|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
7.4.2008 13:41:52   
urla
Anja - a maš preveč cajta???

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
7.4.2008 13:53:17   
erna14
urla-thx,sam zakaj pa jih ne smem dajat pred spanjem?a mislis da mu pol se bl draz grlo??

no sva se sla k p pokazat in je vse ok sam neko virozo je spet staknil,tko da ne sme cev teden v vrtecuser posted image ,joj revcek mali......sam ce tko pomislm sej bo pa cez en teden sov v vrtec pa bo spet kaj pokasirav,ma tud eno sr....hmmmmmm.....aja joj kok odzun pihauser posted image user posted image user posted image

nc grem,aja anja a ti bor lepotnga tovce da mas casa prevecuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
7.4.2008 13:55:48   
erna14
aja pozabla povedat,ziga je dobil kuzka ki hodi,skace,laja....in je full smesen k se on sprav kuzku dajat amaama in pol mu kruh,smoki v gobcka rine in valda kuza tega ne popapa pol se pa tamal tok jezi in ga pol za uses vlece joj kok je smesenuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
7.4.2008 14:03:36   
urla
urla-thx,sam zakaj pa jih ne smem dajat pred spanjem?a mislis da mu pol se bl draz grlo??

Prospan pospešuje izkašlevanje in to med spanjem ni OK. Pred spanjem operil in nekaj za pomiritev in ne za izkašljevanje (Slezov sirup ali sinecot)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
7.4.2008 14:22:34   
erna14
urla-u jaz sem mu pa ravn vcer dala sicer ob pol 7 zvecer ta prospan pa je potem tko kasljov?ej hvala se enkrat bom sla se to kupt,jaz mam doma skor vec zdravil k u lekarniuser posted image ,kako je katja a je uredu zdaj,a pridete kaj drug teden na igrisce se lohk dobimo ta teden bo bl tezka da koga ne okuzva pa se piha k user posted image jaz sam gledam kdaj mi bo rolete odneseluser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
7.4.2008 14:28:34   
urla
Erna - tut mi mamo doma na vratih hladilnika v dveh vrstah samo zdravila in razne vitamine. Sam pazi glede rokov uporabe. Operil je dober 3 tedne potem, ko ga enkrat odpreš.
Če bo lepo vreme bomo sigurno prišli na kavo na igrišče. Me kar pokliči. Me pa tudi mika, da bi šla pogledat tisto igrišče pri Draji, ki ga je zadnjič hvalila. Pa seveda, če nas bo pustila na njega user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
7.4.2008 14:45:26   
erna14
urla-ups a sam tri tedne je operil dobr,jaz ga mam ze od januarja a misls da je lohk kej narobe k sm mu ga prej dalauser posted image joj sm tud kozauser posted image user posted image user posted image .ja lohk se pa zmenmo da se dobimo pr tvojmu bloku in greva pes do draje do igrisca pa pride se draja pa se kdo ce hoce,u to bi blo tud fajn al pa ce se ti nebo dal pes gremo pa z avtom pa se dobimo tamuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
7.4.2008 14:49:17   
urla
Erna - po mojem ni nič narobe, samo ne vem kakšno učinkovitost sploh še ma.
Igrišče - pa bom raje tja z avtom prišla, ker bi peš še s Tianom predolgo trajalo, pol bi bilo pa že konec sončka. Računi na to, da jaz pred 15.30 ne morem priti.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
7.4.2008 15:02:35   
erna14
ja ne sej men je cool tam ob ene 16,tok da kosilo pojemo pa tko,itak se pa slismouser posted image user posted image .joj pol morm pa dons sibat hitr po kaplce v lekarno pa tist sinecod predvidevam da so tud kaplce ,joj joj joj.,pol pa ob 5 na seminarr

lejci-sit,kako si se zmenila v vrtcu,ja kr neki men bi se strgal........

< Sporočilo je popravil erna14 -- 7.4.2008 15:12:28 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
7.4.2008 16:08:49   
A-N-J-A
erna,urla-a se lohk še jaz prilepim zraven???urla pa še kremca bo zihr drug teden,pa ti jo lohk dostavmuser posted image .
draja-hvala za telefonskouser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
7.4.2008 17:45:23   
Barči78
Naomi - PJOV, ti sam poklič, če boš kaj dobila, a PJOV user posted image

No, pa še naša pikica

in to od spredaj pa od zadaj - pomojem je še kar dobra, sam ma še cel teden pred sabo. Drugače kar dobro prenaša, vročine nima več, praska se ne, edino ful jo srbi, ko gre lulat, tam je najhuj, ker se ji je dol največ pik nametalo user posted image

user posted image

user posted image

Drugače jih je pa danes že začela dobivat po nogah, na obrazu se že rahlo kažejo, po lasišči, za ušesi,... ni da ni, moja pikica.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
7.4.2008 18:49:42   
Sibil_
Barči-žal je to samo začetek, čez ene dva dni bo hujše....aja, sem pa zadnjič slišala od ene znanke, da baje norice posuši gel aloe vera.Sama nisem poskusila, mogoče kakšno namaži pa da vidiš.BAje da je pri njeni hčerki vse posušilo v kratkem času.user posted image

Glede tebe pa je verjetno tako, da si že zaščitena in ne boš zbolela, ker naj bi po cepljenju imunost nastopila po dveh tednih nekje.No, varna si 90%, upaj na najboljše...user posted image

Midva sva glih od P in ima baje virozico, malo pljuča piskajo ampak ni sile.Pumpice pač laufajo in to je to.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
7.4.2008 19:45:10   
K_a_t_i
U, cela pikčasta stran user posted image . Neja, drži se!

Evo, tole vam sporoča Žiga - velik sem 78cm in težak 11,4kg. Zdravnica je bila zadovoljna z mano, saj sem se v 2.5m zredil za 600g (baje ful super, da sem se zredil odkar sem v vrtcu, ker to pomeni, da se mam fino user posted image ) - sam ne vem zakaj me je tehtala - k to bi ji lohk sam povedal user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
7.4.2008 20:51:37   
Žabika
Ojla čveke!

Sej nekaj na hitro preberem, samo ne sledim več kdo se redi, kdo hujša, kdo je bolan in kdo zdrav. Samo vem, da ima Teja pikice in zato njej zaželim čimmanj srbenja.

Pri nas pa lahko izpostavim nekaj pomembnih dogodkov preteklih dni:
Najpomembnejše: po dveh mesecih sem spet dobila M. Uf kako sem bila vesela danes dopoldne, čeprav sem mogla skoraj celo dopoldne preživeti v mrežastih hlačkah (žal tangic še nimamo za paciente), ker so bile moje .... Vam pa lahko zaupam, da me je bilo kar malo strah se zadnjič zbrisat s seznama, ker res nisem vedla kaj se dogaja, CB-ja se pa itak nisem upala narest.
Drugo najpomembnejše: Hana ima novo kočijo v avtu! Končno, a ne?
Tretje sicer ne najpomembnejše, ampak vseeno. Začeli so se problemi z dnevnim spanjem; Hana res s težavo zaspi. Vedno spi zunaj, ampak da zaspi, pa rabi in rabi. No danes je zaspala šele ob 17:30. No na samo srečo, večerno uspavanje ni bilo moteno, ampak pri temle dnevnem spanju nimamo pa prav nobenega reda več. V bistvu je tako od kar smo premaknili uro, ker pač zdaj zjutraj vleče do 8:30 in posledično po dopoldanski malici ni utrujena. Potem pa čaka na kosilo, ki pa je enkrat malo prej, enkrat pa kasneje.
In še tole. Danes so me klicali iz vrtca, in povedali, da jutri zaseda komisija. No klicali so me zato, ker sem nekaj pozabila izpolnit pri vlogi, ampak očitno bodo rezultati izbora že kar kmalu.

Pa še tole: Hana joka, ko ji voda teče v oči! Pranje glave je torej mučenje za vse. A niste enkrat nekaj o enem "šiltu" govorile? Do zdej ni bilo nobenih problemov, zdej pa kar so. Ko sva hodile na plavanje, se je sama tunkala, kaj jo je pa zdaj pičilo, pa ne vem.

Ok, nej bo dost!

Objemčkek vsem!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
7.4.2008 22:21:00   
draja
Čer!

Tudi jaz se bom danes bolj kot ne izognila komentiranju, ker sem čist preveč zmatrana, Živa pa še vedno ne spi. Pri nas so tudi problemi z dnevnim spanjem, s tem da ni problem zaspat, ampak kar naenkrat rabi spet dvakrat spat čez dn in posledično pol zvečer telovadi v posteljiciuser posted image .

Drugače sem bila danes 4 ure v službi na izobraževanju in je bilo prav fajn, samo na žalost sem rabila od Bežigrada do Šiške točno 35 minut vožnje, kar pomeni, da ne bom nikoli pred 17. doma pri Živiuser posted image .
Erna, Urla ooooo super, če pridete res sem na igriščeuser posted image . Sam ni še "odprto" - še niso vsa igrala postavljena. Pa da ne boste razočarane, to ni neko fuuuul veliko igrišče kar se igral tiče (2 tobogana in dvoje gugalnic), ampak je fajn, ker je čist nov pesek posut, ful je prostorno, stran od cest in veliko klopic za posedat. Pa še igrišče za mini nogomet je zraven za malo večje otrokeuser posted image .

Neja boga pikica mala, pozdravi se hitro!

Žiga (Kati) super za mere in za uživanje v vrtcu!

Žiga (Erna), Lukas, Neja, Aleks, Tinaaja, Sibil in vsi ostali bubančki, hitro se pozdravite!

Lejci kako si uredila danes v vrtcu?

Žabika tole je ta obroč za umivanje glave:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=138799

je res fajn, kar se tiče zaustavitve šampona in vode, samo Živa si ga dol vleče in joka kot zmešana ko ji ga damo goruser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
8.4.2008 7:16:07   
A-N-J-A
Jutro!

Mi smo pomoči pridelalai vročino,tko da se pridružujemo klubu bolančkovuser posted image .Sam mislim da ne bo nič hudega,kakšna virozca.

Čauči

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
8.4.2008 8:13:29   
Lejci
jutro!

Ja, včeraj smo "zrihtali" v vrtcu, govorila sem z obema vzgojiteljicama. Seveda sta za vsako mojo vprašanje oz. pritožbo imeli nek "logičen"  razlog, zakaj je tko. Za rano na licu sem baje ful pretiravala, ampak kje jo je dobila ni vedla. Po njenem je bila samo pikica. Jokat je začela baje 1 minutko prej (hja...), flaše imajo visoko ker jim po malici oz. po tretji dajo za pit, polne so zato, ker jim dotakajo čaj, malico je pa dobila, in ko sva šli domov, je dobila pač še enkrat, ker je ostalo... Ne vem, zakaj mi je takrat rekla, da zgleda še niso razdelili... Zaenkrat jih bom mela pod drobnogledom...

No ni pa vse samo slabo tam, kje pa. Njena vzgojiteljica je ful ok drugač, res super ženska, njej popolnoma zaupam, kar se mi zdi najpomembneje.

Pa spala je tam 3 ure, jaz sem samo gledala user posted image . Pa tudi zvečer ni problemov, ker je zmatrana in do 8. zaspi, ne spomnim se, da bi bila kdaj dlje pokonci. Od vrtca, se razume.

Barči, joj boga mala, upam, da čimprej mine... Kaj nas še vse čaka...

Žabika, ko bo Hana šla v vrtec, bodo težave s spanjem izginile. Dnevnim in nočnim.

Pranje glave - to je pri nas najhujše opravilo, grozljivka. Ines tuli, kot bi jo dajala iz kože, se drži roba banje, ni šans, da ji sama operem. Un obroč smo tudi kupili, pa ga v roku 2 sekund vrže z glave. Ne razume, da ji hočemo samo pomagat z njim.

Trenutno še najbolj pali, če ji očka čez oči drži brisačo in jo nagne nazaj, jaz pa ji po hitrem postopku dol šampon sperem. Se pa trudim, da jo mučim le 1x tedensko, ampak včasih je treba tudi prej, ker ima cel jedilnik v laseh.

Še to sem hotla vprašat tiste, ki že uporabljate prave zobne ščetke. Katere imajo najmehkejše ščetine??? Mi imamo od Colgate, pa se mi zdi ful pretrda, čeprav je "soft"... se mi zdi moja ščetka bolj soft kot ta. Ne bi pa rada cele ponudbe na trgu pokupila.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
8.4.2008 8:18:39   
tinaaja
ANja, vidim, da je borci solidaren z brino.. no vrocine na sreco nimamo, noska je pa treba pucat..  upam,d a kmalu mine in da bo dobro razpolozen kljub vrocini.

Aja, pozabila povedat - se pofockam tako za igrisce kot za kavo v centru user posted image

Zabika, B ima tud urnike take, da user posted image Prejsnji teden je spala do 8 (na moje veliko veselje in presenecenje) in posledico ni sla spat do cca 13..  In je imela spanje 1x na dan. Zdaj ze 3 dni spet vstaja pred 7 in grem prvic spat med 10 in 11.. vceraj pa je zaspala nekje ob pol 12 in spala 2 uri --> spet samo eno spanje.. Skratka messsss...

user posted image ziga za mere!

Sibil &  ostali bolanckoti - pocajtat se user posted image user posted image user posted image

Barci, saj me je mal strah vprasat - kako je z Nejo danes? Pikice??

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
8.4.2008 8:48:27   
Pikca
jutro,
sploh vam ne sledim več... no danes bom nadoknadila, ker sem doma - bolnauser posted image . Zgleda, da sem pokasirala nek virus, čist sem hin... Zdele sem poslala v službo en mejl, pa sem še semle skočila pogledat. Otroka sta zdrava, upam, da se ne bosta od mene nalezla.

Vidim, da je kar nekaj bolančkov; pozdravite seuser posted image

user posted image pikici Neji. Pri nas so bile norice najhujše 3. in 4. dan, po 1 tednu je bila Živa že OK, Jernej pa po 10 dneh. Proti srbenju sem Jerneju dajala Fenistil kapljice (samo 2 dni). Naša 2 sta bila cel teden notri, čeprav kratek sprehod okrog hiše najbrž ne bi škodil.

kavica v centru - jaz se tudi prijavim, če bom že zdrava - kdaj pa se dobite?

Živin vrtec - hvala za vaše nasvete oz. sočustvovanje... trenutno je stanje ok, Živa spet je kosilo v vrtcu in pride iz vrtca dobre volje, tako, da sem sklenila zaenkrat počakat (sem zatežila zadnjič, ko je bila mokra, in še moj je pred 14 dnevi, ko je imela nastop v vrtcu rekel, da je doma čisto drug otrok, dosti bolj razigrana - zgleda, da so se zdaj bolj potrudile okrog nje). Bom pa najbrž kaj rekla na govorilnih urah. Z drugimi starši nimam stikov, imam le kontakt naše predstavnice, ki pa je z vzgojiteljicama ful zadovoljna, je imela že starejšo hčerko pri njima.

zdaj grem pa spat nazaj...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 8.4.2008 8:50:16 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
8.4.2008 9:06:13   
Dajadada
Sami bubkani...je sploh še kdo zdrav...en koš user posted image vsakemu.

Pranje las: tudi pri nas je problem izpiranje, najbolj pomaga brisača na oči, tako kot pri lejci.

Spanje čez dan: počasi urejamo, prvi mesec niti v varstvu ni hotel spat, tako da je spal čez dan ali nič ali pa pol ure do eno uro. Zadnji teden je malo bolje cca 1-1,5 ur dnevno. Nočno spanje pa ostaja od 20ih do 5:30 oz. najdlje 6:30. Naš dnevni izkupiček spanja je torej  cca.  10/11 ur, kar se meni zdi premalo, ampak kaj čmo, naš mali očitno ne rabi toliko spnca kot njegova mamicauser posted image .

Barči, pikce, joooj, srbi srbi, še mene, ko jih gledam, kaj šele malo. Bogicauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
8.4.2008 9:12:40   
erna14
kavica v centru-men odgovarja ob torkih......user posted image ,igrisce tud ob torkihuser posted image
bor,pikca,brina,.........user posted image user posted image user posted image
sezam-kinderval vitamini povecujejo apetit pri otrocih,ce bo pr vas kaj slo v to smer mi povej da ga bom kupilauser posted image
kati;ziga-za super manekenske mereuser posted image user posted image
user posted image
draja-joj boga ampak sej bo saj bos vidla,sprva bo full tezko pa se bolj kakovostno bos pol tisti preostali cas prezivela z zivo,pa itak vem da se max ukvarjas ze zdaj z njo pol pos pa se bolj,vidm pr men kako je

joj vceri sem bla na seminarju od joicota v diamantu,predstavljal so najnovejso modo 08 uf hudo ne praste,uglavnem letos so moderne totalno asimetricne frizure,frfruji tud asimetricni potem barvni prameni od modre ki se preliva v oranzno in nato v rumeno in najvecji povdarek v mocno rdeco,jpppp taka je sedanja moda

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
8.4.2008 9:16:05   
A-N-J-A
Zdele sem B-ju dvekrat potegnila z noska goro gnojauser posted image .Joj bogi moj miško,se mu vidi čez učke da ni ta prav.Vročine zdele nima,najbrž jo lahko spet proti večeru pričakujem.
Mene pa spet glava boli-sinusi.Sem šla prejle skor bruhat tok mi je blo slabo.

Ok grem mali že sitka

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 10:10:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
8.4.2008 10:25:45   
urla
Sam, da se mal považim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
8.4.2008 10:32:02   
draja
Joj bolančki, vedno več vas jeuser posted image . Pikca, Bor, Brina, Neja, Lukas, Sibil, Žiga in ostali, naj bolezen hitro izgine!

Spanje no pri nas tudi vlada kaosuser posted image . Včasih spi enkrat, včasih dvakrat čez dan in posledično zapsi zvečer enkrat ob 20-ih, drugič šele ob 23-ihuser posted image . Grozno res. Upam, da kmalu najdemo spet en ritem, ker mi smo kar se ritma tiče razvajeni, saj smo ga imeli vedno, že od cca. 1 meseca starosti naprej.

Drugače pa MORAM to deliti z vami: Živa je danes spala od 23-ih do 7:30 in se SAMO 2-krat zbudila in takoj nazaj zaspalauser posted image user posted image user posted image . A je to mogoče, da je bilo meni to danouser posted image .

Pa imamo nov zobek - zgornjo dvojko. Zdaj imamo že 4 zobkeuser posted image . Vsak čas pričakujemo še zgornjo enko in verjetno kmalu še drugo dvojko.

Meaa o šit, upam, da so izvidi vseeno ok in da boste čisares zaključili z infekcijsko kliniko. Bom močno, močno držala pesti. Aja, pa sanjala sem te - da si se sprehajala z Lanom. Sam si imela še starp frizuro, ker sem te takoj spoznalauser posted image .

Srečanje dejmo rečt najprej kavica v mestu, ko se Ana od Sezam pozdravi, da nam do konca zrihtajo igrišče, ker zdaj ko dežuje so vsa dela ustavili. No, lahko pa se dobimo npr. v Tivoliju ali ZOO na igrišču še prej, če bo kaj vremenauser posted image .

Erna lepo delaj popoldneuser posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

5ri

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!