tinaaja
|
evo, en hiter pozdravcek od nas Smo se kar porazgubile med praznike, se vidi, da so obiski in obiskovanje v polnem teku... Meni bi tako pasalo se zavlect v neko divjino in samo relaksirat Najprej, naj vsem zazelim vse naj naj v prihajajocem letu, da bi vsem zdravje sluzilo, da se recesija ne bi poznala, da bi nasi lumpi uspicili same zabavne stvari, da bi se dobro razumeli z vsemi bliznjimi, da bi .... Skratka, zelim vam vse dobro. No, nasa punca nas je ravnokar razveselila s prvim kakanjem na wcju Lula zmeraj,ko se jo da na kahlico ali wc, ampak ni bilo sans za kakanje. No itak se ne zacenjamo s proceduro suhosti, ampak jo samo obcasno dajemo na wc. Bi bilo pa super, ce bi zacela kakat na wc Anja, go for shopping haha.. Itak bo pol Lj gor, pa se mal preveri prej razmere na ljubelju Jaz grem naslednji teden v AT V bistvu nic ne rabim, tko da grem bolj firbcat pa morda koncno kupim kaksno zadevo za prihajajoco punco Ja kokr je tezko verjeti, nisem kupila tud ene zadeve Zabika ... ja sranje tole z vlomom. Kokr je anja rekla - protivlomna vrata so zakon, edin problem rata, ce se teb not kaj zgodi in ni nikogar zunaj da bi odklenil ... nasa bi moral stemat ven Je pa res, da tud ce sem sama doma, se sploh ne pocutim kakorkoli ogrozene Upam, da ni bilo kaj ukradenega ... Amy, rana ura zlata ura No pri nas je 5 zjutraj se vedno THE ura vstajanja. Ne glede na to, kdaj gre spat Ampak smo pa veseli, ker naceloma spi do takrat v kosu Ima kaksne krike groze v spanju, ko zgelda kaj takega sanja, tko da se meni takrat pulz dvigne na 240 od alarma, ampak dam samo roko nanjo in se umiri in spi naprej Lejci, bravo za samostojnost Lepo bodite vsi, jaz sibam naprej kuhat za danes..