nincy
|
Ne vem al bi al bi ... Bi bilo bolj, da ne bi jaz peljala L v vrtec...vsaj za nekaj bi bilo dobro... Ok grem od začetka... Z mami peljeva zjutraj L v vrtec (ker je pač hotla da jo obe ), L dam v avtosedež, torbico na tla pod sedež, in gremo. L oddava, greva domov, potem se je pa mami že mudil na en seminar v BTC...in valda pustim torbico pod sedežem (itak se ni vidla da je v avtu). Ob 14 me kliče mami, da so vlomil v avto...vzel radio (400€) pa sončna očala (200€, pa za očala sem prov premišljevala, ko sem jih kupovala, če bi dala tolk, pa sem si rekla, ma sej si nič ne kupim, naj bodo vsaj očala malj bolj, pa za dlje časa). In valda sem že cel dan v badu zarad vsega. No in se jaz zdaj spomnim še na torbico ...notr pa denarnica...v denarnici pa vse... razen denarja ne (kva sem jih nategnila )...so pa vse kartice-bančne, zdr. moja in od L, vozniški izpit, osebna, pa cel kup drugih članskih kartic...pa slikce od L ko je bla stara 4 mesce ma ni da ni, pa ključi, pa vložki, tamponi In sem zdele še hitr klicala na banko, da prekličem kartico, potem pa še na policijo, kjer je bila prijava vloma... in sem se tko narežala policistu...mu rečem, da sem zdaj ugotovila, da tud torbice ni...in on men no pa nardiva prijavo...pa začne kakšna je torbica, znamka...in jst črna, D&G, in on men no tole so pa ženske firme, tko da mi kar čarkuj, ker na te vaše stvari se pa jst ne spoznam Pa za denarnico ista pesem... A se Gucci napiše s Č al kako Vglavnem cel kup dela so mi naredil...hvala, da ste mi pustil vsaj avtosedež!
|