*bubi*
|
Dobro jutro! Samo je res hecno, da je zjutraj še doma in se skupaj odpravljamo od doma Pa velik + je, da bo lahko bubija vozil v vrtec. Zdaj, ko grem jaz v službo, mi sploh ni problem, ga večinoma po poti odložim, v jeseni pa ne vem, kako bi.... Joj, petarda, res ne vem..... kolikor mi je znano, po 30t ne velja nobeno dodatno zavarovanje, tako da res ne bom upala it tako daleč. Pojma nimam, kaj bomo letos... Pa z največjim veseljem bi vas obiskali, tudi v Šibenik bi z veseljem še šla, ker nam je bilo lani tako lepo Taki navadni plastelini so menda vsi bolj trdi, vsaj v naših časih so bili Tisti v lončkih za oblikovanje so res mehki. Pa mislim, da ima Lumpi tudi tistega. Ne vem, mi imamo kar nekaj tega doma, je bubi dobil za darilo. Pa itak, da je takoj vse 3 barve skupaj zmešal, ko je delal torto Še svečke (zobotrebce) smo zapičili. Aja, drugače pa fen pomaga, da si prstov ne polomiš pri gnetenju