draja
|
Ojla punce moje! Saj ne morem verjeti, da bo čez par dni 1 mesec, od kar sem bila na naši temi. Čas res neusmiljeno beži,... Skratka z veliiiiiiiiiiko zamudo vam želim vse najlepše in najboljše v tem letu, predvsem veliko smeha in razigranosti, pa čim manj skrbi! Z malo manjšo zamudo voščim Anji vse najboljše za rojstni dan in za obletnico poroke! Upam, da si lepo praznovala. Dajadada upam, da bo mami uspešno in popolno okrevala, brez kakšnih hujših posledic. Milijon pikapok zanjo! Slikice vsi luuuuuuuušni, eni še pridni v vozičku, eni že na smučkah, eni kar na križarjenju,... Skratka super, da ste se vsi imeli tako fajn čez praznike. Sanke imamo brez stolčka in se super obnesejo. V hrib pa kar hodi bejba, da se mal pogreje. In kaj dogaja kaj pri nas. Hmmmmmm, kar precej. Prazniki so bili zame precej delavni, saj sem novembra dala odpoved v svoji službi in začnem s 1.2. čisto na novo - v bistvu na svojem. Zaenkrat zelo dobro kaže in komaj čakam, da bom sam svoj šef . No, uradno bo moj šef moj mož, ampak saj veste kako to gre pol v resnici . Pa niti ne bi razmišljala v tej smeri, če ne bi bile razmere v moji službi tako nevzdržne, da se je bilo treba praktično čez noč odločit kaj in kako. Nič, saj zdaj se itak ne spomnim več nič pametnega za napisat, pa je boljš, da grem še kaj nardit . Aja, uuuuuu Žabika - poskus vloma - brrrrrr, kar strese me ob misli. Grozno res. Pa upam, da se izognete noricam. Mi smo se jim poleti uspešno izognili, ko jih je dobil Živin sovrtičkar.
< Sporočilo je popravil draja -- 13.1.2009 9:53:22 >
|