Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.10.2008 18:42:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Glede toplic pa tudi pri nas nekaj razmišljamo o neki vikend varianti tudi jaz razmišljam o toplicah, edino pripraviti da bi šli z otroci bo podvig, on bi šel najraje brez otrok no sej jaz tudi vendar vem da bi skos mislila na njih a jejo, a je vse ok, tako da če grem gredo kar z mano, sam še nekoga moramo s sabo vzeti v primeru da moj ne gre. ....moj bi pa skoz nekam hodil ... se mi zdi, da je naš moto zadnja leta....povsod je lepo, doma je pa najbolj dolgčas Tincci mi je všeč tvoja destinacija na linku. ....boš povedala kako se boste imeli.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.10.2008 21:20:44
|
|
|
|
*bubi*
|
....povsod je lepo, doma je pa najbolj dolgčas no, pol pa le pridite malo na Štajersko pogledat Kaj zdaj še kaj hodite v K.?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 1.10.2008 21:23:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Midve pa tak uživava zunaj na sončku Te tri dni sva bili čez opoldan po 2 uri zunaj. Bubika tak lepo spi v vozičku, jaz pa začenjam malo kondicijo nabirat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.10.2008 9:03:23
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.10.2008 9:23:45
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ampak žal nemogoče, ker čez 3 ure že začnem delat. Ada a nisi na bolniški? ne, 13.10 začnem najprej z dopustom, potem pa upam, da novembra z bolniško. mi je že prav muka postala biti cel dan na nogah, sploh zda, ko sem popoldan. pa itak, da ko se za 5 minut vsedem prileti mimo kdo od šefov, ko pa npr. celo uro skupaj ribam invalidske vozičke v zadušljivi kopalnici pa nikogar ajja, pa noge so mi začele nekaj zatekat no, saj bo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.10.2008 9:24:49
|
|
|
|
ada2
|
samo jamram, ampak se vidi, da nisem več 20 let stara
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.10.2008 20:17:33
|
|
|
|
amy26
|
moj bi pa skoz nekam hodil ... se mi zdi, da je naš moto zadnja leta....povsod je lepo, doma je pa najbolj dolgčas moj je pa zapečkar, skos bi bil doma danes ste pa zgovorne sem zadnjič hvalila da smo zdravi in evo Ela ima že tretji dan vročino, tečna k skos na rokah, jesti nič piti nič, nekaj jo tudi matra v ustih al so zobki, grlo,.. nimam pojma ko hoče kaj pojesti resimo palčke ki jih obožuje mi jih vrne in se začne držati za usta in kazati da jo nekaj boli. Očitno bo treba jutri k zdravniku jo mal pokazat da vidimo kaj jo matra. zdej se je celo umirila v pojstli, upam da ne bo prehitro pristala v moji postelji kot je bilo te zadnje noči, zaradi katerih sem še vedno utrujena in nikakva čez dan lahko noč, grem pod tuš dokler je tišina
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 2.10.2008 22:21:10
|
|
|
|
kvaka
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.10.2008 8:52:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! No, pa je tudi do nas prišel tisti dežek, ki so ga že cel teden napovedovali. No, sem se včeraj tak nahodila, da en dan pavze ne bo škodil Bubika pa tud po 4 ure spi v vozičku, samo da je na zraku Za Elo, da bo hitro boljše Še ena neprijetna varianta je - aftice v ustih. Tudi takrat ne morejo jest Še najboljše od vsega so zobki, ti bodo pokukali ven in bo OK Ada, ti kar pojamraj. Imaš dober razlog. Za zatekanje nog pa se mi zdi še malo zgodaj Bo treba res več počivat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.10.2008 9:10:11
|
|
|
|
ada2
|
pozdravljene! evo, danes bom pa dopoldne počivala, ker mi ni treba hitet s kosilom, mama je namreč naredila piščančjo obaro za trgatev, ki jo imamo danes in sem jaz dobila vstran en krožnik, andrej je šel k enemu kolegu na trgatev in ga ne bo do večera, adam gre po vrtcu v varstvo k prijateljici, torej ne kuham nič, samo malo cot bom speglala, tolko, da bo za drugi teden za sproti oblečt, ne več kot 3/4 ure. in ker bom sama bom lahko lenarila bubi kaj imate že dež no, upam, da pri nas zdrži vsaj do 12, da naši poberejo, pa saj več kot 2 uri itak nimajo trije kaj pobirat mi pa prav paše, da sem se uspela letos izognit vsem trgatvam , če mi je kaj muka..... vem, sem čudna, ampak res nimam rada trgatev, pijem ne, drugih pijanih mi pa ni za gledat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.10.2008 10:40:54
|
|
|
|
*bubi*
|
vem, sem čudna, ampak res nimam rada trgatev, pijem ne, drugih pijanih mi pa ni za gledat. Saj mošt še ni "pijan" Pri mojem dediju so bolj simbolične trgatve, tiste brajde okol hiše. Potem se spreša, vina nihče ne pije, zato se skuha žganje, ki ga prav tako nihče ne pije.... BTW: tincci, rabiš kaj mošta letos?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.10.2008 17:53:29
|
|
|
|
petarda
|
Meni je pa super v trgatvah ...samo letos nismo utegnili nikamor it...pa tudi drgač je gužva za znort ....evo še jutri grem delat in to prostovolnjo, ker drugače drugi teden ne bom sfolgala .... Nič....grem palačinke pečt, ker danes imamo strica na nočitvi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 3.10.2008 21:41:08
|
|
|
|
ada2
|
Saj mošt še ni "pijan" jja, ko bi e samo mošt pil.... ampak ker lansko vino nikoli ne gre vso v promet se mora pač spiti na novi trgatvi.... FRAAAAAJ VIKEEEEND
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 5:48:49
|
|
|
|
*bubi*
|
evo še jutri grem delat in to prostovolnjo, ker drugače drugi teden ne bom sfolgala .... ne pretiravaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 7:54:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* evo še jutri grem delat in to prostovolnjo, ker drugače drugi teden ne bom sfolgala .... ne pretiravaj al nimam kaj ....ena sodelavka je imela že od začetka leta planiran dopust tri tedne v tem času, ker je šla v Kanado, druga sodelavka pa je dva dni pred odhodom prve izvedela, da je hudo bolna ....in bo vsaj šest mesecev na bolniški ....in sva za naše "posle" ostali samo dve....jaz in še ena...pa obe sva , pa obe imava tako gužvo, da še na wc nimava časa it ...in tako že dva tedna....samo še enega, pa smo iz najhujšega ven....samo ne me vprašat kako sem se počutila, ko je peteradito v ponedeljek zvečer dobil vročino ......SPET si nisem mogla vzeti časa in biti z njim doma ....varstvo sem pa rihtala kot nora in vsi ostali so flikali, še največ moja zlata mami ....šefu sploh nisem govorila v kakih težavah sem, sem pa včeraj povedala, da šibam, ker moram petardita prevzet, pa je sam vprašal kako je....in potem sem mu povedala, da je zbolel in da je zdaj že dobro......vam sploh ne morem povedat kakšno veliko zahvalnost sem videla v njegovih očeh...pa še rekel je...tisočkrat hvala, da si našla varstvo in nisi rabila it na bolniško..... ....tako da...po eni strani sem vesela, po drugi pa si mislim, da bi mi bil moj otrok verjetno tudi hvaležen, če bi z njim ostala in ga crkljala, ko je bolan .... ampak k sreči je bila samo viroza, k zdravniku ga nismo peljali, skoz je bil dobre volje, skakal, pel....tako da vsaj to...da sem ga z lažjim srcem pustila v varstvu. ....uh...sem zdaj naložila......v glavnem...saj bo bolje ....ENKRAT ŽE ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 7:56:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* evo še jutri grem delat in to prostovolnjo, ker drugače drugi teden ne bom sfolgala .... ne pretiravaj Aja...ta prvo kar mi je na misel prišlo, pa je bilo to, da smo me tudi tebe vedno svarile, da ne pretiravaj .... ....pa tudi ni nič zaleglo, ne? ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 8:01:18
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro pokonc smo vsi od 6 ure, zaenkrat folgamo z Elo sva šli do P ima virozo in rdeče grlo pa še vnete dlesni, zobki rinejo -trojke, vročine nima, ponavadi jo ima popoldne zvečer in ponoči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 8:07:36
|
|
|
|
amy26
|
petarda šele zdaj vidim tvoj post pridna pridna, sam res v vsakem primeru ne pretiravaj z delom verjamem pa da se čutiš morda dolžno da se tok predajaš delu, ker boš kmalu šla na porodniško. Za petardita pa res ni treba imeti slabe vesti, važno da si zrihtala varstvo in da je bil pri ljudeh ki jih ima rad.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 8:13:28
|
|
|
|
amy26
|
pa še nekaj, tudi jaz zadnje časa delam na polno, če imam le možnost, pripravljam prospekt za tisk oz. sem ga končno pripravila in dala v tisk, zdej bi morala oblikovati še kakšne mape, pa naročit malo poslovna darila to je ta lepi del pa kmalu bo treba do strank hodit itd pestro ni kaj pa spletno stran imam že nekaj časa novo, če katero zanima gre lahko na http://www.tesnila-altes.si/ mal reklame ne škodi kaj še, moj ima nov avto, tastari (njegovi) še ne vejo jih bo kap ko ga danes domov pripelje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 10:01:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja...ta prvo kar mi je na misel prišlo, pa je bilo to, da smo me tudi tebe vedno svarile, da ne pretiravaj Take smo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 10:02:40
|
|
|
|
*bubi*
|
amy, ti si tudi pridna. Pa verjamem, da vse ostale tudi, one se nimajo niti časa javit na RR NATY, kako je šlo prvi teden?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 12:33:03
|
|
|
|
petarda
|
Amy pod tubriko o podjetju....ti en presledek manjka .... Ravno zaradi dobre organiziranosti in uspešne strategije vodenjapodjetja nimamo reklamacij. Drgač pa sem vesela, da ti posel laufa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 12:33:44
|
|
|
|
petarda
|
NATY, kako je šlo prvi teden? to tudi mene zanima
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 13:22:05
|
|
|
|
ada2
|
oj jaz sem se pa danes na cote vrgla. sem že zadnjič enkrat dobila 2škatli za Adama, pa sem zdaj končno prebrala kaj mu je že prav in kaj bo še malo počakalo..... pa nisem si mogla kaj, da ne bi malo prešnofala škatel za Urša imaš ZS
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 4.10.2008 14:49:42
|
|
|
|
amy26
|
Drgač pa sem vesela, da ti posel laufa hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?