|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
9.10.2008 9:38:19   
*bubi*
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Bubi zeloooo luškane slikice si dodala v album, sem jih pa komaj našla user posted image

Aja user posted image  Sploh ne vem, kako povabilo to pošlje user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
9.10.2008 19:01:20   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem zdajle odprla položnico za vrtec in vidim, da je petardito v 2.starostnem obdobju, kar pomeni, da imamo 40 EUR manj vrtca za plačat!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
9.10.2008 21:00:35   
ada2
mi imamo tudi manj vrtca za plačatuser posted image user posted image user posted image

drugače pa.... utrujeno, še jutri in v nedeljo, pa sem na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bubi lahko se zmenimo, če mi boš masažno mizo tovorila iz avta v stanovanje, ali pa za kako improvizoriš varianto kje na tlehuser posted image , ampak šele po drugem tednu, najprej se moram spočiti, pa goro cot speglati, pa okna umiti, pa malo po hiši red naredit.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
9.10.2008 21:22:52   
petarda
ampak šele po drugem tednu, najprej se moram spočiti, pa goro cot speglati, pa okna umiti, pa malo po hiši red naredit.....

taki bi bili tudi moji načrti...če bi imela kmalu dopustuser posted image ....ah...saj sta "samo" še dva meseca user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
9.10.2008 21:25:44   
petarda
Ej...samo še mesec dni in bodo naši sončki spet praznovali! Komaj čakam user posted image user posted image user posted image Balončki, obešanke, tortice, darila, svečke...samo veselje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
9.10.2008 21:27:25   
petarda
Zdaj se grem pa v pobrat v posteljo, ker danes sem komaj domov prišlauser posted image  Me ful za križ grabi, pa dol me tišči že cel danuser posted image .....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
10.10.2008 8:23:09   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image
bubi lahko se zmenimo, če mi boš masažno mizo tovorila iz avta v stanovanje,

Ah, to pa sploh ni problem, imam za take stvari user posted image  doma user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  mi bomo tudi manj vrtca plačevali, pa ne zaradi starostnega obdobja ampak zaradi večjega števila družinskih članov. En razred smo poskočili in bo 35€ manj user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
10.10.2008 8:34:45   
kvaka
Dobro jutro user posted image

pri nas imamo tudi malo manj vrtca za plačat, ker smo v drugem starostnem obdobju, ampak je razlika itak minimalna, saj je razlika med 1. in 2. starostnim obdobjem od celotnega zneska manj kot 10 EUR user posted image .

Sploh pa nam še niso poslali pogodb za brezplačen vrtec za 2. otroka in moramo za mesec september plačati za oba user posted image  user posted image  user posted image , tako da bom še danes klicala na občino in povprašala, kaj se grejo oz. zakaj nismo upravičeni do brezplačnega vrtca za 2. otrokauser posted image  Tiste formularje za brezplačni vrtec, smo morali že v juniju oddat.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
10.10.2008 8:40:28   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ej...samo še mesec dni in bodo naši sončki spet praznovali! Komaj čakam user posted image user posted image user posted image Balončki, obešanke, tortice, darila, svečke...samo veselje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

To je pri nas tudi že skoraj obvezna dnevna debata user posted image . Ves čas sprašujeta, koliko bosta stara? Pa kakšno torto bosta imela, pa koga bosta na roj. dan povabila, saj smo sedaj skoraj vsak vikend vabljeni na kakšno praznovanje roj. dne user posted image  in seveda teka ne pozabita hitro. Kar se pa darila tiče, če ju vprašaš kaj si želita, pa je njun odgovor vedno torta user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
10.10.2008 9:35:39   
*bubi*
saj je razlika med 1. in 2. starostnim obdobjem od celotnega zneska manj kot 10 EUR .

Ja, odvisno, kje si na lestvici. Meni se je lani 90€ mesečno poznalo, da smo plačevali II. in ne I. starostno. Še vedno pa imamo user posted image  za plačat.

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
10.10.2008 9:41:46   
kvaka
Seveda bubi se ti pozna, če je razlika med 1. in 2. starostnim obdobjem velika.

Pri nas pa je za 1. (1-3 let) starostni razred cena vrtca cca. 380 EUR za 2. v katerega spadamo sedaj (2-4 let) pa 374 EUR. Kar ni nobene bistvene razlike user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
10.10.2008 18:27:21   
tincci
Evo, sistematski je za nami pa da dam podatke za našo tabelouser posted image

94 cm
15.7 kg

Vse ok, razvoj super, stopala razvita, igrice obvlada, ne vidi pa dobro in se morava naročit na očesno (ni videla nič v spodnjih dveh vrsticah). Pa pohvaljena sem, da glede na njene izvide izgleda fantastično.

No, poročajte, ko boste imele tudi ve pregled.

Aja, pa ne bomo se še cepili (ima 3 cepljenja od 5). Niti ni predlagala pediatrinja, jaz pa tudi ne user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
10.10.2008 20:58:05   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image
sem pravkar dobila veliko potovalko oblačil za Adama od sosede user posted image user posted image user posted image

same lepe cote, tako, da bo naš Adam pravi mali frajer to zimouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
10.10.2008 21:05:48   
ada2
vau tincci, Hana je res korenjak, vse pohvale mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz včasih komu, ki se zmrduje, da mu otrok noče nič jesti ali kaj podobnega povem o vaši Hani in potem me ponavadi vprašajo: ja kako pa je ta punčka potem razvita? ali normalno rase? verjetno je pravi drobižek?
jaz pa ponosno povem, da je čisto taka, kot skoraj triletna punčka mora biti, saj ima zelo skrbno mamico, ki ji ni težko poskrbeti zanjo.
in včasih se kdo prav zamisli in šele po kakih 10 minutah reče, da njemu bi se pa že utrgalouser posted image
jaz pa le rečem, da na srečo niso vsi taki. res, ti in pa mamica tiste "moje" Urške, sta meni vzor materinstvauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
11.10.2008 7:21:31   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
11.10.2008 7:44:09   
kvaka
Dobro jutro user posted image

Nina hvala za kavico.

Kje pa petarda hodiuser posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
11.10.2008 7:50:21   
amy26
Sem zdajle odprla položnico za vrtec in vidim, da je petardito v 2.starostnem obdobju, kar pomeni, da imamo 40 EUR manj vrtca za plačat!

tudi Aleks je v 2. starostnem obdobju in je položnica zelo nizkauser posted image user posted image user posted image  Ela pa ima zastonj

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
11.10.2008 8:16:18   
kvaka
A poveste koliko je 100% cena vrtca pri vas? Da se vam vsem tako pozna pri prehodu v drugo starostno obdobjeuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
11.10.2008 9:16:16   
*bubi*
same lepe cote, tako, da bo naš Adam pravi mali frajer to zimo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
11.10.2008 9:20:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

A poveste koliko je 100% cena vrtca pri vas? Da se vam vsem tako pozna pri prehodu v drugo starostno obdobjeuser posted image

To so javni podatki, vsaka občina ima objavljene na www.

MB:

1. 440€
2. 316,12€

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
11.10.2008 12:02:47   
NinaŠ

Vrtec pri OŠ 16. decembra Mojstrana:

1 – 3 let celodnevni (prvo starostno obdobje) 464,46
3 – 6 let celodnevni (drugo starostno obdobje) 333,26 
...od te cene občina avtomatično prispeva 20%, nato se obračunavajo plačilni razredi

moja sta zdaj oba v 2. starostnem obdobju user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
11.10.2008 12:04:02   
NinaŠ
MB:

1. 440€
2. 316,12€

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem najprej prebrala 1440 oz 2316 € in me je skor na rit vrglo user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
11.10.2008 12:38:09   
*bubi*
...od te cene občina avtomatično prispeva 20%, nato se obračunavajo plačilni razredi

Ja, to vse občine avtomatsko naredijo. MOM pa še dodatno nekaj % prispeva, zdaj recimo še 17%.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
11.10.2008 20:24:07   
tincci
jeb***, cel spis sem napisala user posted image user posted image

kakorkoli, hvala ada, ful sem rabila danes tole user posted image user posted image mi malo zadnje dni kokodaka v glavi, ko vidim, kako počasen je napredek in kje šele smo ...

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
12.10.2008 2:43:23   
amy26
ker ne morem spati nas bom vsaj spravila spet na prvo stranuser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?