 23.11. - Aleks (amy26) 26.11. - Minea (šmarnica) 28.11. - Lena (Rok_LM) 28.11. - Sergej (Naty_ka) 29.11. - L in J (mujcek) 30.11. - Tilen (til)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.11.2008 11:49:26
|
|
|
|
*bubi*
|
jao, tega sem našla, ampak je ful out Nekaj totalno neznanih sem že ven vrgla. Pa nekaj jih pogrešam. A in J od kvake
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.11.2008 13:01:33
|
|
|
|
ada2
|
joj, november je tu včeraj ni bilo časa za računalnik, zato danes z zamudo: Vse najboljše Hana
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.11.2008 18:27:19
|
|
|
|
kvaka
|
Evo čestike Hani za roj. še od nas Drugače pa pri nas kriza, vsi otroci bolni, še najbolj bogi pa je L. Tako, da jutri bosta J in A doma , men se bo pa . Jaka in Anže pa sta rojena 5.11.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.11.2008 18:36:41
|
|
|
|
petarda
|
Saj vem, da je bolj slaba tolažba, a pri nas je isto. Kaj pa vem...meni je kar malo lažje, če slišim, da ni samo naš tak ....res, ker potem si mislim, da je to eno tako obdobje ...če bi bil pa samo naš tak, vsi drugi pa ...bi se pa malo bolj zasekirala ... Kvaka za tvoje fante pa ....pa zate tudi, ti verjamem, da ti ni lahko...a imaš kako pomoč doma? Mami?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
IME ZA FANTKApodica2NOVO: Katero ime za fantka vam je najlepše?Lovro (
21%)
Svit (
14%)
Izak (
11%)
Vid (
20%)
Enej (
30%)
Aidan (
4%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!