|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
1.10.2008 18:42:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Glede toplic pa tudi pri nas nekaj razmišljamo o neki vikend varianti

tudi jaz razmišljam o toplicah, edino user posted image  pripraviti da bi šli z otroci bo podvig, on bi šel najraje brez otrok no sej jaz tudiuser posted image  vendar vem da bi skos mislila na njih a jejo, a je vse ok, tako da če grem gredo kar z mano, sam še nekoga moramo s sabo vzeti v primeru da moj ne gre.

....moj bi pa skoz nekam hodil user posted image ... se mi zdi, da je naš moto zadnja leta....povsod je lepo, doma je pa najbolj dolgčas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tincci mi je všeč tvoja destinacija na linku. user posted image ....boš povedala kako se boste imeli. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
1.10.2008 21:20:44   
*bubi*
....povsod je lepo, doma je pa najbolj dolgčas

no, pol pa le pridite malo na Štajersko pogledat user posted image

Kaj zdaj še kaj hodite v K.?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
1.10.2008 21:23:54   
*bubi*
Midve pa tak uživava zunaj na sončku user posted image  Te tri dni sva bili čez opoldan po 2 uri zunaj. Bubika tak lepo spi v vozičku, jaz pa začenjam malo kondicijo nabirat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
2.10.2008 9:03:23   
kvaka
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
2.10.2008 9:23:45   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

ampak žal nemogoče, ker čez 3 ure že začnem delat.

Ada a nisi na bolniški? user posted image

ne, 13.10 začnem najprej z dopustom, potem pa upam, da novembra z bolniško. mi je že prav muka postala biti cel dan na nogah, sploh zda, ko sem popoldan. pa itak, da ko se za 5 minut vsedem prileti mimo kdo od šefov, ko pa npr. celo uro skupaj ribam invalidske vozičke v zadušljivi kopalnici pa nikogaruser posted image user posted image

ajja, pa noge so mi začele nekaj zatekatuser posted image

no, saj bouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
2.10.2008 9:24:49   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image samo jamram, ampak se vidi, da nisem več 20 let starauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
2.10.2008 20:17:33   
amy26
moj bi pa skoz nekam hodil ... se mi zdi, da je naš moto zadnja leta....povsod je lepo, doma je pa najbolj dolgčas

user posted image user posted image user posted image  moj user posted image  je pa zapečkar, skos bi bil doma

danes ste pa zgovorneuser posted image

sem zadnjič hvalila da smo zdravi in evo Ela ima že tretji dan vročino, tečna k user posted image  skos na rokah, jesti nič piti nič, nekaj jo tudi matra v ustih al so zobki, grlo,.. nimam pojma ko hoče kaj pojesti resimo palčke ki jih obožuje mi jih vrne in se začne držati za usta in kazati da jo nekaj boli.
Očitno bo treba jutri k zdravniku jo mal pokazat da vidimo kaj jo matra.

zdej se je celo umirila v pojstli, upam da ne bo prehitro pristala v moji postelji kot je bilo te zadnje noči, zaradi katerih sem še vedno utrujena in nikakva čez dan

lahko noč, grem pod tuš dokler je tišinauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
2.10.2008 22:21:10   
kvaka
Lahko noč user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
3.10.2008 8:52:01   
*bubi*
Dobro jutro!

No, pa je tudi do nas prišel tisti dežek, ki so ga že cel teden napovedovali. user posted image  No, sem se včeraj tak nahodila, da en dan pavze ne bo škodil user posted image  Bubika pa tud po 4 ure spi v vozičku, samo da je na zraku user posted image

Za Elo, da bo hitro boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še ena neprijetna varianta je - aftice v ustih. Tudi takrat ne morejo jest user posted image  Še najboljše od vsega so zobki, ti bodo pokukali ven in bo OK user posted image

Ada, ti kar pojamraj. Imaš dober razlog. Za zatekanje nog pa se mi zdi še malo zgodaj user posted image  Bo treba res več počivat.

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
3.10.2008 9:10:11   
ada2
pozdravljene!
evo, danes bom pa dopoldne počivala, ker mi ni treba hitet s kosilom, mama je namreč naredila piščančjo obaro za trgatev, ki jo imamo danes in sem jaz dobila vstran en krožnik, andrej je šel k enemu kolegu na trgatev in ga ne bo do večera, adam gre po vrtcu v varstvo k prijateljici, torej ne kuham nič, samo malo cot bom speglala, tolko, da bo za drugi teden za sproti oblečt, ne več kot 3/4 ure. in ker bom sama bom lahko lenarilauser posted image user posted image user posted image

bubi kaj imate že dežuser posted image no, upam, da pri nas zdrži vsaj do 12, da naši poberejo, pa saj več kot 2 uri itak nimajo trije kaj pobiratuser posted image
mi pa prav paše, da sem se uspela letos izognit vsem trgatvamuser posted image , če mi je kaj muka..... vem, sem čudna, ampak res nimam rada trgatev, pijem ne, drugih pijanih mi pa ni za gledat.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
3.10.2008 10:40:54   
*bubi*
vem, sem čudna, ampak res nimam rada trgatev, pijem ne, drugih pijanih mi pa ni za gledat.

Saj mošt še ni "pijan" user posted image user posted image user posted image

Pri mojem dediju so bolj simbolične trgatve, tiste brajde okol hiše. Potem se spreša, vina nihče ne pije, zato se skuha žganje, ki ga prav tako nihče ne pije.... user posted image user posted image user posted image

BTW: tincci, rabiš kaj mošta letos? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
3.10.2008 17:53:29   
petarda
Meni je pa super v trgatvah user posted image ...samo letos nismo utegnili nikamor it...pa tudi drgač je gužva za znort user posted image user posted image ....evo še jutri grem delat in to prostovolnjo, ker drugače drugi teden ne bom sfolgalauser posted image ....

Nič....grem palačinke pečt, ker danes imamo strica na nočitvi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
3.10.2008 21:41:08   
ada2
Saj mošt še ni "pijan"

jja, ko bi e samo mošt pil.... ampak ker lansko vino nikoli ne gre vso v promet se mora pač spiti na novi trgatvi....

FRAAAAAJ VIKEEEENDuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
4.10.2008 5:48:49   
*bubi*
evo še jutri grem delat in to prostovolnjo, ker drugače drugi teden ne bom sfolgala ....

ne pretiravaj user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
4.10.2008 7:54:14   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

evo še jutri grem delat in to prostovolnjo, ker drugače drugi teden ne bom sfolgala ....

al nimam kaj user posted image ....ena sodelavka je imela že od začetka leta planiran dopust tri tedne v tem času, ker je šla v Kanado, druga sodelavka pa je dva dni pred odhodom prve izvedela, da je hudo bolnauser posted image ....in bo vsaj šest mesecev na bolniškiuser posted image ....in sva za naše "posle" ostali samo dve....jaz in še ena...pa obe sva user posted image , pa obe imava tako gužvo, da še na wc nimava časa ituser posted image ...in tako že dva tedna....samo še enega, pa smo iz najhujšega ven....samo ne me vprašat kako sem se počutila, ko je peteradito v ponedeljek zvečer dobil vročino user posted image user posted image user posted image user posted image ......SPET si nisem mogla vzeti časa in biti z njim domauser posted image user posted image user posted image ....varstvo sem pa rihtala kot nora in vsi ostali so flikali, še največ moja zlata mami user posted image ....šefu sploh nisem govorila v kakih težavah sem, sem pa včeraj povedala, da šibam, ker moram petardita prevzet, pa je sam vprašal kako je....in potem sem mu povedala, da je zbolel in da je zdaj že dobro......vam sploh ne morem povedat kakšno veliko zahvalnost sem videla v njegovih očeh...pa še rekel je...tisočkrat hvala, da si našla varstvo in nisi rabila it na bolniško.....user posted image ....tako da...po eni strani sem vesela, po drugi pa si mislim, da bi mi bil moj otrok verjetno tudi hvaležen, če bi z njim ostala in ga crkljala, ko je bolanuser posted image user posted image .... ampak k sreči je bila samo viroza, k zdravniku ga nismo peljali, skoz je bil dobre volje, skakal, pel....tako da vsaj to...da sem ga z lažjim srcem pustila v varstvu.user posted image ....uh...sem zdaj naložila......v glavnem...saj bo bolje ....ENKRAT ŽE user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
4.10.2008 7:56:29   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja...ta prvo kar mi je na misel prišlo, pa je bilo to, da smo me tudi tebe vedno svarile, da ne pretiravaj user posted image user posted image user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa tudi ni nič zaleglo, ne? user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
4.10.2008 8:01:18   
amy26
dobro jutro

pokonc smo vsi od 6 ure, zaenkrat folgamouser posted image

z Elo sva šli do P ima virozo in rdeče grlo pa še vnete dlesni, zobki rinejo -trojke, vročine nima, ponavadi jo ima popoldne zvečer in ponoči

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
4.10.2008 8:07:36   
amy26
petarda šele zdaj vidim tvoj post pridna pridna, sam res v vsakem primeru ne pretiravaj z delomuser posted image   verjamem pa da se čutiš morda dolžno da se tok predajaš delu, ker boš kmalu šla na porodniško. Za petardita pa res ni treba imeti slabe vesti, važno da si zrihtala varstvo in da je bil pri ljudeh ki jih ima rad.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
4.10.2008 8:13:28   
amy26
pa še nekaj,
tudi jaz zadnje časa delam na polno, če imam le možnost, pripravljam prospekt za tisk oz. sem ga končno pripravila in dala v tisk, zdej bi morala oblikovati še kakšne mape, pa naročit malo poslovna darila to je ta lepi deluser posted image  pa kmalu bo treba do strank hodit itd pestro ni kaj
pa spletno stran imam že nekaj časa novo, če katero zanima gre lahko na http://www.tesnila-altes.si/ mal reklame ne škodiuser posted image

kaj še, mojuser posted image  ima nov avto, tastari (njegovi) še ne vejo jih bo kap ko ga danes domov pripelje

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
4.10.2008 10:01:18   
*bubi*
Aja...ta prvo kar mi je na misel prišlo, pa je bilo to, da smo me tudi tebe vedno svarile, da ne pretiravaj

Take smo user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
4.10.2008 10:02:40   
*bubi*
amy, ti si tudi pridna.

Pa verjamem, da vse ostale tudi, one se nimajo niti časa javit na RR user posted image

NATY, kako je šlo prvi teden?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
4.10.2008 12:33:03   
petarda
Amy pod tubriko o podjetju....ti en presledek manjka .... Ravno zaradi dobre organiziranosti in uspešne strategije vodenjapodjetja nimamo reklamacij. user posted image

Drgač pa sem vesela, da ti posel laufa user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
4.10.2008 12:33:44   
petarda
NATY, kako je šlo prvi teden?

to tudi mene zanima user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
4.10.2008 13:22:05   
ada2
ojuser posted image

jaz sem se pa danes na cote vrgla. sem že zadnjič enkrat dobila 2škatli za Adama, pa sem zdaj končno prebrala kaj mu je že prav in kaj bo še malo počakalo..... pa nisem si mogla kaj, da ne bi malo prešnofala škatel za user posted image

Urša imaš ZSuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
4.10.2008 14:49:42   
amy26
Drgač pa sem vesela, da ti posel laufa

hvalauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?