draja
|
Ojla punce! Me 100 let ni na RR, pol pa berem same slabe novice. Milijon pikapok za Brino, Matio, Tinaajo in vse bubančke! Torej tudi za nas, saj ima Živa že od četrtka popoldne drisko. V petek je bilo prav hudo, saj je bila na meji dehidracije in sva dobili napotnico za infekcijsko, ampak je bila Živa potem doma zelooooooo pridna punca in je spila veliko čaja z dehidracijsko soljo, tako da se ji je stanje popravilo. Driske se pa kar še ne znebimo, tko da men se že meša od pranja - vsak dan perem rjuhe, spalno vrečo, brisače, bodye,..... Thaiss no comment, kakšna zdravnica!!!! Pol imamo vse nemogoče in divje otroke doma . Tinaaja ma sam da ti je antibotik tako hitor pomagal in si že bolje. Pa upam, da se obe z Brino čim prej dokončno pozdravita. Mi smo zdaj tudi prestavili cepljenje na PK in ga imamo zdaj 7.1.2009. Zbirčnost naša punca je še 3 tedne nazaj jedla vse, kar si ji ponudil (razen sadja), zdaj pa ji nič več ni všeč in zavrača vsa kosila po vrsti. Nobene zelenjave ne bi več, mesa tudi ne, makaronov tudi ne,.... In isto dela v vrtcu. Aaaaaaaaaaa, kolk me to jezi, ker vem, da ima drugače te stvari rada, samo trma dela svoje! Cviljenje Živa je ratala en nadležen cvilimožek, ki samo cvili pod mojimi nogami. Ma že zjutraj ko vstane cvili, pa nič ji ni prav. Jaz res upam, da je to samo faza oz. je posledica bolezni, ker ni niti najmanj simpatična s tem cviljenjem. Kdaj k P no, dokler sem bila na porodniški je bilo fajn, ker sem se lahko sama odločala kdaj jo peljat, zdaj pa moram it takoj ko zboli, zaradi bolniške. To mi ni glih najbolj všeč, ampak žal imajo pač pri nas tak sistem. Erna hvala za vse obnove o dogajanju na RR te dni - mi je bilo fajn, ker sem zdaj samo na hitro preletela poste . Pa Živa mi zdaj skoz govori "Še kicat teto Elno!" Iznajdljivost - kolk so prebrisani tile naši sončki. Živa rada poje Kuža Pazi in, ko pride do stavka "če nikogar ni doma" nadomesti besedo "nikogar", ki jo pač ne zna izgovort, z: "ni mamice ma (doma), ni tatice ma, ni Žive ma." Skratka nobenga ni doma . Pol pa poje naprej . Sneg včeraj sva imeli kontrolo popoldne in prideva ven in jo postavim na sneg, pa reče, da jo buba . In pol ni hotla več stopit na sneg . Pa ko sem ji rekla, če bo prijela sneg, se ga je samo malo dotaknila s prstkom in rekla, da je mrzel. In to je bilo to. Toliko o zimskih radostih !
|