pocka
|
Dobro jutro punce, po dooolgem času se še jaz malo oglašam. čestitke vsem slavljenčkom, ko ste ali boste praznovali te dni slikice so vse ful lepe, malo sem vam kar fouš,ko imate sneg tako pri roki, Taja je bila do zdaj samo enkrat na snegu, pa ni hotela na sanke...mogoče pa drugo leto malo nadoknadimo pa tiste slike, ko so bili še mali, je ful lepo pogledat...so tako luškani anja - držim pesti,da se hitro pozdravite, to je pa zdaj res že malo hudo,da se vam tako dolgo vleče darila - nam tudi malo zmanjkuje idej kaj bi nabavili, smo pa ostalim naročili pribor za kuhanje, zdaj ima samo šalice pa čajnik in je zakon, pa čopiče,barve in take zadeve, mojim sem naročila opremo za dež (škornji,palerina, dežnik), pa knjige (bomo probali ji kake italijanske počasi nabavit, kaj enostavnega) in obvezno gugalnico, ker bom imela čez poletje oba doma in bo treba imeti nekaj,da se bo Taja zamotila...peskovnik že ima,samo še pesek nabavimo tinaaja - mi smo tudi našli Mehurčke (še moje) in jih cele dneve beremo, zna že pol pesmic povedat, se tako nasmejemo zraven ...aja, pa košara je zakon , o uporabnosti bom pa čez kak mesec več vedela..imaš mogoče kak link od tega napihljivega gradu? skakanje - Taja že nekaj poskuša skakat, bolj tako po svoje, če jo držiš za roke pa zna že kar lepo skočit, najbolj ji je pa v veselje, ko zvečer po naši postelji skače vam pokažem še dve slikici naše maškare mali levček tole pa ima danes za v vrtec...prava španska plesalka draja - pikepoke za Živo,da se pozdravi inseveda čestiiitaamm za nosečnost, pa naj te slabosti hitro minejo
< Sporočilo je popravil pocka -- 24.2.2009 9:30:59 >