tinaaja
|
Anja, Urla, dajta me strasit.. mi smo se v veselem pricakovanju druge Ceprav sem ze zdaj mal prestrasena, ker ce bo ta ta druga tok bolj zivahna, ko bo na svetu, kot je v trebuhu, pol bom kar ornk garala... kaj naj recem.. da 3 ure ponoc nismo spali sovrazim prehlade, nahode in vse povezano s tem. in HB za baby vac, ekr nas otrok se ne zna pihnit - no saj sem mal sama kriva, za vadit imamo priloznosti dovolj AAAAAAAAAAAAA Spet nasm nos nagaja, uapm,da se ne razvije v kaj druzga.. DM - pri nas je bil za en kur... vse kar je odnesla od tam je ta kur... prehlad.. Igrica je bila predolga, ma saj B jo je se neki gledala, predvsem ena raca ji je bila zanimiva... sam DM pa je bil poraz... mah sploh ne bom raje o tem.. aja darila .. zanimiva tam nekje 10s, tok da jih je dala iz vrece Sem kar pospravila v omaro, ker ocitno ni intersa, pa dejansko je se pramjhna za uni ala Barbi puncko.. Thaiss - bronchomunal se jemlje zjutraj na tesce.. Jaz sem odprla kapuslo, stresla na zlico, dala gor mal vode/soka/... in hop v usta.. cez pa se kaj za poplaknit. Brina je super sprejela dril Je bilo takoj - (s)ama, (s)ama - s-ja namrec ne zna rect.. Sploh pa je v fazi (s)ama, (s)ama, (s)ama, (s)ama AAAAAAAAAAAAa vse samaaaaa... se skuhat si hoce sama, pa sesala bi sama... matr, cez par let se bova pa zrle, ker bo vplia mama, mama, mama namest sama, sama, sama.. V lj lucke so.. to je edin, kar ti lahko zagotovim, ker zarad vremena se nisem prisla do mesta v popoldanskem casu.. imamo obilico dezja, na dez, z dezjem... drugace pa -- www.ljubljana.si -> turizem prireditve... imsa seznam zadev