|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
7.3.2008 9:12:46   
petarda
Joj, petarda, res ne vem..... kolikor mi je znano, po 30t ne velja nobeno dodatno zavarovanje, tako da res ne bom upala it tako daleč. Pojma nimam, kaj bomo letos... Pa z največjim veseljem bi vas obiskali, tudi v Šibenik bi z veseljem še šla, ker nam je bilo lani tako lepo

Ma ja...saj jaz si tudi nebi upala it user posted image ... saj doma bo lahko ravno tako lepo...sploh pri vas, ko boste v pričakovanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 351
7.3.2008 9:31:44   
ada2
prvi del posode je pomit, zdaj čaka še samo nekaj večih posod, ampak rabim plac na odcejalnikuuser posted image user posted image  in bom vmes kavo spilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 352
7.3.2008 9:34:21   
ada2
...bom kupila še tega v lončku

pa doma ga naredi, je mehki, pa še ni sile, če ga pojejouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 353
7.3.2008 9:35:27   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

...bom kupila še tega v lončku

pa doma ga naredi, je mehki, pa še ni sile, če ga pojejouser posted image

kako pauser posted image  Sem že včeraj čukasto gledala, ko si napisala, da ga ti doma delašuser posted image ...joj, jaz sem en anti ustvarjalni tipuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 354
7.3.2008 9:39:33   
Naty_ka
Pozdravljene user posted image

Mi smo kar nekaj časa redno kupovali ta lumpijev plastelin v lončkih, ker je naš mali umetnik non stop nekaj ustvarjal. Zdaj ga je malo minilo in se raje ukvarja z glasbo user posted image . In sem po eni strani prav srečna, ker je bil plastelin VSEPOVSOD user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 355
7.3.2008 9:42:15   
Naty_ka
Samo res, to sem že jaz nameravala vprašati kako delaš doma to zadevouser posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 356
7.3.2008 9:49:28   
ada2
kako pa Sem že včeraj čukasto gledala, ko si napisala, da ga ti doma delaš ...joj, jaz sem en anti ustvarjalni tip

da bi pa že včeraj vprašala kako to pa ne, a?user posted image

čisto enostavno je, v bistvu je samo voda sol in mokauser posted image

no, tore, daš 1 lonček soli in 1 lonček moke, zmešaš skupa, dodaš čisto malo olja in počasi dolivaš vodo in gneteš. vode doliješ čisto po občutku kako trdo oz. mehko bi rada imela (user posted image ) vendar pazi!!! raje naredi malo trše, ker potem bol ko gneteš, oz. ko petardito gnete in ustvarja bolj je mehko. glede barv pa: lahko daš kakšno koli tempero, ampak za zdaj, ko so škrati še mali priporočam tisto jedilno barvo, ki se dobi za šlag peno.
in to je touser posted image

aja, moraš pa po končani igri shranit v zaprto posodo, drugače se tako posuši, da je trdo ko kamen in ni več uporabno.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 357
7.3.2008 9:53:06   
petarda
da bi pa že včeraj vprašala kako to pa ne, a?

če sem pa včeraj tudi jaz komaj dohajala...user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa grem najprej na kafe, ker vidim, da si cel postopek napisala, pa bi predolgo brala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 358
7.3.2008 9:57:15   
petarda
glede barv pa: lahko daš kakšno koli tempero, ampak za zdaj, ko so škrati še mali priporočam tisto jedilno barvo, ki se dobi za šlag peno.

a se tole nič ne prime na rokeuser posted image ...pa vsepovsod okoliuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 359
7.3.2008 9:58:26   
ada2
...zdaj pa grem najprej na kafe, ker vidim, da si cel postopek napisala, pa bi predolgo brala

ja user posted image , kako pa naj ti drugače razložim kot da cel postopek napišemuser posted image

a bi blo zadosti: sol moka vodauser posted image
user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 360
7.3.2008 9:59:54   
ada2
a se tole nič ne prime na roke ...pa vsepovsod okoli

ne, vmešaš not, pa se okrog nič ne pozna, sam ne zdaj cele stekleničke barve not vmešat. bolj tak pastelne barve dobiš.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 361
7.3.2008 10:01:32   
ada2
a sem vam že povedala, da me danes zvečer ne čakajjte?

imamo namreč občni zbor s pevskim društvom in grem direkt iz službe v hoteluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 362
7.3.2008 10:03:55   
ada2
a sem vam že povedala, da me danes zvečer ne čakajjte

pa da ne bi slučajno 10 strani naklofale, ker če:
- bom imela fra vikend ne bom imela časa brati, ker bom.... no, že ka delalauser posted image

- ne bom imela fraj vikenda bom pa itak v zaostankuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 363
7.3.2008 10:04:56   
Nej1
Dobro jutro čvekeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 364
7.3.2008 10:10:07   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Nej1

Dobro jutro čvekeuser posted image user posted image user posted image !

fajn tebi, ko ob 10. lahko rečeš dobro jutro user posted image user posted image

(odgovor članu Nej1)
Neposredna povezava do sporočila: 365
7.3.2008 10:26:15   
NinaŠ
Ma meni se že user posted image ... ...sem takoooo sita tičanja not.... ...10 dni že niti v trgovini nisem bila user posted image ...aaaa v ponedeljek bo že prava osvežitev vsaj v službo it user posted image . Sploh nimam idej, kaj naj še počnemo oz. se mi niti ne ljubi razmišljat kaj bi počeli user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 366
7.3.2008 10:35:38   
petarda

mislim, da moraš to svojemu lubiju povedat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 367
7.3.2008 10:38:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Ma meni se že user posted image ... ...sem takoooo sita tičanja not.... ...10 dni že niti v trgovini nisem bila user posted image ...aaaa v ponedeljek bo že prava osvežitev vsaj v službo it user posted image . Sploh nimam idej, kaj naj še počnemo oz. se mi niti ne ljubi razmišljat kaj bi počeli user posted image

meni bi se tudi zrolalo...kdaj pa greste do P?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 368
7.3.2008 10:45:58   
NinaŠ
...kdaj pa greste do P?

šele ob 3.  
...pa saj bi bilo OK, če bi se vsaj drobižka zamotila, tako sta pa tudi onadva zdolgočasena in se z eno stvarjo niti 5 min ne zamotita user posted image - evo zdajle sem šla čisto mimo vseh svojin načel user posted image - Tini sem dala flašo čaja, Anžetu pa risanko naštimala user posted image ...upam, da bo vsaj za 15 min zaleglo user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 369
7.3.2008 10:58:58   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image fotoaparat, za katerega sem dala pred 3 meseci skoraj 300€, stane zdaj "le" še 200€ user posted image user posted image user posted image ...no ja, ocene ima pa še vedno dobre user posted image . Eh, bo raje nehala brskat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 370
7.3.2008 11:02:54   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

mislim, da moraš to svojemu lubiju povedat user posted image user posted image user posted image

sa sem mu...v takem smislu:
user posted image

on je pa bil malo manj navdušenuser posted image :

user posted image

ampak se je moral sprijaznit:

user posted image

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 371
7.3.2008 11:07:34   
Paštetka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  milijon pikapolonic za tebe BUBI user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šele zdaj zvedela . ČESTITKE!

Tako sem hepi zate, da ne morem povedati.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 372
7.3.2008 11:09:34   
NinaŠ
M: mama kaj to maš?
Jaz: didije
M: ja, notl meko je
Jaz: ja, da sestrica lahko pije
M: ne, mama meko je puj
Jaz: ne mleko pa ni fuj
M: ja, ja, je ata pavo :) :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 373
7.3.2008 11:16:16   
ada2
mi je skoraj kruh preveč vzšeluser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 7.3.2008 11:18:58 >

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 374
7.3.2008 11:18:02   
ada2
user posted image

M: mama kaj to maš?
Jaz: didije
M: ja, notl meko je
Jaz: ja, da sestrica lahko pije
M: ne, mama meko je puj
Jaz: ne mleko pa ni fuj
M: ja, ja, je ata pavo :)

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?