|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
31.12.2008 7:21:28   
amy26
pa še končno nova stran, že 8 dni smo na isti strani

Ela se igra, Aleks spi ponavadi on prvi vstane, danes mi je pa ob 4.00 prišel v spalnico sem bila prepričana da je ura 6, pogledam na uro me je skor kap, Ela je pa spala pri meni so jo spet matrali krčki oz. nevem nekaj že
ni noči da je proti polnoči ne vzamem k sebi, se zbudi in tuli k zmešana, kdaj se bo to nočno zbujanje nehalo, nimam pojmauser posted image

< Sporočilo je popravil amy26 -- 31.12.2008 7:23:58 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
31.12.2008 7:55:35   
thaiss
amy26 hvala za kafeuser posted image  

jaz pa dam zraven malo domačih piškotkov

< Sporočilo je popravil thaiss -- 31.12.2008 8:00:18 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
31.12.2008 9:29:36   
A-N-J-A
user posted image user posted image user posted image user posted image SREČNO, ZDRAVO, OTROŠKEGA SMEHA IN ISKRIC V OČEH POLNO NOVO LETO 2009 ŠE Z NAŠE STRANI user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
31.12.2008 9:48:48   
tinaaja
evo, en hiter pozdravcek od nasuser posted image

Smo se kar porazgubile med praznike, se vidi, da so obiski in obiskovanje v polnem teku... Meni bi tako pasalo se zavlect v neko divjino in samo relaksirat user posted image

Najprej, naj vsem zazelim vse naj naj v prihajajocem letu, da bi vsem zdravje sluzilo, da se recesija ne bi poznala, da bi nasi lumpi uspicili same zabavne stvari, da bi se dobro razumeli z vsemi bliznjimi, da bi .... Skratka, zelim vam vse dobro. user posted image user posted image

No, nasa punca nas je ravnokar razveselila s prvim kakanjem na wcju user posted image Lula zmeraj,ko se jo da na kahlico ali wc, ampak ni bilo sans za kakanje. No itak se ne zacenjamo s proceduro suhosti, ampak jo samo obcasno dajemo na wc. Bi bilo pa super, ce bi zacela kakat na wc user posted image

Anja, go for shopping haha.. Itak bo pol Lj gor, pa se mal preveri prej razmere na ljubelju user posted image Jaz grem naslednji teden v AT user posted image V bistvu nic ne rabim, tko da grem bolj firbcat pa morda koncno kupim kaksno zadevo za prihajajoco punco user posted image Ja kokr je tezko verjeti, nisem kupila tud ene zadeve user posted image

Zabika ... ja sranje tole z vlomom. Kokr je anja rekla - protivlomna vrata so zakon, edin problem rata, ce se teb not kaj zgodi in ni nikogar zunaj da bi odklenil ... nasa bi moral stemat ven user posted image Je pa res, da tud ce sem sama doma, se sploh ne pocutim kakorkoli ogrozene user posted image Upam, da ni bilo kaj ukradenega ...

Amy, rana ura zlata ura user posted image user posted image user posted image user posted image No pri nas je 5 zjutraj se vedno THE ura vstajanja. Ne glede na to, kdaj gre spat user posted image Ampak smo pa veseli, ker naceloma spi do takrat v kosu user posted image Ima kaksne krike groze v spanju, ko zgelda kaj takega sanja, tko da se meni takrat pulz dvigne na 240 od alarma, ampak dam samo roko nanjo in se umiri in spi naprej user posted image

Lejci, bravo za samostojnost user posted image

Lepo bodite vsi, jaz sibam naprej kuhat za danes..

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
31.12.2008 10:23:58   
K_a_t_i
Drage moje dame, vam in vašim družinam želim vse najlepše v prihajajočem letu 2009! user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
31.12.2008 11:54:48   
erna14
no pa se moja malenkost da vam vosciuser posted image
eno zdravo,srecno,smeha polno prihajajoce leto zelim vsem vam in vasim bliznjimuser posted image eks velauser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
31.12.2008 14:09:30   
thaiss
Naj bo moja želja tokrat nasvet:
ne pozabite nase,
imejte se radi,
hitite počasi,ljubite življenje…

Vsem želim lepe praznike in srečno 2009!
Thaiss z družino!!!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
31.12.2008 17:24:36   
sezam
Še z naše strani

Vse naj, naj v prihajajočem letu. Čimveč evrčkov, čimveč otroškega smeha in njihove razigranosti, čimmanj njihovih lumparij in "kravžljanja" živčkov, ter velikooooo ljubezni in zdravja.

Sezam & family

user posted image   user posted image .

Žabika - OMG, nikoli ne veš, kje kdo nate preži

Lejči - user posted image user posted image  za samostojnost. Kako jaz to pogrešam, skoz bolj user posted image

amy - hvala za kavico. JAz sem si jo sedajle privoščila. Lahko pa postrežem s pehtranko user posted image

PikaPola - face ste. Če srečamo kaj takega, vas prepoznamo user posted image

rana ura - pri nas sta pa k sreči zaspanka. Danes smo vstali ob 9.30 user posted image  Pa user posted image  za suhost.

WC - mi smo še daleč od tega, da bi kaj poskušali. Še kahle ne user posted image

Več pa drugo leto ....

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
1.1.2009 14:57:33   
Anonimen
Malo za zabavo;

http://www.youtube.com/watch?v=MiHRqdlN3ME&NR=1

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
1.1.2009 20:11:14   
K_a_t_i
A vse spite, al kaj? Joj babe, spi se ponoč!!! user posted image
Jst sem novo leto prespala... Jp, baba trmasta - je blo treba otroka na sneg peljat se sankat, ne glede na vse.. In zdej se čudim, da vneto grlo po tem podvigu ni blo nič boljše user posted image . Za kazen moram bit tiho že na prvi dan v letu. Ampak čez nos pa lahko trobim user posted image . Dost neumnosti.
Kle mate našga junaka kot je bil zadnje dni leta (ena še iz oktobra, k se mi zdi, da je še nisem prlimala).

Ni mi jasno, zakaj bi mela v tej omari čevlje samo mami in oči. Evo, tkole bo bolj prav user posted image
user posted image
Tole je pa taboljš!
user posted image
Prov res sem happy user posted image
user posted image
Nova moda...
user posted image
Tole pa najrajš počnem
user posted image
UuuuuuuUUUUUUUUUUU, dedek Mraz, ti si FACA!!! Shaun the sheep user posted image
user posted image
Pa še včerajšnji utrinki - kotalimo seeeeeeeeee!
user posted image

Pozdravček vsem.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
1.1.2009 22:20:18   
skačica
tudi naša družinica vam v novem letu želi vse lepo.

Dolg se že nisem oglasla pa sploh ne vem kaj naj napišem. No, na konc bo itak cel roman.
Mi smo bili za NL kar doma in to sami. Je prav pasalo. Z možem sva čepela na sedežni, pila kokakolo in pivo, jaz sem brala trač revije, moj je dremal, ob polnoči sva si pa nazdravila in šla spat.Kul. Mi ni za kake fešte niti pod razno.

Danes sva pa cel dan gostila obiske. Najprej ta srednja sestra s familijo, pol ta najmlajša in punca od brata, kolegica s familijo, pol spet mal tamala in bratova punca, no pol je blo pa konc.

Iza je zdej že velka punca, govori v stavkih, zmeniva se vse, o ukinjanju plenic zaenkrat samo razmišljamo, čeprav ne kaka več v plenice, lula pa še vedno.
Zaspat zvečer je problem, če sva oba v spalnici, prej je blo ravno obratno. Sicer pa mene vrti okoli prsta, z možem se pa zelo hitro zmenita na prijazen način. Ne vem kje sem ga kiksnila, verjetno preveč popuščam ves čas in ji v vsem ugodim. Sicer se da z njo večino stvari lepo pomenit, razen ko jo zagrabi trma in tečkanje. Takrat zna tečkat tud pol ure pa še sama ne ve zakaj.
Drugač je pa luštna za pojest, itak.

žabika- bedno je to, ja. Si približno predstavljam kakšen občutek je, ko ti nekdo vlomi in brska po tvojih rečeh. Meni so vlomili samo v avto in nekaj stvari ukradli pa mi je blo prav grozno. Kaj šele v stanovanje.

amy in tinaaja- so čist nečloveške tele ure vstajanja vajinih malihuser posted image , moja je grozna, če vstane pred osmo. Tam nekje do devetih ponavadi vstane. No, spat gre pa tudi od devetih do desetih.

kati- tale tvoj Žiga je pa pravi lepotec.Res.

Bom še jaz kako frišno fotko prilimala.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
1.1.2009 22:42:23   
skačica
iza kakšen mesec nazaj:
user posted image

user posted image

tole je pa zadnji mesec najbolj aktualno. Ustvarjanje s plastelinom, bolj mami kot Iza:
user posted image

pripravljena za ven:
user posted image

tkole se pa lupčkata z Markom vedno, ko se vidita.
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
1.1.2009 22:55:20   
skačica
k že glih pišem bom pa kako Izino foro napisala.

Zdej en večer (ura že tam okrog pol desetih) prinese v dnevno sobo v vsaki roki darilno vrečko, obuje se v čevlje, prinese še nama z možem čevlje in reče: Gemo k mam. (Gremo k mami- moji mami).

Šteje do pet pol pa kar osem, deset
Čez vikend dobi  par čokoladnih bonbončkov in vedno jo vprašam koliko bonbončkov ji dam in  reče: osemuser posted image  (vedno reče osem), pol ji pa jaz rečem da ne da samo 2 in reče: Ja, da /ja, dva.

Al pa vozi svojga dojenčka v vozičku in zraven poje uspavanko: Nina, nina, nana, punca je zaspana.

Mah, polno je teh smešnih trenutkov, ampak kaj ko jih kar pozabim. Bi si mogla zapisovat al pa jo snemat, pa se vedno spomnim pol, ko je že prepozno.

Zdej bom pa nehala. Lahko noč.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
1.1.2009 22:58:15   
dskubin
Še nekaj malega od naše družinice:

user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
2.1.2009 10:40:35   
Žabika
SREČNO IN RAZIGRANO LETO 2009!

Super slikice Kati in Skačica. Tile naši malčki so res polni norih idej in življenje z njimi je res pestro in zabavno. Hana ima tudi nore fore. Pa kakšen spomin imajo; ko enkrat nekaj osvojijo, tega ne pozabijo. Zanimivo res.

vlom: na srečo niso prišli noter, ker sem jih očitno presenetila, ker sem po 10 minutah prišla nazaj domov.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
2.1.2009 17:44:45   
Žabika
Takole pa Hana uživa:

user posted image

bonbončki, oreščki: a ve to že dajete? Ali lahko že jejo takšne stvari. No Hana je zmožna 200g rozin naenkrat pojest, ampak trdih okroglih reči ji pa še nisem dala.

sanke: glede na to, da ni nobena odgovorila, če se rabi stolček, bom iz prve roke povedala svoje mnenje. Prvi dan na sankah je bila malo nesigurna, danes pa že obvlada stvar in uživa. Zdi se me, da je otrok malo bolj aktiven, če se mora prilagajat terenu, karpa je v tem mrazu tudi bolje. Ker drugače se pač samo zavali v tisti stolček in se vozi. No mogoče bo pa katera zdaj napisala še svoje mnenje.

tinaaja: kako pa kaj tvoj buši? V primerjavi s prvo user posted image . Počutje? No sej verjetno na kakšni drugi temi kaj pišeš o tem, ampak daj še meni tukaj povej.a,

P.s. zgornja slika pa ni nastala danes, da ne bo kakšni žal. user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
2.1.2009 20:15:24   
K_a_t_i
Ohoooooooj,
Iza, Hana - luštni frajli user posted image .

Da mal Žabiki odgovorim. Sanke - jst si ne predstavlkjam, kako bi žiga v klanc vlekla brez stolčka. Za vse ostalo - ni več potrebe. Oreščki - brez problema že ene par mesecev. Dobesedno nor je na indijske oreščke. Tudi lešnike je že jedel, samo teh nima tako rad. Pa seveda smo zraven. Trdi bonboni - zaradi mene, če jih do poroke ne proba user posted image . Mi mu jih ne bomo dali. Se bo pa ziher kje kaka prijazna tetica najdla, ki mu jih bo ponudila. Je že imel enkrat v roki pezz bonbone, samo ni vedel kaj bi z njmi počel pa jih ni pojedel user posted image . Unih prov za lizat mu jst še ne bi upala dat.

Pogrešam Drajo in Dajadado user posted image

Danes smo bili v Atlantisu - brez pretiravanja - več kot 1 uro sem se vozila po unem tamičkenem toboganu. Žiga je skoz govoru "ŠE" in je šibal....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
2.1.2009 20:28:29   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
jst si ne predstavlkjam, kako bi žiga v klanc vlekla brez stolčka. Za vse ostalo - ni več potrebe.

Rečeš mu, naj se prime in je. Hana od zadaj izgleda kot na športnem motorju. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Trdi bonboni - zaradi mene, če jih do poroke ne proba user posted image . Mi mu jih ne bomo dali.

Enako, pa tudi na poroki upam, da bo kaj boljšega jedla! user posted image Bomobonov res nikoli nimamo doma, tako da upam, da nam uspe. Smo pa cca. 3 mesece nazaj v mestu srečali Haninega sovrtičkarja, ki je veselo jedel in prijazno ponujal Hani "505 s črto". In ko sem se prijazno zahvalila njegovi mami in zraven še dodala, da Hana tega ne je, sem dobila nazaj en vprašujoč pogled, a brez komentarja. No, vsak po svoje.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
2.1.2009 20:32:44   
K_a_t_i
...da nadaljujem. Ja, Žiga je mim pršu :)
Po tobogančku se je kr sam vozil. Je pa bila voda v vseh bazenih, razen otroškem, LEDENO mrzla. Ma to ni blo niti blizu 30!!!

Zdele se je pa ful z dedijem po telefonu menil. Prov hecen ga je blo slišat user posted image . U pa prvo pesmico zna zapet - Kuža pazi user posted image . Ups, user posted image  zdej se pa že hvalim...

Bom nehala!

Kdaj čakamo prvega bratca/sestrico marčka?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
2.1.2009 20:48:13   
A-N-J-A
sanke-jaz mislim da sem odgovorila, da nimamo stolčka user posted image .Jaz ga pa v klanec ne vlečem, kar sam hodi goruser posted image .Zadnjič ko smo bili v KG, sva šli z Elo lulat  je Bora ena  skor s sankam zbila.Je moj reku, da mu je neki reklo in ga je prijel in ga dal na drugo stran , naslednji trenutek, je pa mim priletela ena z visokim petkamuser posted image .Baje se je njen ta mali še pol ure dru k sta v hrib pribila.Hvala bogu da je z BOrom vse okuser posted image .

bonboni-naš jih je sicer jedu, jih pa nimamo doma, če mu jih kdo da pa pustim, samo ga skoz gledam, da mu  ne bi v grlo ušlo.Drugač je pa nor na lizikeuser posted image .

slikce-en bl luštn k ta druguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
2.1.2009 21:06:14   
Anonimen
Zelooo lepe slikce in vaši malčki na njih. user posted image

ukinjanje plenic - Pri nas še ne. Zelo rad vse naredi v pleničke in pove šele potem, ko je prepozno. Pa tudi silit ga nimam namena. Poleti pa upam, da bo kaj, ko bo lahko letal zunaj brez pleničke.

bonbončki in oreščki - Jure ima rad oreščke, pa tud bonbone (tiste žele, trdih pa ne dobi). Še najraje pa ima rozine, pa zlatim kroglicam pravi, da so "bončiji" in jih je treba dat v vsako juho, redko ali gosto.

sanke - Mi imamo tudi stolček in se fino obnese.

Prvi bratec/sestrica naših marčevskih otrok - 9.1. ima PDP Magor, kaj več pa ne vem.

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4396
   [Brisano sporočilo]
3.1.2009 13:25:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4397
3.1.2009 13:35:34   
K_a_t_i
U, meaa, hello user posted image . Sem mislila nate, ko sem čestitke delala user posted image .
Za bodije pa mene tud zanima - zaenkrat mamo še 86, sam so že zelo "nategnjeni". Baby center bi znal met, sam niso glih poceni.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
3.1.2009 15:38:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Pa še eno vprašanje: kje kupujete bodije? Jaz sem čisto obupala, ker jih nikakor ne dobim v številki 92 oz.98.

Hmmm, jaz sem jih kupila v Sparu, sam že kar dooolgo nazaj. Sem kupila še malo večje št. takrat in sedaj so mu prav. Imam pa tudi par Leclercovih, pa mi niso tako všeč, ker je okrog vratu res zelo nag in so razpotegnjeni. Aja, imamo pa večinoma bodije z dolgimi rokavi, pa v hiši jih po potrebi kombiniram z brezrokavniki, pa ene par jih ima brez rokavčkov.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
3.1.2009 17:38:21   
tinaaja
Helou,
gremo po vrsti -
Zabika
, za moje stanje si zvedela/videla iz prve roke user posted image

Sanke - kupili une bob varianto danes, ker smo parkirali ornk dalec od smucisca in ker so jih imeli po 13 € se je splacalo, ekr drugace bi jo lahko bolj kot ne nosili. In uzivala ful. Na lesenih, ki so nas cakale na smuciscu pa je bilo tko tko.se je tud B sama drzala isto v stilu motorista. user posted image In enkrat tud ornk zletela dol. Stolcek - za vlecenje okoli se mi zdi kul, ampak za sanjkanje pa sploh ne. Ker ce ze odleti iz bilo kojega razloga, ga brez stolcka vsaj vrze dol, ce pa je stolcek pa mislim, da je mal bolj nevarno user posted image No nismo testirali, ker ga nimamo, ampak moja kurja logika bi zadevo tko povezala.. user posted image

orescki - je na veliko,ce ji damo. Kati - kot zanimivost, mi smo nehal dajat indijske orescke oz vse, kar ni slovenskega izvora. Namrec, bil je clanek v Delu, da te indijske in juzne zadeve vsebujejo eno stvar, ki ze v manjskih kolicinah kao vpliva na razvoj raka na jetrih pri otrocih. user posted image In da jih ornk odsvetujejo za otroke. No jaz ne mislim testirat,ce to drzi - je pa bila sposobna pojet 100g sama, tko da ni bil samo tu pa tam kaksen. Zdaj dobi lesnik ali mandelj in podobno, ji ga raje dam na pol, da ni glih okroglo.

Trdi bomboni, je ze probala pezz, drugace pa nisem pristas. Sp bili pa ti prazniki cist sladkorno obarvano, ko da bo treba tud pri mali eno desladkorizacijo narest user posted image

92 bodije
sem zadnjic videla v C&A, bilo je nekaj kosov po2,5€.

tok za zdaj... otrok mi spi v narocju, je omagala user posted image od napornega sanjkanja user posted image i mama bih user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......