draja
|
Jutro! Uf vidim, da ste včeraj potrebovale moj nasvet. Sem prepozno videla, žal. Meni se še nikoli niso ponesrečile tele "nesrečne" palačinke, res pa je, da jih pečem v ponvi za palačinke. In tako kot sem takrat napisala, naredim maso malo gostejšo kot za običajne palačinke in potem delam tudi manjše in malo debelejše palačinke (velike približno tako kot ameriške, ampak vseeno precej tanjše). V bistvu mi uspejo tudi čisto tanke palačinke, samo res pa jih nikoli ne naredim velikih za celo ponev. Notri ne dam radenske, ampak samo riževo mleko, moko, sol, rjavi sladkor, oljčno olje, naribano jabolko in ponavadi še malo vode. Upam, da ti naslednjič uspejo Pikapola. Pri nas sem jih na žalost zdaj dvakrat zastonj delala, ker jih mala ni več hotela jesti. Upam, da je bila samo faza. Drugače pa upam Pikapola, da se bejbi obrne in rodiš naravno. Jaz zelooooooo razumem tvojo željo po naravnem porodu, saj me je od vsega najbolj strah ponovnega CR, pa čeprav je bilo prvič vse super in v najlepšem redu. Ampak več časa kot mineva od takrat, bolj si želim naslednjič naravno roditi. Pa se mi kar zdi, da ne bo šlo, glede na to, da se prvič sploh nisem odpirala.ok, res da je bila mala zagozdena in me ni odpirala, ampak vseeno je ostal en tak neprijeten občutek. Najbolj zato, ker mi je dr. Reš, ko me je poskušal ročno odpreti, rekel: "Jah, za rodit pa res niste glih idealni!" To me je takrat fuuuuuul prizadelo. Zadnje kar si želi ženska slišat med porodom. Pa pustimo to. Meni je danes mala popila že vse živce in energijo. Pa saj ni ona kriva. Jo je ob 5-ih zbudilo kakanje in napenjanje in potem ni in ni mogla zaspati nazaj. Je zaspala šele 10 minut nazaj, vmes pa je bila pravi "hudiček". Prav neverjetno, kako "lumpa" je, ko je zaspana in utrujena. Počne vse česar ve da ne sme in to kar naprej in naprej in naprej...... In ker vem, da se v taki fazi ni za it nekih vzgojnih metod, že vse jutro globoko diham in zadržujem svoje živčke. Erna kako je Žiga? Amy pa drugič ! Encijan super pesmica!!! Vsem skupaj želim lepooooooo soboto. Mi smo danes žal brez očija, ampak ni vrag, da ne bova vseeno uživali .
< Sporočilo je popravil draja -- 7.6.2008 9:33:47 >
|