Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.10.2008 10:38:16
|
|
|
|
Sibil_
|
Dan! Pa kje ste vse? Kapljice za oči - mi smo tudi dobili že več vrst kapljic, ampak daleč najbolj učinkovito je mazilo. Zdaj je pa še mož doma, ker ima oko čisto vneto, se mu prav gnoj cedi ven, je čist bogi.MA ta vnetja oči so res tečna, pa letos se mi zdi da jih je zelo veliko, pa kar vlečejo se. Ne vem al v vrtcu moj dva pokasirata vedno znova al kaj.Mah, bomo že tudi to prerastli (to se tolažim pri vsaki bolezni...). Novo leto in božič - kaj ste že kaj razmišlajel kaj boste kupile za darila?Jaz sem namreč navdušena nad dajanjem daril in že sedaj razmišljam, da bom šla v šoping, ker decembra ni variante da se gužvam.Amapk imam težavo, ker ne vem kaj bom kupila.Kakšen predlog - predvsem za tiste s tudi starejšimi otroci? Aja-pri mojih fantih je zdaj kar v uporabi voziček za punčke, ponavadi si ga cufata iz rok.Toliko o igračkah za punčke.....
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.10.2008 12:05:51
|
|
|
|
erna14
|
za nami je eden izmed groznejsih vikendov skorajda lahko tudi usodnih zame in za zigata.v soboto ko sva se peljala na dolenjsko mi je tamal full jokav v avtu in ko sm m hotla dat cd z pravljicami v radijo(res sekunda)sam cd v radijo sem nekak iz enega pasa prislja na prehitevalni pas in ko sem pogledala gor sva bila ze skoraj v ograji in hb,sem bila tok pr seb da sem na hitr odreagirala in se nisem ustrasila in ko sem pgledala v vzratno ogledalo je bil za nama avtomobil....in ja raje ne razmisljam kaj bi bilo ce bi...srce mi je bilo,raje ne povem kako,se danes ne moram pozabit tistega pogleda na ograjo in kaj bi lahko bilo...no ker pa to ni bilo dost je tamal v soboto tako zbolel,bruhal je sigurno 20x,bil je cist bogi ampak zdaj je uredu in se carta doma....iz ponedeljka na torek sem nekaj fasala se jaz in sem ravno tako bruhala,wc skoljka je bila samo moja....no vceraj me je posledicno tako bolel hrbet da tudi v sluzbo nisem mogla,danes sem pa k nova.,je pa zato moj mozek tok bolj bogi,ker je ravno tako danes bila njegova noc na wc-ju...tako da neki razsaja,tko da cuvajte vase soncke. dajadada-super da je slo vse tko odlicno in hvala ker si z nami delila svojo izkusnjo. darila-lahko bi nardile kar seznam top 10 amy-en kup zdravja se k vam,upam da ste kaj bolje zabika-super za tako odlicno uvrstitev,na kok si to tekla ,in cestitke tudi vsem malim tekmovalcem kocke-najlepsi trenutek je ko na kaksno stopis
< Sporočilo je popravil erna14 -- 29.10.2008 12:07:08 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.10.2008 12:20:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i PikaPola, nisem hotla panike narest - če bi blo kej ful narobe, ziher ne bi predpisoval. Saj ni bilo nobene panike. Samo mal me je zaskrbel, kako mocne zadeve dobiva Peter. Saj upam, da se cimprej pozdravi in da se resimo teh zdravil. Je pa fino, da nekdo pove take stvari, tako da hvala.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.10.2008 12:42:14
|
|
|
|
thaiss
|
erna14
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.10.2008 21:07:26
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Erna, sam da ste ok Men je pa tole toooooooook všeč http://www.wowtoys.com/Web/Pages/WOW-Product_Page.jsp?ID=1018 A ma mogoče kera? Mamo od njih že policijski avto in čoln za v bano in je ful navdušenje.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.10.2008 21:30:09
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja otroske kuhinje - a je to ta TEFALOVA http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/otroske-kuhinje-in-dodatki/smoby-kuhinja-studio-tefal-elektronska/242953032160242959 Mi imamo to, le da je oranžna (so bile pred temi ) Pa hvala, da si me spomnila na bon, je bil tudi že na poti v smeti Sem ravno pred celotno temo o legicah te dni, razmišljala, da jih bo treba še malo kupit - gradbenih. Škatla z 80 - kot da jih ni nič erna - sam, da se je vse OK izteklo Hana & Žiga - a je bila zanimiva risanka
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.10.2008 21:54:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: sezam Hana & Žiga - a je bila zanimiva risanka
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.10.2008 8:58:19
|
|
|
|
tinaaja
|
Kje ste vse? Hitro na raport pred praznikom Gledam kuhinje za bozicka .. kaj pa TA Skratka, tole vreme je cist usekano. Ko sem B peljala v vartvo, je bil nor sonce, na pol poti kapljice in pol je nekdo odpru tuš Zdaj pa se sonce spet neki trudi.. A se mal povazim - danes bi lahko rekla, da smo prespali noc in se pocutim juhuhu je spala v kosu do 5:40 NOROOOOO
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.10.2008 9:53:41
|
|
|
|
Žabika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Gledam kuhinje za bozicka .. kaj pa TA Blagor vam, da imate tako velika stanovanja, da bi notri dali še eno kuhinjo. Sicer pa mene takšne reči ne ganejo, jih ne bi kupila Hani. tinaaja: bravo za spanje. Jaz sem pa danes prvo noč spala brez Hane. Je bila pri babici in dedku in se odrezala odlično. Čist sta happy. Spala je od 20:00 - 7:20. Doma že dolgo ni bilo tako. Sem jo pa dala k njima, ker sem imela včeraj pozno eno tekmo ("zdravniško" dežurstvo na tekmi), poleg tega pa še nekaj boleham in sem se hotla malo spočit. Vsem želim prijetne frej dni, veliko sončka in objemčkov.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.10.2008 10:08:25
|
|
|
|
tinaaja
|
Blagor vam, da imate tako velika stanovanja, da bi notri dali še eno kuhinjo. zdaj, ce mojga vprasas, a je al ne, bo itak zivcnega fasu. pol je zdaj pristal, da ok, ampak da bova ful selekcijo igrac naredila - teh, ki jih ima zdaj Ker dobi brina v pon iz Ikee se mizico in stolcka Aja, posledica pridobivanja nove imovine je, da se dvosed seli v garazo Itak nima kaksne funkcije, razen za odlaganje. Pazi zdaj se hujsa zadevo - jaz bi navlekla not se dve jabooz vreci za sedet Upam,da ne bom kmalu locena ali izseljena
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.10.2008 12:08:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kadar ima Tinaaja cas, imajo trgovci semenj!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.10.2008 14:12:07
|
|
|
|
dskubin
|
otroske kuhinje - a je to ta TEFALOVA Je, ja, ma THE Tefalova kuhinja je tale http://www.mumsnet.com/competitions/Smoby/024984A%20Tefal%20Kitchen.jpg Pa BTW - tudi cena je THE cena . Tadruga pa mi ni všeč. LEGO kocke - ja, se splača malo okrog pogledat. Dostikrat imajo kake akcije v Müellerju, tudi zdej imajo nekaj. Je pa res, da če v tujini naletiš na akcijo je res akcija, ni teh naših 5%. Samo da bi pa šla v Palmanovo samo po kocke - sej daš za bencin do tam več, kot si pršparal na kockah, pa da ne omenim še dnarja, ki ga pustiš tam nenačrtovano No, jaz sem začela zdej tudi tko delat, da ko naletim na kaj, kar je v akciji, pa vem, da si kdo od otrok to želi, kupim, pol pa imam v depoju tud pol leta, da dočaka RD ali pa NL
< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.10.2008 14:19:45 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.10.2008 14:33:01
|
|
|
|
tinaaja
|
dskubin - ja ta je tud tefalova - ampak ta velikaaaa... hja, tukaj smo v dvosobne stanovanju, cakamo 4 clanico, bo taka manjsa kar ok Pikapola - jaz sem ful pridna zadnje case, kupujem na 10% obratov.. zdaj sem v vecjih zadevah ala kuhinje (ta prave, ne plasticne) in ko vidim cene teh, me mine shopping... ampak vcasih si je treba dat duska, za bozic pa itak pricakujem bankrot - zato bom ze kar zdaj zacela kupovat
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.10.2008 14:39:48
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja za bozic pa itak pricakujem bankrot Jst pa božičenco Kuhinje - ma naj se mulc igra kr s tapravo - prej k bo znal pomivat, bolj bom vesela . Joooooooooj, komi čakam, da bo konc šihta... Dons sem lenobno nasršena ...
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.10.2008 14:57:46
|
|
|
|
tinaaja
|
Jst pa božičenco jaz sem ze ene 2 meseca v pricakovanju te bozicnice Ker pol moramo ornk zacet sparat gulp... Lepe praznike in podaljsan vikend!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.10.2008 17:27:32
|
|
|
|
sezam
|
legice - katere legice se dopolnjujejo z duplo (4+) Mi smo pri sestri sprobaval, pa ni šlo
< Sporočilo je popravil sezam -- 30.10.2008 17:28:02 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.10.2008 21:24:17
|
|
|
|
A-N-J-A
|
dajadada-res te je lepo brat, ko si tok pozitivno naravnana šoping-jaz sem se že ful veselila, da si bom letos pa res duška dala, pol sem se pa spomnila da mam sred decembra registracijo . Mi mamo pa tako kuhinjo pa se noben več ne igra z njo.B vzame moje posode in kuha na sedežni Jaz sem pa full zaspana, pa moram še neki zlikat.Mogoče grem pa rajš kar spat . Aja, Brinči pridna punca, da pustiš mamici mal več spat
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 31.10.2008 12:18:12
|
|
|
|
Dajadada
|
Tinaaja, ti si pa čist padla v kuhinje...zbiraš novo za velike, novo za male, staro pa urejaš . Btw, men so tudi zakon tele folije in stekla za kuhinje. Sem sanjala nekaj takega že, ko smo pri nas kuhinjo delal, sam nimamo zgornjih omaric in potem ne bi glih zgledal. Smo pa mal pršparal k smo kar ploščice dal, ker razlika v ceni pa je khhm. Jaz sem tudi potegnila ven iz kupa papirja za v smeti bon Quelle, ko sem vas prebrala . Mislim, da nam manjka plošča in en komplet kock. Bo miklavž prinesel...ker dedek mraz in božiček sta še predaleč .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.11.2008 12:16:09
|
|
|
|
tinaaja
|
Dskubin ... Help again Itak LEGO Tele plosce - a je to dobro met, nujno met al vseeno - kaj je razlika med enimi in drugimi? a je boljs met uno, k je cela velika al dve te, al tak komplet al???????? Hvala za nasvet
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.11.2008 12:32:07
|
|
|
|
sezam
|
tinajaa - mi smo to taveliko sedaj kupili (je vsega začelo primanjkovati, ker se oba zanje grebeta ). Je dosti tanjša od teh malih. Sestavljene stvari se težje prenašajo okoli. Se pa da veliko nanjo postavit. Po drugi strani se pa lahko tudi manjše skupaj združijo. Tako, da ni nujno imeti velike. Manjše plošče so drugače dodane večjim kompletom.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.11.2008 20:14:03
|
|
|
|
gerilum
|
Pozdravljene,... nejprej se opravičujem ker se "štulim" k vam, vendar mi je vašo temo vrglo ven ko sem iskala kaj na temo abrick in lego kock... torej moj škratek ima komaj 8 mesecev vendar imam doma že nekaj lego baby kock ker sem jih dobila. Sebastjanu so blazno všeč. Še posebej ko jih skupaj sestavljava in zlagava (sam seveda še ne zna..). Pa sem malo gledala cene in hmm.. Duplo kocke so kar drage, pa vsi kompletki so ojoj dragi... Abrick so po drugi strani veliko bolj ugodne in kmetija recimo pa drugi dodatni kompletki tudi. Je pa res da se teh Abrick ne da kombinirati potem za starejšega in to me moti. Vendar pa sem zasledila da je ena napisala da je z ABRICK zadovoljna? Sem gledala namreč to kmetijo v pikapolonici, ki je v akciji pa razmišljam če je možno kombinirat recimo to kmetijo z DUPLO legoti? Pa kje se kupi še kaj Lego baby (tavečje) kocke, ker jih nikjer ne najdem
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.11.2008 21:42:36
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Kwa a ste vse šle na dopust, al kaj!? Dejte no kej napisat... Jst mam namreč nenormalno velik časa. Mam namreč jutri eno prezentacijo za malo širšo publiko pa sem v fazi zanikanja . To pomeni, da se delam, da mi še ni treba vedet, kaj bom povedala, ker je še čaaaaaaaaaas. No sej, prezentacijo mam že 3 tedne gotovo, tle je pa problem - k mam delni mrk kaj sem sploh napisala . Sem se pa vsaj spomnila na "šolske dni" - pred vsakim izpitom je blo vse zglancano. Ja, takrat je bil čas za to . Mal sem iz teme. Pardon, pardon . O telih novih vprašanjih okrog Legic nimam pojma, zato brez zamere, če preskočim . Prazniiki - jah, mim so. Definitivno. Razen če se ju3 zbudim v Groundhog day-u . MAter, kr neki nakladam Hm... ena resna tema... U, mam! Tinaaja, a je Brina že mela od Kika nepremočljive hlače? Žiga je namreč mel v petek spodaj čist mokre žabe - pa ne vem, al mu je voda od spodaj not vdirali (je mami bedne škornje brez "vezalke" kupla ) al je možen, da premočjo? Je sicer dirkal po 10cm globoki luži, da je špricalo daleč naokrog, sam vseen, no . Zdej grem pa čakat mojga, da z odbojke pride - je neki jamru, da se mu dons ne bo dal na pir, ker je zmatran. Položmo stave? Mami K_a_t_i ne verjame v dedka Mraza .
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 2.11.2008 22:49:46
|
|
|
|
skačica
|
čer! Evo jst tud mal časa preden grem v postlo. gerilum- tud jaz ti ne znam pomagat, ker pri nas niso kocke glih aktualne. Iza rada riše pa se z dojenčkom igra, kock pa ne šmirgla. No, danes sva pa skupaj res zgradili en velik stolp pol pa adijo. List in barvice pa da mami obrisuje njene rokice . Tud jaz bi bla še kar doma, bi imela še mal praznikov, ampak ne takšnih. V petek smo bli v A., včeraj cel dan pri mami in po grobovih (Iza je bila z očijem ta čas pri mami, jo nisem s sabo vlekla), danes dopoldne smo se igrali, se mal po soncu šetkali, po popoldanskem spanju pa šli na obisk k svaku. Ati je na pijači -po rekreaciji, Iza že nekaj časa spi, jaz se pa tud počas spravljam v kopalnico pol pa sam še v postlo pa knjigo v roke. kati - no, uspešno prezentacijo ti želim, da ne bo kakšnega mrka v glavi . Itak, da ne. Sicer pa tud mi moramo nabavit še nepremočljive hlače in šuhe, da bo lahko pozimi skakala po snegu. Pa sanke bomo letos tud nabavili, jih lansko leto nismo. Upam, da bo kaj snega. Jaz sem pa zvedela, da pridejo na Izin RD Il Divo v SLO in bom verjetno šla na koncert. Bom imela tisti dan dopust, da bom dan lahko preživela z mojo čebelo, zvečer pa koncert. Res so mi všeč, najbolj sem jih poslušala med nosečnostjo, so prav pasali. Verjetno zaradi hormonov. Lahko noč.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......