|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
22.11.2008 13:03:03   
thaiss
smo dobili Claritine sirup in Fenistil mazilo. Zdej spi,je zmatran od noči, pa še celo dopoldan sva pohajala po Izoliuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
24.11.2008 7:44:50   
erna14
jutro

thaiss-kako ste,kako je matia....a je ze kaj bols?user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
24.11.2008 10:20:39   
thaiss
Jutro

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

jutro

thaiss-kako ste,kako je matia....a je ze kaj bols?user posted image user posted image

razen tega, da ga vse srbi je okej. Čez eno urco imamo kontrolo pri P

kaj mate že kaj snegeca???

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
24.11.2008 12:37:45   
erna14
srbenjeuser posted image user posted image ,ostalouser posted image user posted image

ja snegec ze padaaaauser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
24.11.2008 13:35:21   
tinaaja
Koje zatisje user posted image
Thaiss no super, da ste bolje... Pri nas je stanje enako pravi P in da bom vsaj ta teden na bolniski user posted image user posted image Tezko meni... user posted image
erna, mi je P sele zdaj pokazala, kako se vdirajo ti medrebrni porostori pa gor pod vratom,... A je bronhitis nalezljiv? Bi rekla,da ni, tko da bi raje preverila..

sem sla zjutri v hoferja, ko je moj cuval brino in sem sla mimo une razprodaje zimskih cevljev za otroke in vzela za hec ene fantovske, sem rekla za mesec do dva bodo ze, ker so imeli st 22. pridem dam in zacne snezit user posted image sem bila pol sploh zadovoljna z nakupom, ker nekih toplih cevljev nismo imeli..

jaz .. antibiotiki sicer prijeli, odkasljujem in odsmrkujem se se vedno user posted image ampak sem orto boljs user posted image

bodi zdravi in privoscite si kaksno kepo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
24.11.2008 15:12:57   
thaiss
Evo naju,
z Matio sva bla na kontroli pri P in ker so pikice od M neškrlatinkaste nas je poslala v bolnico. Pregledala nas je ena zdravnica ki meni že od prej ni všeč, pa ni vedla za kaj se gre, pa škrlatinka je-škrlatinka neuser posted image  
In seveda najbolj pomembno je bilo kako divjega otroka imam, da zakaj noče odpret ust, zakaj nje ne ubogauser posted image  user posted image user posted image  za bruhatuser posted image  No, pa je poklicala še eno dr. , ta je rekla da je bolezen ust-dlani-stopaluser posted image  in kri so mu vzeli, končna diagnoza alergija na Ospen...uglavnem ne vem več, kašno bolezen ima ta moj sinkouser posted image .... Jutri greva nazaj do P, upam da mi bo kej bolj konkretnega povedala. 

Tinaaja super da ste boljše!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
24.11.2008 15:32:56   
dskubin
najbolj pomembno je bilo kako divjega otroka imam, da zakaj noče odpret ust, zakaj nje ne uboga

Nimam pojma, kje jih delajo, kje jih dobijo in kar je še bolj pomembno - ZAKAJ HUDIČA grejo v pediatrijo, če ne marajo otrok user posted image user posted image user posted image

Upam, da vsaj ugotovijo, kaj je Matii, ker najhujš je, da ti vsak neki druzga reče, pol si pa ti zber, kaj otroku je user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 24.11.2008 15:34:08 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
24.11.2008 16:45:05   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

najbolj pomembno je bilo kako divjega otroka imam, da zakaj noče odpret ust, zakaj nje ne uboga

Nimam pojma, kje jih delajo, kje jih dobijo in kar je še bolj pomembno - ZAKAJ HUDIČA grejo v pediatrijo, če ne marajo otrok user posted image user posted image user posted image
se popolnoma strinjam, mi je tko dvignila tlak, ma sem sama sebe miila, da ji ne poveme ene dveuser posted image

Upam, da vsaj ugotovijo, kaj je Matii, ker najhujš je, da ti vsak neki druzga reče, pol si pa ti zber, kaj otroku je user posted image sej to tudi mene matra, ker krvna slika je BPuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
24.11.2008 17:33:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Pri nas je stanje enako pravi P in da bom vsaj ta teden na bolniski user posted image user posted image

sem sla zjutri v hoferja

Kwa pa inšpekcija pa to? user posted image

Mi smo že postavili sneženega moža user posted image .

Thaiss - cela katastrofa - ust ni hotu odpret! user posted image Ma ta je prf****. Kok pa je takih, ki jih? Pa upam, da se MAtia čimprej pozdravi!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
24.11.2008 17:36:19   
tinaaja
Thaiss... brez kometarja user posted image res ji ni za razumet, kako se odlocijo za taken poklic sploh pa z otroki ...

Sneeeegg jeeee user posted image   Se dobr, da sem zimske skornje kupila zjutri user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
24.11.2008 17:53:08   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Pri nas je stanje enako pravi P in da bom vsaj ta teden na bolniski

sem sla zjutri v hoferja

Kwa pa inšpekcija pa to?

sem na bolovanju zaradi ta male in izhodi dovoljeni user posted image malo je pa cuval fotrcek, ki je na dopustu user posted image

jaz sem tud snezaka zacela delat, pa nismo imel rokavic - ne za brino, ki je nonstop imela sneg v rokah, ne zase.. tko da sva obe skorja primrznili v roke in se pobrali not user posted image je bilo pa lustno vseen user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
24.11.2008 18:10:41   
sezam
thaiss - user posted image user posted image  za Matia in upam, da kmalu ugotovijo, kaj mu je. Dogodka v bolnici pa ne bi komentirala user posted image user posted image

V Lj je snegec, tu pri nas ga je pa komaj kaj opazit user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
24.11.2008 18:12:36   
Žabika
Ojla!

No na ta lep snežni dan se še jaz malo javim! Hana kljub popolni zimski opremi ni bila nič kaj ful navdušena nad snegom, tako da smo samo v snežnem metežu odšli peš domov iz vrtca. Sem pa tudi jaz vesela, da smo v soboto nabavili še ene ornk zimske čevlje.

thaiss: nimam besed za P - katastrofa. Ampak tako je in tako bo. Pa da ne znajo ene diagnoze postavit. Pri bolezni UDS so znaki zelo tipični, tako da ne vem kako ne vedo, ali je ali ni. Hana je bila takrat popolnoma ok, samo pač pikice je imela po ustih (ne veliko), in po dlaneh in stopalih in pa po robu pleničke. Bila je brez vročine, pila in jedla je normalno. Srbelo jo pa ni. Upam, da Matia čimprej ozdravi, kar koli že ima.

tinaaja: vidim, da je vaše stanje, glede na to, kaj vse počnete, že kar ok. No pa vseeno še vam kupček zdravja, da boste čimprej v stari - zdravi koži.

Kati: jutri prideta? Si dobila opomnik?

Pri nas je več ali manj vse po starem. Hana se ponoči vsaj enkrat zbudi, zjutraj je zgodnja (okoli 6:30), če pa ji uspe nazaj zaspat, pa z očijem prespita zajtrk v vrtcu. Za vikend je eno noč prespala pri babici in se z dedijem crkljala v postelji do 9h. Z govorom malo začenja, pozna pa itak že vse. Govorit sploh ne rabi. Najbolj rada se pa z Lupusom pogovarja; uporablja: Baci (njegovo ljubkovalno ime)bejž, Baci pridi, Baci pazi (ko je nevarno da jo z repom poči). Še kaj? Aja, je kot uš. Vse kar ji daš.

Jo grem naprej zabavat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
24.11.2008 20:20:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kati: jutri prideta? Si dobila opomnik?

user posted image Žiga se že vesel! Upam edino, da najdem parking.

Pikca, pr vas ste že zdravi?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
24.11.2008 20:59:33   
A-N-J-A
thaiss-ma tale dr. je pa res ena koza. Ja a pol Matia nima škrlatinke in je BV jemal AB???

tinaaja-a se Brini udirajo medrebrni prostori? Boru so se samo enkrat, ko je res na škrge dihaluser posted image .Pod vratom se pa našmu skoz mal udirauser posted image

govor-naš je med vikedom začel pet: boljse za teeuser posted image .Mene je skor kap, ful je dober pol si pa full ploska. Drugač pa poveže po dve besedi: Ela oka(joka), oči pidi, pa take zadeve.

Saj ne vem a sem rekla da sta bla oba v petek doma ker sta full nabijala, tko da je moj doma ostal , mami je pa delalauser posted image .

sneg-itak da smo naredil snežaka, na koncu sta ga pa zbrcala, pa se tok režala kot nora. Škorenčke sem pa tud jaz letela  soboto kupit in to 2 x, ker so mu bile 24 premajhne-ima Adidas manjše številkeuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
24.11.2008 21:20:13   
tinaaja
Anja, ja, vdirajo se user posted image Sem porento prav sprasevala po cem naj bi vedela, ekr drugega kot kasljanje pri njej jaz nisem videla. Pa je kazala to. Ampak ne vem pa ce se morda ne vdirajo tudi, ko nima bronhitisa, ker neimaneki velik zalog mascobe .. kwa pa vem.. skratka, njej se je tko zdelo, poslusala je pljuca in hop spet na ventolin in nadaljavenje s terapijo, kontrola v sredo, bolniska do ...

Skrlatinka - punce, ce vam P postavi diagnozo skrlatinka, naj bo potrjena s testom - samo bris vzamejo za stroptokok iz grla. To je vse.. in lahko se zgodi, da prepreci ta bris jemanje AB. Ja saj naj bi verjel P - ampak npr nasa B ni imela vecine tipicnih znakov skrlatinke, ampak je test pokazal prisotnost streptokoka in sem vsaj vedela, da je AB upravicen.

nocko...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
24.11.2008 21:24:57   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

thaiss-ma tale dr. je pa res ena koza. Ja a pol Matia nima škrlatinke in je BV jemal AB???

Skrlatinka - punce, ce vam P postavi diagnozo skrlatinka, naj bo potrjena s testom - samo bris vzamejo za stroptokok iz grla. To je vse.. in lahko se zgodi, da prepreci ta bris jemanje AB.

škrlatinka je bila potrjena naknado (v soboto) z brisom, danes pa je rekla da je teh pikic preveč, zato naju je poslala v bolnico, tam pa itak štorja zaseuser posted image  

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
25.11.2008 7:55:52   
erna14
tinaaja-bronhitis ni nalezljiv,ubistvu bronhitis se razvije iz prehlada,se pravi najbolj na to upliva smrku iz nosa,ker ga je prevec in potem gre na bronhije in spodnja dihala,tako je potem otezeno dihanje za pljuca in z tem otrok dobi manj kisika,in naceloma se ventolin uporablja zato da se dihalne poti razsirijo in tako otrok lazje diha,udiranje med rebri pa pomeni pac otezeno dihanje,jaz mojmu tamalmu v zdravem stanju merim udihe ki so cca.20-24 nekje,ko je pa mel bronhitis je pa mel cca.46 in men so na pek rekl da ce ima pri normalni telesni temp.vdihe vec kot 40 mora k zdravniku,metelkovo....ce pa ima pri povecani tel.temp.40 se ta stevilka malo zveca odvisno od visine temp.....je pa fajn probaj stet od B.vdihe sedaj in spremljaj vsakodnevno in bos videla kako se ji stanje zboljsuje,bolj pocasi boi dihale na bolse bo slo.merit moras pa pol ure po tem k zaspi ali pa takrat k trdno spi....
thaiss-no comentuser posted image user posted image user posted image ,pa ta folk ni normalen,dobr da te ni vprasala ce si mu ti pikce z flukijem narisala...ta je tud ena velika  user posted image
anja-valda ob tok cvekavi mamici itak da mora otrok tud kaj pobratuser posted image ,bravo boruser posted image user posted image user posted image
sezam-caki vikend ga je se full napovedangauser posted image

mi pa nismo sli vcer nikamor vn,ker je blo vsepovsod ena sama plundrauser posted image user posted image

aja dobro jutroouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
25.11.2008 13:59:11   
A-N-J-A
Za bronhitis ne vem vem pa da je bronhiolitis ZELO nalezljivuser posted image .Sam tok k sem iz službe da me šef ne zalotuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
25.11.2008 14:35:32   
draja
Ojla punce!

Me 100 let ni na RR, pol pa berem same slabe novice. Milijon pikapok za Brino, Matio, Tinaajo in vse bubančke!
Torej tudi za nas, saj ima Živa že od četrtka popoldne drisko. V petek je bilo prav hudo, saj je bila na meji dehidracije in sva dobili napotnico za infekcijsko, ampak je bila Živa potem doma zelooooooo pridna punca in je spila veliko čaja z dehidracijsko soljo, tako da se ji je stanje popravilo. Driske se pa kar še ne znebimo, tko da men se že meša od pranja - vsak dan perem rjuhe, spalno vrečo, brisače, bodye,.....

Thaiss no comment, kakšna zdravnica!!!! Pol imamo vse nemogoče in divje otroke domauser posted image .

Tinaaja ma sam da ti je antibotik tako hitor pomagal in si že bolje. Pa upam, da se obe z Brino čim prej dokončno pozdravita. Mi smo zdaj tudi prestavili cepljenje na PK in ga imamo zdaj 7.1.2009.

Zbirčnost naša punca je še 3 tedne nazaj jedla vse, kar si ji ponudil (razen sadja), zdaj pa ji nič več ni všeč in zavrača vsa kosila po vrsti. Nobene zelenjave ne bi več, mesa tudi ne, makaronov tudi ne,.... In isto dela v vrtcu. Aaaaaaaaaaa, kolk me to jezi, ker vem, da ima drugače te stvari rada, samo trma dela svoje!

Cviljenje Živa je ratala en nadležen cvilimožek, ki samo cvili pod mojimi nogami. Ma že zjutraj ko vstane cvili, pa nič ji ni prav. Jaz res upam, da je to samo faza oz. je posledica bolezni, ker ni niti najmanj simpatična s tem cviljenjem.

Kdaj k P no, dokler sem bila na porodniški je bilo fajn, ker sem se lahko sama odločala kdaj jo peljat, zdaj pa moram it takoj ko zboli, zaradi bolniške. To mi ni glih najbolj všeč, ampak žal imajo pač pri nas tak sistem.

Erna hvala za vse obnove o dogajanju na RR te dni - mi je bilo fajn, ker sem zdaj samo na hitro preletela posteuser posted image . Pa Živa mi zdaj skoz govori "Še kicat teto Elno!"user posted image

Iznajdljivost - kolk so prebrisani tile naši sončki. Živa rada poje Kuža Pazi in, ko pride do stavka "če nikogar ni doma" nadomesti besedo "nikogar", ki jo pač ne zna izgovort, z: "ni mamice ma (doma), ni tatice ma, ni Žive ma."user posted image  Skratka nobenga ni domauser posted image . Pol pa poje naprejuser posted image .

Sneg včeraj sva imeli kontrolo popoldne in prideva ven in jo postavim na sneg, pa reče, da jo bubauser posted image user posted image . In pol ni hotla več stopit na sneguser posted image . Pa ko sem ji rekla, če bo prijela sneg, se ga je samo malo dotaknila s prstkom in rekla, da je mrzel. In to je bilo to. Toliko o zimskih radostihuser posted image !

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
25.11.2008 18:32:15   
amy26
Driske se pa kar še ne znebimo, tko da men se že meša od pranja - vsak dan perem rjuhe, spalno vrečo, brisače, bodye,.....

draja, mogoče pa se ne znebite driske zaradi dehidracijskega praška, Ela ima vsakič po njem drisko in to takšno da jo moram komplet stuširati, ji pa seveda dajem vsakič ko mi bruha, npr. zadnja dva dni mi je spet bruhala danes je na srečo že ok. Le ta sol ji nekako pomaga da se trebušček umiri, pa tudi zato ker tudi po čajčku je bruhala po tej raztopini pa ne.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
25.11.2008 22:35:10   
frrrr
skačica - pogrešam te! dej kej napiš kako je Iza... in seveda kako si ti? kako napreduje stanovanje? ... 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
26.11.2008 7:50:06   
erna14
anja-bronhiolitis da je nalezljivuser posted image user posted image user posted image ,tega pa sploh nisem vedla????ok ja prehlad,virus..saj ubistvu iz tega nastane bronhiolitis,vsaj mislim tako in pac eni so bolj dovzetni k drugi....ja pol pomoje tud bronhitis ne mora bit dalec od tega,saj itak gre iz bronhiolitisa potem na bronhitis in potem ce se ne boljsa  v tezjih primerih lahko to preide v pljucnico,al neki tazga ce se ne motim
draja-user posted image user posted image user posted image super za zivino iznajdlivost,no k se pozdravte pa poklici teto elno,lahko tud ze prej...morm te pa pohvalt si pa res vzela veliko casa za rruser posted image ,

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
26.11.2008 9:24:22   
thaiss
Sončen pozdravček iz morčijauser posted image

Mi smo bili včeraj popoldan v vrtcu na novoletnih delavnicah in še Unicefovo punčko/fantka smo izdelali, Matia pa je noro užival. Zelo mu je bilo všeč, da smo bili starši zraven, pa mi je skos kazal kaj vse zna, pa kavo mi je kuhal, pa svoj stolček pokazal....user posted image

Draja lepo da si se po dolgem cajtu oglasla. Živa je pa res oprava klepetuljauser posted image

teta Elna, hudo!!!user posted image

Tinaaja, kako ste???

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
26.11.2008 13:29:12   
Anonimen
Naša m a j c i k a, je včeraj zjutraj ob 3.04 rodila punčko Lejo, težko 3370g in veliko 51cm. 

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......