|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
26.9.2008 18:16:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Buuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj jeeeeeeeeeeeeeeeee?

Evo, si me priklicala user posted image

Nič. Drugič se pa "taprav" čas oglasi! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
26.9.2008 18:18:47   
petarda
Evo...novo stran sem vam odprla, če boste zvečer kaj čvekale...jaz se grem pa zdaj rihtat, ker gremo pet žensk danes malo v life user posted image user posted image user posted image ....nazadnje smo šle skupaj ravno lani za veseli december user posted image ...in bo prav pasalo spet malo počvekat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
26.9.2008 18:29:58   
*bubi*
Fajn se imej, petarda! user posted image  user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
26.9.2008 18:31:14   
*bubi*
Joj, jaz pa že tak dolgo nisem bila veni. Pa vprašanje, kdaj bo prilika.

Ampak nič tega ne pogrešam, ni ga lepšega kot bubija in bubiko zvečer cartat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
26.9.2008 18:47:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Joj, jaz pa že tak dolgo nisem bila veni. Pa vprašanje, kdaj bo prilika.

Ampak nič tega ne pogrešam, ni ga lepšega kot bubija in bubiko zvečer cartat user posted image

Ne rabiš nič govorit.... se mi kar ne da it...najraje bi se zleknila zraven lubija pred TV pa gledala....že kaj user posted image user posted image user posted image user posted image .....po drugi strani pa vem, da se bom imela tudi zunaj fajn, samo tako težko se je odpravituser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
26.9.2008 20:29:03   
NinaŠ
Tino sem ostrigla user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
26.9.2008 20:33:21   
NinaŠ
...fotke pa mogoče jutri, če bo čas user posted image

Petarda uživaj user posted image user posted image
Jaz se ponavadi tudi težko od doma odpravim, se mi kar ne ljubi user posted image , pol pa itak da je vedno super truper user posted image in bi mi moglo biti žal, če ne bi šla.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
26.9.2008 20:35:33   
NinaŠ
Aja, Tino sem pa ostrigla, ker se z bratovo punco (ki je frizerka) do srede, ko odidemo v Podčtrtek, nikakor ne bomo mogli srečat, da bi to izvedla ona user posted image . Nikakor pa nimam namena po vsakem kopanju ji 1 uro lase fenat, ker zdaj je pa že skor mal premraz, da bi z napol mokro glavo okrog skakala.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
26.9.2008 20:41:29   
nincy
Ne rabiš nič govorit.... se mi kar ne da it...

Evo takoj zamenjam s tabo. Men ne bi bilo treba 2-krat rečt. Nisem bila vzunaj že ceeeeelo večnost.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
26.9.2008 20:42:11   
nincy
Petarda, imaš ZS.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
26.9.2008 20:42:57   
nincy
Grem počasi v horizontalo user posted image

Dobr spite,

nočko

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
27.9.2008 0:40:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda uživaj user posted image user posted image
Jaz se ponavadi tudi težko od doma odpravim, se mi kar ne ljubi user posted image , pol pa itak da je vedno super truper user posted image in bi mi moglo biti žal, če ne bi šla.

Identično je pri meni user posted image ....evo sem nazaj in imele smo se  user posted image user posted image user posted image .... ura je minila en, dva, tri....

....nič zdaj pa hitro v horizontalo, ker petardita verjetno jutri zjutraj ne bo nič zanimalo do kdaj je mami feštala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....edin ZS grem še prej prebrat, da vidim, če me kaka nova molitvica čakauser posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
27.9.2008 7:27:46   
NinaŠ
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
27.9.2008 8:26:25   
petarda
Dobro jutro user posted image

Nina hvala za kavico user posted image ....sem včeraj še predolgo tukaj čakala, da boš imela kake motne spanja in mi zdaj prav paše user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
27.9.2008 9:50:42   
*bubi*
Dobro jutro!

Nina, greste na počitnice v Podčetrtek? Boste še kaj naokoli hodili - podaljšali do MB recimo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
27.9.2008 10:26:39   
petarda
Nina...slikice user posted image

...jaz moram tudi petarditu malce odstriči spredaj.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
27.9.2008 10:27:28   
petarda
motne spanja

motnje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
27.9.2008 11:43:44   
amy26
jaz moram tudi petarditu malce odstriči spredaj.

jaz pa Eliuser posted image

danes smo sami doma, user posted image  ima v banki predavanja cel dan, pa že včeraj je imel, tako da ko se otroci naspijo gremo k babici v Kamnik, da se malo poigrajo.
Pa avto imam polno nabit s škatlami, peljem oblekice od Ele oz. jih vračam ker so bile sposojene. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
27.9.2008 16:02:48   
ada2
jaz sem tudi šla včeraj malo ven z dvema priateljicama, ena ima hčerko le dan starejšo od Adama, pa skupaj sta v vrtcu, druga je pa tista moja naj prijjateljica, o kateri sem že veliko govorilauser posted image
sem bila doma kmalu po polnoči in seveda smo se super imele, nasmejale in načvekale smo se za neka časa nazaj in naprejuser posted image

zdaj pa čakam obiskeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
27.9.2008 16:35:20   
ada2
en mail sem vam poslala.... če se katera spomni, smo o tem pred 2 letoma že govorile in če ste takrat zamudile si lahko zdaj pogledateuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
27.9.2008 17:01:27   
petarda
Sem pogledala. Vsaka čast staršem...podpiram optimistične starše, ki ne vržejo puške v koruzo. user posted image

Ada kako pa je Urška danes? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
27.9.2008 18:28:24   
NinaŠ
Nina...slikice

ja, delam na tem user posted image ... ...če bosta drobižka dala še 10 min mir, jih dobite takoj user posted image

Nina, greste na počitnice v Podčetrtek? Boste še kaj naokoli hodili - podaljšali do MB recimo? user posted image user posted image user posted image

ja pismo, sem gledala po zemljevidu, pa so vsi "interesantni" kraji tolk daleč user posted image ... ...bomo videli kako se bomo tam zabavali, planov kaj početi itak še nimamo

en mail sem vam poslala....

preverim zvečer user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
27.9.2008 18:30:38   
NinaŠ
Drugače smo danes bili z DPMjem na izletu. Predstavo je imel Sten Vilar (upam, da sem prav napisala) in je bilo ful fletno user posted image , čeprav je bilo grozno mrazzzzz (bili na skoraj 1000 m nmv). Potem pa še na enem rojstnem dnevu in smo ravnokar domov prišliuser posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
27.9.2008 18:34:04   
NinaŠ
Evo fotka:
user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
27.9.2008 20:05:52   
petarda
Jaz sem mislila, da si jo čist na kratko...tole boš mela še vedno kaj sušit user posted image ....drgač pa je lušna...se nič ne vidi, da je home made user posted image .....sodelavka je zadnjič tudi ostrigla svojo hčerkico, pa je rekla, da je zdaj taka ko v tistmu filmu...butec in butec user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......