|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
29.10.2008 10:38:16   
Sibil_
Dan!

Pa kje ste vse?

Kapljice za oči - mi smo tudi dobili že več vrst kapljic, ampak daleč najbolj učinkovito je mazilo. Zdaj je pa še mož doma, ker ima oko čisto vneto, se mu prav gnoj cedi ven, je čist bogi.MA ta vnetja oči so res tečna, pa letos se mi zdi da jih je zelo veliko, pa kar vlečejo se. Ne vem al v vrtcu moj dva pokasirata vedno znova al kaj.Mah, bomo že tudi to prerastli (to se tolažim pri vsaki bolezni...).user posted image

Novo leto in božič - kaj ste že kaj razmišlajel kaj boste kupile za darila?Jaz sem namreč navdušena nad dajanjem daril in že sedaj razmišljam, da bom šla v šoping, ker decembra ni variante da se gužvam.Amapk imam težavo, ker ne vem kaj bom kupila.Kakšen predlog - predvsem za tiste s tudi starejšimi otroci?

Aja-pri mojih fantih je zdaj kar v uporabi voziček za punčke, ponavadi si ga cufata iz rok.Toliko o igračkah za punčke.....user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
29.10.2008 12:05:51   
erna14
za nami je eden izmed groznejsih vikendov skorajda lahko tudi usodnih zame in za zigata.v soboto ko sva se peljala na dolenjsko mi je tamal full jokav v avtu in ko sm m hotla dat cd z pravljicami v radijo(res sekunda)sam cd v radijo sem nekak iz enega pasa prislja na prehitevalni pas in ko sem pogledala gor sva bila ze skoraj v ograji in hb,sem bila tok pr seb da sem na hitr odreagirala in se nisem ustrasila in ko sem pgledala v vzratno ogledalo je bil za nama avtomobil....in ja raje ne razmisljam kaj bi bilo ce bi...srce mi je bilo,raje ne povem kako,se danes ne moram pozabit tistega pogleda na ograjo in kaj bi lahko bilo...no ker pa to ni bilo dost je tamal v soboto tako zbolel,bruhal je sigurno 20x,bil je cist bogi ampak zdaj je uredu in se carta doma....iz ponedeljka na torek sem nekaj fasala se jaz in sem ravno tako bruhala,wc skoljka je bila samo moja....no vceraj me je posledicno tako bolel hrbet da tudi v sluzbo nisem mogla,danes sem pa k nova.,je pa zato moj mozek tok bolj bogi,ker je ravno tako danes bila njegova noc na wc-ju...tako da neki razsaja,tko da cuvajte vase soncke.

dajadada-super da je slo vse tko odlicno in hvala ker si z nami delila svojo izkusnjo.
darila-lahko bi nardile kar seznam top 10user posted image user posted image
amy-en kup zdravja se k vam,upam da ste kaj bolje
zabika-super za tako odlicno uvrstitev,na kok si to teklauser posted image ,in cestitke tudi vsem malim tekmovalcemuser posted image
kocke-najlepsi trenutek je ko na kaksno stopisuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 29.10.2008 12:07:08 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
29.10.2008 12:20:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
PikaPola, nisem hotla panike narest - če bi blo kej ful narobe, ziher ne bi predpisoval.

Saj ni bilo nobene panike. Samo mal me je zaskrbel, kako mocne zadeve dobiva Peter. Saj upam, da se cimprej pozdravi in da se resimo teh zdravil.

Je pa fino, da nekdo pove take stvari, tako da hvala.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3953
29.10.2008 12:42:14   
thaiss
erna14 user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
29.10.2008 20:12:47   
tinaaja
Erna, sam da je zdaj OK Ziga.. ja ceste znajo bit nevarne, jaz sem tud dons eno oslarijo anredila, pa se je isto dobro koncalo..

otroske kuhinje
- a je to ta TEFALOVA http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/otroske-kuhinje-in-dodatki/smoby-kuhinja-studio-tefal-elektronska/242953032160242959

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
29.10.2008 21:07:26   
K_a_t_i
Erna, sam da ste ok user posted image

Men je pa tole toooooooook všeč http://www.wowtoys.com/Web/Pages/WOW-Product_Page.jsp?ID=1018
A ma mogoče kera? Mamo od njih že policijski avto in čoln za v bano in je ful navdušenje.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
29.10.2008 21:30:09   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
otroske kuhinje - a je to ta TEFALOVA http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/otroske-kuhinje-in-dodatki/smoby-kuhinja-studio-tefal-elektronska/242953032160242959

Mi imamo to, le da je oranžna (so bile pred temi user posted image )
Pa hvala, da si me spomnila na bon, je bil tudi že na poti v smeti user posted image  Sem ravno pred celotno temo o legicah te dni, razmišljala, da jih bo treba še malo kupit - gradbenih. Škatla z 80 - kot da jih ni nič user posted image

erna - sam, da se je vse OK izteklo user posted image

Hana & Žiga - a je bila zanimiva risanka user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
29.10.2008 21:54:14   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

Hana & Žiga - a je bila zanimiva risanka user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
30.10.2008 8:58:19   
tinaaja
Kje ste vse? Hitro na raport pred praznikom user posted image

Gledam kuhinje za bozicka .. kaj pa TA

Skratka, tole vreme je cist usekano. Ko sem B peljala v vartvo, je bil nor sonce, na pol poti kapljice in pol je nekdo odpru tuš user posted image   Zdaj pa se sonce spet neki trudi..

A se mal povazim - danes bi lahko rekla, da smo prespali noc in se pocutim juhuhu je spala v kosu do 5:40 user posted image NOROOOOO user posted image user posted image user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
30.10.2008 9:53:41   
Žabika

Gledam kuhinje za bozicka .. kaj pa TA

Blagor vam, da imate tako velika stanovanja, da bi notri dali še eno kuhinjo. user posted image Sicer pa mene takšne reči ne ganejo, jih ne bi kupila Hani.

tinaaja: bravo za spanje.

Jaz sem pa danes prvo noč spala brez Hane. Je bila pri babici in dedku in se odrezala odlično. Čist sta happy. Spala je od 20:00 - 7:20. Doma že dolgo ni bilo tako. Sem jo pa dala k njima, ker sem imela včeraj pozno eno tekmo ("zdravniško" dežurstvo na tekmi), poleg tega pa še nekaj boleham in sem se hotla malo spočit.

Vsem želim prijetne frej dni, veliko sončka in objemčkov.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
30.10.2008 10:08:25   
tinaaja
Blagor vam, da imate tako velika stanovanja, da bi notri dali še eno kuhinjo.

zdaj, ce mojga vprasas, a je al ne, bo itak zivcnega fasu. pol je zdaj pristal, da ok, ampak da bova ful selekcijo igrac naredila - teh, ki jih ima zdaj user posted image Ker dobi brina v pon iz Ikee se mizico in stolcka user posted image user posted image user posted image
Aja, posledica pridobivanja nove imovine je, da se dvosed seli v garazo user posted image user posted image Itak nima kaksne funkcije, razen za odlaganje. Pazi zdaj se hujsa zadevo - jaz bi navlekla not se dve jabooz vreci za sedet user posted image user posted image user posted image Upam,da ne bom kmalu locena user posted image user posted image user posted image user posted image ali izseljena user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
30.10.2008 12:08:42   
Anonimen
Kadar ima Tinaaja cas, imajo trgovci semenj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3962
30.10.2008 14:12:07   
dskubin
otroske kuhinje - a je to ta TEFALOVA

Je, ja, ma THE Tefalova kuhinja je tale user posted image
http://www.mumsnet.com/competitions/Smoby/024984A%20Tefal%20Kitchen.jpg
Pa BTW - tudi cena je THE cena user posted image .

Tadruga pa mi ni všeč.

LEGO kocke - ja, se splača malo okrog pogledat. Dostikrat imajo kake akcije v Müellerju, tudi zdej imajo nekaj. Je pa res, da če v tujini naletiš na akcijo je res akcija, ni teh naših 5%. Samo da bi pa šla v Palmanovo samo po kocke - sej daš za bencin do tam več, kot si pršparal na kockah, pa da ne omenim še dnarja, ki ga pustiš tam nenačrtovano user posted image

No, jaz sem začela zdej tudi tko delat, da ko naletim na kaj, kar je v akciji, pa vem, da si kdo od otrok to želi, kupim, pol pa imam v depoju tud pol leta, da dočaka RD ali pa NL user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.10.2008 14:19:45 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
30.10.2008 14:33:01   
tinaaja
dskubin - ja ta je tud tefalova - ampak ta velikaaaa... hja, tukaj smo v dvosobne stanovanju, cakamo 4 clanico, bo taka manjsa kar ok user posted image

Pikapola - jaz sem ful pridna zadnje case, kupujem na 10% obratov.. zdaj sem v vecjih zadevah ala kuhinje (ta prave, ne plasticne) in ko vidim cene teh, me mine shopping... ampak vcasih si je treba dat duska, za bozic pa itak pricakujem bankrot - zato bom ze kar zdaj zacela kupovat user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
30.10.2008 14:39:48   
K_a_t_i

za bozic pa itak pricakujem bankrot

Jst pa božičenco user posted image

Kuhinje - ma naj se mulc igra kr s tapravo - prej k bo znal pomivat, bolj bom vesela user posted image . Joooooooooj, komi čakam, da bo konc šihta... Dons sem lenobno nasršena user posted image ...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
30.10.2008 14:57:46   
tinaaja
Jst pa božičenco

jaz sem ze ene 2 meseca v pricakovanju te bozicnice user posted image Ker pol moramo ornk zacet sparat gulp...

Lepe praznike in podaljsan vikend!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
30.10.2008 17:27:32   
sezam
legice - katere legice se dopolnjujejo z duplo (4+) user posted image   Mi smo pri sestri sprobaval, pa ni šlo user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 30.10.2008 17:28:02 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
30.10.2008 21:24:17   
A-N-J-A
dajadada-res te je lepo brat, ko si tok pozitivno naravnanauser posted image user posted image

šoping-jaz sem se že ful veselila, da si bom letos pa res duška dala, pol sem se pa spomnila da mam sred decembra registracijouser posted image .

Mi mamo pa tako kuhinjo
user posted image
pa se noben več ne igra z njo.B vzame moje posode in kuha na sedežniuser posted image

Jaz sem pa full zaspana, pa moram še neki zlikat.Mogoče grem pa rajš kar spatuser posted image .

Aja, Brinči pridna punca, da pustiš mamici mal več spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
31.10.2008 6:33:29   
tinaaja

user posted image
Ekola... dan se je za ornk zacel za nas user posted image Jaz sem se spravila nad predale v kuhinji, so nujno potrebni ureditve user posted image No dela cez glavo, tko da papa

user posted image  

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
31.10.2008 12:18:12   
Dajadada
Tinaaja, ti si pa čist padla v kuhinje...zbiraš novo za velike, novo za male, staro pa urejašuser posted image . Btw, men so tudi zakon tele folije in stekla za kuhinje. Sem sanjala nekaj takega že, ko smo pri nas kuhinjo delal, sam nimamo zgornjih omaric in potem ne bi glih zgledal. Smo pa mal pršparal k smo kar ploščice dal, ker razlika v ceni pa je khhm.

Jaz sem tudi potegnila ven iz kupa papirja za v smeti bon Quelle, ko sem vas prebralauser posted image . Mislim, da nam manjka plošča in en komplet kock. Bo miklavž prinesel...ker dedek mraz in božiček sta še predalečuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
1.11.2008 12:16:09   
tinaaja
Dskubin ... Help again user posted image user posted image user posted image Itak LEGO user posted image
Tele plosce - a je to dobro met, nujno met al vseeno - kaj je razlika med enimi in drugimi? a je boljs met uno, k je cela velika al dve te, al tak komplet al???????? Hvala za nasvet  user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
1.11.2008 12:32:07   
sezam
tinajaa - mi smo to taveliko sedaj kupili (je vsega začelo primanjkovati, ker se oba zanje grebeta user posted image ). Je dosti tanjša od teh malih. Sestavljene stvari se težje prenašajo okoli. Se pa da veliko nanjo postavit. Po drugi strani se pa lahko tudi manjše skupaj združijo. Tako, da ni nujno imeti velike. Manjše plošče so drugače dodane večjim kompletom.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
2.11.2008 20:14:03   
gerilum
Pozdravljene,...

nejprej se opravičujem ker se "štulim" k vam, vendar mi je vašo temo vrglo ven ko sem iskala kaj na temo abrick in lego kock... torej moj škratek ima komaj 8 mesecev vendar imam doma že nekaj lego baby kock ker sem jih dobila. Sebastjanu so blazno všeč. Še posebej ko jih skupaj sestavljava in zlagava (sam seveda še ne zna..). Pa sem malo gledala cene in hmm.. Duplo kocke so kar drage, pa vsi kompletki so ojoj dragi... Abrick so po drugi strani veliko bolj ugodne in kmetija recimo pa drugi dodatni kompletki tudi. Je pa res da se teh Abrick ne da kombinirati potem za starejšega in to me moti.

Vendar pa sem zasledila da je ena napisala da je z ABRICK zadovoljna? Sem gledala namreč to kmetijo v pikapolonici, ki je v akciji pa razmišljam če je možno kombinirat recimo to kmetijo z DUPLO legoti?

Pa kje se kupi še kaj Lego baby (tavečje) kocke, ker jih nikjer ne najdemuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
2.11.2008 21:42:36   
K_a_t_i
Kwa a ste vse šle na dopust, al kaj!? Dejte no kej napisat... Jst mam namreč nenormalno velik časa. Mam namreč jutri eno prezentacijo za malo širšo publiko pa sem v fazi zanikanja user posted image . To pomeni, da se delam, da mi še ni treba vedet, kaj bom povedala, ker je še čaaaaaaaaaas. No sej, prezentacijo mam že 3 tedne gotovo, tle je pa problem - k mam delni mrk kaj sem sploh napisala user posted image . Sem se pa vsaj spomnila na "šolske dni" - pred vsakim izpitom je blo vse zglancano. Ja, takrat je bil čas za to user posted image .

Mal sem iz teme. Pardon, pardon user posted image . O telih novih vprašanjih okrog Legic nimam pojma, zato brez zamere, če preskočim user posted image .

Prazniiki - jah, mim so. Definitivno. Razen če se ju3 zbudim v Groundhog day-u user posted image .

MAter, kr neki nakladam user posted image Hm... ena resna tema... U, mam!
Tinaaja, a je Brina že mela od Kika nepremočljive hlače? Žiga je namreč mel v petek spodaj čist mokre žabe - pa ne vem, al mu je voda od spodaj not vdirali (je mami bedne škornje brez "vezalke" kupla user posted image ) al je možen, da premočjo? Je sicer dirkal po 10cm globoki luži, da je špricalo daleč naokrog, sam vseen, no user posted image .

Zdej grem pa čakat mojga, da z odbojke pride - je neki jamru, da se mu dons ne bo dal na pir, ker je zmatran. Položmo stave? Mami K_a_t_i ne verjame v dedka Mraza user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu gerilum)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
2.11.2008 22:49:46   
skačica
čer!

Evo jst tud mal časa preden grem v postlo.

gerilum- tud jaz ti ne znam pomagat, ker pri nas niso kocke glih aktualne. Iza rada riše pa se z dojenčkom igra, kock pa ne šmirgla. No, danes sva pa skupaj res zgradili en velik stolp pol pa adijo. List in barvice pa da mami obrisuje njene rokiceuser posted image .

Tud jaz bi bla še kar doma, bi imela še mal praznikov, ampak ne takšnih.
V petek smo bli v A., včeraj cel dan pri mami in po grobovih (Iza je bila z očijem ta čas pri mami, jo nisem s sabo vlekla), danes dopoldne smo se igrali, se mal po soncu šetkali, po popoldanskem spanju pa šli na obisk k svaku.
Ati je  na pijači -po rekreaciji, Iza že nekaj časa spi, jaz se pa tud počas spravljam v kopalnico pol pa sam še v postlo pa knjigo v roke.

kati - no, uspešno prezentacijo ti želim, da ne bo kakšnega mrka v glaviuser posted image . Itak, da ne.

Sicer pa tud mi moramo nabavit še nepremočljive hlače in šuhe, da bo lahko pozimi skakala po snegu. Pa sanke bomo letos tud nabavili, jih lansko leto nismo. Upam, da bo kaj snega.

Jaz sem pa zvedela, da pridejo na Izin RD Il Divo v SLO in bom verjetno šla na koncert. Bom imela tisti dan dopust, da bom dan lahko preživela z mojo čebelo, zvečer pa koncert. Res so mi všeč, najbolj sem jih poslušala med nosečnostjo, so prav pasali. Verjetno zaradi hormonov.user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......