Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 17:41:26
|
|
|
|
Urša
|
Sapramiška je pa zakon!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 18:08:07
|
|
|
|
nincy
|
Želim vam vse najlepše ob dnevu žena.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 19:05:09
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Sploh, ko morajo otroci tako pihat, da odpihnejo zmaja Super! Moja 2 sta ful navdušena na DVDju, ko pihata, kaj bi bilo še v živo! Pa so lutke tiste originalne, še ta stare? Jp A Sapramiška je dobra? No, to sem pa vesela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 21:26:18
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci Oooo tehle lutk se pa še jaz spomnim!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 21:30:45
|
|
|
|
petarda
|
Za naš praznik !
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 21:33:32
|
|
|
|
ada2
|
jjaz sem pa glihkar iz gledališča prišla letos ne sodelujem v gledališču in so moji prijatelji že za silvestrovo pripravili novo igro, ampak sem potem vedno delala in jih nisem mogla it gledat , potem pa me kličejo, da igrajo danes za ženske in sem rekla, da grem. sem še taščo s sabo vzela in sva se krohotali zdaj 2 uri skupaj pa na koncu smo vse ženske gledalke dobile nageljček
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 21:37:37
|
|
|
|
petarda
|
Dopoldne sem malo brezciljno hodila po trgovinah.... doma so, medtem ko me ni bilo, skuhali kosilo - govejo juhico in svinjski (psssst da navte povedale) golaž. Vauuuu tole so se pa ful lepo spomnili ...jaz bi bila čist šokirana , ker moj lubi se kuhinje izogiba kot hudič križa ....no, ja...le hladilnik mu ni tuj! ... Me je pa tudi presenetil danes...se zjutraj lepo zrihta (na potiho)...in krene...itak sem mislila, da bo šel v delavnico in sem bila kar malo ...ker smo imeli strice na obisku in sem itak pričakovala, da se jim bo kaj posvetil ....no...in pride nazaj s škatlo polno trobentic in eno rožo zame .... ....zdaj že kar po tradiciji na ta dan obiščemo babici, prababici in dve teti...tak, da se kar nabere teh trobentic....se mi zdi..taka lepa pozornost...pa itak se pomlad bliža in je lepo videti kako sveže cvetje še na mizi, ne? ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 21:47:54
|
|
|
|
petarda
|
No...včeraj je bilo itak toooolk veselja in norenja pri nas, da petardito doooolgoo ni mogel zaspati, ker je bil čist navdušen nad dejstvom, da bosta njegova strica pri njem prespala...ko je končno zaspal, pa smo še igrali Scrable do ....onadva pa sta potem še nintendo v sobi...sem prišla okoli enih v sobo, da vidim, če sta še na posteljah ...in sta se "kao" naredila, da spita...no čez nekaj časa pa ni bilo več "kao" ...in zjutraj se je petardito zbudil že pred šesto in itak najprej pogledat v sobo... sta bila reveža čist zaspana...pol je še tam mal oddremal, no po sedmi pa auf ..... no zjutraj smo si izpihali jajčka za zajtrk (so mi ostala za pobarvat ), potem pa smo se odpravili na izlet z vlaaaakoooom ..... Petardito je šel prvič, njegova strica pa drugič ....Smo šli v Črnomelj v Hofer po sladoled ....no, vsi trije so bili navdušeni ....potem pridemo domov, petardito spat, jaz pa kosilo kuhat...in ko bi ve vidle kak sta se ta dva zmrdovala nad mojo zelenjavno juho ....mislim, en bolj kot drug ....no, k sreči so jima potem njoki teknili (je bila njuna izbira ), samo moj bratec jih je jedel z drobtinicami in kečapom ...jao, jao....od lubija bratec pa je itak mahnjen na sirovo omako .....no in pol smo se še malo igrali in ju dostavili s trobenticami vred domov ...no, lep dan je bil ...ampak naporen
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 22:06:42
|
|
|
|
petarda
|
Še slikice, da boste videle moje tri srčke
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 22:08:37
|
|
|
|
petarda
|
Sem pozabila povedat, da mi je bil tak filmček od teni. Teja je prava mala manekenka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.3.2008 22:12:24
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč...grem se tudi jaz malo stisnt k lubiju...da vidim, če bo zrasla še kaka roža
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 8:38:10
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petarda Sem pozabila povedat, da mi je bil tak filmček od teni. Teja je prava mala manekenka Ooooooooo, hvala!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 8:51:06
|
|
|
|
petarda
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 8:53:42
|
|
|
|
petarda
|
, ker moj lubi se kuhinje izogiba kot hudič križa Danes zjutraj nam je pa po doooolgem času spet on pripravil zajtrk Je dopekel žemljice, pa maslo, marmelado, salamico, sirček... Pa da ni slučajno danes SPET kak praznik????
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 9:11:32
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz sem si pa včeraj sama kupila darilo za dan žena in to tega lepotca: klikni Me je premamil touchscreen.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 9.3.2008 9:12:57 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 9:25:50
|
|
|
|
*bubi*
|
DOBRO JUTRO! Ah ne, hecam se in zjutraj se je petardito zbudil že pred šesto in itak najprej pogledat v sobo... Če prav razumem, potem petardito ni spal skupaj s stricema? Pa ni bilo to poanta, da si 3 postelje nabavila? Aja, ne, kmalu boš rabila vse 3 za svoje otroke Daj nam povedat, kateri stric je po čigavi strani Saj se mi nekako zdi.... ampak sta si pa tudi kar precej podobna.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 9:28:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem si pa včeraj sama kupila darilo za dan žena in to tega lepotca: Glavno, da boš ti zadovoljna.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 9:56:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! .... ampak sta si pa tudi kar precej podobna. meni se je tudi zdelo, da sta bratca ... ...sem mogla it nazaj še enkrat gledat, če sem prav prebrala darilo za dan žena in to tega lepotca: 2 v enem sem brala text, da sem ugotovila kaj točno sploh je Včeraj zvečer smo se vsi 4 skupaj stlačili v banjo . In not uživali skoraj celo uro Sicer je bila huuuda gužva, sam glavno, da je bilo zabavno . No potem smo vsi skupaj utrujeni zaspali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 10:03:55
|
|
|
|
petarda
|
Če prav razumem, potem petardito ni spal skupaj s stricema? Pa ni bilo to poanta, da si 3 postelje nabavila? Ah...nebi o poantah ...drgač pa za tisto tretjo spodnjo posteljo še nimamo jogija...pa tudi drugače nebi tam zaspal ....še zmeraj mu je ljubša od očija postelja ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 10:07:58
|
|
|
|
petarda
|
Daj nam povedat, kateri stric je po čigavi strani Saj se mi nekako zdi.... ampak sta si pa tudi kar precej podobna. ta večji je od lubija, manjši in mlajši ...pa moj bratec...pa ja..saj glih zdaj bo že brat ne bratec...bo letos star že 10! let, od lubija pa 14 ....pa oba imata rojstni dan aprila ...ja, pa kar precej sta si podobna ....včeraj na vlaku so vsi mislili, da smo ena mlada družina ....smo imeli popust ...tudi ko kam drugam gremo skupaj nas vsi občudujejo...kao...tako mlada, pa že tako velike otroke! ....Kr paše ...pa pasal bi tudi, če bi bilo to že res ....bi mel kmal enga že za žent
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 10:10:15
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas je pa soooooončeeeek ...dost pospravljanja, gremo na zraaaaak
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 10:12:11
|
|
|
|
petarda
|
Včeraj zvečer smo se vsi 4 skupaj stlačili v banjo . In not uživali skoraj celo uro Sicer je bila huuuda gužva, sam glavno, da je bilo zabavno . No potem smo vsi skupaj utrujeni zaspali čak...a nisi ti enkrat pisala, da imate tisto standardno banjo? V tisti še zame samo nebi bilo prostora ....drgač pa lepo Pa od teni darilo mi je tudi všeč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 10:13:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem si pa včeraj sama kupila darilo za dan žena in to tega lepotca: Glavno, da boš ti zadovoljna. sem že enkrat rekla, da se vse pogosteje v jezik grizeš????
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 10:47:12
|
|
|
|
NinaŠ
|
Včeraj zvečer smo se vsi 4 skupaj stlačili v banjo . In not uživali skoraj celo uro Sicer je bila huuuda gužva, sam glavno, da je bilo zabavno . No potem smo vsi skupaj utrujeni zaspali čak...a nisi ti enkrat pisala, da imate tisto standardno banjo? ne imamo tisto trikotno , vendar je en vogal malo dvignjen - ravno prav, da drobižka lahko gor sedita in ko je veliiko vode, jima le ta sega do popka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.3.2008 19:50:30
|
|
|
|
petarda
|
Čeeeeeeeeer In verjetno tudi že lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?