Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 20:57:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
vedno pustim torbico v avtu pred vrtcem ej ne govori, jaz včasih - če je avto ful zarošen (ker se mi ga zvečer ne ljubi v garažo zapeljat ), pustim pred vrtcem celo prižgan avto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:18:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ vedno pustim torbico v avtu pred vrtcem ej ne govori, jaz včasih - če je avto ful zarošen (ker se mi ga zvečer ne ljubi v garažo zapeljat ), pustim pred vrtcem celo prižgan avto ...jao, pa ti si še 100 x hujša kot jaz ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:24:36
|
|
|
|
petarda
|
Midva z lubijem spet nisva prišla na vrsto za "kaj te moti na meni" temo ....mal pospravim po hiši, se vrnem, pa že spi pred TV-jem ... pa zmeraj ko je on na vrsti za it spat s petarditom bi on taaakoooo gledal TV....pol pa če se kdaj zbudim, ko sem jaz na vrsti pa itak spi pred TV ....a nebi bilo potem lažje, da bi on vsak dan hodil s petarditom spat, če itak zaspi? .....evo...tole recimo že ne razmumem...saj ne da me moti ....ampak ne razumem .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:25:17
|
|
|
|
petarda
|
Aaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kje si zdaj .....čakamo...čakamo....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:30:29
|
|
|
|
petarda
|
Nina zadnjič si vprašala, če bomo kam vpisali otroke na izvenvrtčevkse dejavnosti...no, mi ga letos še ne bomo. Sem razmišljala o tem in pregledala ponudbo na našem koncu in ugotovila, da je še premajhen ....se mi zdi, da nebi hotel ostati na telovadbi recimo...sam. Če bi pa imeli tako ponudbo, kot imate vi...da jih že v vrtcu odpeljejo in potem jih prideš samo iskat v drug prostor...potem bi se pa verjetno odločili ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:35:55
|
|
|
|
petarda
|
A vaši otroci kaj molijo zvečer? Mi molimo vsak večer in meni je tako lepo iz njegovih ustec slišat molitvico Sveti angel ...pa potem zmeraj na koncu reče: "Dragi Jezus....čuvaj mamico, našega dojenčka, mene, očita, moje prijatelje v vrtcu, mamičine v službi, očitove v službi, babico, dedija.........strica.........in vse, ki jih imamo radi" .....saj če je utrujen našteje samo nas štiri in doda da še vse tiste, ki jih imamo radi .....ne vem, meni se zdi tak prisrčno, pa prav nek občutek dobim, da zdaj nas bo pa res nekdo zgoraj čuval ..... ....pa ne, da bi bila zdaj ultra verna, vsako nedeljo pri maši itd....ampak mi je vseeno tak lep občutek poslušat ga.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:38:59
|
|
|
|
petarda
|
....ah....očitno sem ostala sama .... Veste kera pesem je zdaj petarditu všeč? Od Smolarja...jaz sem nor ....sem jo zadnjič nekaj pela čist tko....brezveze...pa mu je bila ful všeč ...zakaj neki? .....pol pa poje: "Jaz sem nooooor, jaz sem ubogi, bogi, bogi stvor" ...jao, sem rekla, da me bodo vzgojiteljice na socialno prijavle ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:39:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
A vaši otroci kaj molijo zvečer? ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:40:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
"Jaz sem nooooor, jaz sem ubogi, bogi, bogi stvor"
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:41:41
|
|
|
|
NinaŠ
|
Veš, avto odklenjen oz. prižgan pustiti je pa pri nas na vasi pravgotovo drugače, kot pri vas v mestu . Sicer ne, da se lumparije ne bi dogajale, ...ampak nek občutek varnosti pa vseeno še imamo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:42:15
|
|
|
|
petarda
|
Veste kaj????? Me zanima, če vas še lahko "prikličem" Niiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Uršaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Buuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Naaaaaaaaaatyyyyyyyyyyyyyyyy Teeeeeeeeeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Amyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaa Niiiiiiiiiincyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil Shaaaaaaaaaaaaarpyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Paaaaaaaaaaaštetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaa Ala....vse iz postelje, meni se čveka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:44:03
|
|
|
|
petarda
|
Ooooo Nina....si se že trikrat vmes javila, ko sem te klicala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:45:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Veš, avto odklenjen oz. prižgan pustiti je pa pri nas na vasi pravgotovo drugače, kot pri vas v mestu . Sicer ne, da se lumparije ne bi dogajale, ...ampak nek občutek varnosti pa vseeno še imamo ....ja, to pa verjetno res.... ...saj mi smo tudi na vasi...samo vrtec imamo v mestu , pa sem mislila, da je pri vas enako
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:46:25
|
|
|
|
petarda
|
Tiiiiiiiiiiiiiiincciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ....te moram klicat, al se boš sama javila?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:50:40
|
|
|
|
petarda
|
Veste kaj sem lani razmišljala? Kolk bi bilo fajn, da bi se vse novembrke enkrat dobile...ampak same ....brez otrok in naših ....Recimo kje v Lj....pa šle mal na pijačko, pa mal zažurat okrog....kao silvestrovanje za veseli december ..... ...saj mi je letos tudi ideja všeč, samo malo manj, ker sem ..... drugo leto bom imela majhnega otroka-pa ne samo jaz ....no, potem (čez dve leti) bi se pa recimo lahko kje dobile, da mal zafeštamo skupaj...ste za? ....saj termin bomo naknadno določile
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:50:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
zvenvrtčevkse dejavnosti...no, mi ga letos še ne bomo. Sem razmišljala o tem in pregledala ponudbo na našem koncu in ugotovila, da je še premajhen .... saj pri nas tudi ni veliko izbire - telovadba, tenis, smučanje in plesne vaje, pa še to so le plesne vaje za mlajše od 4 let. Res pa se mi zdi, da je letos otrokom (predvsem šolskim) omogočenih veliiiko popoldanskih dejavnosti ; zdaj je končno obnovljena telovadnica , kjer bo potekalo veliko športnih aktivnosti/treningov, pa tudi en privat ______šprot d.o.o. je odprl vrata . Ravno danes, na setanku sveta staršev so bile predstavljene popoldanske aktivnosti, ki jih "nudi šola" (so brezplačne ) in sem razmišljala, da jih je, za tako majhen kraj/šolo (127 učencev), res izjemno veliko. Poleg tega bodo v okviru vrtca organizirani tudi tečaji rolanja, kolesarjenja, smučanja in mislimdašenečesakarsenespomnim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:53:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kolk bi bilo fajn, da bi se vse novembrke enkrat dobile...ampak same sem za samo prooooosim ne v tem prednovoletnem in pomartinovem času - že čispreveč dogaja in ne vem kako bi strpala v urnik
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:53:40
|
|
|
|
petarda
|
Kje pa je vaša šola? Kaj pa vrtec?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:56:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
100 - 150 metrov od hiše ...ja v Mojstrani
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:57:31
|
|
|
|
petarda
|
Nina a ti imaš zdaj Tino že zastonj v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:57:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja, oboje eno ob drugem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:58:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina a ti imaš zdaj Tino že zastonj v vrtcu? jo imam že od 1.1.2008 , ker je do 1.9.2008 strošek nosila občina, zdaj pa je breme predala državi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:58:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ 100 - 150 metrov od hiše ...ja v Mojstrani Ah...jaz vedno mislim, da si ti iz KG ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 21:59:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ah...jaz vedno mislim, da si ti iz KG saj si skoraj zadela - živim v OBČINI Kr.Gora
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 25.9.2008 22:00:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Nina a ti imaš zdaj Tino že zastonj v vrtcu? jo imam že od 1.1.2008 , ker je do 1.9.2008 strošek nosila občina, zdaj pa je breme predala državi Fajn občina ...če strošek vrtca deliš na dva otroka, potem še ni tak hudo...če bi pa dobila dve taki položnici na mesec....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?