skačica
|
jutro! Iza po čudežu še spi, jaz pa visim na RR, namesto da bi bla pod tušem. Najprej vse najboljše erni in anji za RD. Pri nas nič novega. Jaz hodim v službo, Iza se čuva pri moji mami, mož cele dneve dela,...blablabla. Iza že vse pove, je klepetava po men, uboga še kar, včasih se mal pogajava pa nekak gre. V stanovanju uživamo, zdej smo se ga že navadli in je prov luštno. Papirjev za hišo pa še vedno ni , pomoje bodo enkrat tam poleti, čeprav bi mogli bit lansko leto decembra . Sej je vseeno, pred drugim letom itak ne bova nič delala. Nama tkole čist paše, na konc še ven iz stanovanja ne bova hotela it... anja- jaz uporabljam deodorat od Vichyja, za občutljivo kožo, z belim pokrovčkom. Ta mi je najboljši in res tud zdrži. Je pa cena okrog 10 eurov. Sem tud včasih imela Fenjal, ampak mi po nekem času ni več zdržal. Pa se ne potim veliko. Maskaro pa uporabljam kar navadno Mullerjevo, neki Essence al kaj gor piše, ne vem. Mi je fajn dajadada- jaz nimam pojma kako krotit tele vražičke male. Včasih se mi zdi, da se mi o pravi vzgoji še sanja ne, ko poslušam ali berem mamice, ki imajo vse popredalčkano, vse vejo,... Jaz delam vedno po občutku in se mi zdi, da je mala še kar ok. Včasih jo ignoriram, včasih pač malo povzdignem glas (ampak se nikoli ne derem), včasih naredim samo strog obraz,...pač nič posebnega, ampak zaenkrat še pali. Sem pa opazila, da itak bolj šmirgla atija kot pa mene. Njega uboga na prvo besedo, meni se pa včasih kar smeji pa še vedno tisto prepovedano počne. Jaz bi morala v januarju začet z aerobiko pa se kar ne spravim, zdele bi mogla udart eno dieto, da sklatim še teh 5 kg-jev dol pa se mi tud ne da. Sem razmišljala o fitnesu pa sem tud samo pri razmišljanju. Ni nič kritičnega, ampak trebuh je daleč od lepega, v bistvu je še vedno puding. Ta me najbolj moti. Bom res šla na posvet v fitnes studio pa da vidmo kaj bodo tam rekli. Se od NL pazim malo pri hrani, je šla dol ena kila , ampak ok, sej grejo gor tud počas. Kako pa ve krotite svoje kg-je? Grem pod tuš, Iza še vedno spi.
|