skačica
|
čer! No, da se malo oglasim. Pri nas smo ok zaenkrat, vsi zdravi. Sem pa tako zmahana zadnje dneve, da bi najraje kak dan odspala, da mal k sebi pridem. Preurejanje in obnova stanovanja se bliža h koncu, še en teden imajo časa in mora bit zrihtano na ključ. Kokr zgleda, jim bo uspelo. Sva se za pravga izvajalca odločila, upam, da bo tud račun na koncu sprejemljiv. Jutri grem izbrat še barve za na stene. Selitev nas pa čaka v tednu od 8-15.12. Se mi že zdele rola Iza je tud ratala prava klepetulja. Zdaj že povezuje več kot dve besedi, ampak tok dobra kot Živa pa še ni. Zjutraj že komandira kaj bo oblekla, najraje kakšno majco s Kitty al pa z medvedom Pujem. In pol to nikakor ne dol dat. Takrat je pa huronsko vpitje. V varstvu se z Jonom kar dobro razumeta (na začetku je blo mal krize), oba rada plešeta, pojeta. In tko se gremo pol dneva Bela bela lilija, Te male ročice, Didldidldajčka, mi imamo zajčka pa take zadeve, kjer otroci plešejo in se gibajo v krogu, rišemo, beremo knjigice. Kakšno idejo nam prinese sestra, ki dela v vrtcu, ker jih je treba skoz animirat. Iza se pa sama zelo rada igra s svojim dojenčkom (dober nakup) ga vozi okrog z vozičkom, ga hrani, se trudi ga previt,... Pri hrani večjih problemov nimamo. Vsaj zaenkrat, itak smo jih imeli prej dost, k ni hotla nič jest. Zelo rada je zelenjavo in sadje (grah,ohrovt, fižol, koruza, cvetača, korenje, mandarine in jabolke) pa jedi na žlico, špagete,špinačo.,..skratka kar vse bi lahko rekla. bolančki- ni kaj napisat, samo pikapoke lahko pošljem in vam zaželim, da ste čimprej spet zdravi in navihani . majcika- čestitke za še eno princesko. Tole je blo pa hitro, vsaj zame. Se mi je zdelo, da imaš kasneje pdp, tam nekje kot tinaaja. Mi še vedno čakamo na plusek, bo že. Enkrat kmalu, sem prepričana. Čeprav se mi dozdeva, da ta mesec spet ne bo nič, ker imam že vse pms simptome . Aha, še darila: Mah, pri nas nosi samo Miklavž in tako bo tudi v bodoče, DM imamo pa pri nas v službi. Zato so darila za M. malo bolj bogata.Od cunj do igrač, letos bo pa doma dobila še želvico, čisto tapravo. No, pomoje bo bolj moja , nekaj živega pa mora bit v stanovanju. Jo imajo pri Jonu in mala je čist nora nanjo. Jo lahko gleda in opazuje tud pol ure. Pa kar naprej se k njej vrača. No, vidim, da boste vse kupovale Lego kocke. Pri nas tega ne bo, ker Iza nima interesa se z njimi igrat. Imajo pri mami en komplet in ga samo razmečejo, potem se pa nobeden noče z njimi igrat. Tudi če ji jaz kdaj kaj sestavljam, ni pretiranega zanimanja. Pa tud kuhinje ne bo dobila, se potem nismo odločili zanjo, ker se mi zdi, da bi bla tud zanimiva samo ene pol ure. Pri nas pali, kot sem že rekla, dojenček, voziček, ustvarjalne igrice in knjige. Pol se pa že neha. No pa kuhanje, v tapravi kuhinji. Dons mi je pomagala bolonez omako skuhat, je ves čas mešala . Grem....lahko noč.
|