Dajadada
|
Thaiss, en velik koš zdravja in za matia in veliko moči zate. Draja, sej si sama ugotovila, da naši malčki odraščajo, tako da sprijazni se, tudi hodi že, čeprav majajoče. Anja, Ela . Dskubin, lepa sobica in še lepša otročka. Kako je lepo videti dva skupaj...sem ful vesela, ko vidim kakšno fotko ali pa ko pišete dogodivščine...komaj čakam, komaj čakam, da bomo tudi pri nas štirje. Urla, saj ne moreš verjet. Sekica naj kar forsira, dokler je ne bodo pregledali. Saj ne moreš gledat otroka, ki se trese, halo, saj se ji bo zmešal. Še dobro, da ima družino...tebe...da ji stojite ob strani. Tinaaja, Brina. Upam, da ne bo tako štorasta in neučakana kot Nejc, ker nima niti sekunde miru in potem so buške in prebita ustnica, dlesni itd. Je že tako zmatran, da se mu vidi, da že stat ne more, ampak on mora še par krogov po stanovanju narest. Jjasna detektivka, Juretu za papanje in mamici, ki ga je pogruntala. Majčika, za . Danes bi lahko zjutraj spala, ker je šel delat in je nejca babi prepustil v varstvo, ampak ne, smotana jst nisem mogla spat, ker sem samo o službi razmišljala in pol sem rajš vstala in se usedla za računalnik, da sem hitro natipkala vse kar mi je po glavi rojil in jst, sem kar zadovoljna, ker sem v eni urci naredila toliko kot bi npr. v pisarni ob kupu telefonov in vsemu dogajanju delala kdovekoliko ur. Danes popoldan gremo pa na RD k nejčevi sestrični...bo spet luštno .
|