|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
25.9.2008 11:06:27   
*bubi*
Aja pa potem moram it še v vrtec, v računovodstvo...sploh nisem vedla da moram oddat vlogo za znižano plačilo vrtca,

nincy, seveda moraš oddat. Zdaj eno, za te 4 mesece, novembra pa še eno za naslednje koledarsko leto.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
25.9.2008 11:07:47   
*bubi*
Aja, razen če želiš 4 mesece plačevat najvišjo ceno user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
25.9.2008 14:27:12   
ada2
evo meuser posted image

ja, brez interneta smo bili in to po zaslugi user posted image user posted image . prešnji četrtek sva namreč iz dnevne morala vrčti omaro in posledično smo vse preobrnili (se rešili velike svinjarijeuser posted image ) in začasno odklopili računalnik, potem ga pa moj dragi ni več znal nazaj skup spravituser posted image user posted image user posted image user posted image oz. vse je delalo, kazalo celo odlično povezavo, ampak nič ni delalo. in ker e on pač moški, tak tipičen, ki ne bi npr. nikoli vprašal za pot, pa če se tudi že milijontič pelje v krog, no, ni nikogar klical za pomoč dokler ni vredu počilo doma in sva bila že na bojni nogi, no, ko pa je Naty še včeraj sms poslala sem mu pa pokazala, da ne gre brez interneta in je moral obljubit, da bo danes zrihtano ..... in pridem prej iz službe in delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
25.9.2008 14:32:23   
ada2
no, z dopustom pričnem 13.10, ga imam do 1.11., ostane mi še 5 dni dopusta ampak upam, da potem res dobim bolniško. a mislite, da bi bilo pametno G omenit, da se nam je v službi pojavilo kar nekaj MRSE, pa čeprav delam po vseh predpisih in z vsemi zaščitnimi sredstvi, me je kljub vsemu strah, pa tudi ne vem, če je glih dobro toliko razkužila nanašat nase v tem obdobju ..... bubi to boš ti verjetno vedela, a ima to razkužilo za roke kak vpliv na zarodek?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
25.9.2008 14:36:45   
*bubi*
Lepo te je spet brati, Ada user posted image

bubi to boš ti verjetno vedela, a ima to razkužilo za roke kak vpliv na zarodek?

Ne bi smelo bit nič kritičnega, glede na to, da si že v 18. tednu user posted image

Samo ne delat tako kot moj bubi, ko je prišel v P in je hotel na rokice tisto, ko tak lepo diši user posted image  In si je valjda roke pod nos tiščal user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
25.9.2008 14:37:17   
*bubi*
oz. vse je delalo, kazalo celo odlično povezavo, ampak nič ni delalo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
25.9.2008 14:38:07   
ada2
drugače smo ok, zdravi, klepetavi, živahni.... v trebuhu vedno večji kraval, spol je že znan, ime določeno......

no, se tipkamo zvečeruser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
25.9.2008 15:52:17   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

drugače smo ok, zdravi, klepetavi, živahni.... v trebuhu vedno večji kraval, spol je že znan, ime določeno......

Čaki čaki čaki ti malo. Zvečer nam boš vse to zaupala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
25.9.2008 15:53:30   
*bubi*
Saj vem, da se bomo mogoče morali pustiti presenetiti. user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
25.9.2008 16:46:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jaoooooooo......zdaj pa ne boš mogla, da nebi povedala! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
25.9.2008 16:47:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Saj vem, da se bomo mogoče morali pustiti presenetiti. user posted image  

nič ne....jaz pričakujem odgovor user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
25.9.2008 18:28:49   
nincy
Ne vem al bi user posted image  user posted image  user posted image  al bi user posted image  user posted image  user posted image ... Bi bilo bolj, da ne bi jaz peljala L v vrtec...vsaj za nekaj bi bilo dobro...
Ok grem od začetka... Z mami peljeva zjutraj L v vrtec (ker je pač hotla da jo obe user posted image ), L dam v avtosedež, torbico na tla pod sedež, in gremo. L oddava, greva domov, potem se je pa mami že mudil na en seminar v BTC...in valda pustim torbico pod sedežem (itak se ni vidla da je v avtu). Ob 14 me kliče mami, da so vlomil v avto...vzel radio (400€) pa sončna očala (200€, pa za očala sem prov premišljevala, ko sem jih kupovala, če bi dala tolk, pa sem si rekla, ma sej si nič ne kupim, naj bodo vsaj očala malj bolj, pa za dlje časa). In valda sem že cel dan v badu zarad vsega. No in se jaz zdaj spomnim še na torbico user posted image ...notr pa denarnica...v denarnici pa vse... razen denarja ne user posted image (kva sem jih nategnila user posted image )...so pa vse kartice-bančne, zdr. moja in od L, vozniški izpit, osebna, pa cel kup drugih članskih kartic...pa slikce od L ko je bla stara 4 mesce user posted image  ma ni da ni, pa ključi, pa vložki, tamponi user posted image
In sem zdele še hitr klicala na banko, da prekličem kartico, potem pa še na policijo, kjer je bila prijava vloma... in sem se tko narežala policistu...mu rečem, da sem zdaj ugotovila, da tud torbice ni...in on men no pa nardiva prijavo...pa začne kakšna je torbica, znamka...in jst črna, D&G, in on men no tole so pa ženske firme, tko da mi kar čarkuj, ker na te vaše stvari se pa jst ne spoznam user posted image  user posted image  user posted image  Pa za denarnico ista pesem... A se Gucci napiše s Č al kako user posted image  user posted image  user posted image  
Vglavnem cel kup dela so mi naredil...hvala, da ste mi pustil vsaj avtosedež!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
25.9.2008 18:32:46   
nincy
Aja pa še dobra novica...L je bila ful pridna v vrtcu, in je celo spala...z zaprtimi očmi user posted image  Sem prišla tja ob 14, pa sem se samo obrnila, ker je še spala, ob 15 so pa že pridno malico jedli user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
25.9.2008 18:48:23   
*bubi*
Aja pa še dobra novica...

No, fajn, da je vsaj to dobro danes user posted image

Jah, glede vloma v avto pa je res šit, že če nič ne vkradejo, naredijo škodo in kup letanja okoli popravil user posted image

Izgubljena/ukradena denarnica pa je tak al tak največja nočna mora zaradi vseh dokumentov user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
25.9.2008 19:05:09   
petarda
Joj groza Nincy...si ne predstavljam, da me zdaj nekdo tako oškoduje, ker nimam ne časa ne volje letat okoli za nove dokumente user posted image ....zraven tega pa še to ful stane user posted image ....

...jaz sem si tudi letos kupila nova očala...oziroma mi jih je lubi za rojstni dan, samo sem jih sama izbrala user posted image ....in so bile "samo" 100,oo EUR, pa bi se mi tudi zrolalo, da mi jih zdaj kdo suneuser posted image ....

A to so ti vlomili pred vrtcem? user posted image ....Sprašujem zato, ker jaz tudi vedno pustim torbico v avtu pred vrtcem user posted image .... vedno pomislim, da bi lahko koga zamikalo, potem pa si vedno rečem...ah, saj ne bo, saj bom v dveh minutah nazaj user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
25.9.2008 19:06:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

Aja pa še dobra novica...L je bila ful pridna v vrtcu, in je celo spala...z zaprtimi očmi user posted image  Sem prišla tja ob 14, pa sem se samo obrnila, ker je še spala, ob 15 so pa že pridno malico jedli user posted image

tole je pa res fajn novička user posted image ....očitno se bodo tudi tvoja punca počasi navadila na vrtec user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
25.9.2008 19:09:20   
petarda
Jaz se pa zdaj crkljam ob vroči čokoladi s cimetom user posted image ....nasploh mi v tej nosečnosti ful paše čokolada user posted image ....v vseh oblikah, barvah, vonjih, okusih user posted image user posted image user posted image user posted image ....potem imam pa povsod rezervo...eno v torbici, eno v avtu, eno doma, eno v službi v predalu....user posted image user posted image user posted image user posted image ....tisto zmeraj najprej likvidiram user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
25.9.2008 19:55:46   
nincy
A to so ti vlomili pred vrtcem? user posted image

Pred BTC-jem sred belega dne. Moji kolegici pa en mesec nazaj v garažni hiši City park.
No in prej sem bila še na zavarovalnici, in kaj rečejo, da sploh nimam zavarovanega radia user posted image  user posted image  user posted image  Halo user posted image  user posted image  user posted image  Pa vsako leto enako zavarujem, ker so mi pred 2 letoma tud že vlomili, in valda da bom zavarovala radio, sej vbistvu je to največkrat razlog da ti vlomijo. In kličem zav. agenta, da ga fajn napiz... zakaj ni dal radio v zavarovanje, in on men razlaga, da ima eno veselicoda posluša radio (WTFuser posted image ), , vglavnem bil je čist adijo in naglavo. Kerga kličem vsak je mal za luno dons user posted image  user posted image  user posted image  Un ne zna pisat, ta ima pa veselico...pa to te srat prime.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
25.9.2008 19:59:21   
nincy
In od vsega stresa sem dobila Muser posted image ...14 dni prej user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
25.9.2008 20:08:42   
petarda
zakaj ni dal radio v zavarovanje, in on men razlaga, da ima eno veselicoda posluša radio (WTF ), , vglavnem bil je čist adijo in naglavo. Kerga kličem vsak je mal za luno dons Un ne zna pisat, ta ima pa veselico...pa to te srat prime.

roko na srce...tebe se tudi težko razume user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
25.9.2008 20:10:05   
petarda
Nincy moj lubi pravi, da če je radio original v avtu, potem je del oprame in je zavarovan user posted image ....če pa je kupljen naknadno, ga je pa treba posebej zavarovatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
25.9.2008 20:12:05   
petarda
Evo zdaj sem se spomnila še na til, ki se tudi zelo dolgo že ni javila....daj, til, če bereš se oglasi malo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
25.9.2008 20:23:08   
nincy
roko na srce...tebe se tudi težko razume user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti to resno? user posted image  user posted image  user posted image

Ja radio ni bil original v avtu, zato sem ga vsako leto tud posebej zavarovala in seveda tud letos, samo zgleda da je zav. agent nekaj zakvačkal user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
25.9.2008 20:36:04   
petarda
...pa mi je uspelo petardita uspavati, pa ne zaspati zraven user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
25.9.2008 20:54:23   
NinaŠ
Sranje nincy user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Lara

Ej nincy, na zavarovalnici zahtevaj, da pogledajo v arhiv lansko polico - in če si imela radio na njej zavarovan (da te ni agent po domače povedano natuser posted image že par let) se pritoži. Definitivno pa jim moraš dati vedeti, da si ob sklepanju zavarovanja podpisala polico v prepričanju, da je avtoradio tudi zavarovan. Zavarovalnica je dolžna odgovarjati za napake svojih zastopnikov (kako potem ona njih sankcionira je pač njiho problem)!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?