|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
4.10.2008 15:38:10   
ada2
odpiram novo stran, ker na prejšnji smo bile že katastrofalno dolgouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
4.10.2008 15:38:57   
ada2
naš Mihi ima pa danes športni dan, ga kar naprej čutimuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
4.10.2008 15:59:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

naš Mihi ima pa danes športni dan, ga kar naprej čutimuser posted image

Uživaj user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
4.10.2008 16:04:09   
*bubi*
pa nisem si mogla kaj, da ne bi malo prešnofala škatel za user posted image

Glede na to, da spet pričakujete user posted image user posted image , verjetno ne bo pomanjkanja oblačil user posted image  Ali bolj rečeno - se vsaj ne boš vtapljala v njih, tako kot se mi zdaj. Kljub temu, da imam vsega dovolj od bubija, ima bubika skoraj vse novo. Malo duška sem si jaz dala (pa letos niti ne, večinoma že lani), pa seveda babica user posted image  in vsi obiski samo cunjice nosijo. In to male plišaste, bi jo morala 5x dnevno preoblečt, da bi jih ponosila user posted image

Edina dobra stran je, da si bom lahko jaz zdaj dala duška pri igračkah user posted image user posted image user posted image  Pa potem pri pomladnih in poletnih cunjicah user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
5.10.2008 12:55:21   
*bubi*
Babe, jaz sploh več ne folgam user posted image

Ampak vidim, da ve niste nič boljše, se nič ne javljate user posted image  user posted image user posted image user posted image

Danes je tak lep dan, vam ne zamerim user posted image   

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
5.10.2008 17:37:34   
NinaŠ
Ojla!

Smo doma.... ...itak da smo se imeli super user posted image user posted image user posted image user posted image ...ogledali smo si okolico Podčetrtka in Olimja, obiskali "farmo" eksotičnih user posted image živali (razna perjad, lame,...) - uh najbolj sta mi všeč pavova peresa, ki sta ju dobila drobižka (enega smo sicer že dali moji mamici za r.d. user posted image ), Jelenov greben, si privoščili čokoladni dan user posted image - ki smo ga začeli zjutraj z obiskom čokoladnice  user posted image , nabrali kostanje (manjka jim še malo sladkosti, a pika je počila user posted image ), se naplavali - Anže je čistzares splaval brez rokavčkov user posted image in si odpočili user posted image .  Nazajgrede smo se ustavili še na Trojanah, kjer smo se najedli njami krofov user posted image in jih seveda kupili še za večerjo user posted image .
Fotke... ...ko bom utegnila user posted image .

Zdaj pa drobižka iz banje poberem in se še jaz not namočim.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
5.10.2008 19:37:22   
NinaŠ
Tina je ostrigla svojo barbiko user posted image user posted image ... ...in rekla, da mora trenirat, ker ko bo velika bo frizerka user posted image user posted image user posted image user posted image . Da imam pa barbikine lase po celem stanovanju pa raje ne povem user posted image    ...še vedno pa bolje tako, kot da bi sebe ostrigla user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
5.10.2008 21:27:25   
ada2
ok, midva z Adamom sva se danes samo potepala, dopoldne sva po sosedovi škarpi polže nabirala (komaj sem ga prepričala, da so ostali zunaj, ker on bi jih s sabo v posteljo nesel), popoldne sva pa labode za dravo hranila. so bili zelo radodarni z bližino - bi jih lahko mirno tudi pobožala. pa kačo sva na cesti videla in jo je tudi hotel s sabo vzet

no, zdaj mi otroka seveda že spita, jaz sem pa še posodo pomivala zdaj zvečer, ker po kosilu se je ven na sončka mudilouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
5.10.2008 22:47:52   
tincci
Mi smo se pa potepali 3 dni po kurji glavi. 100 km po Goričkem, pa Bogojina pa Bukovniško jezero (ta me je res impresioniral, na dve energetski točki sem se postavila pa obe sta me dobro prerukaliuser posted image user posted image ) pa Otok ljubezni pri Ižakovcih, na koncu pa še ljutomerske gorice, kjer smo si naredili zalogo soka za hano (svežga, sem ga do zdele pasterizirala). Super. Aja, nazaj grede smo se čez Ormož vozili, naprej grede pa čez Radgono, če se ne motim, tam živite nekatere (ada, kvaka)? in sem mislila na vasuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
6.10.2008 11:34:43   
*bubi*
Dober dan! user posted image

Hitim kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse user posted image  Še posebej za posebno gostjo, ki pride poročat, kako je v službi user posted image  

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
6.10.2008 11:36:09   
*bubi*
Ada, pri nas se tudi vse okoli polžev vrti. user posted image  Pa tisti s hiško, pa brez hiške. Na sprehodih itak vsakega opazi, po vrtu bi jih tudi skoz iskal, v vrtcu je to najzabavnejša igra.... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
6.10.2008 20:13:27   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Dober dan! user posted image

Hitim kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse user posted image  Še posebej za posebno gostjo, ki pride poročat, kako je v službi user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Bubi.
Malo vas pozdravim-kot sem obljubila Bubi.
Ja, nova služba. Učim se s polno paro. Je ogromno vsega novega. Dejansko moram povedat, da ima podjetje doro dodelane poslovne strategije. V glavnem učim se kot da sem na faksu user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
6.10.2008 20:14:43   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Mi smo se pa potepali 3 dni po kurji glavi. 100 km po Goričkem, pa Bogojina pa Bukovniško jezero (ta me je res impresioniral, na dve energetski točki sem se postavila pa obe sta me dobro prerukaliuser posted image user posted image ) pa Otok ljubezni pri Ižakovcih, na koncu pa še ljutomerske gorice, kjer smo si naredili zalogo soka za hano (svežga, sem ga do zdele pasterizirala). Super. Aja, nazaj grede smo se čez Ormož vozili, naprej grede pa čez Radgono, če se ne motim, tam živite nekatere (ada, kvaka)? in sem mislila na vasuser posted image

A v Lendavi pa niste nič nakupovali? user posted image

Ja, par km iz Gornje Radgone sem doma jaz.

inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
6.10.2008 20:16:48   
Naty_ka
Nič, jaz se grem stuširat potem pa učiiiiiiiiiiiiiiiiiiit...user posted image user posted image user posted image  Jao, mi je hecno tole učenje...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
6.10.2008 21:49:46   
tincci
V Lendavi smo prespali dve noči, nakupovali pa ničuser posted image Kaj bi morala kam po kake coteuser posted image  

www.alergije.net

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
7.10.2008 4:51:53   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

Danes jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image .

V Lendavi smo prespali dve noči, nakupovali pa ničuser posted image Kaj bi morala kam po kake coteuser posted image  

user posted image user posted image user posted image
Ne, če bi se kaj pri meni oglasila. Jaz namreč delam v Lendavi. user posted image

inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
7.10.2008 8:29:06   
*bubi*
Ej, Naty, kaj zdaj pa ne boš nič več v MB hodila? user posted image  Kaj pa najine kavice?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
7.10.2008 8:50:51   
amy26
dobro jutrouser posted image

Naty hvala za kavico

včeraj smo jedli kostanj, v petek gremo pa z vrtcem od Aleksa v gozd ga nabirat pol pa še na piknik kjer ga bomo pekli oz. ga bodo pekli 4 -je očki ki so se javili, ni mi glih do takšnih srečanj ampak moramo zaradi Aleksa

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
7.10.2008 8:53:35   
amy26
danes pri Eli v vrtcu se bodo igrali z medvedki tako da smo morali vzeti enega od doma,
jutri pa moramo nesti žogo spet vsak jo mora imeti in se bodo igrali, zame je to vse novo user posted image mi je kar všeč program od vzgojiteljic.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
7.10.2008 9:00:29   
*bubi*
To pa je res lepo, Amy. Fajn je po eni strani, da menjavajo vzgojiteljice, ker ima vsaka svoj način in ideje, pa ni nikoli dolgčas user posted image

Ta teden je teden otroka. V našem vrtcu imajo vsak dan nekaj posebnega na programu. Jutri grejo na izlet in rabijo malico iz nahrbtnika user posted image  Kljub temu, da grejo po zajtrku in bodo nazaj do kosila user posted image  Samo me je malo strah, da bubi ne bo zmogel ture user posted image  Večina je že 4 leta stara v tej skupini.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
7.10.2008 16:02:30   
ada2
Aja, nazaj grede smo se čez Ormož vozili, naprej grede pa čez Radgono, če se ne motim, tam živite nekatere (ada, kvaka)? in sem mislila na vas

hmm, škoda, da se nismo zmenili za kako pijačo.... kvaka je pa bolj daleč, nekje okoli NM, če se ne motimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
7.10.2008 19:50:16   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Dobro jutro user posted image

Danes jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image
Ne, če bi se kaj pri meni oglasila. Jaz namreč delam v Lendavi. user posted image

To pa nisem vedela user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
7.10.2008 20:31:08   
petarda
Dober večer in lahko noč user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
7.10.2008 21:27:11   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kaj pa ti to tako na hitro? Se bojiš, da bi kaj preveč povedala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
7.10.2008 21:53:16   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kaj pa ti to tako na hitro? Se bojiš, da bi kaj preveč povedala? user posted image user posted image user posted image

hmm user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da neuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?