|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
7.3.2008 11:26:10   
ada2
jaz se do sobote poslavljamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 376
7.3.2008 11:26:27   
petarda
Ada daj nehaj s temi tvojimi smeškoti, ker jaz se v službi NE SMEM naglas smejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 377
7.3.2008 11:50:53   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image  
Bi pa bilo prav zanimivo videt, če bi se kar naenkrat začela na ves glas krohotat, poslovalnica pa polna ljudi...user posted image user posted image user posted image  Jao, jao...user posted image user posted image user posted image  Si kar predstavljam...user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 378
7.3.2008 12:06:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

user posted image user posted image user posted image  
Bi pa bilo prav zanimivo videt, če bi se kar naenkrat začela na ves glas krohotat, poslovalnica pa polna ljudi...user posted image user posted image user posted image  Jao, jao...user posted image user posted image user posted image  Si kar predstavljam...user posted image user posted image user posted image

no, saj danes je mal zatišje..kr paše user posted image ...me pa sodelavke čukasto gledajo, kaj mi gre tak na smeh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
7.3.2008 13:55:02   
*bubi*
En brzinski pozdravček user posted image

Bi pa bilo prav zanimivo videt, če bi se kar naenkrat začela na ves glas krohotat, poslovalnica pa polna ljudi...user posted image user posted image user posted image

Ja, pred njo pa stranka s hudim minusom na računu user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 380
7.3.2008 13:58:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

En brzinski pozdravček user posted image

Bi pa bilo prav zanimivo videt, če bi se kar naenkrat začela na ves glas krohotat, poslovalnica pa polna ljudi...user posted image user posted image user posted image

Ja, pred njo pa stranka s hudim minusom na računu user posted image user posted image user posted image

Babe ne se hecat..., ko so stranke tukaj jaz nisem na RR user posted image ....se vidi, da jih je danes  bolj malouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 381
7.3.2008 20:25:45   
amy26
na drugi strani smo

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 382
7.3.2008 20:36:31   
amy26
otroci šli spat mami pa na rruser posted image  mal pol grem pa pred tv

danes sem bila mal v nabavi, sem Eli kupila poganjalca, ki je BC v akciji, da se bo furala še ona po stanovanju, imamo že dva eden je zunaj, enga pa ima Aleks, in zdej ko tega sestavimo se bosta lahko lovila, bo še pestro

pa punca se je naučila poljubčkati na usta po francoskouser posted image , da mi give me five, wow wow tudi že zna, dudi, ma ma,...vsak dan je kaj novegauser posted image  pa z Aleksom se kar razumeta

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 383
7.3.2008 21:22:26   
Urša
Čvekulje!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 384
7.3.2008 22:28:59   
NinaŠ
1. kitica user posted image je za mano user posted image ... ...zdaj razmišljam naj ostanem ali grem user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 385
7.3.2008 22:41:09   
NinaŠ
Grem user posted image Nočko!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 386
7.3.2008 22:46:45   
NinaŠ
Aja, še eno vprašanje za tiste, ki imate, na žalost user posted image , izkušnje z alergijami. Katero/ega alergologa/injo priporočate - lahko tudi privat, pomembna mi je kakovost in čakalna doba? S Tino sva drugače dobili napotnico za pregled v smislu alergij zaradi stalno ponavljajočih obolenj spodnjih dihal, pa vem, da bova npr. na Jesenicah v bolnici čakali vsaj 2 - 3 mesece, kar je zame skoraj nesprejemljivo, saj bi rada čimprej vedela pri čem smo, da vsaj znamo preprečevati.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 387
8.3.2008 7:12:35   
NinaŠ
Dobro jutro punce!

user posted image vam danes ne bom kuhala, naj vam jo kar user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep praznik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz si bom danes vzela dopoldne OFF, kaj bom počela sicer še ne vem user posted image , ampak definitivno se ne bom doma valjala in stregla vsem trem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 388
8.3.2008 7:20:21   
Teni_
Jutro! Spet vikend fraj - kako paše. PA se vam malo oglasim, da ne boste rekle, da sem vas čisto pozabila.

tukaj si lahko pogledate, kako Teja vadi ples iz plesnih vajuser posted image .

Pri nas se nič novega ne dogaja. Nika je vse večja čveka, ampak z nekaterimi novembrčki se ne more primerjat. Plenice ima še vedno in niti ne kaže nekega zanimanja, da bi se jih rešila.

Atija imamo na bolniški, ker si je poškodoval nogo v službi in še bo nekaj časa doma, jaz pa ušam, da bom od ponedeljka na dopustu imam 50% možnosti, ker ena bo imala - ali jaz, ali sodelavka, odvisno kaj se bo šefica odločila.

Se še oglasim kaj.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 389
8.3.2008 8:22:04   
*bubi*
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

1. kitica user posted image je za mano user posted image ... ...zdaj razmišljam naj ostanem ali grem user posted image

Jaz sem bila včeraj na istem, ampak nisem rabila dolgo razmišljat.... sem kar šla.... v svojo posteljo user posted image user posted image user posted image

In bubi je prihlačal šele ob šestih user posted image  Pa ga prepričujem, da je še noč in da naj še aja.... ampak ne, po novem se ob šestih vstane user posted image

Danes pa.... veni je spet mraz, tako da se bomo šli zdivjat na kaka notranja igrala user posted image

user posted image  Teja

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 390
8.3.2008 8:45:28   
tincci
Nina ... Meni so privat zame svetovali dr. Alenko Kafol, alergologinjo iz LJ, ki je imela ful alergičnega sina in ima še danes predavanja o tem, kako mu do 17.leta ni dala antibiotikauser posted image (ji imam namen sleditiuser posted image ) Jaz sem šla zase tja in mi je bila kot zdravnica zelo všeč, ampak glede testov pa ... nekako se mi zdi, da bi na alergološki pokazalo drugače, ker vidim, kako boljši in bolj natančni so testi od hane, ki je na alergološki in ne pri privatniku.

Jaz bi počakala. Npr meni na kožnih testih ni pokazalo alergije na mleko (vse ostalo je), potem na krvi mi je pokazalo samo senzibilizacijo, mleka pa še videti ne smem. Se mi zdi, da ima Hana bolj realne rezultate. Verjetno so testi enaki, ampak verjamem, da imajo v bolnicah veliko bolj dodelano predvsem podajanje rezultatov. Ampak to je samo moje mnenje.

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 391
8.3.2008 9:32:05   
ada2
pozdrav!

včeraj smo se imeli enkratnouser posted image , domov sem se prinesla ob 1, še danes me pa vse boli od smehauser posted image

aja, pa 3 nosečnice imamo v zboruuser posted image , pa maja pojemo eni na porokiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 392
8.3.2008 9:37:38   
ada2
pa vikend imam fraj
user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 393
8.3.2008 9:38:39   
ada2
pa še vse najlepše ob dnevu žena
user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 394
8.3.2008 12:36:29   
NinaŠ
Tincci hvala za nasvet user posted image . Bom upoštevala tvoje mnenje user posted image , ker vem, da imaš na tem področju veliko izkušenj user posted image .

Dopoldne sem malo brezciljno hodila po trgovinah user posted image , v Benettonu sem se upičila v pomladansko jakno za Anžeta, v Championu trenirki za oba drobižka, samo ju bom peljala seboj, da pomerita, ker sem čist X za ocenjevanje vellikosti user posted image   (brez otrok kupujem samo v H&M, ker so mi cunje poznane). Mal sem uč vrgla še na "dodatke oz kič" za dom, pa imajo povsod le polno velikonočne robe, ki pa mi je ni za kupovat user posted image .
Doma so, medtem ko me ni bilo, skuhali kosilo user posted image - govejo juhico in svinjski user posted image (psssst da navte povedale) golaž.

Evo, zdaj se pa lotim drgnjenja ogledala v predsobi user posted image - sem dobri dve leti nazaj gor nalimala snežake narejene z barvami za steklo (ja tudi poleti so nas hladili user posted image ), zdaj so mi pa že malo dosadni, a so se tako strdili in prilimali, da ne vem kako jih bom dol dobila user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 395
8.3.2008 13:47:30   
tincci
Moj dragi je iz nočne prišel, mi prinesel vrtnico user posted image in šel spat, midve pa v Lutkovno gledat Žogico Marogicouser posted image . Zelo luštna predstavauser posted image Potem sva šli še na kavo z eno prijatelco in njenim malim divjakom in sva dobili še eno vrtnicouser posted image Tko da prosim lepo, današnja bera sta 2 vrtniciuser posted image pa naj kdo reče, da ni lepo biti ženska user posted image (pustimo zdaj menstruacije pa rojevanje pa dojenje pa pms pa gospodinjska dela pa vse ostale cvetkeuser posted image user posted image )

lep dan žena, drage moje babe user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 396
8.3.2008 14:28:20   
Urša
Lepo tincci!user posted image  Moj ni bil nič pozoren na dan žena, sem si pa SAMA kupila eno orhidejo v lončku in lepo krasi naše stanovanje. Žogico Marogico smo hoteli it pa tudi mi gledat, pa smo bili prepozni. user posted image  Ponavadi vnaprej rezerviramo s KU KU kartico, tokrat pa smo pozabili...user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 397
8.3.2008 15:10:56   
*bubi*
Mi smo se tudi malo ven odpravili, v šoping centru so tulipančke delili. Pa brat mi je rožico prinesel. Z dragim pa sva soglasno sklenila, da je brezveze še več rožic kupovat, ker imamo še vedno eno lepo od valentinovega, pa v službi smo čudovito ciklamo dobili. Za materinski dan pa ni kompromisov user posted image user posted image user posted image  Bubi pa je razdelil lepe vrtnice iz želeja, babici je kar takoj pomagal pojest user posted image

zdaj so mi pa že malo dosadni, a so se tako strdili in prilimali, da ne vem kako jih bom dol dobila

z žiletko za steklokeramično ploščo pucat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 398
8.3.2008 15:20:10   
tincci
Urša, midve greva v četrtek gledat še Sapramiško, potem pa dost za nekaj časa. Prejšnji mesec sva gledali Malo morsko deklico, ampak je Žogica Marogica velikoooooo boljša. Sploh, ko morajo otroci tako pihat, da odpihnejo zmajauser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 399
8.3.2008 17:38:49   
Urša
Sploh, ko morajo otroci tako pihat, da odpihnejo zmaja

Super! user posted image user posted image user posted image  Moja 2 sta ful navdušena na DVDju, ko pihata, kaj bi bilo še v živo! Pa so lutke tiste originalne, še ta stare?

user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?