|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
13.9.2008 21:12:39   
kvaka
Čer

evo pri nas je crknil televizor .... in ga moj že veselo šraufa user posted image ...

me zanima kaj bo ratalo... je za njega to največja kazen, kar jih lahko dobi...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
14.9.2008 7:01:29   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kvaka imate popravljen TV, da bodo lahko fantje ŽIV ŽAV gledali? user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
14.9.2008 7:12:32   
kvaka
Žal ne ...

je pa enga že včeraj iz podstrešja privlekel ... tako da za prvo silo bo user posted image  ... nima pa scart priključka, tako da samo 5 programov dobimo

Ja Slo1 za živ žav pa imamo

Po moje bo že jutri nov pri hiši, če bi bil danes big bang odprt pa najverjetneje že danes. Pa zagotovo ne bo več sonyjev. Ko sem ga kupovala TV me je full prepričeval Sony je dober, ma dobro sliko, stereo.... Sedaj pa se nam je v 3. 4. letih že dvakrat pokvaril ...

< Sporočilo je popravil kvaka -- 14.9.2008 7:16:16 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
14.9.2008 7:13:25   
kvaka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kavica je kuhana. Pa čajček tudi.

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
14.9.2008 7:28:58   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kavica je kuhana. Pa čajček tudi.

naša user posted image tudi že diši, Aleks gleda živ žav, Ela se pa mal premetava po sedežni, pa mal s kockami igra, sam da je mal miruser posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
14.9.2008 9:37:10   
petarda
Nina bacek Jon je na televziji! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
14.9.2008 9:38:38   
petarda
Drgač pa brrrr....pri nas je ful mraz....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
14.9.2008 10:25:32   
NinaŠ

Drgač pa brrrr....pri nas je ful mraz....

brrrr...pri nas tudi... ...celih 8° je zunaj user posted image

Včeraj sem bila v službi od 6.30 do 19.30 user posted image user posted image user posted image ...poleg vsega pa me je mami zjutraj klicala, da je Tina ponoči ful bruhala in da ima malo vročine user posted image - verjamete lahko, da sem preračunala vse možnosti, da bi dobila zamenjavo.

No danes je Tina bolje, vročine nima, le hripava je in malo kašlja. Upam, da ostane samo pri prehladu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
14.9.2008 10:34:31   
petarda
Tincci a je bilo Hani na otroškem bazarju zanimivo? Malo gledam kam bi se podali danes...user posted image

Nina upam, da je bila samo kaka hitra viroza user posted image ... ja...zdaj se bodo spet začele bolezni...user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
14.9.2008 14:40:15   
tincci
Ja, luštn je bilo, uro pa pol sva bili tam, potem je pa meni dolgčas ratalouser posted image Največja atrakcija je bil sigurno Nodi, ki je bil tako velik kot jaz, potem sva pa morali dvakrat k njemu pa objemat (lutka, notri je bla ena punca). Pa otroški fitnes (naprave), pa s temperami kamne barvat pa sprobat leseno kolo brez pedal (poganjalček). Pa baloni pa mini kino pa na motor od policistov zlezt. Luštn.

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
14.9.2008 17:23:15   
nincy
Dan

L je spet prehlajena...in to ful...tako da jutri vrtec odpade user posted image  Pa sem jo že hotela pustit, da bi spala tam, zdaj pa ne bo nič iz tega. In jutri bo prva postaja lekarna ko pridem iz službe.

Sicer pa glede na vreme ni nič čudnega. Kaj nas še čaka user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
14.9.2008 17:27:51   
NinaŠ
Saj to ni res... ...dobro, da imamo velurje pripravljene ...brrrr Danes zunaj nismo bili nič, saj je mene dobro premrazilo že do trgovine in nazaj user posted image

Drobižka se že kopata user posted image - najbolj zato, ker nimam več idej kaj početi user posted image sploh ne znamo več cel dan doma biti user posted image .

Jutri imamo planirano cepljenje (klopni meningitis), toda Tina itak verjetno ne bo cepljena user posted image , ko je prehlajena. Jao, pol pa spet usklajevanje kateri dan bomo utegnili user posted image .

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
14.9.2008 17:32:43   
NinaŠ
We are sorry... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
14.9.2008 17:40:26   
NinaŠ
A ste ve drobižke vpisale k kakim popoldanskim dejavnostim? Tina bo obiskovala plesne vaje, ki jih bodo imeli 1x na teden v šoli takoj po vrtcu - plesna učiteljica jih pobere v vrtcu, starši jih pa potem prevzamemo v šoli, Anže pa bo hodil 2x na teden v popoldanskem času na športno vadbo v šolsko telovadnico. Me prav zanima kako se bo obneslo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
14.9.2008 17:44:56   
tincci
Ampak je res mrzlo, mi imamo 8-9 stopinj že cel danuser posted image Tako da sva tudi že obe skopani user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
14.9.2008 18:00:29   
petarda
Očitno je res lepo na bazarju, ampak nam ni zneslo it...petardita sem dala spat ob 14.uri, ker do takrat je bil čist preveč živahen....in še zdaj spiuser posted image ....se velikokrat zgodi čez vikend, da potegne tako dolgo turouser posted image ....in potem tudi ponoči spi brez problema...no, tako da mi nismo imeli težav kaj početi user posted image ....kopat se bomo šli pa šele po večerji, ki se zdajle kuhauser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
14.9.2008 18:45:30   
tincci
4 ure spi???user posted image user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
14.9.2008 19:01:49   
Paštetka
petarda, lahko prideš za novo leto k nam. Mi se bomo selili takrat. In namesto, da boš v hribe hodila, lahko hodiš pri meni v 4. štuk user posted image .

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
14.9.2008 19:20:23   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

petarda, lahko prideš za novo leto k nam. Mi se bomo selili takrat. In namesto, da boš v hribe hodila, lahko hodiš pri meni v 4. štuk user posted image .

o, a že v hišo (s štirimi štukiuser posted image ) ali v drugo stanovanje?

uh sem radovednauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
14.9.2008 20:28:52   
NinaŠ
mi imamo 8-9 stopinj že cel dan

enako user posted image . Zdaj ful razmišljam ali drobižkoma zjutraj obleči vetrovki ali velurja user posted image

Petarda kdaj pa gre petardito zvečer spat? Ker če bi Tina spala popoldne 4 ure ali pa tudi samo eno od 14. naprej, bi imeli potem žurko do polnoči user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
14.9.2008 20:42:55   
ada2
lahko noč, jaz grem pred TV pa bom najbrž takoj zaspala, ker sem od tega pakiranja čisto uničena.....pa sploh še ni konecuser posted image user posted image user posted image user posted image prekleta kramauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
14.9.2008 20:49:09   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda kdaj pa gre petardito zvečer spat? Ker če bi Tina spala popoldne 4 ure ali pa tudi samo eno od 14. naprej, bi imeli potem žurko do polnoči user posted image

pri nas tudi ni problem če popoldne povleče spanec, to se je večkrat dogajalo, spal je včasih od 13 ure pa do 17 ure ali celo kakšno minuto več in pol smo ga dali malo kasneje spat vendar ne kasneje kot ob 20.30, ponavadi kar ob 20 uri.

pri Eli tudi ni bil problem, sedaj pa že nekaj časa če popoldne zaspi v vozičku mi potem ponoči noče zaspati v svoji sobi pri Aleksu, zato jo vzamem k sebi in zaspi pri meni.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
14.9.2008 21:34:47   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

pri nas tudi ni problem če popoldne povleče spanec, to se je večkrat dogajalo, spal je včasih od 13 ure pa do 17 ure ali celo kakšno minuto več in pol smo ga dali malo kasneje spat vendar ne kasneje kot ob 20.30, ponavadi kar ob 20 uri.

pri Eli tudi ni bil problem, sedaj pa že nekaj časa če popoldne zaspi v vozičku mi potem ponoči noče zaspati v svoji sobi pri Aleksu, zato jo vzamem k sebi in zaspi pri meni.

Čez vikend zna potegnit tudi tam do 16.ure in gremo zvečer spat okoli 20. in spi celo noč brez problemov. Na morju je dostikrat takole prespal "tahudo" vročino in smo šli potem lepo zvečer na plažo in spat. Mi je ustrezalo...malo manj mi ustreza sedaj, ampak če ga pa zbudim je pa siten user posted image user posted image user posted image ...tak, da ga raje pustim, da se naspi, sploh ker nima potem problemov z nočnim spanjem. Zjutraj se pa itak vedno zbudi ob 6 ali najkasneje ob 6.30...in to vedno naspan in dobre volje.  user posted image  Se spomnim sebe ko sem bila mlajša in so me zbujali za v vrtec...jaz pa vsa nenaspana, tečna....tak, da mi je to ful všeč pri njem, da ni problemov glede tega. Malo manj mi je to zgodnje zbujanje polno energije všeč čez vikend...ampak vse moraš vzeti v zakupuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
15.9.2008 6:40:05   
Naty_ka
Dobro jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
15.9.2008 6:44:33   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

...petardita sem dala spat ob 14.uri, ker do takrat je bil čist preveč živahen....in še zdaj spiuser posted image ....se velikokrat zgodi čez vikend, da potegne tako dolgo turouser posted image ....in potem tudi ponoči spi brez problema...no, tako da mi nismo imeli težav kaj početi user posted image ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaa. Pri nas se kaj takega nikoli, NIKOLI ni zgodilo. Spat gre okrod dvanajste in okrog štirinajste je auf. + - 10 minut. In mislim, da če bi spal tako dolgo, da potem pred polnočjo sploh nebi mogel zaspati.user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 15.9.2008 6:45:54 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?