Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 9:12:46
|
|
|
|
petarda
|
Joj, petarda, res ne vem..... kolikor mi je znano, po 30t ne velja nobeno dodatno zavarovanje, tako da res ne bom upala it tako daleč. Pojma nimam, kaj bomo letos... Pa z največjim veseljem bi vas obiskali, tudi v Šibenik bi z veseljem še šla, ker nam je bilo lani tako lepo Ma ja...saj jaz si tudi nebi upala it ... saj doma bo lahko ravno tako lepo...sploh pri vas, ko boste v pričakovanju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 9:31:44
|
|
|
|
ada2
|
prvi del posode je pomit, zdaj čaka še samo nekaj večih posod, ampak rabim plac na odcejalniku in bom vmes kavo spila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 9:34:21
|
|
|
|
ada2
|
...bom kupila še tega v lončku pa doma ga naredi, je mehki, pa še ni sile, če ga pojejo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 9:35:27
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ...bom kupila še tega v lončku pa doma ga naredi, je mehki, pa še ni sile, če ga pojejo kako pa Sem že včeraj čukasto gledala, ko si napisala, da ga ti doma delaš ...joj, jaz sem en anti ustvarjalni tip
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 9:39:33
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljene Mi smo kar nekaj časa redno kupovali ta lumpijev plastelin v lončkih, ker je naš mali umetnik non stop nekaj ustvarjal. Zdaj ga je malo minilo in se raje ukvarja z glasbo . In sem po eni strani prav srečna, ker je bil plastelin VSEPOVSOD
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 9:42:15
|
|
|
|
Naty_ka
|
Samo res, to sem že jaz nameravala vprašati kako delaš doma to zadevo
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 9:49:28
|
|
|
|
ada2
|
kako pa Sem že včeraj čukasto gledala, ko si napisala, da ga ti doma delaš ...joj, jaz sem en anti ustvarjalni tip da bi pa že včeraj vprašala kako to pa ne, a? čisto enostavno je, v bistvu je samo voda sol in moka no, tore, daš 1 lonček soli in 1 lonček moke, zmešaš skupa, dodaš čisto malo olja in počasi dolivaš vodo in gneteš. vode doliješ čisto po občutku kako trdo oz. mehko bi rada imela ( ) vendar pazi!!! raje naredi malo trše, ker potem bol ko gneteš, oz. ko petardito gnete in ustvarja bolj je mehko. glede barv pa: lahko daš kakšno koli tempero, ampak za zdaj, ko so škrati še mali priporočam tisto jedilno barvo, ki se dobi za šlag peno. in to je to aja, moraš pa po končani igri shranit v zaprto posodo, drugače se tako posuši, da je trdo ko kamen in ni več uporabno.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 9:53:06
|
|
|
|
petarda
|
da bi pa že včeraj vprašala kako to pa ne, a? če sem pa včeraj tudi jaz komaj dohajala... ...zdaj pa grem najprej na kafe, ker vidim, da si cel postopek napisala, pa bi predolgo brala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 9:57:15
|
|
|
|
petarda
|
glede barv pa: lahko daš kakšno koli tempero, ampak za zdaj, ko so škrati še mali priporočam tisto jedilno barvo, ki se dobi za šlag peno. a se tole nič ne prime na roke ...pa vsepovsod okoli
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 9:58:26
|
|
|
|
ada2
|
...zdaj pa grem najprej na kafe, ker vidim, da si cel postopek napisala, pa bi predolgo brala ja , kako pa naj ti drugače razložim kot da cel postopek napišem a bi blo zadosti: sol moka voda
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 9:59:54
|
|
|
|
ada2
|
a se tole nič ne prime na roke ...pa vsepovsod okoli ne, vmešaš not, pa se okrog nič ne pozna, sam ne zdaj cele stekleničke barve not vmešat. bolj tak pastelne barve dobiš.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 10:01:32
|
|
|
|
ada2
|
a sem vam že povedala, da me danes zvečer ne čakajjte? imamo namreč občni zbor s pevskim društvom in grem direkt iz službe v hotel
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 10:03:55
|
|
|
|
ada2
|
a sem vam že povedala, da me danes zvečer ne čakajjte pa da ne bi slučajno 10 strani naklofale, ker če: - bom imela fra vikend ne bom imela časa brati, ker bom.... no, že ka delala - ne bom imela fraj vikenda bom pa itak v zaostanku
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 10:04:56
|
|
|
|
Nej1
|
Dobro jutro čveke !
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 10:10:07
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nej1 Dobro jutro čveke ! fajn tebi, ko ob 10. lahko rečeš dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 10:26:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ma meni se že ... ...sem takoooo sita tičanja not.... ...10 dni že niti v trgovini nisem bila ...aaaa v ponedeljek bo že prava osvežitev vsaj v službo it . Sploh nimam idej, kaj naj še počnemo oz. se mi niti ne ljubi razmišljat kaj bi počeli .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 10:35:38
|
|
|
|
petarda
|
a sem vam že povedala, da me danes zvečer ne čakajjte? mislim, da moraš to svojemu lubiju povedat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 10:38:52
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ma meni se že ... ...sem takoooo sita tičanja not.... ...10 dni že niti v trgovini nisem bila ...aaaa v ponedeljek bo že prava osvežitev vsaj v službo it . Sploh nimam idej, kaj naj še počnemo oz. se mi niti ne ljubi razmišljat kaj bi počeli . meni bi se tudi zrolalo...kdaj pa greste do P?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 10:45:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
...kdaj pa greste do P? šele ob 3. ...pa saj bi bilo OK, če bi se vsaj drobižka zamotila, tako sta pa tudi onadva zdolgočasena in se z eno stvarjo niti 5 min ne zamotita - evo zdajle sem šla čisto mimo vseh svojin načel - Tini sem dala flašo čaja, Anžetu pa risanko naštimala ...upam, da bo vsaj za 15 min zaleglo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 10:58:58
|
|
|
|
NinaŠ
|
fotoaparat, za katerega sem dala pred 3 meseci skoraj 300€, stane zdaj "le" še 200€ ...no ja, ocene ima pa še vedno dobre . Eh, bo raje nehala brskat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 11:02:54
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda a sem vam že povedala, da me danes zvečer ne čakajjte? mislim, da moraš to svojemu lubiju povedat sa sem mu...v takem smislu: on je pa bil malo manj navdušen : ampak se je moral sprijaznit:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 11:09:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
M: mama kaj to maš? Jaz: didije M: ja, notl meko je Jaz: ja, da sestrica lahko pije M: ne, mama meko je puj Jaz: ne mleko pa ni fuj M: ja, ja, je ata pavo :) :)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 11:16:16
|
|
|
|
ada2
|
mi je skoraj kruh preveč vzšel
< Sporočilo je popravil ada2 -- 7.3.2008 11:18:58 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.3.2008 11:18:02
|
|
|
|
ada2
|
M: mama kaj to maš? Jaz: didije M: ja, notl meko je Jaz: ja, da sestrica lahko pije M: ne, mama meko je puj Jaz: ne mleko pa ni fuj M: ja, ja, je ata pavo :)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?