Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 3.11.2008 6:07:11
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Jutro! No zame ni glih dobro jutro, ker je B bolan ima spet sindrom dlani ust in stopal.Spala sem enen tko k Draja k ma Živa slabo noč , zdaj grem pa na šiht . Ela je imela tud tri dni vročino, danes gre v vrtec, Bora pa bo čuvala tašča. Mejte se!
< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 3.11.2008 6:08:43 >
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 3.11.2008 6:37:09
|
|
|
|
tinaaja
|
Jutro ... ahhh koko prija dopust Grem na pregled pol pa sibam mal cez btc pol pa tasca kuha Ahhh lustno.. Kati - good luck, men take prz sploh niso pri srcu. Se zmeri spomnim na svojo prvo prz, ki je bil ajoj polom In to se pred hrvaskimi partnerji- vseh skupaj je bilo ene 100 Jaz pa pri 22 prvic odpredavala - grozno.. Vse bo kul in itak da bos razturala Hlac se nismo stestiral, sam ne vem ce si vodotesne pri 10cm luzah ANJA - upam, da vas bolezni pustijo cim prej pri miru. A je hudo z Borom? Mi smo zdaj na drugi seriji bronchomunala... me je prav groza, da kdaj pozabim.. Skacica - plssss .. ko bos zvedela, kdaj bodo karte v prodaji za Il divo, mi javi ... Jaz si ful zelim it. Upam, da bom takrat se 2v1.. Drugace pa bo kdo drug srecnez. No, nase noci so se podaljsale nekje do 5, kar je ze skoraj ok.. posledica pa je, da jaz hodim spat pred 21 uro Sem cist fuc, popoldne itak ni casa spat, tko da zvecer samo dol padem. Po novem so na B maniju kisle kumarice, farmska sunka in riomare pate, sploh ne tega je cist nora. Se nikoli ni jedla nicesar s kruuhom skupaj (doma namrec, pri varsuki ona je marsikaj ), tole pa je cela akcija
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 3.11.2008 7:57:15
|
|
|
|
erna14
|
helooooo ,no pa je spet pondelk............
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 3.11.2008 8:37:33
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 helooooo ,no pa je spet pondelk............ ...pa velik sonček......
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 3.11.2008 15:18:49
|
|
|
|
Dajadada
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: erna14 helooooo ,no pa je spet pondelk............ ...pa velik sonček...... ...otroc pa bolani, da še ven ne moremo
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 3.11.2008 15:40:39
|
|
|
|
dskubin
|
tinaaja - lego plošče... Tle si me pa najdla, ti ne znam svetovat, ker tavelike nimamo, imamo pa kar precej manjših - jih štukamo skupaj. Bi nam pa včasih prišla prav tudi velika, vsaj za podstavek čisto spodaj. Tavelike pa nalašč še nisem kupla, ker je tanka in se mi nekako zdi, da ne bi dolgo... Mi smo še vedno zdravi, tok tok tok, Draž ni še čisto nič prinesel z vrtca, tok tok tok, je pa danes visel listek, da razsajajo uši - mater ej, čim so kaki prazniki, se takoj naselijo
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 3.11.2008 15:51:10
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: erna14 helooooo ,no pa je spet pondelk............ ...pa velik sonček...... ...otroc pa bolani, da še ven ne moremo ...eni pa v službi čepimo, ko bomo šli ven pa sončka ne bo več Pikepoke k vam dajadada je pa danes visel listek, da razsajajo uši allora tudi mene listek čaka
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 3.11.2008 17:08:42
|
|
|
|
sezam
|
dskubin - vsak dan mu nalakiraj mu lase, pa se uši ne bodo prijele
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 3.11.2008 21:18:30
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Mi smo zdaj na drugi seriji bronchomunala... me je prav groza, da kdaj pozabim.. Mi smo z drugo kuro končali in se mi zdi da pol vedno neki fašemo.Res da ne bronhiolitisa, ampak vseeno .Drug pa že vse veš . erna-daj bolj na dolg in širok. Ej zdaj k mam čuške te bom spet kmal rabla, da bom lepa
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 4.11.2008 10:02:54
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Mi smo zdaj na drugi seriji bronchomunala... me je prav groza, da kdaj pozabim.. Ej zdaj k mam čuške te bom spet kmal rabla, da bom lepa no ti kar poklic,mim grede kaj so to čuški , tinaaja,anja-kdaj dajete tale bronchomunal zvecer,zjutri...a pa moram pocakat na dan ko ne bo nic kaslja nic smrklja,al kako,ker pol ga bomo lahko julija zacel jest dojenje-a se katera,razen mene doji dajdada-kaj pa vas matra,en kos zdravja k vam,kako je tim...daj se kako slikco prpopej
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 4.11.2008 13:24:26
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Mi smo zdaj na drugi seriji bronchomunala... me je prav groza, da kdaj pozabim.. Ej zdaj k mam čuške te bom spet kmal rabla, da bom lepa no ti kar poklic,mim grede kaj so to čuški šuški, šuški.....€€€€€€€€
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 4.11.2008 14:14:38
|
|
|
|
tinaaja
|
Erna, Brochomunal dajes zjutri na tesce. Jaz odprem tableto, stresem prah na zlico, oddam malo soka in hop v usta.. Ja dojita Pikapola, pa dajadada Pikca se mi zdi tud, encijan? Pol pa ne vem vec Meni je prav fino, da se ni vec treba, ceprav pogresam tist poseben pogled brine med dojenjem Ahhh Res smesno, tud ce se spomne na zizike, jih mora pogledat, polubckat in pol pospravi nazaj Nobene zelje po priklopu Moja zizomanka oz exzizomanka. Anja, suske na mizo Matr bo bozicek nosu pri vas A se kateri sanja, kje je ta Ikea v celovcu? Ce prides iz Slo cez ljubelj..???
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 4.11.2008 14:44:27
|
|
|
|
Anonimen
|
hej hej, Peter skopan spi, Livija v varstvu, jaz pa nabiram moci, da se lotim bombe, ki je padla k nam v stanovanje. Zdaj vidite, za kaj imamo pri nas Petra.... Tinaaja - za soping. Mi imamo od velikih stvari za zamenjat samo stedilnik in se to bomo pisali Bozicku, da nam prinese. Drugac smo se pa omejili na doloceno vsoto na osebo in v tem okviru iscemo oz. narocamo darila. Predvsem gledamo, da so prakticna. Moj brat je lansko leto dobil ene 10 parov copat za obiske in je skoraj s stola padel... Lego plosce - mi imamo tri velike zelene in nam vse prav pridejo. Gor se zgradi hiso ali pa predstavlja ZOO, da se zivalce gor sprehajajo. Uporabljamo jih tudi zato, da malo stabilizirajo tirnice od vlaka... so pa res drage ko Quelle - ali bo katera narocala pri quelle in ali se lahko zraven pristulimo. Radi bi imeli lego most za zeleznico, ki je pri Q. noro cenejsi... IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Ja dojita Pikapola, pa dajadada Jaz dojim samo Petra. Livija se je vdala v usodo, ceprav se mi vcasih zdi, da bi kar prleltela in se priklopila, ko se Peter odklopi. IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja A se kateri sanja, kje je ta Ikea v celovcu? Ce prides iz Slo cez ljubelj..??? gres proti avtocestnemu izhodu Klagenfurt Ost (mislim, da je ista smer za letalisce). Sem pa prerpicana, da bo na pomembnih kriziscih oznaceno, ker racunajo na slovenske kupce. Imas pa tudi mini zemljevid na njihovi strani. Dajadada in Anja - za bolnike in za vas.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 4.11.2008 14:48:49
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Ja dojita Pikapola, pa dajadada Jaz dojim samo Petra. That was the point Un mini zemljevid mi cist nic ne pomeni sem ga ze ene 17x gledala .. racunam ja na velike oznake sibam gume menjat... papa
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 4.11.2008 19:46:00
|
|
|
|
pocka
|
ojla čvekice dajadada, anja - pikapoke k vam domov pikapola - pri vas pa imate pestro , lepa slikica, kako lepo je videti otročke skupaj Danes smo imeli končno posevtovalnico, Taja ima 12.330 g in 93 cm, zdaj mi je jasno zakaj so ji kar naenkrat vse hlače prekratke, se je v zadnjih 14 dneh ful potegnila. Bo treba v nabavo, jutri je plača, pol pa akcija! Taja je spet oz. še vedno prehlajena, pa kašlja kot stari kadilci, pa mi počasi zmanjkuje idej, kako ji pomagat, nos pucamo, fiziološko šopamo, sirup iz smrekovih vršičkov dobi parkrat na dan, operil smo danes nabavili po nasvetu P... ima še katera kako idejo, kako se rešiti prehlada?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 5.11.2008 13:33:44
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Mi smo zdaj na drugi seriji bronchomunala... me je prav groza, da kdaj pozabim.. Ej zdaj k mam čuške te bom spet kmal rabla, da bom lepa no ti kar poklic,mim grede kaj so to čuški šuški, šuški.....€€€€€€€€ .....uuuuuuuuuu aaaaaaaaa
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 6.11.2008 5:49:36
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Mi smo zdaj na drugi seriji bronchomunala... me je prav groza, da kdaj pozabim.. Ej zdaj k mam čuške te bom spet kmal rabla, da bom lepa no ti kar poklic,mim grede kaj so to čuški šuški, šuški.....€€€€€€€€ .....uuuuuuuuuu aaaaaaaaa Pri nas pa rečemo čuške Ah pa saj je vseen . Zdaj se grem pa oblečt pa na šiht.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 6.11.2008 14:24:08
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: erna14 IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Mi smo zdaj na drugi seriji bronchomunala... me je prav groza, da kdaj pozabim.. Ej zdaj k mam čuške te bom spet kmal rabla, da bom lepa no ti kar poklic,mim grede kaj so to čuški šuški, šuški.....€€€€€€€€ .....uuuuuuuuuu aaaaaaaaa Pri nas pa rečemo čuške Ah pa saj je vseen . Zdaj se grem pa oblečt pa na šiht. dnar je dnar pa ce so čoški al pa šuški,sam jaz sem mal ......
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 6.11.2008 16:42:07
|
|
|
|
dskubin
|
duplo - une k še niste nabavljale, od jutri imajo v Direndaju v akciji 105 kock v zaboju az 30 evrov
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 7.11.2008 13:21:48
|
|
|
|
erna14
|
kva pa je to zdaj za en mrk ....mam vprasanje tiste k ste se na novo zaposlile a ste sporocile v vrtec o zaposlitvi ker jaz sem pozabla in ne vem kaj naj zdaj,ubistvu sploh nisem vedla da moram...aja pa do 15 je treba oddat za znizano placilo vrtca
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 7.11.2008 13:33:26
|
|
|
|
Sibil_
|
Erna, ja itak da moraš, jaz sem nesla pogodbo o zaposlitvi, da so mi prav izračunali plačilo.Te bo udarilo za nazaj, ker boš morala v enem šusu plačat. JAz za otroške še nisem javila, ampak imam zadnja čase vedno z nimi neko sranje, pa mi mal nakazujejo pa potem spet malo ne ker je kao preveč nakazano....vglavnem štala. Je pa res nek mrk danes tukaj. Ideje za darilo za mamo - kaj kupujete ve?Sem čist brez idej trenutno, pa moram čez eno uro v trgovino! LP, Sibil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 7.11.2008 17:19:53
|
|
|
|
erna14
|
sibill-ma kar bo pa bo..mogoce me bodo pa spregledal ,ampak saj pomoje se lohk na obroke zmenis,ampak itak velik pa tud pomoje ne bo,ubistvu jaz sem se zaposlila v 6 mesecu,bomo vidl, skacica-kdaj so ill divo,mislm da si ti pisala da gres
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 7.11.2008 17:25:17
|
|
|
|
Sibil_
|
Erna-saj jaz tudi, pa sem imela za en mesec razlike več kot 200 eurov, tako da sem julija plačala 500 eurov vrtca - me je skor kap.Ampak jaz imam dva v vrtcu, pa HB je zdaj drugi zastonj, hehe. LP, SIbil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 7.11.2008 17:27:41
|
|
|
|
erna14
|
sicer pa itak ne vem ce bi kaj spremenilo,ker jaz sem odločbo o plačilu vrtca itak dobila se predno sem oddala v vrtcu da sem na zavodu ,v cem je pol fora potem so itak zracunal po dohodku iz prejsnjega leta,mislm men tle ni cist vse jasn
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......